جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5633

پاسخ : جــــو بــــازار

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2081

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
      ♦️رویترز از قول مقام آمریکایی: هیچ گفت‌وگویی بین تهران و واشنگتن در مورد «توافق موقت» در جریان نیست

������رویترز از قول یک مقام دولتی ایالات متحده روز دوشنبه گفت که ایالات متحده و جمهوری اسلامی در مورد «توافق هسته‌ای موقت» گفت‌وگو نمی‌کنند، اما واشنگتن اقداماتی را که ممکن است منجر به بحران شود به تهران گوشزد کرده و یادآور شده که در مقابل چه گامهایی ممکن است جو بهتری را بر روابط حکمفرما کند.
      خونه دوماد خبری نیست ،
      خونه عروس ، رقص و پایکوبیست !
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• زار عی
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 433

سلام

جناب دالاهو جسارتا چند سالتونه ماشا ء الله خیلی پر انرژی هستید با حافظه قوی
        هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
        هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4094

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
          لطفا کاربران دلسوز سایت که سر از این وضعیت مزخرف بورس درمیارن،ی توضیح و راهنمایی بدهند به من که چیکارکنم.
          بنده 19مرداد99 مبلغ خالص 2میلیارد و 250میلیون تومن ارزش پرتفوی ام بود(شامل مجموعا اصل پول خودم و اصل پول پدر بازنشسته بینوایم)
          در 16اردیبهشت1402 بعد از کلی بدبختی و خون جگر خوردن و خریدوفروش و تعویض سهم،تازه ارزش پرتفوی ام رسید به 1.9میلیارد تومن
          بعد از این ریزش ناجوانمردانه اخیر و نقدکردن کل سهام و صندوق هام،الان سرجمع به 1میلیارد و 300میلیون تومن رسیدم(یعنی تو یک ماه بیش از600میلیون تومن پولم مجددا سوخت،و به عبارتی رفت تو جیب دولت)
          میدونید که 2.25میلیارد تومن سال99 معادل حداقل 4.5میلیارد تومن الان است با کلی تخفیف
          اگر پیشنهادی در مورد خرید انواع سهام یا حق تقدم یا صندوق یا چیز دیگه ای دارید که بتوانم حداقل پول پدرم را با سودش پس بدهم،بدهید ممنون میشوم.
          بنده از تک سهم و 2سهم و 3سهم شدن کاملا می ترسم و حداقل 10-12تا سهم همیشه داشته ام.نمیدونم چرا...
          درمورد محدوده ی زمانی شروع آغاز موج5صعودی شاخص کل،هرکس چیزی میدونه،یا نمودار واضح و قابل قبولی داره،نشان بدهد،ممنون میشوم/
          موردی که دوستان نپرسیده و شما هم نگفتید این است که شما سقف پرتفوی خودتون را در شاخص 2 میلیونی مرداد 99 گفتید ولی نگفتید چه زمانی ورود کردید و چه میزان نقدینگی وارد کردید ؟
          ایا در حال حاضر پولتون بیشتر از نقدینگی ورود کرده است یا کمتر

اینکه گفتید کسی از این وضعیت مزخرف سردر میاره باید عرض کنم سر در اوردن از این بازار کار خواجه حافظ است و هیچ توصیه ای که سر دراوردن را تائید کند هیچ کسی نمیتونه ارائه کنه . نظرات بیشتر تجربی است

زمان ورود و میزان نقدینگی ورودی را بیان کنید تا بشه راهنمائی بهتری داشت
          فعلا دست به نقد اینو داشته باشید که بخشی از پول را به قول جناب مصطفوی فعلا بزن به صندوق در امد ثابت . بخشی را بگذار برای نوسان گرفتن . لزوما نباید سهمی بخری و بخوابی به پاش . بخشی را هم برای بلند مدت

الان وضعیتتون چطور است ؟ دیروز گفتید نقد کردید . ایا نقد کامل هستید ؟ ایا مصمم هستید بازم در همین بازار باشید ؟ کمی یا شاید بیشتر ، تردید و تناقض و اشفتگی در تصمیم گیری هم دارید
          چندی قبل یادمه از بورس رضایت نسبی داشتید و گفتید مجدد ورود کردید و پولتون سوبل شده !! ( همون پولی که یک سوم شده بود را ظاهرا گفتید رسونید به سقف 99 )

گفتید 1.9 تاریخ 16 اردیبهشت را 1.3 کردید . یعنی 30% زیان . خب این عملکردی بدی است . حداقل اگر بخشی از پرتفوی شما سهام استخوان دار تری بود نباید 30% افت میکردید
          فعلا تا همینجا باشه تا بعد ..
          آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/06/14, 01:09.

نظر

• shimaalovelygirl
            ستاره دار (1)
            • Jul 2022
            • 1071

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            موردی که دوستان نپرسیده و شما هم نگفتید این است که شما سقف پرتفوی خودتون را در شاخص 2 میلیونی مرداد 99 گفتید ولی نگفتید چه زمانی ورود کردید و چه میزان نقدینگی وارد کردید ؟
            ایا در حال حاضر پولتون بیشتر از نقدینگی ورود کرده است یا کمتر

اینکه گفتید کسی از این وضعیت مزخرف سردر میاره باید عرض کنم سر در اوردن از این بازار کار خواجه حافظ است و هیچ توصیه ای که سر دراوردن را تائید کند هیچ کسی نمیتونه ارائه کنه . نظرات بیشتر تجربی است

