جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4717

پاسخ : جــــو بــــازار

گاز ۵۴ کارخانه سیمانی قطع شد

نظر

• ققنوس14
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1544

وی تصریح کرد: ما اعلام کردیم که گاز ۵۴ شرکت تولیدکننده سیمان به طور کامل قطع شده و این کارخانجات با استفاده از مازوت در حال تولید هستند که موجب شده تولید اقتصادی نباشد کارخانجات با استفاده از مازوت در حال تولید هستند که موجب شده تولید اقتصادی نباشدو با هزینه‌های بیشتری سیمان تولید کنیم.
      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ققنوس14
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1544

عبده تبریزی: بورس برای رشد رقیبی ندارد/ مسکن وارد رکود شده است

بورس برای رشد رقیبی ندارد

عضو اسبق شورای عالی بورس راجع‌به وضعیت بازار سرمایه، اظهار داشت: فعالان این بازار معتقدند که حباب قیمتی وجود ندارد و امکان رشد هم به لحاظ بالا رفتن نرخ تورم و قیمت ارز دارد هم به لحاظ اینکه قیمت‌های کامودیتی کاهشی نیست و به همین دلیل یک امیدی از این طریق هم دارند.

وی ادامه داد: از نظر جایگزین سرمایه گذاری؛ روش‌های دیگری در دسترس نیست. با توجه به شرایط موجود، بازار سرمایه از هر زمان دیگری رقیب کمتری برای رشد دارد.

عبده تبریزی در پاسخ به این سوال که «ارز 28500 تومانی چه تاثیری بر بازار سرمایه دارد؟»، گفت: یکی از کارهایی که باید انجام می‌شد و دولت هم از این مسیر دید، این بود که با ارز 4200 تومانی فشار زیادی به مردم آمد و این کار در چارچوب یک نظریه انجام نشد.

این اقتصاددان برجسته افزود: نظریه این است که وقتی کشوری همت می‌کند و این همه فشار را به مردم می آورد تا ارز را به قیمت پایین تر ببرد باید ارز را تک نرخی کند. چون ارز تک نرخی نشد این امکان وجود دارد که ارز نیمایی و ارز بازار خیلی از هم فاصله بگیرند و دوباره یک یا دو سال دیگر فشار عظیمی به مردم بیاید.

عبده تبریزی در پاسخ به این سوال که «آیا امکان کنترل نرخ ارز با چنین راهکارهایی وجود دارد یا خیر؟»، گفت: فعلا دولت می‌گوید که ارز نیمایی را دو سال به این قیمت نگه می‌دارم و این به آن معنا است که ارز در بازار آزاد خیلی نباید از این قیمت فاصله بگیرد.

وی یادآور شد: اینکه دولت قادر خواهد بود ارز را در آن قیمت نگه دارد و آیا این موضوع به معنی سرکوب نرخ ارز است یا نه آینده ثابت خواهد کرد اما به نظر می‌رسد به لحاظ وضعیت سیاسی ایران دولت تصمیم گرفته ارز را در این نرخ نگه دارد.

رکود در بازار مسکن

عبده تبریزی به تشریح وضعیت بازار مسکن پرداخت و یادآور شد: بازار مسکن کماکان رونق سرمایه گذاری و رکود مصرفی دارد؛ یعنی بخش قابل ملاحظه‌ای از مردم توان خرید مسکن ندارند و نظام بانکی هم نمی‌تواند تسهیلات خرید مسکن بدهد. در این وضعیت نرخ‌ها در شهرهای بزرگ به جایی رسیده که شاید 80 درصد مردم توان خرید مسکن ندارند.

عبده تبریزی ادامه داد: این شرایط خوبی برای بازار مسکن نیست. از نظر من مسکن در سطح ملی به یک شرایط بحرانی رفته که از دولت هم کاری برنمی آید. معمولا هم طرح‌هایی مانند ساخت 4000 هزار یا 4 میلیون مسکن برای زمانی است که بحرانی به وجود می آید که از این نظر درباره مسکن سیاست‌های فوری در دسترس نیست چون قیمت‌ها به گونه‌ای افزایش یافته که این مناسبات را بی معنی کرده است.

