جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اوشنوس
    ستاره دار(3)
    • Dec 2015
    • 880

پاسخ : جــــو بــــازار

آقایان یقه سفید و سازمانی ها شستا را دیروز و امروز فروختند تا با پولش بروند در صف خرید خودرو و سایپا بشینند

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    خودرو هر وقت حجم بالا میخوره، در هر قیمتی !! حتما پای مافیا وسطه ! هیچ شکی در این نیست !

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
      بازار قشنگ با نماد خودرو بالا پایین میشه

فعلا بشینم کنار ببینم تکلیف این خودرو چی میشه.

روت برمیگردونی میبینی صف خرید سهمت نیست یا اونی که محدوده صفر تابلو بود رفته زیر منفی ۳
      تو این لحظات سهامی که من دنبال میکنم دنباله رو نماد خودرو نیستن (با صف خودرو بالا نیامدن) غیر خود خ ها

نظر

• بورس باز قهار
        عضو فعال
        • May 2020
        • 1979

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
        صندوق کمندچه منفی خوردفروشنده بسیارقوی است
        صندوق سپاس ، کمند ، پارند - 15 ماه سود میده و روز بعدش در حدود 2 درصد منفی میخوره
        صندوق امین یکم ، کارین ، معیار و ... یکم هر ماه سود میدهند
        آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2021/11/07, 12:34.

نظر

• بورس باز قهار
          عضو فعال
          • May 2020
          • 1979

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
          تو این لحظات سهامی که من دنبال میکنم دنباله رو نماد خودرو نیستن (با صف خودرو بالا نیامدن) غیر خود خ ها
          برای ما هم خودرو زیاد مهم نیست فقط دشیمی رو نگاه میکنم خخخخ

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
            تا سرنوشت دلار در ماجرای برجام معلوم نشود بورس همانند کشتی در مه حرکت خواهد کرد و هرچقدر دولت در این سفر پرابهام دخالت بیشتری کند یاد و خاطره ماجراهای سال گذشته برای سرمایه گذاران بورسی بیشتر تداعی میشود

برعکس امروز زمانی است که دولت باید از شدت ابهامات بکاهد اما نه از طریق تبلیغات بی محتوا !

پس از سپری شدن ۱۰۰ روز از فعالیت دولت سیزدهم هنوز نه کسی از سیاستهای نرخ بهره خبر دارد و نه دیگر سیاستهای پولی و مالی - نه استراتژی بانک مرکزی معلوم و مشخص است و نه وزارت اقتصاد .واقعیت امر این است که بسیاری از اتفاقاتی که در دولت قبل رخ داد در دولت جدید نیز در حال تکرار است

با این احوال گرچه ممکن است روند بازار به‌صورت مقطعی درست شود اما تحرکات مثبت و متعادل در بازار به‌وجود نخواهد آمد . تا چه وقت؟

تا زمانی که با یک ناخدای مسلط از این مه عبور کنیم

مجمع فعالان اقتصادی
            دیشب یه کارشناس آورده بودن به اسم داریوش سجادی که از اصلاح طلبان مقیم آمریکاست،می گفت من از سال 90 گفتم مذاکرات هسته ای به سرانجام نخواهد رسید.تنها کسی که می تونست برجام رو به سرانجام برسونه هاشمی بود و بس .مهندسی اجتماعی هم کرده بودن هاشمی سال92 رییس جمهور بشه ،که با رد صلاحیت هاشمی این موضوع اتفاق نیفتاد.به طور ضمنی می گفت تنها کسی که می تونست جلو رهبری بایسته و اجماع داخلی هم ایجاد کنه و حتی مستقیما بره واشنگتن هاشمی بود.حتی اغتشاشات سال88 هم در این راستا انجام شده بود .
            می گفت الان هم غرب با ایران به هیچ توافقی دست پیدا نخواهد کرد.چون در صورت انجام توافق هسته ای ،جناح تندرو به موفقیت هایی در داخل دست پیدا خواهد کرد که مورد تایید غرب نیست.

یه جورایی حرفهاش درست به نظر می اومد.اگه این اتفاق بیفته (یعنی عدم دسترسی به توافق) ،به نظر نمیاد دلار پایینی داشته باشه/:.ohno-smiley.:/

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35710

شستا هم از بیشترین حجم 30 روزه عبور کرد !!!

