کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
...سلام ...سبیل مارو چرب کن یه کارگزاری خوب معرفی کنم بهت/:.yead.:/...من با حافظ کار می کنم تا سی درصدپورتفو و گاها بیشتر هم اعتبار میده ..ولی من دیگه جرات اعتبار گرفتن رو ندارم
کارگزاری های کوچک هم اغلب اعتبار نمیدن و پارسال یکی از همینا سهام مردم رو فروخت و فرار کرد. باز این بزرگا این ریسکشون کمتره.
کارگزاری من که گفت چون تک سهمی بهت نمیدیم گفتم من 10 برابر اعتبارتون صندوق طلا هم دارم گفت گردشت کم بوده نمیدیم. معلوم بود خودشون اعتبار برداشتن نمیخواستن بدن. مهم نیست منم میرم یک جایی که برای مشتری ارزش قائل بشن. البته کارگزاری کوچم هم حسن های خودش رو داره مثلا تو یک کارگزاری کوچک هم سهام دارم هر دفعه زنگ میزنم سریع کارم رو راه میندازن و منو هم میشناسن.
کارگزاری های کوچک هم اغلب اعتبار نمیدن و پارسال یکی از همینا سهام مردم رو فروخت و فرار کرد. باز این بزرگا این ریسکشون کمتره.
کارگزاری من که گفت چون تک سهمی بهت نمیدیم گفتم من 10 برابر اعتبارتون صندوق طلا هم دارم گفت گردشت کم بوده نمیدیم. معلوم بود خودشون اعتبار برداشتن نمیخواستن بدن. مهم نیست منم میرم یک جایی که برای مشتری ارزش قائل بشن. البته کارگزاری کوچم هم حسن های خودش رو داره مثلا تو یک کارگزاری کوچک هم سهام دارم هر دفعه زنگ میزنم سریع کارم رو راه میندازن و منو هم میشناسن.
سلام
از کارگزاری ها وثیقه های سنگینی برای ضمانت می گیرند چطور ممکنه سهام مردم رو بفروشند و الفرار
هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری
نظر