جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
    یک رفتار بدی در بازار افتاده حالا چه غلط و چه درست
    اینکه همه دارن سهمایی را می‌خرن که از سقف ۹۹ فاصله زیادی داشتند
    که قفلی و شارپ دارند میان بالا
    علت اش هم بپرسید دارن میگن مسکن و خودرو این همه بالا رفته پس اینا هم باید بالا
    مگر اینهایی که ریختن در سال ۹۹ سوپر حباب نبودند؟
    یعنی الان مجدد داریم به همون حباب بر می گردیم!

ولی باید تجربه بشه برامون سال ۹۹
    اینکه از این به بعد باید سهامی که تغیرات فاندی خوب دارند متمرکز بود
    شاید سودشون کم تر از حبابی ها باشه ولی رشد آهسته و پیوسته دارند و باعث میشن تو بازار زنده بمونید
    درود

این نمادها رو بیشتر به این خاطر میخرن که در سال 99 رشد شارپ تری داشتن....نه به این خاطر که بعد از 99 ریزش شارپ تری داشتن :D

بنابراین با این استدلال که عرض کردم...اتفاقا مطابق تجربه دارن عمل میکنن...دست کم در مورد بخشی از این سهام این استراتژی درستی هم هست!

البته این وسط اون سهامی که پروژه شدند و حباب گرفتند استثنا هستند که خریدارانشان احتمالا دارن اشتباه میزنن

ولی نه همه شون!

در روندهای شارپ صعودی، معامله گران مسائل بنیادی را کمتر مورد توجه قرار میدن ...برعکس در روندهای فرسایشی یا نزولی معامله گران بیشتر متمایل میشن به شرکتهای با بنیاد مناسب!

ولی به نظرم در شرایط فعلی شرکتهای کوچک که زیان ده نیستند و دورنمایی از سودآوری (ولو به شایعه و ریسک و حرف و حدیث) پشتشون باشه...بهترین انتخاب میتونه باشه
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در مورد شرایط فعلی بازار

در مقایسه روند صعودی شکل گرفته فعلی .... با روندهای صعودی دیگر (سه چهار موج صعودی که طی سه سال اخیر شکل گرفت ولی به سرعت بازار وارد اصلاح شد و در نهایت سه سال فرسایشی نزولی را طی کردیم)

دو نکته و دو تفاوت مهم! در موج صعودی اخیر کاملا محسوس است:

اولا روند صعودی اخیر بعد از شکست مقاومت استاتیک بازار بخصوص در ناحیه سقف تاریخی نمودار شاخص ها (و بسیاری از نمادها )شکل گرفته

دوم...و مهم تر به نظرم! اینکه شیب موج صعود اخیر که از اواخر سال گذشته شروع شد(حدود 40روز اخیر)....با شیب صعود هیچ یک از موجهای قبلی قابل قیاس نیست و فراتر از آنهاست!! شیب صعود تقریبا برابر با شیب صعود شارپ 99 است!

این دو نکته مبنی بر دورنمای مثبت بورس.....به نظرم قابل اتکاتر از نتایجی است که میشه از همه الگوهای کلاسیک تکنیکال مبنی بر شروع یک روند صعودی پایدار در بورس مشاهده کرد :D

----------------------------
      و نکته دیگر....

شاخص وزنی ارزشی در حال حاضر تقریبا به سقف تاریخی در حدود 550هزار نزدیک میشود (525هزار است فعلا). من این شاخص را بیشتر از بقیه قبول دارم....

بنابراین به نظرم متوسط بازار هنوز سقف تاریخی را هم نشکسته!!! پس انتظار یک اصلاح دور از انتظار نیست. که پتانسیلی برای فرصت خرید برای معامله گران درازمدتی خواهد بود

چون کماکان....به نظرم بورس در میانه یک روند پر قدرت صعودی میان مدت قرار داره

من همواره گفتم:

کوتاه مدت گولمان نزند!!!

