جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مرشد
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 682

پاسخ : جــــو بــــازار

دو تا دوست صمیمی به اتفاق هم مشغول دیدن یک فیلم سینمایی بودند در بکی از صحنه های فیلم که مربوط میشد به یک مسابقه اسب دوانی اونا تصمیم میگیرند هر کدوم یک اسب انتخاب کنن و روی اون شرط ببندن . یکیشون یک اسب سیاه رو انتخاب میکنه و اون یکی یه اسب سفید. آخر فیلم اونی که اسب سیاه رو انتخاب کرده بود برنده میشه و از رفیقش که اسب سفید و انتخاب کرده بود بازنده شده بود شرط میبره و مبلغ شرط دریافت میکنه.

ولی بعد از یه مدتی برمیگرده پیش دوست بازنده اش و میگه، این مبلغ پولتو برادر، رفیق بازنده میپرسه چرا؟

میگه آخه این پول حق من نیست من تقلب کردم من این فیلم قبلا دو مرتبه دیده بودم میدونستم اسب سیاه برنده میشه رفیق بازنده میگه این پول از شیر مادر به تو حلالتر آخه منم قبلا این فیلم سه مرتبه دیده بودم میدونستم اسب سفید بازنده میشه گفتم شاید شاید شاید این بار اسب سفید برنده شه.

?خیلی وقتا ما میدونیم یه راهی که رفتیم چندبار هیچ نتیجه ای نداره ولی میگیم بذار یه بار دیگه بهش فرصت بدم .یه بار دیگه امتحان کنم. یه چیزایی تهش مثل روز روشنه/:.wubsmiley.:/

نظر

• سرمایه گذار
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1925

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
      میشه مثلا 15 درصد کارمزد رو ازشون نقد بگیریم ؟
      بله دریافت وجه نقد از کارمزدهای جمع شده در باشگاه آگاه امکان پذیر هست. در قسمت خدمات
      البته این 10- 15- 25 درصد کارمزد برگشتی بستگی به سطح شما در باشگاه داره که در شکل زیر دیده میشه
      آخرین ویرایش توسط سرمایه گذار؛ 2023/04/06, 14:14.
      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• 2FAN
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 1051

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
        سلام شما اگر عضو باشگاه آگاه باشید با هر معامله خرید و فروش مقداری ریال در آن جا به شما می دهند فکر کنم 12 تا 15 درصد ارزش معاملات شما
        متناسب یا آن در بخش اعتبارات بسته 2 تا 50 میلیونی 1-3 -6 ماهه و یکساله روشن میشه می توانید در خواست اعتبار بدید
        65 درصد پرتفو اعتبار همه جا می دهند. 30 میلیون شما حدودا 19 میلیون تومان اعتبار تخصیص می دهند.
        برای فهمیدن میزان اعتبار تخصیصی در قسمت منو سبد سهام آنجا مراجعه کنید( ارزش تضمین)
        راستی قبل از اینکار باید حضوری کارگزاری بروید و در خواست اعتبار در باشگاه بدید
        سایت و کانال های هم هست که افراد اعتبار خود را بالاتر خرید و فروش می کنند که من استفاده کردم بد نیست
        مرسی از شما لطف کردید
        https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• 2FAN
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 1051

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
          بله دریافت وجه نقد از کارمزدهای جمع شده در باشگاه آگاه امکان پذیر هست. در قسمت خدمات
          البته این 10- 15- 25 درصد کارمزد برگشتی بستگی به سطح شما در باشگاه داره که در شکل زیر دیده میشه
          سلام
          ببخشید یه سوال اخر
          توباشگاه کارگزاری اگاه زده خرید بسته
          مثلا بسته دو ملیون تومانی یک ماهه زده مثلا 970 هزار تومان
          این چی هست وباهاش میشه سهام خرید و چطوریه باید بسته رو بخریم وپلش از حسابمون کم میشه وشارز میشه مرسی توضیح میدهید
          https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• sirwan
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 330

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
            سلام
            ببخشید یه سوال اخر
            توباشگاه کارگزاری اگاه زده خرید بسته
            مثلا بسته دو ملیون تومانی یک ماهه زده مثلا 970 هزار تومان
            این چی هست وباهاش میشه سهام خرید و چطوریه باید بسته رو بخریم وپلش از حسابمون کم میشه وشارز میشه مرسی توضیح میدهید
            دوست عزیز قیمت واقعی بسته دومیلیونی یک ماهه34400تومانه. اما با پول خودت نمی توانی بخری باید این مبلغ در اثر گردش مالی در حساب انلاینت تخفیف معاملاتی بگیری.سمت چپ صفحه باشگاه قید شده "وجه نقد" اگر انجا مبلغ بیشتر بود این بسته را میخری واز همان مبلغ وجه نقد موجود در صفحه باشگاه کسر می شود
            گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• MOSTAFAVI
              ستاره‌دار(1)
              • Jun 2012
              • 5633

کارگزاری مفید عیب و ایراد زیاد داره (مثل قطعی اولین روز کاری هفته گذشته،قاطی شدن گردش حساب ها در طول معاملات و ...)، اما الان یک سیستم آنلاین راه انداخته به اسم orbis . مانده پول نزد کارگزار اتومات به حساب صندوق حامی منظور میشه و هر 15 روز سودش پرداخت میشه.یک حساب هم با بانک پاسارگاد راه اندازی کرده و کارت هم داده به اسم مفید کارت.
              اگه پولی توی حسابت باشه هر وقت بخواهی (هر ساعت از شبانه روز و حتی روزهای تعطیل )می تونی تا سقف 50 میلیون تومن برداشت کنی.
              به خرید و فروشهات امتیاز می ده که می تونی اونها رو تبدیل به کارت هدیه کنی و از دیجی کالا خرید کنی.