وی تاکید کرد: درباره شهرهای جدید دولت می‌تواند n تعداد مسکن در آنجا بسازد، اما مسئله اصلی در شهرهای جدید ایجاد اشتغال است؛ الان بسیاری از کسانی که در شهرهای بزرگ هستند اگر شغلی داشته باشند به شهر خودشان برمی‌گردند. به همین دلیل موضوع شهرسازی پیچیده است و شهر باید جایی ساخته شود که امکان اشتغالزایی دارد.

این کارشناس بازارهای مالی با بیان اینکه «ایجاد شهر جدید بسیار پیچیده شده است»، گفت: دولت برای این کار باید منابع عمده‌ای را بیاورد؛ به همین دلیل فکر می‌کنم دولت باید سیاست دهه 80 را اجرا، تفاوت سود بدهد و وام خرید بدهد. می‌دانم که دولت چنین امکانی را ندارد و به عنوان کارشناس فکر می‌کنم وام‌هایی که اصل پول را بدهکار و از تفاوت قیمت استفاده کنند تنها مسیری است که برای خانه اولی‌ها باقی مانده است.

وی ادامه داد: من زیاد امیدوار به نقشه‌‌های دولت نیستم چون منابعی ندارد و مردم هم نباید انتظاری از دولت برای ساخت مسکن داشته باشند. متاسفانه نرخ اجاره نشینی و حاشیه نشینی بیشتر خواهد شد، چون قیمت‌های فعلی از حد چارچوبی که در توانایی خریدار باشد، گذشته است.
        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1626

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          خلاف به عرض سرکار رسیده...این رشد قیمت ارز هست که باعث افزایش قیمت خودرو میشه نه برعکس!!
          دوست عزیز...من زیاداز ماشین سر در نمیارم...بالاخره به نظر شما تاعید بازار کلی خودرو ...صعودیه یا نزولی؟

نظر

• الکساندر آلخین
            ستاره‌دار(4)
            • Jun 2013
            • 827

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
            شاهين فروش نرفته.
            حالا بازار چكار كنه/:.smilingsmiley.:/
            خودرو + سايپا-
            ملت هول تشریف دارن... اگه همه قیمت پایه رو قیمت بزنن تو همون قیمت معامله میشه.. تعداد متقاضی هم خیلی زیاد نیست.. احتمالا سال بعد بازار خودرو متعادل میشه..
            هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
              ملت هول تشریف دارن... اگه همه قیمت پایه رو قیمت بزنن تو همون قیمت معامله میشه.. تعداد متقاضی هم خیلی زیاد نیست.. احتمالا سال بعد بازار خودرو متعادل میشه..
              خودرو در بازار آزاد تقریبا با دلار ۱۰۰ هزار تومنی داره معامله میشه و پتانسیل یه ریزش ۵۰ درصدی وجود داره اگر دولت دست از حمایت مافیای خودرو و دلالی و داروغه بازی برای گرفتن عوارض نجومی و و مالیات مضاعف برداره