نظر

• اوشنوس
                ستاره دار(3)
                • Dec 2015
                • 880

سهمهای کوچک امروز یک صف فروش بستند قیمت آنها برگشت به قیمت یکشنبه خونین یک هفته پیش! ریسک به ریوارد پایینتری دارند نسبت به سهمهایی که هنوز افت چندانی نداشتند

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

پیری می باشد و یک دفعه به یادم آمد این را بگویم چون شاید یک ساعت دیگر زنده نباشم و این حرف را با خودم به آن دنیا ببرم.اینجانب به خاطر دارم در سال 98 ایرانی یک نفر کاربری که اسمش را حالا به مثلا یک نام پر مسما تغییر داده است و در نام کاربری اش خودش را کسی می داند آمد گفت معترضین به گرانی و کذا بهایی می باشند. از آن روز این کاربر که هر وقت نقد است بازار جا برای ریزش دارد و هر وقت فول سهم بازار و سهمش خوب است را می بینم چندشم می گردد. خواستم اعلام بدارم که کاربر حسنی را بیش از داریوش سجادی قبول دارم و هر موی گندیده حسنی که لااقل خودش می باشد به تمام هیکل و دارایی و فهم و شعور نداشته آدم های تهمت زن و ریاکار و انگ به مردم زن می ارزد.
                  مرگ بر زالوصفتان و ریاکاران و نان در خون مردم زنندگان
                  می روم بخوابم
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

نماینده مجلس: آقایان به داد بازار برسید

میرزایی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

? برنج کیلویی چند!؟

? ‏مرغ کیلویی چند!؟

?‏ هر دستگاه پراید، چند!؟

? ‏آقایان ساداتی نژاد و فاطمی امین! به ‌ مردم ⁩ چه جوابی بدهیم؟

?‏ به داد بازار برسید

ایسنا
                    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4102

من احساس میکنم توش موندند این بازار را چطور باید راه بندازند و بیشتر از این کاری از این حضرات بر نمیاد
                      نباید اجازه میدادند در این حد به خون کشیده شود . منظورم هفته قبل است و قبل تر ها

تنها کاری که از دستشون بر می اومد این بود که اعتماد را حفظ کنند که به بدترین شکل ممکن پایمال کردند و حالا برگشتش کار حضرت فیل است . به قول دوستمون برخی نمادها با شاخص 4 میلیونی شاید زیان ها جبران کنند

چند روز با صف زدن های سنگین برای خودرو تونستند به جونی بدند ، این نهایت هنرشون است
                      پول برای حمایت ندارند و قصد خرج کردن هم ندارند . همین که حقوقی ها کمی جلو خودشون را گرفتند یا به اجبار گرفته شده باور کنید داره بهشون فشار میاد ، حقیقی هم که پول وارد نمیکنه
                      با اندک تلنگری به بازار هم بیشترین اسیب را سهام بیشتر افت کرده می بینند که امروز انبوهی از انها صف فروش شدند

جبران ضررها صبر ایوب میخواهد . مورد داریم در این بازار که مشخصه هنوز موس موس میکنند برای شناسائی کف های جدید !!!

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

مدیر سبد شرکت سبدگردان آسمان مطرح کرد:

از تابستان بی‌برق تا زمستان بی‌گاز

نبود سرمایه‌گذاری و تحریم؛ مشکل اصلی اقتصاد

همان طور که در فصل تابستان، افزایش مصرف برق بسیاری از شرکت‎ها را دچار خاموشی کرد و به روند تولید آن‎ها ضربه زد، در فصل زمستان نیز کشور با وجود داشتن ذخایر فراوان، توان استخراج گاز کافی برای مصرف داخلی خود را ندارد و به ناچار برخی از صنایع با قطع مصرف گاز مواجه خواهند شد و تولیدات آنان کاهش خواهد یافت.

مدیر سبد شرکت سبدگردان آسمان با بیان این مطلب در گفت و گو با پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا) گفت: براین اساس، سهامداران شرکت‎ها با ضرر ناشی از کاهش تولید و فروش رو به رو شده و درآمد کشور با کاهش مواجه می‎شود.

