جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عباس انصاری
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1776

پاسخ : جــــو بــــازار

وقتی قرار است برای پرداخت حقوق بازنشستگان کیش قشم خوزستان رو بفروشند به نظرتون دولت با این کمبود منابع به بورس رحم می کند !
    سرمایه ما برای آقا زادگان است بس ! تا آنها با خیال راحت در بهترین جاهای دنیا به آرامش زندگی کنند !
    ایکاش سرمایه حداقل نصیب بازنشستگان می شد حیف که نصیب گرگهای به کمین نشسته شد !

نظر

• پیمان
      ستاره دار (1)
      • Sep 2020
      • 638

درود
      من دیروز یک پست گذاشتم که موجب دلخوری کاربر عزیز سهامدار خرد شد و تو پستهای بعدی شاید به بوق زدن هم از طرف سایرین متهم شدم. با ادای احترام هیچگاه قصدم بوق زدن نبوده و نیست .

علت فروش هم کندل مارابوزی اینگلفی بود که روز شنبه زد. گذاشتن اردرهای ترس و هماهنگ شده کاملا مشخص بود. روز 1شنبه اردرها بیشتر شد و برخی که در سودهای خوبی بودند با دیدن اردهای هیجانی معامله گران خرد دست به فروش زدند. کندل 1 شنبه با بدنه بزرگتر و همراه با گپ بود. حقوقی ها در حال خرید در صفوف فروش بودند که البته بیشتر به پر شدن حجم مبناها منجر شد.
      روز 3 شنبه کور سوی امید با برگشتن شاخص سازها منجر به خرید برخی معامله گران شد. غافل از اینکه اونایی که اردرهای ترس را هماهنگ گذاشته بودند بدنبال فعال کردن حد ضررهای خریدارهای 3 شنبه بودند.
      امروز در اغلب سهام تیک نزولی بعد از ساعت 9.5 شگل گرفت. با فعال شدن حد ضرر نوسانگیران فشار فروش بالا رفت و کندل صعودی در تایم 30 دقیقه منجر به کندل نزولی 1 ساعته (منتهی به 11 صبح) شد.
      در کل غیر از صندوقهای درآمد ثابت و مختلط که 2120 میلیارد تومن و فقط 5 صنعت ورود پول داشتند (صندوقهای کالایی - صنعت چرم( وملی) - فنی مهندسی و صنایع کاغذی و اطلاعات و ارتباطات) الباقی با خروج پول همراه بودند. شاخص سازها در صدر جدول خروج
      امیدوارم که بازیگردان این روزها آش را اونجوری شور نکنه که اعتماد بار دیگه از دست بره

از کاربران کیمیاگر و مولتی میلیارد هم بابت پستهای ارزشمند تشکر میکنم و امیدوارم مزخرفات بنده دل کسی را آزار نداده باشه

نظر

• MNB1984
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 376

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
        وقتی قرار است برای پرداخت حقوق بازنشستگان کیش قشم خوزستان رو بفروشند به نظرتون دولت با این کمبود منابع به بورس رحم می کند !
        سرمایه ما برای آقا زادگان است بس ! تا آنها با خیال راحت در بهترین جاهای دنیا به آرامش زندگی کنند !
        ایکاش سرمایه حداقل نصیب بازنشستگان می شد حیف که نصیب گرگهای به کمین نشسته شد !
        با سلام
        اگه به دید بیطرفانه نگاه کنیم دولت هم کار مارو میکنه.اون عم به دنبال سود خودشه.مگه ما به دنبال سود بقیه هستیم.بنابراین میشه نقش دولت در دستکاری قیمت رو نادیده گرفت هرچند که دستکاری میکنه
        در درس أمار یک ضریبی هست به اسم ضریب همبستگی که میزان تاثیرپذیری عملکرد دو متغیر بهم دیگه رو نشون میده.
        مثلا رابطه میزان مهاجرت پرندگان با قیمت نفت!
        یا قیمت پفک شده دونه ای فلانقدر و سهم دونه ای باید بشه فلانقدر و هزاران قیاسی که رو سود تاثیری نداره
        بازی بازار هر روزه داره تغییر میکنه هدف کسب سوده و هرچی نوسانات بیشتر خب با فبول ریسک کسب سودهم بیشتر و بالطبع ضرر هم بیشتر.
        در مورد نگاه به بازار متاسفانه خیلی از اساتید نگاه درستی ندارند.نگاه بایست مستقل از زمان باشه.انگار نه انگار که دیروزی و فردایی هست
        به این دید نگاه کنیم که هر لحظه در حال روی دادنه.مثل زندگی...
        البته من وقتی خریدوفروش بچه های تالار رو مبینم احساس میکنم همگی در این ٦ ماه اخیر بالای ٥٠٠ درصد تو سود بودن چون همه از صف فروش میخریدن و به صف خرید میفروختن.
        ولی برای من نوعی همون حفظ سود ٢٣٠ درصدی در این شش ماه کفایت میکنه.
        مهم اینه که بیشتر از بازدهی طلا بوده...