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3750

?در نامه ای خطاب به شورای رقابت صورت گرفت؛

?تاکید معاون اول رییس جمهور بر تجدیدنظر در قیمت گذاری خودرو

?دکتر مخبر: اصلاح یکباره قیمت ها در شرایط فعلی مناسب نیست

?معاون اول رئیس جمهور در نامه ای خطاب به رییس شورا و مرکز ملی رقابت خواستار تجدیدنظر در قیمت گذاری خودرو در شرایط فعلی شد.

?دکتر محمد مخبر در این نامه قیمت های پایه ای (کارخانه ای) ارائه شده در جلسه اخیر شورای رقابت را افزایشی غیرمتعارف دانسته که آثار تورمی دارد.

?در نامه معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه اصلاح یکباره قیمت ها در شرایط فعلی مناسب نیست، از شورای رقابت خواسته شده تا در تعامل با وزارت صنعت، معدن و تجارت به فوریت نسبت به تجدیدنظر در قیمت گذاری مذکور اقدام لازم و فوری صورت پذیرد."...باز شروع شد ..

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 2057

در اصل توسط sirwan پست شده است View Post
                  دوست عزیز قیمت واقعی بسته دومیلیونی یک ماهه34400تومانه. اما با پول خودت نمی توانی بخری باید این مبلغ در اثر گردش مالی در حساب انلاینت تخفیف معاملاتی بگیری.سمت چپ صفحه باشگاه قید شده "وجه نقد" اگر انجا مبلغ بیشتر بود این بسته را میخری واز همان مبلغ وجه نقد موجود در صفحه باشگاه کسر می شود
                  بارک الله
                  منظورتون هست وقتی بسته دو میلیون تومان حساب شارژ میشه ولی شما 34400 میپردازی مگه میشه وباهاش 2000000 خرید میکنی در حقیقت دومیلیون از کارگزاری یک ماهه قرض میگیری اوکی
                  برویم شنبه آگاه باز کنیم خوبه خبر داری آنلاین میشود حساب باز کرد حضوری اسیر نشویم ممنون بابت اطلاعات هرجا بد فهمیدم توضیح بهتر بده
                  ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 2057

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                    کارگزاری مفید عیب و ایراد زیاد داره (مثل قطعی اولین روز کاری هفته گذشته،قاطی شدن گردش حساب ها در طول معاملات و ...)، اما الان یک سیستم آنلاین راه انداخته به اسم orbis . مانده پول نزد کارگزار اتومات به حساب صندوق حامی منظور میشه و هر 15 روز سودش پرداخت میشه.یک حساب هم با بانک پاسارگاد راه اندازی کرده و کارت هم داده به اسم مفید کارت.
                    اگه پولی توی حسابت باشه هر وقت بخواهی (هر ساعت از شبانه روز و حتی روزهای تعطیل )می تونی تا سقف 50 میلیون تومن برداشت کنی.
                    به خرید و فروشهات امتیاز می ده که می تونی اونها رو تبدیل به کارت هدیه کنی و از دیجی کالا خرید کنی.
                    مفید که مفت خدا گرونه
                    اسیرشدیم دستش
                    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      تا وقتی یه نیمچه ثبات اقتصادی سیاسی برقرار نباشه ...این گپ ها پر نمیشن ...به نظرم یکی از اشتباهات ما بورسی ها این بود که نخواستیم واقعیت بازارهای دیگه رو بپذیریم ..
                      این چند ساله سود کردن توی بازار سرمایه (بیشتر از تورم) خیلی سخت شده و دست درازی دولت در سود شرکت ها به طرق مختلف زیاد شده. از این بابت آینده روشنی برای اقتصاد و تولید و سرمایه گذاری نمیشه متصور بود. من خودم قبلا هر ساله در افزایش سرمایه و طرح های توسعه شرکت ها زیاد سرمایه گذاری میکردم ولی الان با ترس و لرز و به ندرت.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2731