منصور اصغری افزود: در مجموع بیشتر شرکت‏ های بورسی از افزایش نرخ کامودیتی‎ها منتفع می‎شوند ولی باید در نظر داشت که در اقتصاد دولتی و کسری ‏های پیاپی بودجه، احتمال افزایش نرخ حامل‎های انرژی برای صنایع دور از انتظار نیست.

وی با بررسی بحران انرژی در اقتصاد جهانی گفت: کرونا ویروس از ابتدای شیوع خود نظام سلامت و اقتصاد را با بحران‎های بی‌شماری مواجه و سیستم عرضه و تقاضا را در جهان مختل کرده است. غافلگیری شیوع ویروس کرونا برای دنیا و سیستم اقتصادی آن به حدی بود که از ابتدای شیوع آن، دنیا با بحران‎های بسیار در حوزه‎های مختلف مواجه شده است.

این فعال بازار سرمایه تصریح کرد: از آنجا که ایران به عنوان تولیدکننده انرژی شناخته می‌‏شود، تورم حاصل از افزایش قیمت‌های انرژی و مواد شیمیایی، کمتر در سطح اقتصاد دیده می‌‎شود؛ براین اساس می‌توان گفت که مشکل اصلی اقتصاد کشور، تحریم و نبود سرمایه‏‌گذاری جدید در حوزه استخراج انرژی است.

بحران انرژی و کرونا

منصور اصغری افزود: حتی در شرایط کنونی که شیوع ویروس در سطح دنیا تا حد خوبی کنترل شده است، همچنان شاهد وقوع بحران‎های جدید، ناشی از غافلگیری دنیا در دوره ابتدایی همه گیری هستیم. یکی از بحران‎های کنونی که ارتباط مستقیمی با کرونا ویروس دارد، بحران انرژی در دنیا است.

وی تصریح کرد: با شیوع ویروس کرونا در اواخر سال ۲۰۱۹، نرخ انرژی در دنیا به شکل عجیبی با افت همراه شد، به طوری که استخراج انرژی حتی هزینه‎های جاری خود را پوشش نمی‎داد؛ به همین دلیل در دوره همه‎گیری ویروس، در حوزه استخراج انرژی سرمایه‎گذاری جدیدی انجام نشد. با کاهش همه‎گیری و برداشته شدن برخی از محدودیت‎ها در سطح دنیا، تقاضا برای سوخت با افزایش چشمگیری همراه شد و عرضه کفاف پاسخگویی به این حجم از تقاضا را نداشت.

مدیر سبد شرکت سبدگردان آسمان افزود: شروع بحران سوخت با افزایش تقاضا و کاهش عرضه در گاز طبیعی آغاز شد. در سمت تقاضا کاهش ذخیره گاز کشورهای اروپایی در ابتدای سال ۲۰۲۱ و ورود تقاضای انباشته پس از کنترل پاندمی در سطح جهان، نیاز به گاز را در قاره اروپا و دنیا، بیش از پیش افزایش داد.

وی ادامه داد: از طرفی دیگر قوانین زیست محیطی شرکت‎ها را به استفاده بیشتر از گاز طبیعی به عنوان سوخت و کاهش مصرف ذغال سنگ که آلایندگی بیشتری دارد وادار می‎کرد. در سمت عرضه اما به دلیل عدم سرمایه‌‏گذاری جدید، تولید گاز نروژ که یکی از مهم‎ترین تامین‌کنندگان سوخت گازی اروپا است با کاهش قابل توجه همراه شد

اصغری گفت: همچنین روسیه به عنوان تامین کننده اصلی گاز اروپا به دلایل سیاسی، اقتصادی و افزایش تقاضا در کشورش، میزان گاز صادراتی خود به قاره اروپا را کاهش داد که این موضوع نیز تشدید کننده بحران گازی اروپا شد.

دومینوی بحران گاز در سراسر دنیا

این کارشناس بازارسرمایه بیان کرد: بحران گاز بعد از اروپا و ژاپن، سایر کشورهای دنیا را فرا گرفت و تقاضا را برای سایر سوخت‎ها , دومینو وار در سرتاسر دنیا افزایش داد. با افزایش قیمت گاز طبیعی، قیمت برق نیز که از گاز به عنوان سوخت استفاده می‎کند در بسیاری از کشورها از سقف تاریخی خود عبور کرد.