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3747

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                دوست عزیز...من زیاداز ماشین سر در نمیارم...بالاخره به نظر شما تاعید بازار کلی خودرو ...صعودیه یا نزولی؟
                ..سلام...عرضم به خدمت که فعلا بازار در حالت انتظار هست تو وارداتی ها...بستگی به نرخ دلار و قیمتی که وارداتی ها در بورس خواهتد خورد بستگی داره ...الان سراتو۲۰۱۸تو بازار حدود۲۸۰۰قیمتش هست ..مدل ۲۰۲۲رو چقدر بازار انتظارداره فی بخوره ؟؟صحبت از ۴تومان هست !!!به نظر من ارزش نداره .‌.حتی اون مدل ۲۰۱۸...ولی خریدار خودش رو داره ...اگر قیمت وارداتی ها بالا مچ بشه ..باید انتظار رشد بیشتر وارداتی ها رو داشت .مگه اینکه دامنه نوسان یا شرایط رو جوری تنظیم کنن که قیمت بالامچ نشه ..که در این صوزت بیشتر خوش به حال خریداران میشه ...مالیات و هزینه کمتری پرداخت خواهند کرد و تو بازار می فروشند..مضافا اینکه یه افزایش ۲۵تا۳۰درصدی قیمت کارخانه چینی ها رو باید داشت ..فعلا دولت به جای اجازه افزایش نرخ بهشون امتیاز عرضه در بورس رو داده با افزایش عرضه و تحویل به قیمت های بورس نزدیک میشن ...در داخلی های پرتیراژ هم غیر از خانواده ۲۰۷اتومات و تارا اتومات ..به نظرم بازارشون به سمت ثبات میره تا عید ...البته در نظر داشته باشید خودروهایی که با قیمت های نسبتا بالا به دست طرف میرسه ...مجددا تو بازار عرضه نمیشه چون طرف میلی به معامله با قیمت های خیلی پایین تر از خریدش و عرضه دربازار نداره ...لذا اصلاح قیمتی در بازار یه کم زیاد زمان میبره

نظر

• shimaalovelygirl
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2022
                  • 1071

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                  مرسی
                  اتفاقا ادمین یک مدل خاصی مسدودم کرده و از 15تا کامنت فقط یکیشو منتشر کرده است.ظاهرا اکثر افراد اینجا و علی الخصوص ادمین سایت از افراد رک گو که حقیقت را بیان میکنند زیاد خوششان نمی آید.
                  به هرحال ممنون از لطفت آقای گالیور.من دیگه تو این سایت مطلبی نمی نویسم و شاید واسه همیشه دیگر از این سایت دیدن نکنم.چندین کاربر من جمله امیدازاد، abdolhossein ، Target dornaa و...منو خیلی آزار روحی دادند اینجا و همچنان توسط کابران دیگر لایک و قدردانی شدند.به هرحال واسه همتون آرزوی موفقیت و بازدهی بالا دارم.
                  خدانگهدار همتون
                  ​@};-:-/:((:((:((:((:((:((
                  دریغ از یک خداحافظی یا حتی یک تشکر خشک و خالی
                  سپاسگزارم از همگی تان و از ادمین برای انتشار یک ارسالم از ۱۵ ارسال ،آن هم۲۴ساعت بعد
                  آقای ادمین من که واسه همیشه از سایتت رفتم،ولی بااین رویه که پیش گرفتی به جز ۴تا کاربر حتاک و بی ادب نسبت به زنان،که فقط رفاقتی متن همدیگر را لایک میکنند و به بقیه هجوم می برند, نویسنده ای برای سایتتان باقی نخواهد ماند.
                  خداحافظ همگی

نظر

• TARGET
                    عضو فعال
                    • Nov 2014
                    • 2282

