کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اصلاً چه لزومی داشت مجوز چنین افزایش سرمایه را بورس بدهد که الان مثل خر توش مونده
یک مشت ابله در سازمان نشستند.
همشون هم مثلاً تحصیل کرده
اصلاً نباید به چنین قولهایی اینچنین مجوزهای افزایش سرمایه ای داده شود.
سهم رقیق یعنی برای حداقل یکسال ولو است.
این یعنی شاخص کل برای یک سال به قول قرائنی چی چی !!؟؟
سلام
به دنبال افزایش سرمایه می توانندوامی معادل ارزش اسمی سهام ازبانکها بگیرند .حکومتی که ازاول انقلاب تاکنون توانسته ارزش ریال رانسبت به طلا30000برابربی ارزش کندوکسی معترضشان نشدپس هرکاری دیگری می تواند انجام دهد.ماملتی حامی ظالم هستیم.فقط کافی است که بگوینداین سیک هندی سید است.
چیزی که برای من خیلی عجیبه ! این است که در خیلی سهام چرا بعد از این همه اصلاح و منفی یک هفته ای فشار فروش بالاست ! واقعا سهمی که 70 تا 80 درصد افت داشته و 7 روز کاری منفی بوده چرا باید الان با فشار فروش مواجه باشه ! این سهام بایستی حجم مبناشون را هم به سختی پر می کردند نه اینکه اینچنین بیرحمانه عرضه شوند.
چیزی که برای من خیلی عجیبه ! این است که در خیلی سهام چرا بعد از این همه اصلاح و منفی یک هفته ای فشار فروش بالاست ! واقعا سهمی که 70 تا 80 درصد افت داشته و 7 روز کاری منفی بوده چرا باید الان با فشار فروش مواجه باشه ! این سهام بایستی حجم مبناشون را هم به سختی پر می کردند نه اینکه اینچنین بیرحمانه عرضه شوند.
دو تا موضوعه:
اولی که مهم تره اینه که آقایون برای خودشون و چند تا کارگزاری نورچشمی ماه هاست که امکان فروش باز گرفتن رو فراهم کردن و دارن سودهای کلان می کنن و به بدبختی سهامداران و حقوقی های عادی می خندن و سود می کنن.
دومی هم احتمال و رشکستگی بسیاری از صنایع و شرکت های فعال در اقتصاد و به خصوص بورسه که باعث می شه پول هوشمند به سود کم قانع باشه و فورا سیو سود کنه.
سلام
به دنبال افزایش سرمایه می توانندوامی معادل ارزش اسمی سهام ازبانکها بگیرند .حکومتی که ازاول انقلاب تاکنون توانسته ارزش ریال رانسبت به طلا30000برابربی ارزش کندوکسی معترضشان نشدپس هرکاری دیگری می تواند انجام دهد.ماملتی حامی ظالم هستیم.فقط کافی است که بگوینداین سیک هندی سید است.
شستا وام بگیره !!!
شستا خودش تامین کننده است و نه مصرف کننده
بعید میدونم شستا محتاج وام باشد.
تازه هیچ بانکی نمیتونه در ابعاد شستا وام تخصیص دهد !!
سلام
آخر اگرسهمی ارزش داشته باشه که مثل شستاسریع افزایش سرمایه میدهد.تاهم فال باشد هم تماشا.
شما که وارد هستید بفرمایید تجدید ارزیابی به این سنگینی برای شستا چه فایده ای دارد !!؟؟
من جه میدونم.
اگه می دونستم که سوال نمی پرسیدم. اصلا من در این حد و اندازه ها نیستم که از عالیجناب شستا ایراد بگیرم.
گالی جان امروز یه کم اعصابت خورده. برو یه دمنوش گل گاوزبون یا استوخودوس بخور یه کم آروم شی. @};-@};-@};-
این مملکت و این بورس هم همین امروز که داغون نشده! جیگر همه خونه. از دست من و شما هم کاری بر نمیاد. بیخود اعصاب خودمون رو خورد نکنیم. ها! چی میگی؟ بهتر نیست؟
باید همون آلمان می موندی. گذشته ها گذشته!