توجه به این جمله شاید روزهای آتی مهم تر باشد!
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

در مورد شرایط فعلی بازار

در مقایسه روند صعودی شکل گرفته فعلی .... با روندهای صعودی دیگر (سه چهار موج صعودی که طی سه سال اخیر شکل گرفت ولی به سرعت بازار وارد اصلاح شد و در نهایت سه سال فرسایشی نزولی را طی کردیم)

دو نکته و دو تفاوت مهم! در موج صعودی اخیر کاملا محسوس است:

اولا روند صعودی اخیر بعد از شکست مقاومت استاتیک بازار بخصوص در ناحیه سقف تاریخی نمودار شاخص ها (و بسیاری از نمادها )شکل گرفته

دوم...و مهم تر به نظرم! اینکه شیب موج صعود اخیر که از اواخر سال گذشته شروع شد(حدود 40روز اخیر)....با شیب صعود هیچ یک از موجهای قبلی قابل قیاس نیست و فراتر از آنهاست!! شیب صعود تقریبا برابر با شیب صعود شارپ 99 است!

این دو نکته مبنی بر دورنمای مثبت بورس.....به نظرم قابل اتکاتر از نتایجی است که میشه از همه الگوهای کلاسیک تکنیکال مبنی بر شروع یک روند صعودی پایدار در بورس مشاهده کرد :D

----------------------------
        و نکته دیگر....

شاخص وزنی ارزشی در حال حاضر تقریبا به سقف تاریخی در حدود 550هزار نزدیک میشود (525هزار است فعلا). من این شاخص را بیشتر از بقیه قبول دارم....

بنابراین به نظرم متوسط بازار هنوز سقف تاریخی را هم نشکسته!!! پس انتظار یک اصلاح دور از انتظار نیست. که پتانسیلی برای فرصت خرید برای معامله گران درازمدتی خواهد بود

چون کماکان....به نظرم بورس در میانه یک روند پر قدرت صعودی میان مدت قرار داره

من همواره گفتم:

کوتاه مدت گولمان نزند!!!

توجه به این جمله شاید روزهای آتی مهم تر باشد!
        درود مهدی جان
        بالای پاره خطت یه چی میگه
        پایینش یه چی دیگه
        یکی به میخ یکی به نعل
        برادر شفاف تر بگو?

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4718

در مورد سهام هر شرکتی دو تا موضوع بسیار حائز اهمیت است : اول سودسازی شرکت است که در یک اقتصاد باثبات و تورم اندک ، شاید همین موضوع مهمترین مولفه سهام باشد .

اما موضوع دوم داراییها و بدهی های شرکتهاست . اگر شرکتی داراییهای ارزنده ای دارد و بدهی اندک ! علاوه بر سودسازی شرکت ، این موضوع
          می تواند بسار مهم باشد خصوصا در اقتصادهایی که تورم های بسیار بالا دارند . در واقع به نظرم در شرایط کنونی این سودسازی شرکتها نیست که موجب ارزندگی و تقاضای زیاد برای انهاست بلکه همین داراییهایی است که در 5 سال گذشته تورم های سنگینی بر آنها حادث شده است لیکن در ارزش اسمی سهام نمودی نداشته اند !
          چظور در 5 سال گذشته ارزش املاک در تهران و خیلی از شهرها 10 برابر شده است و همچنان هم رو به بالا است . آن وقت تعدادی از سهام 50 درصد و یا 100 درصد رشد داشته اند و باید به اصلاح بروند !!!

اصلا منطقی نیست ! من فکر می کنم سهام شرکتها خصوصا شرکتهای کوچک که اگر سود ده باشند خیلی ارزشمندتر خواهند بود از همین جا براحتی می توانند قیمت سهامشان دو برابر و حتی سه برابر هم شود . دیر یا زود مجبور به تجدید ارزیابی خواهند شد . وگرنه باید سیت های مدیریتی را یکی یکی واگذار نمایند .

ضمنا ممکنه برخی از سهام در تیر ماه 99 حباب بوده باشند ! اما باید در نظر داشت زمانی اون سهام حباب بودند که پراید 30 میلیون ، مسکن در تهران متوسط متری 15 میلیون تومان و دلار 15 هزار تومان بود . اما الان که پراید 360 میلیون ، متوسط مسکن 60 میلیون و بالاتر و دلار 50 هزار تومان است حتی اگر اون سهام دوباره به اون قیمتها برگردند دیگه حباب نیست چون ریال ارزشش را از دست داده است و سهمی که اون موقع 1200 تومان بود و امروز 1200 است ! قطعا برابر نیستند .

