جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

پاسخ : جــــو بــــازار

به عقیده عبدالملکی صنعت خودروسازی کره جنوبی به دلیل «ابعاد درب پارکینگ‌ها» در این کشور رشد کرده‌است، چرا که درب پارکینگ‌ها در خانه کُره ای‌ها به اندازه‌ای کوچک طراحی و ساخته می‌شود که ماشین هایِ بزرگ آمریکایی از آن‌ها عبور نکنند و شهروندان مجبور شوند خودروهای ساخت کره را خریداری کنند.

منبع:
    https://fararu.com/fa/news/500861/%D...A9%D8%B1%D8%AF
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1585

خدا حفظ کنه یکی از قدیمی های بازار و از اساتید بنده رو
      می فرمودن من الان دیگه نمی دونم اسم رییس سازمان بورس چیه؟ اصلا برام مهم نیست کی روی کار میاد. بیست و پنج ساله که توی بازارم و کار خودم رو می کنم. اگر کسی واقعا پزشک متخصص باشه نمی ره دنبال پست های دولتی و مثلا بشه وزیر بهداشت. چون به اندازه ده تا پست دولتی می تونه درامد داشته باشه. همه جا همین طوره. کسی که مغز اقتصادی داشته باشه می ره دنبال کسب و کار و به حدی ثروت به دست میاره که عمرا حاضر به کارمندی بشه. اینا همیشه حقوق بگیر بودن اما فکر می کنن می تونن برای اقتصاد تعیین تکلیف کنن. فکر می کنن اونی که با عقل و هوشش تونسته ثروت های هنگفت دربیاره مثل خودشونه!! همه شون.
      می گن ریزش امروز بازار به خاطر بحث خودرو بوده.
      پس چرا امروز خیلی از نمادها صف خرید شدن و بعد ریختن؟
      موضوع اینه که همون تفکری که ذکر شد برای حفظ موقعیت مجبوره تن بده به فساد و برای خوشایند اقایون بورس رو منفی نگه داره.

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

?قطع برق زمستانه هم کلید خورد
        امسال حتی مازوت هم برای سوزاندن نداریم

?علی کلاهی، رییس کمیسیون صنایع اتاق ایران صبح امروز در توییتی هشدار داد:

تنها ۱۰ روز ذخیره مازوت در نیروگاه‌ها داریم و در زمستان هم با مشکل کمبود برق مواجه می‌شویم. برای اولین بار پس از پایان جنگ شاهد خاموشی در زمستان خواهیم بود.

▪️انتظار می‌رفت با تمام شدن تابستان خاموشی‌ها هم به پایان برسد. اما رییس کمیسیون صنایع اتاق ایران گفته با ورود موج سرما خاموشی‌ها بیشتر می‌شود.

▫️گزارش‌های مردم از آغاز خاموشی در برخی نقاط خبر می‌دهد و در حالی که هنوز استفاده از وسایل گرمایشی زیاد نشده، خاموشی‌ها شروع شده.

▪️برق ایران در فصل سرما از طریق گاز تامین می‌شود. اما ایران با کمبود گاز مواجه است اما با توجه به کمبود مازوت در صورت قطع برق و خاموشی، صنایع امکان سوزاندن مازوت را هم ندارند.

▫️اگر امسال حتی مازوت هم وجود نداشته باشد مشخص نیست سرنوشت این صنایع چه می‌شود؟

تجارت‌نیوز
        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3134

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
          نکته ای هست اما....

گفته شده که چون ستاد تنظیم بازارمصوبه ای برای افزایش قیمت نداشته،پس افزایش قیمت منتفیست!

حالا کی میدونه؟

شاید شنبه ستاد تنظیم بازار تشکیل شد و افزایش قیمت مصوب شد.

شاید یک تصمیم مدیریتی بوده که نقش ستاد تنظیم بازار رو تثبیت و پررنگ کنه!

حالا صبر کنیم........

این موضوع رو وقتی گفتم که هنوز نه در دنیای واقعی کسی مطرح کرده بود نه در دنیای مجازی!!

✅ (https://static.bourse24.ir/images/ne...1636809865.jpg) عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن قطعه سازی کشور:رئیس جمهوری با اصلاح قیمت ها مخالفت نکرده است

عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن قطعه سازی کشور در خصوص دستور رئیس جمهوری برای جلوگیری از اصلاح قیمت خودرو گفت: به نظر می رسد رئیس جمهور با اصلاح قیمت ها مخالفت نکرده، بلکه برای انجام این کار، مصوبه ستاد تنظیم بازار را الزامی دانسته است.

