جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • منیب
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 2439

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
    احتمالا تو سبد یک عدد سهم خودرو هم نداری.
    بله ندارم کلاقدیمی های بازارسمت این سهمای بی خیربرکت نمی روندحداقل 50تاازرفیقام همه ازدم حرفه ای اکثراجزء سهامدارعمده هستند
    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4094

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      عرض ادب
      اول اینکه مبالغه ای نکردم و اهلش هم نیستم با تفکرات جناب بهرام هم اتفاقا مشکل زیاد داشته و دارم و خود ایشون هم در جریان هست /:.smilingsmiley.:/
      بحث رشد بیشتر از بازاره
      رشد کلی تو این 3 ماه که اتفاقا امروز نقشه بازار 3ماه رو نگاه میکردم و کاملا مشخصه جز تک سهام تو گروههای مختلف هیچ گروهی رشدش مثل خودرو نبوده
      دوم اینکه هنر یه تحلیلگر تکنیکال همینه که از قبل پیش بینی بکنه زمانی که هیچ کس جراتشو نداشت جناب بهرام از خودرو و رشد خوبش تحلیل میکرد دیگه اینکه خودرو میاد بورس کالا و رشد قیمت اینجوری میخواد داشته باشه رو هیچ کس حدس نمیزد ...هنر چارتیست تو همینه که همه این اتفاقات مثبت و منفی رو تو چارتش میبینه قبل از وقوع
      اونایی که میکوبیدنش از سهام دلاری و پترویی و پی بر ای پایین میگفتن که رشدشون در حد کلیت بازاره
      سپاس
      منظورم از مبالغه شما نبودی . چون دیدم بقیه دوستان هم جاهای دیگر و جسته گریخته گفته بودند اینطور گفتم
      بله همگان یا اکثریت اهل فن دانند گروه خودرو یکی از پیشروهای رشد 70 روز گذشته بودند و شما هم درست گفتید
      مقایسه با پترویی ها را قبول دارم چون پتروئی ها پارسال یه رشد خارج از عرف بازار داشتند و بعد ریختند از زاگرس گرفته تا نوری و ... و در مقام مقایسه خودرو ارجحیت داشت و حرف بهرام درست بود که دم از حباب پتروئی میزد و البته حباب پتروئی ها که پی به ای های نزدیک 7 تا 10 گرفته بودندو پارسال سقف های مرداد 99 را رد کرده بودند مشخص بود

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

درود

به نظر این مخلص این عدد خاص شاخص یعنی همین 1600 کذایی زیادی این روزها بر سر زبانها است...حال آنکه به نظرم آنچنان هم مهم نیست!

من که به نظرم میرسه شاخص کل نشانگر چیز خاصی نیست واقعا :D

هرچند پرواضح هست که شاخص کل هم بالاخره تا حدودی وضعیت بازار را نشان میدهد....

----------------------------------------------------------------------------------
        چیزهای مهم تری از شاخص کل جهت پیش بینی روندهای غالب بازار بخصوص در بازه های میان مدت به بالا هست! از مهم ترین هایش حجم معاملات!

همانگونه که قبلا هم عرض کردم، از نشانه های قابل اتکای شروع روند صعودی در بورس همانا این است که:

حجم معاملات خرد در محدوده بیش از 10 همت امری عادی شده است!!!

مانا باشید
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• mehdirazavi
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 50

دوران نخر نخر ضررمکنی تمام شده به حرف ناامیدان ومایوسان ومن میدونم ها وجاماندگانی که بازارومیکوبن وترسوهاگوش ندین
          فردا1600خاطره میشه

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3747

در اصل توسط mehdirazavi پست شده است View Post
            دوران نخر نخر ضررمکنی تمام شده به حرف ناامیدان ومایوسان ومن میدونم ها وجاماندگانی که بازارومیکوبن وترسوهاگوش ندین
            فردا1600خاطره میشه
            ..احتمالا شما ۹۹رو فراموش کردی ...

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3747

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
              فقط بايد درنظر داشته باشيم كه بازار هميشه در شرايط نامطمئن رشد ميكنه و در اين شرايط هميشه ترس و نگراني از برگشت بازار وجود داره. خيلي از ما هنوز داريم دو دو تا جارتا ميكنيم كه وارد بشيم يا نه.
              شما تو فکر وارد شدن هستی ...ما تو فکر اینکه چه طور و کی خارج بشیم که سودهامون نپره ...