نظر

• TARGET
            عضو فعال
            • Nov 2014
            • 2282

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
            در مورد سهام هر شرکتی دو تا موضوع بسیار حائز اهمیت است : اول سودسازی شرکت است که در یک اقتصاد باثبات و تورم اندک ، شاید همین موضوع مهمترین مولفه سهام باشد .

اما موضوع دوم داراییها و بدهی های شرکتهاست . اگر شرکتی داراییهای ارزنده ای دارد و بدهی اندک ! علاوه بر سودسازی شرکت ، این موضوع
            می تواند بسار مهم باشد خصوصا در اقتصادهایی که تورم های بسیار بالا دارند . در واقع به نظرم در شرایط کنونی این سودسازی شرکتها نیست که موجب ارزندگی و تقاضای زیاد برای انهاست بلکه همین داراییهایی است که در 5 سال گذشته تورم های سنگینی بر آنها حادث شده است لیکن در ارزش اسمی سهام نمودی نداشته اند !
            چظور در 5 سال گذشته ارزش املاک در تهران و خیلی از شهرها 10 برابر شده است و همچنان هم رو به بالا است . آن وقت تعدادی از سهام 50 درصد و یا 100 درصد رشد داشته اند و باید به اصلاح بروند !!!

اصلا منطقی نیست ! من فکر می کنم سهام شرکتها خصوصا شرکتهای کوچک که اگر سود ده باشند خیلی ارزشمندتر خواهند بود از همین جا براحتی می توانند قیمت سهامشان دو برابر و حتی سه برابر هم شود . دیر یا زود مجبور به تجدید ارزیابی خواهند شد . وگرنه باید سیت های مدیریتی را یکی یکی واگذار نمایند .

ضمنا ممکنه برخی از سهام در تیر ماه 99 حباب بوده باشند ! اما باید در نظر داشت زمانی اون سهام حباب بودند که پراید 30 میلیون ، مسکن در تهران متوسط متری 15 میلیون تومان و دلار 15 هزار تومان بود . اما الان که پراید 360 میلیون ، متوسط مسکن 60 میلیون و بالاتر و دلار 50 هزار تومان است حتی اگر اون سهام دوباره به اون قیمتها برگردند دیگه حباب نیست چون ریال ارزشش را از دست داده است و سهمی که اون موقع 1200 تومان بود و امروز 1200 است ! قطعا برابر نیستند .

بورس ایران هیچ چاره ای جز رفتن به راه بورس آرژانتین ندارد!
            تا وقتی تورم سالی بالای ۵۰ درصدی داریم و قیمت ملک بالای ۳۰۰ درصد در سه سال در تهران رشد داشته، صحبت از اصلاح سنگین و تکنیکال افیون توده هاست?

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

یک تفاوت اساسی بازار فعلی با سال ۹۹ این هست که سهم ها گله ای رشد نکردن که بخوان گله ای ادامه بدن یا اصلاح کنن، بنابراین یه توقف و اصلاح زمانی یک تا چند هفته ای برای شاخص در پیش خواهد بود تا سهم ها خوب دست به دست بشن و فرصت تحلیل و بررسی بیشتر هم فراهم بشه.
              از اینجا سودسازی و دارایی های شرکت ها خیلی اهمیت پیدا خواهد کرد.

نظر

• hasan666
                عضو فعال
                • May 2014
                • 1104

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                درود

این نمادها رو بیشتر به این خاطر میخرن که در سال 99 رشد شارپ تری داشتن....نه به این خاطر که بعد از 99 ریزش شارپ تری داشتن :D

بنابراین با این استدلال که عرض کردم...اتفاقا مطابق تجربه دارن عمل میکنن...دست کم در مورد بخشی از این سهام این استراتژی درستی هم هست!

البته این وسط اون سهامی که پروژه شدند و حباب گرفتند استثنا هستند که خریدارانشان احتمالا دارن اشتباه میزنن

ولی نه همه شون!

در روندهای شارپ صعودی، معامله گران مسائل بنیادی را کمتر مورد توجه قرار میدن ...برعکس در روندهای فرسایشی یا نزولی معامله گران بیشتر متمایل میشن به شرکتهای با بنیاد مناسب!