������ ادامه مطلب ... (عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن قطعه سازی کشور:رئیس جمهوری با اصلاح قیمت ها مخالفت نکرده است | بورس 24)

@bourse24ir

آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2021/11/13, 17:09.

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

با این خبر که لغو اصلاح قیمت تکذیب شده و همزمان افزایش قیمت دلار، امیدوارم فردا بیشتر فروشنده های هیجانی و جو زده امروز را پشیمون ببینیم و بازاری سراسر سبز
            البته نوش جون کسانی که از حماقت بازار بهره میبرند و در کف های اصلاحی سهم ها را از صف های فروش جمع می کنند.
            بازار بعضی وقتی بدجور حماقت میکنه و این به نفع سهامداران حرفه ای هست تا شکار کنند.
            امروز مقداری خکاوه از صف فروش برداشتم بازم منفی بشه اضافه میکنم. نقدینگی که فکر میکردم در پله های مثبت این هفته سهم جمع میکنم دارم در منفی ها اضافه میکنم چی بهتر از این.

نظر

• djdream
              Banned
              • Nov 2013
              • 4001

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
              با این خبر که لغو اصلاح قیمت تکذیب شده و همزمان افزایش قیمت دلار، امیدوارم فردا بیشتر فروشنده های هیجانی و جو زده امروز را پشیمون ببینیم و بازاری سراسر سبز
              البته نوش جون کسانی که از حماقت بازار بهره میبرند و در کف های اصلاحی سهم ها را از صف های فروش جمع می کنند.
              بازار بعضی وقتی بدجور حماقت میکنه و این به نفع سهامداران حرفه ای هست تا شکار کنند.
              امروز مقداری خکاوه از صف فروش برداشتم بازم منفی بشه اضافه میکنم. نقدینگی که فکر میکردم در پله های مثبت این هفته سهم جمع میکنم دارم در منفی ها اضافه میکنم چی بهتر از این.
              فردا همه میان تو صف خودرویی ها منم که گوشام درازه چرا ؟

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                  فردا همه میان تو صف خودرویی ها منم که گوشام درازه چرا ؟
                  ما خکاوه زیر ۴۰۰ تومن جمع میکنم شما میل خودتونه
                  دلایل: تجدید ارزیابی سنگین ولی زمانش را نمیدونم،
                  ارزش مارکت زیر ۱۰۰۰ میلیارد /:.nono.:/
                  تحول در گزارش های اخیر و از زیان به سود رسیدن

پلاسک زیر ۵۰۰ تومن هم جمع میکنم، شما تصمیم با خودتون
                  فروش شرکت سه برابر مارکتش هست /:.grlim:./

ریسک بالا = سود یا ضرر بالا
                  آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/11/13, 19:27.

نظر

• اوشنوس
                    ستاره دار(3)
                    • Dec 2015
                    • 880

شاخص کل

فردا پولبک تکمیل میشه و ادامه صعود

بازار فردا در مقایسه با بازار امروز متعادل پیش بینی میشود

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

?برگزاری مرحله نوزدهم حراج اوراق مالی اسلامی دولتی

?مرحله نوزدهم حراج اوراق مالی اسلامی دولتی روز سه شنبه مورخ ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۰ اجرا می‌شود.

?کارگزاری بانک مرکزی در راستای عرضه تدریجی اوراق مالی اسلامی توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی و پیرو اطلاعیه منتشر شده مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۵ این بانک، مرحله نوزدهم حراج اوراق مالی اسلامی دولتی به منطور فروش به بانک‌ها، موسسات اعتباری غیربانکی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، شرکت‌های بیمه‌ای و شرکت‌های تأمین سرمایه را در روز سه‌شنبه ۲۵ آبان‌ماه ۱۴۰۰ اجرا می‌کند.

?بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی متقاضی شرکت در این حراج می‌توانند نسبت به ارسال سفارش‌های خود تا ساعت ۱۲:۰۰ روز یکشنبه ۲۳ آبان‌ماه ۱۴۰۰ تنها از طریق سامانه بازار بین بانکی اقدام کنند.
                      آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/11/13, 20:30.
                      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2440

موضوعی که به صورت غیررسمی مطرح است؛ افزایش قیمت خودرو مشروط به افزایش تولید خودروسازان بوده است...