نظر

• منیب
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 2439

افتتاح سپرده با سود بالای ۲۰ درصد ممنوع است

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی: نرخ سپرده‌های سالیانه حداکثر ۲۰ درصد است، در صورتیکه بانکی سپرده‌ای با سود بالای ۲۰ درصد افتتاح کند، تخلف کرده و بازرسان بانک مرکزی قطعا با بانک متخلف برخورد می‌کنند./تسنیم
                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• شروع مجدد
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 910

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  شما تو فکر وارد شدن هستی ...ما تو فکر اینکه چه طور و کی خارج بشیم که سودهامون نپره ...
                  اتفاقاً من هم خيلي محافظه كارم و با ترس و لرز در اين بازار حضور دارم علي رغم اينكه ميدانم الان زمان محافظه كاري نيست منتها اين تبديل به باور نشده و به همين خاطر محكوم هستم كه از رشد بازار بهره زيادي نبرم. شايد مشكل شما هم همين محافظه كاري زياد باشه.
                  آنکه نامخت از گذشت روزگار
                  هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3747

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                    اتفاقاً من هم خيلي محافظه كارم و با ترس و لرز در اين بازار حضور دارم علي رغم اينكه ميدانم الان زمان محافظه كاري نيست منتها اين تبديل به باور نشده و به همين خاطر محكوم هستم كه از رشد بازار بهره زيادي نبرم. شايد مشكل شما هم همين محافظه كاري زياد باشه.
                    فقط یک بار ریسک کردم !!بدجور هم ضرر کردم...فکر کنم در این محافظه کاری و نداشتن جرات ریسک تاحدی هم نظر باشیم...وصدالبته دراین بازار بعد از توانایی تحلیل و مدیریت سرمایه و روان ...توانایی ریسک هست که تعیین می کنه چقدر میشه بازدهی گرفت...

نظر

• shimaalovelygirl
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2022
                      • 1071

فردا گروه پالایش ،:.thumbsupsmileyanim نفت و سرمایه گذاری مثبت قوی
                      شاوان شبندر شرانل پالایش شپترو شلرد پارس وسکاب واتی صبا هم وزن:.thumbsdownsmileyan

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1585

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                        http://forums.boursy.com/showthread....=1#post1002815

شاخص کل هموزن آپدیت:
                        هر چند که این شاخص دقیقا از تارگت برنگشت و رشد خود را زودتر شروع کرد اما کلیت تحلیل تفاوتی نکرده است.
                        حقیقت امر با توجه به وضعیت فعلی بازار بعید می دانم مقاومت اولین روز کاری بعدی یعنی موج A or I مشکلی ایجاد کند . هر چند که البته غیر ممکن نیست. اما چالش اصلی در مقاومت زیر موج b از زیگزاگ درجه ی بزرگ تر خواهد بود. اگر بتواند آن را رد کند سقف تاریخی به احتمال بسیار زیاد دیده خواهد شد.
                        و اگر سقف تاریخی، با رعایت شرایط شکست، شکسته شود فرضیه ی موج C منتفی و صعود آبان ماه 1401 به بعد موج III تلقی خواهد گردید.

#شاخص_کل_هموزن
                        شاخص کل هموزن
                        آپدیت:
                        مقاومت زیر موج b از زیگزاگ درجه ی بزرگ تر را شکست .
                        حد ضرر تحلیل شکست حمایتی که با دایره مشخص کرده ام.

نظر

• shimaalovelygirl
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2022
                          • 1071

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          فقط یک بار ریسک کردم !!بدجور هم ضرر کردم...فکر کنم در این محافظه کاری و نداشتن جرات ریسک تاحدی هم نظر باشیم...وصدالبته دراین بازار بعد از توانایی تحلیل و مدیریت سرمایه و روان ...توانایی ریسک هست که تعیین می کنه چقدر میشه بازدهی گرفت...
                          به پند و نصیحت های رفیق شفیقت abdolhossein یا همون علیرضا حسنی گوش کن و دیگه ریسک نکن.ضمنا با یک خداحافظی همیشگی از بازار بورس،ما را خوشحال کن.شما محافظه کاران،بازار را خراب می کنید.
                          بای بای

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5633

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5633

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                                ستاره‌دار(1)
                                • Sep 2020
                                • 2057

درود
                                این pE
                                زیر5 میخوام لیستشو
                                کسی بلده چطوری فیلتر کنم لیست بده
                                ممنون
                                ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

در حال کار...
                                X