ولی به نظرم در شرایط فعلی شرکتهای کوچک که زیان ده نیستند و دورنمایی از سودآوری (ولو به شایعه و ریسک و حرف و حدیث) پشتشون باشه...بهترین انتخاب میتونه باشه
                درود و ارادت
                ببینید از هر دو طرف میشه قضیه رو نگاه کرد
                یعنی هم صعود شارپ هم ریزش سنگین
                وقطعا اونیکه پروژه میشه سود بیشتری میده
                چطور ثشاهد رو چند کارگزاری زدن زیرش
                لپارس و وملی و چندین پروژه دیگه
                این مطلب هم برای الان نیست ،،،گفتم گوشه ذهن باشه تا بعد
                بله بعضی ها هم دارن فاندی سقف شون رو پس میگیرن مث خزامیا مث حکشتی و غیره ، این بهترین حالته
                ما وقتی تازه سقف شکستیم و می‌خواهیم وارد رالی بزرگ بشیم قطعا اهداف بزرگتری در پیش هست
                حالا خیلی ها صحبت ۸م تا ۱۶ م هم می‌کنند که مرحله به مرحله اتفاق بیفته
                با این شرایط احتمالا باز سهامی پروژه خواهند شد بدتر از ۹۹

نظر

• hasan666
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 1104

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post

درود
                  ببینید دوست عزیز اصلا این مقایسه بورس و مسکن و خودرو درست نیست
                  شرایط شون فرق میکنه
                  تو مسکن و خودرو بحث عرضه هست ،،،همه میدونیم حباب هست اما چرا نمیشکنه چون ندارن که عرضه کنن و قیمت تو یه محدوده ثابت میمونه و افت نمیکنه
                  بحث سهام فرق میکنه،،،تا دلت بخواد حقوقی میکنه تو پاچمون
                  چون منابع اش رو داره ،،،راحت بازی میکنه
                  چطور لپارس رو از ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰ میبرن و مجدد میارن ۵۰۰۰
                  پس بدونید کاملا شرایط خودرو و مسکن با بورس خیلی متفاوته

حالا کافیه دولت دست بزاره رو سود شرکت های بزرگ پتروپالایشی و فلزات
                  کل بازار میره تو حالت کما!

بخاطر همین سهم های کوچک و فاندی بهترین سرمایه گذاری خواهند بود
                  کما اینکه از پروژه ها میشه استفاده کرد ولی منطقی
                  آخرین ویرایش توسط hasan666؛ 2023/04/23, 12:19.

نظر

• ققنوس14
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1544

بازارها روابط مالي در هم تنيده اي دارند كه تاثير پذيري نزديكي بر روي هم مي گزارن.
                    يقينا بازار خودرو و مسكن را نمي توان از بقيه بازار جدا كرد و تاثير گزاري آنها بر بقيه بازار مشهود است.
                    مثالي بزنم از بانكها

بانك ملت در حال حاضر ارزش دارائيهاي مشهود و نامشهودش تقريبا 33 همت هست
                    همه ميدانيم كه بالاي 90% اين دارائيها ملك و مسكن هست.
                    اين قيمت كارشناسي مي باشد و قيمت واقعي تقريبا 3 تا 4 برابر قيمت كارشناسي مي باشد.
                    يعني همين الان بانك ملت با قيمت كارشناسي مي تواند 120 تومان رو eps خود بگذارد.
                    اين قابليت از كجا بوجود آمده؟خوب از بالا رفتن قيمت ملك و مسكن.
                    با اين قابليت ارزش شركتهاي سرمايه گذاري كه بانك ملت در پرتفوي آنهاست بالاتر خواهد رفت
                    و اين چرخه در تمام بازار حركت مي كند

يا شركتهاي ليزينگي
                    معمولا خريدهاي عمده اي با قيمت كمتر از خودروساز يا وارد كننده مي كنند
                    پاركينگهاي متعددي دارند براي دپوي خودرو و با اين رشد اخير بازار خودرو يقينا سودآوري ليزينگي اونها بالا خواهد رفت.
                    بالاتر رفتن ليزينگي يعني سودآوري بيشتر براي بقيه بازار(انواع بلوكها و سهامهايي كه در پرتفوي شركتها و صندوقها وجود دارد)