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    ..سلام...عرضم به خدمت که فعلا بازار در حالت انتظار هست تو وارداتی ها...بستگی به نرخ دلار و قیمتی که وارداتی ها در بورس خواهتد خورد بستگی داره ...الان سراتو۲۰۱۸تو بازار حدود۲۸۰۰قیمتش هست ..مدل ۲۰۲۲رو چقدر بازار انتظارداره فی بخوره ؟؟صحبت از ۴تومان هست !!!به نظر من ارزش نداره .‌.حتی اون مدل ۲۰۱۸...ولی خریدار خودش رو داره ...اگر قیمت وارداتی ها بالا مچ بشه ..باید انتظار رشد بیشتر وارداتی ها رو داشت .مگه اینکه دامنه نوسان یا شرایط رو جوری تنظیم کنن که قیمت بالامچ نشه ..که در این صوزت بیشتر خوش به حال خریداران میشه ...مالیات و هزینه کمتری پرداخت خواهند کرد و تو بازار می فروشند..مضافا اینکه یه افزایش ۲۵تا۳۰درصدی قیمت کارخانه چینی ها رو باید داشت ..فعلا دولت به جای اجازه افزایش نرخ بهشون امتیاز عرضه در بورس رو داده با افزایش عرضه و تحویل به قیمت های بورس نزدیک میشن ...در داخلی های پرتیراژ هم غیر از خانواده ۲۰۷اتومات و تارا اتومات ..به نظرم بازارشون به سمت ثبات میره تا عید ...البته در نظر داشته باشید خودروهایی که با قیمت های نسبتا بالا به دست طرف میرسه ...مجددا تو بازار عرضه نمیشه چون طرف میلی به معامله با قیمت های خیلی پایین تر از خریدش و عرضه دربازار نداره ...لذا اصلاح قیمتی در بازار یه کم زیاد زمان میبره
                    دیروز اولین روزی بود که حجم عرضه ها بالای ۱۲ هزار خودرو تو بورس کالا بود اتفاقی که رخ داد پایین اومدن ۲۰۰ میلیون تومنی تارا بود! نشون داد مقاومت دلالان براحتی با افزایش تعداد شده حتی تو ۱ روز شکستنی است! شاهینی که بیرون ۵۰۰ قیمت میخورد ۳۵۰ معامله شد!
                    حباب ماشین دیروز شکست! صداشو‌ دلالان هم شنیدن!
                    هفته بعد ۵ هزار دنا پلاس میاد بعیده بالای ۴۰۰ قیمت بخوره! بیرون تا ۶۰۰ هم من دیدم آگهی هاشو

نظر

• ققنوس14
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 1544

۲۱.۱ هزار خودرو وارداتی چینی و کره ای در بورس کالا پذیرش شد.
                      ه گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مدیریت پذیرش بورس کالا اعلام کرد: پذیرش ۲۱ هزار و ۱۴۰ دستگاه خودرو وارداتی از سوی دو شرکت چانگان و کیا و خودرو رانا متعلق به ایران خودرو پس از بررسی مدارک و مستندات در جلسه ۱۱ آذر هیات پذیرش تصویب شد.

به این ترتیب، ۱۹ هزار خودرو سوازی چانگان که عرضه‌کننده آن سایپا است، راهی بورس کالا می شود. همچنین شرکت بازرگانی کوشا خودرو نگین ۵۰۰ دستگاه سواری کیا سراتو ، ۵۰۰ دستگاه سواری کیا اسپورتیج ، ۵۰۰ دستگاه سواری کیا K۵ ، حدود ۲۰۰ دستگاه سواری کیا سید ، ۱۰۰ دستگاه سواری کیا پیکانتو ، ۱۰۰ دستگاه سواری کیا پگاس ، ۱۰۰ دستگاه سواری کیا ریو ، ۷۰ دستگاه سواری کیا سونت و ۷۰ دستگاه سواری کیا سلتوس را در بورس کالا پذیرش کرد. ایران خودرو نیز سواری رانا را در بازار اصلی بورس کالا پذیرش کرد.

نظر

• ققنوس14
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1544

پیش بینی عبور شاخص بورس از سقف تاریخی ۲.۱ میلیون‌ واحدی تا پایان سال !
                        به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، پشوتن مشهوری‏‏‏‏‏‏‌نژاد با انتشار متنی تحت عنوان "بورسی‌‌‌‌‌‌‌ها مافیا نیستند" در دنیای اقتصاد اعلام کرد: بازار سرمایه تا حدودی نسبت به مسائل سیاسی واکسینه شده‌ و با تبدیل رویداد سیاسی به حالت فرسایشی و مزمن، ترس یا توجه بازار نسبت به رویداد از بین خواهد رفت. بنابراین در حال‌ حاضر حتی اگر اخبار مطلوبی از برجام منتشر شود بازارسهام واکنش خاصی نشان نخواهد داد. این مهم در باب اخبار منفی نیز صدق می‌کند.