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                        این چند ساله سود کردن توی بازار سرمایه (بیشتر از تورم) خیلی سخت شده و دست درازی دولت در سود شرکت ها به طرق مختلف زیاد شده. از این بابت آینده روشنی برای اقتصاد و تولید و سرمایه گذاری نمیشه متصور بود. من خودم قبلا هر ساله در افزایش سرمایه و طرح های توسعه شرکت ها زیاد سرمایه گذاری میکردم ولی الان با ترس و لرز و به ندرت.
                        درود جناب پرواز
                        متاسفانه بنده آینده خوبی هم برای این بازار متصور نیستم...و فکر میکنم در ارتباط با دست درازی به سود شرکت ها و تصویب قیمت های دستوری محصولات...تصمیمات عجولانه..وعده های توخالی... و غیره...فعلا در ابتدای راه هستیم
                        این دولت فشل بسیار ضد تولید عمل می‌کنه...شاید بعد از ۱۲ سال کار کردن در بورس ایران مجبور بشم فعلا خداحافظی کنم

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3750

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          بله متاسفانه اگر این روند ادامه داشته باشه ... چند سال دیگه با یه سری صنایع ورشکسته روبرو هستیم....

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3032

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                            با توجه به این عرائض بنده در گذشته لازم میبینم ادامه روند را عرض کنم

با توجه به نزدیکی مجامع و رفع مشکل نسبی تبادلات کالایی و تعاملات سیاسی شاخص می‌تونه در عرض ۴ماه به محدوده ۲میلیون و۸۰۰هزار واحد برسه وبعد از آن نیاز به بررسی جدیدی داره

تاکیدا عرض میکنم از نظر بنده سهام های رشد نیافته رشد خیلی بیشتری از سایر سهام رشد یافته فعلی خواهند داشت در نتیجه در خریدها دقت زیادی باید داشته باشیم

چند مورد را دوستان سوال کرده بودند که نظرمو عرض میکنم

در مورد سهام بانکی و تقسیم سود و روند سود سازی اتی

در این گروه دقت فرمایید به اینکه تقسیم سود از نظر بنده کم خواهد بود و تسعیر نرخ ارز این گروه قابل تقسیم نیست دقت فرمایید فقط این گروه را عرض کردم نه شرکت های پیمانکاری که مطالبات ارزی دارند

در مورد خودرویی ها

باتوجه به قیمت های فروش این گروه از زیاندهی خارج خواهد شد

در مورد سیمانی ها تاکیدا عرض میکنم بهترین ها در همین گروه سیمانی هاست

در پیمانکاری های مرتبط با نفت و گاز دقت زیادی داشته باشیم که این صنعت امسال بازدهی خیلی زیادی خواهند داشت و باید در اولویت قرار گیرند مخصوصا شرکت صدرا

در مورد گروه مسکن نظر بنده کاملا منفی است

در مورد صنایع غذایی مخصوصا شرکت هایی که طرح توسعه دارند از بازدهی خوبی برخوردار خواهند بود

از اطاله کلام پوزش میطلبم

موضوع خیلی مهم دیگری را باید در روندهای آتی لحاظ کنیم

ارزش دلاری بازار سرمایه و مقادیر pe

قیاس سال ۱۳۹۹با مقطع فعلی دقیقا نشانگر رشد خیلی بالایی است

تنها بازار سرمایه جذابترین قیمت ها را داره

واما قیاس با بازارهای موازی ؟! شاخص می‌تونه به اعدادی برسه که کمتر کسی می‌تونه فکرشو بکنه
                            .اکثر تغییرات کلان بنیادی دقیقا نشانگر صعود پر قدرت بازار سرمایه است

مواظب سهامتون باشید

نظر

• amirardalan
                              عضو عادی
                              • Aug 2011
                              • 130

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                              موضوع خیلی مهم دیگری را باید در روندهای آتی لحاظ کنیم

ارزش دلاری بازار سرمایه و مقادیر pe

قیاس سال ۱۳۹۹با مقطع فعلی دقیقا نشانگر رشد خیلی بالایی است

تنها بازار سرمایه جذابترین قیمت ها را داره

واما قیاس با بازارهای موازی ؟! شاخص می‌تونه به اعدادی برسه که کمتر کسی می‌تونه فکرشو بکنه
                              .اکثر تغییرات کلان بنیادی دقیقا نشانگر صعود پر قدرت بازار سرمایه است

مواظب سهامتون باشید
                              سلام جناب طیب عزیز.فهیم.صبور.متین.لطفا یکی دو سهم به دوستان هدیه بده .به مسعولیت خودمون .بازم ممنونم.

نظر

• sirwan
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 330

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                                بارک الله
                                منظورتون هست وقتی بسته دو میلیون تومان حساب شارژ میشه ولی شما 34400 میپردازی مگه میشه وباهاش 2000000 خرید میکنی در حقیقت دومیلیون از کارگزاری یک ماهه قرض میگیری اوکی
                                برویم شنبه آگاه باز کنیم خوبه خبر داری آنلاین میشود حساب باز کرد حضوری اسیر نشویم ممنون بابت اطلاعات هرجا بد فهمیدم توضیح بهتر بده
                                درست نوشتی انلاین میتوانی کد معاملاتی بگیری ولی بعد باید عضو با شگاه بشی و امتیازت را بالا ببری (با افزایش گردش مالی) البته یکبار باید به گارگزاری مراجعه کنی وقرارداد وام را امضا کنی
                                گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

در حال کار...
                                X