و مثالهلي متعددي در اين خصوص مي شود زد
                    نتيجه گيري اينجانب اينكه از قابليت و پتانسيل رشد سهامهاي بزرگ چشم پوشي نكنيم(دارائيهاي مناسب)
                    آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

قیمت مرغ از ۱۰۰ هزار تومان عبور کرد!
                      حالا هی بنشینید و از اصلاح و سقف و …. بگید!
                      تنها دارایی ارزانتر از۳ سال!!! پیش سهام است!
                      مگه همین ایرانخودرو ننه مرده چندین میلیون متر زمین و ماشین آلات مرغوب ندارد!؟ سقفش ۸۴۰ اونم سه سال پیش و‌الان ۴۰۰ تومان!!!!
                      چطور شد هیچ چیز حباب ندارد فقط سهام خارداره?

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                        درود مهدی جان
                        بالای پاره خطت یه چی میگه
                        پایینش یه چی دیگه
                        یکی به میخ یکی به نعل
                        برادر شفاف تر بگو?
                        درود. فارغ از اینکه عرایضم درست باشه یا نه (یا درست دربیاد! چون بالاخره قطعیت نداریم و محتملترین مدنظره)

ولی منظورم که خیلی شفاف هست :D

عرایضم مربوط به بازه های زمانی مختلف هست

در بازه درازمدت ( یعنی بیش از 5-10 سال) که همه میدونیم در مملکت ما بورس و اصلا همه کالاها و خدمات روندش صعودیه....این دیگه تخصص نمیخواد. اینکه هچ

بحث اصلی معمولا بر سر بازه کوتاه مدت و میان مدته...

و بخصوص میان مدت که مهمه (یعنی بازه بیش از 6 ماه تا یکی دو سال )

به نظر این مخلص یک روند صعودی پرقدرت در بازه میان مدت داریم که در میانه آنیم (حتی خوشبینانه در اوایل آن!)

ولی در این راه اصلاح هم داریم دیگه...(که میشه کوتاه مدت!)

منظورم از در پیش بودن اصلاح از این نظر بود...

وگرنه که نمیگفتم پتانسیل ایجاد فرصت خرید ایجاد خواهد کرد...و اینکه کوتاه مدت گولمان نزند:D

و اینکه کماکان میان مدت بورس رو ارجح بر بقیه بازارها میدونم...

در ضمن دست کم از حدود یک سال قبل تعداد زیادی از پست های من مضمونش تکراریه واقعاً:D تغییر زیادی نکرده.... دیگه از این شفاف تر:D

نظر

• نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2116

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                          قیمت مرغ از ۱۰۰ هزار تومان عبور کرد!
                          حالا هی بنشینید و از اصلاح و سقف و …. بگید!
                          تنها دارایی ارزانتر از۳ سال!!! پیش سهام است!
                          مگه همین ایرانخودرو ننه مرده چندین میلیون متر زمین و ماشین آلات مرغوب ندارد!؟ سقفش ۸۴۰ اونم سه سال پیش و‌الان ۴۰۰ تومان!!!!
                          چطور شد هیچ چیز حباب ندارد فقط سهام خارداره?
                          سلام دارابودن زمین ملک چه نفعی برای شرکت ( درصورت عدم فروش ) دارد این همه ملک ولی نیاز بوام های کلان بابهره بالا دارد که سود شرکت را میخورد ؟؟ تازه استهلاک هم میدهد ؟؟ ارزش سرمایه درگردش مهمتر است یا ملک راکد؟؟؟

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

اگر میشد قیمت سهام در بازار بورس را به گونه ای تعدیل کرد که بازار براساس قیمتهای واقعی(بدون تورم) بود نه براساس قیمتهای اسمی !!

تازه می شد دید که خیلی از سهام که سقفهای سال 99 را در ظاهر پس گرفته اند هنوز به میانه راه هم نرسیده اند ! چون قیمتهای کنونی سهام در مقایسه با قیمتهایشان در سال 99 حتی نصف قدرت خرید آن زمان را ندارند !پس اگر سهمی مثلا اون زمان 1000 تومان سقفش بوده است به نظر من الان دیگه سقف واقعی اش حداقل 3000 تومان و بیشتر خواهد بود تا به قدرت خرید آن سال برسد .