بنابراین پیش بینی می شود شاخص‌ بورس تا پایان سال ‌۱۴۰۱ از سقف تاریخی ۲.۱ میلیون‌ واحدی عبور خواهد کرد. این رویداد از لحاظ تکنیکالی قابل وقوع بوده و با توجه به متغیرهای بنیادی چنین ظرفیتی وجود دارد. در این میان P/ E تحلیلی اغلب سهام شرکت‌ها در محدوده ۴ ‌مرتبه قرار دارد که بدین معنا است خرید سهام در چنین شرایطی ارزنده‌تر از تزریق منابع مالی به سیستم بانکی است.

در دو سال‌اخیر، پول سرمایه‌گذاران در بورس نه‌ تنها عایدی به‌ همراه نداشت بلکه تقریبا نیمی از ارزش منابع مالی نیز از بین رفت و سرمایه‌گذاران در صورت خرید ملک، سکه دلار و غیره تاکنون با افزایش ۵۰‌ درصدی همراه می‌شدند. بنابراین بورس مانند فنری جمع شده ‌است که در صورت رهایی، شاخص به‌طور قطع به ارقامی بیش از ۲.۱ میلیون واحد صعود خواهد کرد.

افزایش نرخ سود سپرده به ۲۰‌ درصد و اوراق گواهی سپرده با سود ۲۳‌ درصدی هم تاثیر چندانی در داد و ستدهای بورس و فرابورس نخواهد داشت.چرا که حجم نقدینگی بسیار زیاد بوده و فنر جمع شده (اختلاف بازدهی بورس و سایر بازارهای مالی) به حدی فشرده است که افزایش‌ درصدهای اندک در سیستم بانکی تاثیری در روند معاملات نخواهد داشت.

به همین دلیل بهترین راهبرد معامله‌گران یقینا سهامداری است. چرا که در چنین مواقعی پول در سهام و صنایع مختلف در حال چرخش بوده و ارزیابی یک‌ ساله نشان از این مهم خواهد داشت که تقریبا تمام سهام شرکت‌ها رشد قابل‌ملاحظه‌ای را تجربه می‌کنند.

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8548

مقاومت شاخص کل
                          وثوق جداً ترسناک شده بود.
                          رفاه در روزهای گذشته فرصت ورود داد.
                          قندی ها خووب. تربت صف خرید.

وجود میخواهد تاتمس را بخری و روش بخوابی.
                          غاذر در واچ لیست. شاید استارت بزند

در بازار مثبت هنری نیست سهم معرفی کردن.
                          در بازار منفی هنر است اگر بتونی خودت را بکشی بالا.

یادش بخیر

یک زمانی بود کلی محبوب دلها بودیم.

ببین به چه روزی انداختنمون

از خودم فقط شاکی نیستم از زمانه و این مردم هم شاکی هستم.
                          که اگر خوب باشی استادی و تا خدا میبرنت بالا.
                          اگر هم خوب نباشی وای به روزگارت.

من اگر خوب و بدم تو برو خود را باش.
                          تو اگر خوووب بودی میومدی دستم را امیگرفتی و از اشتباه درم میاوردی.
                          پس بهتر از من نبودی و حق اعتراض هم نداری.

آهای دختر چوپون
                          آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2023/01/09, 09:58.

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

----

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4717

عده ای هنوز باور نکرده اند بازار در مدار صعود قرار گرفته است با اندکی رشد ! فکر می کنند دوباره ریزشهای 99 ممکنه رخ دهد ! آخر وقت روزانه می فروشند به امید اینکه پس از اصلاح در روزهای بعد دوباره ورود کنند . اما اصلاح ها زمان و حجمش آن قدر کوتاه است که با فروش سهمی خوب امکان جایگزینی در قیمتهای پایین تر سخت است .

نظر

• پاشا_
                                Banned
                                • May 2022
                                • 248

بازار مثبت جای کوچ از این سهم به آن سهم نیست نه طمع نوسانگیری برای سود بیشتر را داشته باشید و نه ترس از ریزش.
                                آخرین ویرایش توسط پاشا_؛ 2023/01/09, 09:57.

نظر

در حال کار...
                                X