ول کن این حرفها رو. دم غنیمت شمار! عمرمون رو تا حالا به گند کشیدند، این دو روز باقیمونده عمرمون رو بیشتر از این خراب نکنیم. بورس هم اگه بخوان درست میشه شاید یه سودی هم گیر ما بیاید، شاید!
دو تا موضوعه:
اولی که مهم تره اینه که آقایون برای خودشون و چند تا کارگزاری نورچشمی ماه هاست که امکان فروش باز گرفتن رو فراهم کردن و دارن سودهای کلان می کنن و به بدبختی سهامداران و حقوقی های عادی می خندن و سود می کنن.
دومی هم احتمال و رشکستگی بسیاری از صنایع و شرکت های فعال در اقتصاد و به خصوص بورسه که باعث می شه پول هوشمند به سود کم قانع باشه و فورا سیو سود کنه.
سلام ارادت.
اون داستانو شما مستند دیده اید یا صرفا شنیده است؟ من هم شنیده ام اما داستان فروش استقراضی را مستدل ندیدم کسی در فضای مجازی بولد کرده باشه که خود داستان بسیار مهم است و میتونه موجی از اعتراض بوجود بیاره.
من جه میدونم.
اگه می دونستم که سوال نمی پرسیدم. اصلا من در این حد و اندازه ها نیستم که از عالیجناب شستا ایراد بگیرم.
گالی جان امروز یه کم اعصابت خورده. برو یه دمنوش گل گاوزبون یا استوخودوس بخور یه کم آروم شی. @};-@};-@};-
این مملکت و این بورس هم همین امروز که داغون نشده! جیگر همه خونه. از دست من و شما هم کاری بر نمیاد. بیخود اعصاب خودمون رو خورد نکنیم. ها! چی میگی؟ بهتر نیست؟
باید همون آلمان می موندی. گذشته ها گذشته! ول کن این حرفها رو. دم غنیمت شمار! عمرمون رو تا حالا به گند کشیدند، این دو روز باقیمونده عمرمون رو بیشتر از این خراب نکنیم. بورس هم اگه بخوان درست میشه شاید یه سودی هم گیر ما بیاید، شاید!
کارت درست.
کار ما از اعصاب گذشته.
خوووب حرمون کردند با وعده وعیدهای انتخاباتی.
?️رحیمی نماینده مجلس: موضوع افزایش قیمت بنزین در حد پیشنهاد مطرح شده؛ می تواند قبول یا رد شود
?قیمت واقعی بنزین یک دلار است؛ مابقی آن یارانه است/ایلنا
بی دروپیکر ترین و بی برنامه ترین دولت تو این چهل سوال اندی رو شاهد هستیم هر دفعه و هر روز یکی تریبونه تا چند وقت پیش صدبار صد نفر مختلف دولتی و مجلسی صحبت از حذف یا عدم حذف ارز 4200 میزدن
اون از رضایی با خبر خوش تو آذر و اون سخنان گهربارش راجع به شاخص
این از بنزین صد بار تا الان هی میگن بعد تکذیب
اون از وزیر بهداشت دروغگو که گفته بود واکسن ایرانی زده و راست راست می چرخه
اون از پست دادن های تخیلی به افراد تخیلی
اگه اینابه توافق رسیدن باز یه چند سالی میتونن بیشتر دوام بیارن والا نهایت از ابتدای سال بعد در هر گوشه کشور باید شاهد تظاهرات وسیعی اعم از صنفی و اقتصادی مردم عادی باشیم.
نمیدونم چکار هم کردن کلا مردم دیگه به همه چی بی تفاوت شدن و براشون کلا فرقی نمیکنه
ولی این رو میدونم زیر این بی تفاوتی ها به شدت شعله خشم پنهانه
نظر