وی افزود: در چین بحران برق باعث افزایش استفاده از ژنراتور برق شده است که به موجب آن تقاضا برای گازوییل به شدت افزایش یافته و این کشور استفاده از گازوییل را برای کامیون‎ها محدود کرده است.

اصغری اظهار کرد: با آغاز فصل سرما انتظار است که بحران انرژی تشدید شود و سطوح بالای قیمتی برای حامل‎های انرژی حفظ شود. در این میان، پیش‎بینی‎ها از افزایش قیمت جهانی نفت و رسیدن به محدوده ۱۰۰ دلار به ازای هر بشکه حکایت دارد.

افزایش قیمت نفت و گاز و رکود اقتصاد جهانی

مدیر سبد شرکت سبدگردان آسمان گفت: با افزایش قیمت نفت و گاز که پرمصرف‎ترین سوخت‌‏ها در جهان هستند، اقتصاد جهانی که به تازگی از آثار شیوع کرونا خلاصی یافته بود، با تورم و رکود مواجه خواهد شد و سرعت رشد اقتصاد، کاهش می‏یابد.

وی بیان کرد: با افزایش نرخ انواع حامل‌‏های انرژی و کمبود آن در سطح دنیا، به دلیل محدودیت مصرف انرژی از سوی دولت و یا عدم صرفه اقتصادی به دلیل افزایش هزینه‎ها، بسیاری از شرکت‎ها از تولیدات خود کاسته و موجب کاهش عرضه در بسیاری از محصولات شده‎اند که خود باعث افزایش سطح قیمتی کامودیتی‎ها و تورم در محصول نهایی می‎شود.

اصغری با اشاره به افزایش نرخ حامل های انرژی گفت: افزایش نرخ حامل‎های انرژی، همچنین امنیت غذایی کره زمین را با تهدید مواجه کرده است؛ تولید بسیاری از محصولات کشاورزی وابسته به استفاده از کودهای شیمیایی است که مستقیم از گاز طبیعی یا زغال سنگ برای تولید آن استفاده می‎شود.

این کارشناس بازارسرمایه ادامه داد: در ماه‎های اخیر نرخ کود شیمیایی نسبت به ابتدای سال ۲۰۲۱ با افزایش بیش از ۲۰۰ درصد مواجه شده است که عاملی برای افزایش نرخ مواد غذایی است، همچنین با کاهش تولید محصولاتی که از کود شیمیایی استفاده می‎کنند؛ در ماه‎های آتی عرضه و تقاضای مواد غذایی نیز با اختلال مواجه می‎ شود.

اصغری تصریح کرد: از منظر زیست محیطی و گرمایش کره زمین، هر چند در ابتدای سال ۲۰۲۱ نگرش به سمت استفاده کمتر از زغال سنگ بود و سطح تولید این ماده به پایین‎تر از سال‎های قبل رسیده بود، اما با افزایش نرخ گاز و کمبود آن، بار دیگر استفاده از زغال سنگ افزایش یافت و استفاده از آن به بالاترین سطح سال‎های اخیر خود رسید که به دلیل آلایندگی بیشتر، نگرانی‎های زیست محیطی را در سطح جهان افزایش داده است.

*خبرنگار: لیلی شهیر

منبع: سنا

یکشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۰

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

یک سوالی دارم از رفقای اهل املاک و مستغلات اگر راهنمایی بفرمایند :

در مقایسه بین یک آپارتمان مسکونی و مغازه تجاری که هردو قیمت یکسان داشته باشند، سوال من اینه که از نظر عرف بازار از کدومش اجاره بیشتری میشه گرفت؟

یا اینکه خیلی فرقی ندارد و اجاره هر دو تقریبا یکسان هست؟

البته بخوام سوالش رو بورسی انجام بدم، اینجوری میشه که : در حال حاضر پی به دی (قیمت به سود تقسیمی!) ملک تجاری بالاتره یا ملک مسکونی؟ یا فرقی نمیکنه؟:D

------------------------------------
                          ببخشید که سوالش بی ربطه به تاپیک. نمیدونستم کجا بپرسم...حالا ولی با این سوال اقلا هم فکر و خیالتون از ریزش و جو بیخودیه بازار امروز منحرف میشه ، هم به من نادان کمکی کردید :D
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                            نماینده مجلس: آقایان به داد بازار برسید