حالا این سوال مطرح میشود که آیا با افزایش تولیدات خودروسازان، مجوز قطعی برای افزایش قیمت خودروها صادر خواهد شد؟؟

?برخی منابع خبری نزدیک به خودروسازان گفته اند، افزایش نرخ به آذرماه موکول شده است. باید دید خودروسازان با افزایش تولید روزانه در روزهای آخر آبان میتوانند نظر رئیس دولت را برای اخذ قیمتهای جدید (کاهش زیاندهی تولید خود) جلب کنند یا خیر!

خبر مهمی که امروز به حاشیه رفت و کمتر مورد توجه بازار قرار گرفت:

? سهام باقی‌مانده دولت از شرکت‌ها تا پایان سال تعیین تکلیف می‌شود

قربان‌زاده، رییس سازمان خصوصی‌سازی گفت:
                        بخش باقی‌مانده سهام دولت در برخی شرکتها از جمله «ملی صنایع مس، فولاد مبارکه، سایپا، ایران‌خودرو، بانک‌های تجارت، ملت و صادرات، مخابرات، هلدینگ خلیج‌فارس و کشتیرانی» برای واگذاری تا پایان سال تعیین تکلیف می‌شود. TsePress
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
                          .

آیدیهای متعدد فیکی که کاربران تالار مرحوم همراه خودشون آوردن اینجا......

دیشب عرض کردم ریشه ی حملات شما به بنده را افشا خواهم کرد ...

کدام آیدی فیک ...

2 مورد
                          نام ببر ...

پشت پرده ی حملات شما ,
                          غریبه و غیرخودی دانستن کاربران مهاجرت کرده ی تالار بورس به همین سایت هست ...

یک نگاه به سایت بینداز ...

بیشتر از 70 درصد کلیت سایت بورسی را همان کاربران مهاجرت کرده می چرخانند و
                          آپدیت می کنند ...

پس از گذشت یکسال از حضور ما در این سایت , ما هم جزئی از سایت بورسی شده ایم و خودی و غیر خودی و کاربر فیک از اساس بی معنی و توهین آمیز است ...

2 مورد از همان
                          کاربران فیک نام ببر ...

1 مورد نام ببر ....!
                          .

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

ما سهامداران باید بعضی مواقع هم به خودمون کمی انتقاد کنیم،
                            درسته دولت و مسئولین و رسانه ها نباید هردمبیلی نظر بدن و بازار را تحت تاثیر قرار بدن،
                            ولی باید قبول کرد بالاخره عالم سیاست و رسانه بعضی مواقع هم با اهدافی مطالبی بیان میکنن و تکذیب و تایید میکنن یا حتی ممکنه اشتباه کنن،
                            ما چه میکنیم، تحلیل گر چه میکنه، کارشناس چه میکنه،
                            آیا درست هست هر حرف و خبری را بیایم رنگ و لعاب بهش بدیم و خودمون و بقیه را دچار هیجان و استرس کنیم در صورتی که هیچ تایید رسمی از خبر نیست و فقط تلوزیون با یه غرضی یه حرفی زده.
                            آیا درست هست گروکشی کنیم و جار و جنجال که آی کل بورس کله پا میشه چون حق خودرویی را خوردن،
                            آیا با سابقه ها و بزرگان و پیشکسوتان هر صنفی نباید عامل ثبات و تعادل و آگاهی بخشی باشن،
                            امیدوارم بازار سرمایه ایران هم به مرور مثل همه جای دنیا تحلیل پذیر بشه و کمتر شاهد سفته بازی های سازمان یافته و جوسازی ها و رفتارهای گله ای باشیم.
                            در پایان تشکر از همه دوستانی که مطالب مفید میزارن و استفاده میبریم.

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4097

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                              درود
                              کجا و کی گفته تکذیب شده ؟ خبر تگذیب دروغ محض است تا الان و دری وری های کانال ها و فضای مجازی است برای در رفتن از صف های فروش گروهش

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

⭕️دولت بی خیال حذف ارز 4200 تومانی شد

?طبق اطلاعاتی که یکی از نمایندگان مجلس در اختیار اکوتودی قرار داده، دولت چهارشنبه هفته قبل لایحه حذف ارز 4200 تومانی را از مجلس پس گرفت.

?هنوز مشخص نیست دلیل دولت برای انجام این کار اصلاح لایحه بوده یا دولت قید حذف ارز 4200 را بنا به توصیه کارشناسان زده است.
                                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

در حال کار...
                                X