نظر

• ققنوس14
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1544

اگر سرمايه گزاري در ملك و زمين ارزشي ندارد پس چرا بالاي 80% نقدينگي در اين حوزه سرمايه گزاري مي گردد؟(چه درست چه غلط)
                              مگر اينكه سرمايه گزاران ما هوشمند نباشند و به اشتباه در اين حوزه سرمايه گزاري مي كنند!
                              آيا از سرمايه گزاري در ملك و زمين با همه مشقت احتمالي در فروش (احيانا) كسي متضرر شده است؟
                              ايا در اين چند ساله براي حفظ ارزش سرمايه حوزه اي با حوصله تر از مسكن و بدور از ريسكهاي بالا داشته ايم؟

كدام استهلاكي در حوزه مسكن باعث متضرر شدن سرمايه گزار شده است؟
                              فقط در اين حوزه است كه سازنده به عمد زمان ساختن را بالا مي برد تا سود بيشتري بكند!
                              يا فروشنده اگر عجله نداشته باشد از طولاني شدن زمان فروش بيشتر لذت مي برد!

اينها را عرض نمي كنم كه تبليغ بازاري بكنم بلكه حقيقتهاي تلخ اين بازار را عرض مي كنم.
                              يقينا در حال حاضر بازار سرمايه بهترين مكان سرمايه گزاري مي باشد.
                              آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3751

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                                اگر سرمايه گزاري در ملك و زمين ارزشي ندارد پس چرا بالاي 80% نقدينگي در اين حوزه سرمايه گزاري مي گردد؟(چه درست چه غلط)
                                مگر اينكه سرمايه گزاران ما هوشمند نباشند و به اشتباه در اين حوزه سرمايه گزاري مي كنند!
                                آيا از سرمايه گزاري در ملك و زمين با همه مشقت احتمالي در فروش (احيانا) كسي متضرر شده است؟
                                ايا در اين چند ساله براي حفظ ارزش سرمايه حوزه اي با حوصله تر از مسكن و بدور از ريسكهاي بالا داشته ايم؟

كدام استهلاكي در حوزه مسكن باعث متضرر شدن سرمايه گزار شده است؟
                                فقط در اين حوزه است كه سازنده به عمد زمان ساختن را بالا مي برد تا سود بيشتري بكند!
                                يا فروشنده اگر عجله نداشته باشد از طولاني شدن زمان فروش بيشتر لذت مي برد!

اينها را عرض نمي كنم كه تبليغ بازاري بكنم بلكه حقيقتهاي تلخ اين بازار را عرض مي كنم.
                                يقينا در حال حاضر بازار سرمايه بهترين مكان سرمايه گزاري مي باشد.
                                درود...سهامدارخرد از ملک و مسکن ودارایی شرکت های بورسی و رشدشون سودی نمی بره ..چون اختیار و اجازه ای نسبت بهش نداره مثلا ایران خودرو زمین جاده مخصوصش اصلا ۱۰۰هزارمیلیارد باشه قیمتش ..نمیتونه یا بیاد بفروشه یه جای دیگه نصف قیمت دوباره زمین بگیره بره اونجا ادامه بده ..یا وقتی زیان رو زیان میذاره
                                نمیاد که اعلام ورشکستگی کنه و زمین و سوله هاش رو بفروشه بین سهامدارا تقسیم کنه مهم اینه شرکت بتونه نسبت به سرمایه ملکی اش سود بیشتری بسازه... .مالکین شخصی هرروز تجدید ارزیابی میکنن سرمایه ملکیشون رو اما شرکت ها هر چندسال یه بار ..اونم تازه سهامدار جز چیزی دستشو نمی گیره ...اگر درصدتجدید زیاد باشه تا سهام ثبت بشه ..سرمایه سهامدار بیچاره قفل میشه و ازین ور هم شناوری بالا میره قیمت سهم تعدیل میشه .‌‌.سازنده و مالک و دلال به این دلیل منتفع میشه که اختیارمال دست خودش هست ‌‌....وگرنه تو شرکت های بورسی هیات مدیره و ابواب جمعیشون حال این دارایی ها رو میبرن به خصوص تو انبوه سازان که به میل خودشون از محل سرمایه سهامدار خرد املاک ساخته شده و نوساز با قیمتایی نازل رو به خودشون می فروشند و اازجیب سهامدار هزینه می کنند..

نظر

در حال کار...
                                X