میرزایی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

? برنج کیلویی چند!؟

? ‏مرغ کیلویی چند!؟

?‏ هر دستگاه پراید، چند!؟

? ‏آقایان ساداتی نژاد و فاطمی امین! به ‌ مردم ⁩ چه جوابی بدهیم؟

?‏ به داد بازار برسید

ایسنا

جالبه یک عده هالو انتظار داشتند با اومدن رییسی مملکت گل و بلبل بشه
                            ارزانی و فراوانی و دلار ۱۵ تومنی
                            این روزها تازه روزهای خوش خوشان ملته
                            توی کلاب هاوس دیشب تحلیلگران صحبت از دلار ۲۰۰ تومنی و سکه کف ۶۰ تومنی میکردند خیلی زود تند سریع انقلابی. خخخخ
                            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

جالبه که دقیق از ساعت 12:30 که بورس بسته شد، دلار شروع به رشد کرد:D

دلار تا آخر وقت سفت بمونه (که احتمالا 28تومن رو بگیره امروز با این روند) بورس فردا بهتر از امروز خواهد بود و ریزش امروز رو باید یک اصلاح مختصر فرض کنیم....حتی اگر قیمتها هم رشد نکنه حجم معاملات بالا خواهد بود که به نظرم حتی مهم تر از سبزی بورس هست!

در هر صورت اگر فردا هم افزایش حجم معاملات مثل این چند روز ادامه دار باشه، اگر بازار منفی هم باشه بازم به نفع بازاره! الهی که بشه! الهی آمین:D
                              ------------------

قیمت لحظه‌ای دلار تهران, [۱۱/۷/۲۰۲۱ ۱:۳۷ PM]
                              دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 27,940 فروشنده?
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

یک سوالی دارم از رفقای اهل املاک و مستغلات اگر راهنمایی بفرمایند :

در مقایسه بین یک آپارتمان مسکونی و مغازه تجاری که هردو قیمت یکسان داشته باشند، سوال من اینه که از نظر عرف بازار از کدومش اجاره بیشتری میشه گرفت؟

یا اینکه خیلی فرقی ندارد و اجاره هر دو تقریبا یکسان هست؟

البته بخوام سوالش رو بورسی انجام بدم، اینجوری میشه که : در حال حاضر پی به دی (قیمت به سود تقسیمی!) ملک تجاری بالاتره یا ملک مسکونی؟ یا فرقی نمیکنه؟:D

------------------------------------
                                ببخشید که سوالش بی ربطه به تاپیک. نمیدونستم کجا بپرسم...حالا ولی با این سوال اقلا هم فکر و خیالتون از ریزش و جو بیخودیه بازار امروز منحرف میشه ، هم به من نادان کمکی کردید :D
                                من از رفقای اهل ملک و متسغلات نیستم.
                                اما از اونجایی که هم منزلمون استجیاری است و هم محل کسبمان خب قطعا اجاره تجاری بیشتر هست.
                                و البته بستگی به جاش هم داره. ولی در یک مکان ثابت هم که در نظر بگیریم اجاره تجاری بیشتر هست.
                                اگه مکان تجاری مرکز شهر باشه و جای خوبی باشه که دیگه خیلیییییییی متفاوت هم هست.

در مورد مقایسه مکان دو ملک تجاری مثلا ما اگه بخواییم شهرک دستغیب (که مرکز شهر نیست اما شهرکی هست که کلا مبلمان و سرویس خواب هست)
                                اجاره کنیم یه سوله 150-200 متری رو بین 7-15 میلیون بسته به این که توی کدوم خیابونش باشه اجاره می کنیم.
                                اما توی خیابون وصال که مرکز شهر هست با همین پول میتونیم یه مغازه اندازه یکی از اتاق های خونمون رو بگیرم.
                                پس هر جوری فکرش و مبکنم تجاری قطعا بیشتر از مسکونی اجاره داره.

تازه من دارم فروشگاهمون رو با خونه ویلایی مون با یک طبقه زیرزمین مقایسه می کنم.
                                شما که میفرمایید آپارتمان. آپارتمان که از ویلایی اجارش کمتر هست.
                                آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2021/11/07, 14:04.
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X