نظر

• فین
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1158

دوستان هر کس که روز شنبه و قبل از آن نقد کرد نوش جانش. حتی هر کس که چهارشنبه صبح هم نقد کرد باز هم احتمالا نوش جانش. ولی از هفته بعد فروش در منفی یا حتی صفر بازار در اکثر سهام به نظرم پشیمانی به بار اورد. به مرداد 99 و سقف 2100 شاخص برگردیم. پس از ریزش آن سال که به حق بازار حباب شده بود نظر اکثر فعالین بازار در نقطه تعادلی بازار چقدر بود و تا کجا بازار ریخت ؟ همان کف 1100 را حتی اگر نقطه تعادلی بازار بدانیم از سال 99 تا به حال دلار دو برابر و تورم بالای 100 درصد و همه چیز تقریبا بیش از دو برابر شده است. پس از لحاظ بنیادی دوبرابر 1100 یعنی 2200 می تواند کف بازار امسال باشد بدون در نظر گرفتن شرکتهایی که در این فاصله عرضه اولیه شده اند( اگر چه در بدترین حالت بازار می تواند تا 2100 پایین بیاید ) . به نظر من هم هفته آینده با 70 هزار منفی به کف 2200 می رسیم و سپس یکی دو هفته بازار در محدوده 2200 رنج می شود و پس از ان صعود بعدی تا 3 میلیون یا نزدیکی ان رخ می دهد که احتمال زیاد قبل از مهر امسال به 3 میلیون می رسیم. من امروز نگاه می کردم خیلی از سهام با یک منفی دیگر در شنبه به نقطه جذاب خرید می رسند و یک صعود 30 تا 50 درصدی دارند.

نظر

• bahramkhaliran
            عضو جدید
            • Sep 2020
            • 812

در اصل توسط فین پست شده است View Post
            دوستان هر کس که روز شنبه و قبل از آن نقد کرد نوش جانش. حتی هر کس که چهارشنبه صبح هم نقد کرد باز هم احتمالا نوش جانش. ولی از هفته بعد فروش در منفی یا حتی صفر بازار در اکثر سهام به نظرم پشیمانی به بار اورد. به مرداد 99 و سقف 2100 شاخص برگردیم. پس از ریزش آن سال که به حق بازار حباب شده بود نظر اکثر فعالین بازار در نقطه تعادلی بازار چقدر بود و تا کجا بازار ریخت ؟ همان کف 1100 را حتی اگر نقطه تعادلی بازار بدانیم از سال 99 تا به حال دلار دو برابر و تورم بالای 100 درصد و همه چیز تقریبا بیش از دو برابر شده است. پس از لحاظ بنیادی دوبرابر 1100 یعنی 2200 می تواند کف بازار امسال باشد بدون در نظر گرفتن شرکتهایی که در این فاصله عرضه اولیه شده اند( اگر چه در بدترین حالت بازار می تواند تا 2100 پایین بیاید ) . به نظر من هم هفته آینده با 70 هزار منفی به کف 2200 می رسیم و سپس یکی دو هفته بازار در محدوده 2200 رنج می شود و پس از ان صعود بعدی تا 3 میلیون یا نزدیکی ان رخ می دهد که احتمال زیاد قبل از مهر امسال به 3 میلیون می رسیم. من امروز نگاه می کردم خیلی از سهام با یک منفی دیگر در شنبه به نقطه جذاب خرید می رسند و یک صعود 30 تا 50 درصدی دارند.
            سلام
            خیلی می بخشید!
            بنده خدایی درخت گردوی رادید گفت درخت گردوبه این بزرگی درخت هندوانه الله اکبر!
            بنده هم می گویم اول انقلاب هرخانواده هفت تاده فرزند می آوردبا این جمعیت فعلی هرخانواده پنج فرزندبیاورد!الله اکبر چه شود!
            واقعیت اینست که درهرج ومرج اقتصادی ، شرکتها نابود می شوند!
            خام فروش حرف اول وآخررا می زند!دراین هرج ومرج

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
              با سلام
              اگه به دید بیطرفانه نگاه کنیم دولت هم کار مارو میکنه.اون عم به دنبال سود خودشه.مگه ما به دنبال سود بقیه هستیم.بنابراین میشه نقش دولت در دستکاری قیمت رو نادیده گرفت هرچند که دستکاری میکنه
              با نگاه بیطرفانه، دولت غلط میکنه که توی بورس نوسانگیری میکنه /:.yead.:/
              با نگاه دستوری و رانتی و مافیایی بله درسته دولت میتونه در بازارهای مختلف نوسان سازی کنه و سرمایه های مردم را راهزنی کنه

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                با نگاه بیطرفانه، دولت غلط میکنه که توی بورس نوسانگیری میکنه /:.yead.:/
                با نگاه دستوری و رانتی و مافیایی بله درسته دولت میتونه در بازارهای مختلف نوسان سازی کنه و سرمایه های مردم را راهزنی کنه
                درود.اینکه حکومت مجاز به نوسان گیری باشه مثل اینه که بگیم داور فوتبال می‌تونه به هر طرف خواست گل بزنه ولی کسی نمیتونه بهش اعتراض کنه.در حالی که این تخلف مضاعف و مصداق وای به روزی که بگندد نمک هست

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                  ستاره‌دار(2)
                  • Jan 2022
                  • 1030

می بینم که برخی کاربران اعتقاد دارند که رشد چند ساله دلار و سکه و ملک و خودرو نجومی بوده است و فکر می کنند بورس از بیزینس های دیگر عقب است.

برای نمونه یک بازه زمانی نرمال ۵ ساله را برای مقایسه انتخاب می کنم از اول فروردین ۱۳۹۷ تا الان

شاخص بورس در ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۹۶.۲۸۹

شاخص بورس فعلی : ۲.۲۷۷.۷۱۳

رشد شاخص بورس : ۲۲.۶۵۴ برابر

قیمت سکه تمام ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۱.۶۲۱.۰۰۰

قیمت فعلی سکه : ۳۲.۴۰۰.۰۰۰

رشد سکه : ۱۸.۹۸ برابر

قیمت دلار در ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۴.۸۷۵ تومن

قیمت فعلی دلار : ۵۳۰۰۰

رشد دلار : ۹.۸۷ برابر

قیمت متوسط یک متر مسکن در تهران : ۵.۷۶۰.۰۰۰

قیمت فعلی یک متر متوسط مسکن تهران : ۶۵.۰۰۰.۰۰۰

رشد مسکن : ۱۰.۲۸ برابر

قیمت پژو پارس ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۴۰.۰۰۰.۰۰۰

قیمت فعلی پارس : ۵۶۰.۰۰۰.۰۰۰

رشد پارس : ۱۳ برابر

قیمت یک واحد صندوق آگاه در ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۲.۲۷۶.۵۵۰

قسمت فعلی صندوق آگاه : ۶۸.۱۸۷.۶۱۲

رشد آگاه : ۲۸.۹۵ برابر

قیمت هر واحد صندوق پیشتاز مفید در ۱ فروردین ۱۳۹۷ با تنزیل افزایش ۱۰۰ برابری واحدها در سال ۱۳۹۹ : ۱۹.۲۲۳

قیمت فعلی پیشتاز مفید : ۶۰۳.۵۹۶

رشد صندوق پیشتاز : ۳۰.۳ برابر

ببینید فاصله بورس رو از سایر بیزینس ها و خصوصا فاصله صندوق ها رو

کاملا گویاست.

خودتان بروید و این مقایسه ها رو از ۱ فروردین ۱۳۹۸ و یا ۱ فروردین ۱۳۹۹ انجام دهید تا دست تان بیاد بورس چقدر از تمام بازارهای دیگر بهتر است.

راندمان ۵ ساله خودتون را با این اعداد مقایسه کنید به نتایج خوبی خواهید رسید
                  آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2023/05/11, 13:27.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

زمزمه های گرانی تایر خودرو

مصطفی تنها،سخنگوی انجمن صنعت تایر ایران:
                    با توجه به افزایش نرخ ارز، افزایش قیمت مواد اولیه، دستمزد و غیره باعث بالا رفتن هزینه‌های تمام‌شده تولید شده و چاره‌ای جز افزایش قیمت‌ها نیست و اگر این اتفاق رخ ندهد ممکن است باعث تعطیلی کارخانجات شود.

در حالی که تولیدکنندگان تایر در سال ۱۴۰۰ هیچ افزایش قیمتی نداشتند، خرداد ماه پارسال ۳۰ درصد افزایش قیمت از سوی سازمان حمایت تعیین شد، اما پس از آن نیز شاهد افزایش قیمت مواد اولیه، نرخ ارز و غیره بودیم

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                      می بینم که برخی کاربران اعتقاد دارند که رشد چند ساله دلار و سکه و ملک و خودرو نجومی بوده است و فکر می کنند بورس از بیزینس های دیگر عقب است.

برای نمونه یک بازه زمانی نرمال ۵ ساله را برای مقایسه انتخاب می کنم از اول فروردین ۱۳۹۷ تا الان

شاخص بورس در ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۹۶.۲۸۹

شاخص بورس فعلی : ۲.۲۷۷.۷۱۳

رشد شاخص بورس : ۲۲.۶۵۴ برابر

قیمت سکه تمام ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۱.۶۲۱.۰۰۰

قیمت فعلی سکه : ۳۲.۴۰۰.۰۰۰

رشد سکه : ۱۸.۹۸ برابر

قیمت دلار در ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۴.۸۷۵ تومن

قیمت فعلی دلار : ۵۳۰۰۰

رشد دلار : ۹.۸۷ برابر

قیمت متوسط یک متر مسکن در تهران : ۵.۷۶۰.۰۰۰

قیمت فعلی یک متر متوسط مسکن تهران : ۶۵.۰۰۰.۰۰۰

رشد مسکن : ۱۰.۲۸ برابر

قیمت پژو پارس ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۴۰.۰۰۰.۰۰۰

قیمت فعلی پارس : ۵۶۰.۰۰۰.۰۰۰

رشد پارس : ۱۳ برابر

قیمت یک واحد صندوق آگاه در ۱ فروردین ۱۳۹۷ : ۲.۲۷۶.۵۵۰

قسمت فعلی صندوق آگاه : ۶۸.۱۸۷.۶۱۲

رشد آگاه : ۲۸.۹۵ برابر

قیمت هر واحد صندوق پیشتاز مفید در ۱ فروردین ۱۳۹۷ با تنزیل افزایش ۱۰۰ برابری واحدها در سال ۱۳۹۹ : ۱۹.۲۲۳

قیمت فعلی پیشتاز مفید : ۶۰۳.۵۹۶

رشد صندوق پیشتاز : ۳۰.۳ برابر

ببینید فاصله بورس رو از سایر بیزینس ها و خصوصا فاصله صندوق ها رو

کاملا گویاست.

خودتان بروید و این مقایسه ها رو از ۱ فروردین ۱۳۹۸ و یا ۱ فروردین ۱۳۹۹ انجام دهید تا دست تان بیاد بورس چقدر از تمام بازارهای دیگر بهتر است.

راندمان ۵ ساله خودتون را با این اعداد مقایسه کنید به نتایج خوبی خواهید رسید
                      ضمن تشکر از شما دوست گرامی. من تقریبا از مرداد و شهریور 97 با تمام سرمایه دوباره وارد بورس شدم. اولین بار سال 82 وارد شده بودم. از شهریور 97 تا به حال پورتفویم تقریبا 25 برابر شده است. ( البته خیلی از مواقع 30 یا حتی 50 درصد نقدینگی در صندوقهای ثابت بوده است ). فکر کنم صندوق اگاه و مفید هم از شهریور 97 تقریبا همان 25 برابر شده باشند. در سایت آگاه نتوانستم از شهریور 97 تا حالا محاسبه کنم. با این شرایط تقریبا بازدهیم برابر صندوقهای آگاه و مفید بوده است. البته من بیشتر سرمایه گذاری محتاطانه داشتم و خیلی از مواقع 30 تا 40 درصد نقدینگی در صندوق ثابت بود. الان 10 درصد نقدینگی دارم. فکر کنم بهتر است در یک فرصت مناسب تمام نقدینگی را به دو صندوق آگاه و مفید تبدیل کنم و بروم استراحت کنم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                        ستاره‌دار(2)
                        • Jan 2022
                        • 1030

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                        ضمن تشکر از شما دوست گرامی. من تقریبا از مرداد و شهریور 97 با تمام سرمایه دوباره وارد بورس شدم. اولین بار سال 82 وارد شده بودم. از شهریور 97 تا به حال پورتفویم تقریبا 25 برابر شده است. ( البته خیلی از مواقع 30 یا حتی 50 درصد نقدینگی در صندوقهای ثابت بوده است ). فکر کنم صندوق اگاه و مفید هم از شهریور 97 تقریبا همان 25 برابر شده باشند. در سایت آگاه نتوانستم از شهریور 97 تا حالا محاسبه کنم. با این شرایط تقربا بازدهم برابر صندوقهای آگاه و مفید بوده است. البته من بیشتر سرمایه گذاری محتاطانه داشتم و خیلی از مواقع 30 تا 40 درصد نقدینگی در صندوق ثابت بود. الان 10 درصد نقدینگی دارم.
                        دوست گرامی عالی کار کردید ۲۵۰ درصد بالاتر از شاخص بورس که مهندسی می شود و خیلی بالاتر از تمام بیزینیس های رقیب .نشون میده که میشه خوب نون در آورد از بورس با نگاه حرفه ای

صندوق ها عالی هستند ولی بهتره ترکیبی کار کنید مقداری در صندوق و مقداری سبد شخصی تون اینطوری از ریتم بورس نیز دور نمی افتید

مزیت اصلی صندوق ها این است که مثل برخی نمادها مدتها بسته نمیشن

نظر

• فین
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1158

دوست گرامی عالی کار کردید ۲۵۰ درصد بالاتر از شاخص بورس که مهندسی می شود و خیلی بالاتر از تمام بیزینیس های رقیب .نشون میده که میشه خوب نون در آورد از بورس با نگاه حرفه ای

صندوق ها عالی هستند ولی بهتره ترکیبی کار کنید مقداری در صندوق و مقداری سبد شخصی تون اینطوری از ریتم بورس نیز دور نمی افتید

مزیت اصلی صندوق ها این است که مثل برخی نمادها مدتها بسته نمیشن
                          به نظر خودم هم 50 درصد دو صندوق معتبر و بقیه پورتفو بورسی بهتر است. البته من بیشتر با تحلیل بنیادی و به خصوص ارزش بازار سهم انتخاب می کنم و گاهی اوقات چند سال روی یک سهم می مانم تا به نقطه مورد نظرم برسد. اگر بقیه دوستان قدیمی هم حدود بازدهی پورتفوی بورسی خود را از مثلا همین سال 97 بیان کنند بهتر می توانیم خودمان را ارزیابی کنیم.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                            ستاره‌دار(2)
                            • Jan 2022
                            • 1030

من خودم از اول ۹۷ تا الان حدود ۳۰ برابر

بنظر من دوستانی نظیر وحید ۲۰ و سبحان و سهامدار عمده از سال ۹۷ تا الان خیلی بیشتر از ۳۰ برابر گین داشتند
                            آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2023/05/11, 14:17.

نظر

• ashkan zandi
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1129

دوستان زیاد به بعضی آیدی ها و حرفهاشون توجه نکنید
                              قدیمی ها یادشون میاد یه کاربری بود به اسم شبندر که روزانه نزدیک۱۰۰ میلیون دلار سهم می‌خرید تازه کل بورس های دنیا هم دستش بود

نظر

• shimaalovelygirl
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2022
                                • 1071

من خودم از اول ۹۷ تا الان حدود ۳۰ برابر

بنظر من دوستانی نظیر وحید ۲۰ و سبحان و سهامدار عمده از سال ۹۷ تا الان خیلی بیشتر از ۳۰ برابر گین داشتند
                                این روزها را بخاطر می سپارم تا اگر دو روز بورس مثبت شد جوگیر نشوم و سرمایه بیشتر از 50 درصد دارایی رو به بورس نیارم تحت هیچ شرایطی

فعلا با همون حدود 25 درصد دارایی هستم در بورس
                                چه بخواهیم چه نخواهیم فعلا جو ناشی از جلسه شورای حکام بر بورس سایه انداخته است.

باید پذیرفت ترس برادر مرگ است. بازار می ترسد و فروشنده است که کاملا طبیعی است .فعلا از دید من بهتر است سهم نخرم و به موجودی قبلی سبد بسنده کنم که صد البته اگر هفته قبل فروخته بودم بهتر بود.قبلا نیز گفتم متقاعد شده ام حتی در مثبت ترین بازارها نیز بیش از 50 درصد سرمایه رو وارد بورس نکنم.
                                از عجایب ایران زمین است که مولتی میلیاردر بورسی با حداکثر سرمایه25تا50درصد در مثبت ترین روزهای بازار بورس،توانسته طی مدت5سال در همین بورس 30برابر گین بدست بیاورد...
                                فتبارک الله

نظر

در حال کار...
                                X