زمان ورود و میزان نقدینگی ورودی را بیان کنید تا بشه راهنمائی بهتری داشت
            فعلا دست به نقد اینو داشته باشید که بخشی از پول را به قول جناب مصطفوی فعلا بزن به صندوق در امد ثابت . بخشی را بگذار برای نوسان گرفتن . لزوما نباید سهمی بخری و بخوابی به پاش . بخشی را هم برای بلند مدت

الان وضعیتتون چطور است ؟ دیروز گفتید نقد کردید . ایا نقد کامل هستید ؟ ایا مصمم هستید بازم در همین بازار باشید ؟ کمی یا شاید بیشتر ، تردید و تناقض و اشفتگی در تصمیم گیری هم دارید
            چندی قبل یادمه از بورس رضایت نسبی داشتید و گفتید مجدد ورود کردید و پولتون سوبل شده !! ( همون پولی که یک سوم شده بود را ظاهرا گفتید رسونید به سقف 99 )

گفتید 1.9 تاریخ 16 اردیبهشت را 1.3 کردید . یعنی 30% زیان . خب این عملکردی بدی است . حداقل اگر بخشی از پرتفوی شما سهام استخوان دار تری بود نباید 30% افت میکردید
            فعلا تا همینجا باشه تا بعد ..
            سلام
            ورود من به بورس از اردیبهشت ۹۹با مبلغ بسیار کمی بود ولی تقریباً ۹۷درصد پول را در همان مرداد۹۹ وارد کردم و بلافاصله ریزش شروع شد.اصل پول ورودی همان۲.۲۵میلیارد است.
            طی یک ماه گذشته هم صندوق کوفتی اهرم و چندتا سهم ریزش شارپی زیاد خریده بودم و کلی ریخت.
            راستش وقتی ۱۵تا سهم تو پرتفوی دارم،تو ریزش هم همش میگم برمیگرده ولی به سرعت می‌ریزه پایین و دست من اصلا به فروش نمیره.الانم که نقد کردم با کلی دل چرکینی بود فروش بااین همه ضرر.نهایش از اون ۳۰درصد زیان این یک ماهه،من فقط ۱۰میلیون تومان از پول را برداشت کرده بودم واسه مخارج خودم.یعنی هرچی قناعت می کنم تو بورس،بدتر پولم میسوزه و میگم کاش خرج خودم کرده بودم...
            هیچ رویه سرمایه گذاری مناسبی سراغ ندارم و بلاتکلیفم.از صندوق درآمد ثابت هم نمیتوانم زیانمو جبران کنم.
            چگونه می توانم اون سهمی که طی چندماه ۱۰۰درصد بازدهی می دهد را شناسایی کنم الان؟شاید اگر کل پول را فقط در ۳تا سهم بریزم بهتر باشد،ولی شانس ندارم.مثلا من اگر در مرداد۹۹ کل سرمایه را شپدیس خریده بودم،همون پارسال با کلی سود خارج می شدم.ولی همین شپدیس را چندی قبل،کمی خریدم و همش ریزش.نقطه ورود و خروج را نمیدانم.از تک سهم و ۲تا سهم واسه کل پول هم می ترسم.مدیریت سرمایه یعنی خرید از هر گروهی،چه فایده داشت.این اساتید اینستاگرام هم همه دزد و اراجیف گو.
            من اگر بتوانم روی این ۱.۳میلیارد فقط ۲۰۰درصد طی مدت یکسال آینده بگیرم،راضی بودم و تازه به اصل پولم با سود بانکی۴ساله اش می رسیدم.ولی چگونه؟!!!
            آخرین ویرایش توسط shimaalovelygirl؛ 2023/06/14, 07:10.

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4923

سلام
              ورود من به بورس از اردیبهشت ۹۹با مبلغ بسیار کمی بود ولی تقریباً ۹۷درصد پول را در همان مرداد۹۹ وارد کردم و بلافاصله ریزش شروع شد.اصل پول ورودی همان۲.۲۵میلیارد است.
              طی یک ماه گذشته هم صندوق کوفتی اهرم و چندتا سهم ریزش شارپی زیاد خریده بودم و کلی ریخت.
              راستش وقتی ۱۵تا سهم تو پرتفوی دارم،تو ریزش هم همش میگم برمیگرده ولی به سرعت می‌ریزه پایین و دست من اصلا به فروش نمیره.الانم که نقد کردم با کلی دل چرکینی بود فروش بااین همه ضرر.نهایش از اون ۳۰درصد زیان این یک ماهه،من فقط ۱۰میلیون تومان از پول را برداشت کرده بودم واسه مخارج خودم.یعنی هرچی قناعت می کنم تو بورس،بدتر پولم میسوزه و میگم کاش خرج خودم کرده بودم...
              هیچ رویه سرمایه گذاری مناسبی سراغ ندارم و بلاتکلیفم.از صندوق درآمد ثابت هم نمیتوانم زیانمو جبران کنم.
              چگونه می توانم اون سهمی که طی چندماه ۱۰۰درصد بازدهی می دهد را شناسایی کنم الان؟شاید اگر کل پول را فقط در ۳تا سهم بریزم بهتر باشد،ولی شانس ندارم.مثلا من اگر در مرداد۹۹ کل سرمایه را شپدیس خریده بودم،همون پارسال با کلی سود خارج می شدم.ولی همین شپدیس را چندی قبل،کمی خریدم و همش ریزش.نقطه ورود و خروج را نمیدانم.از تک سهم و ۲تا سهم واسه کل پول هم می ترسم.مدیریت سرمایه یعنی خرید از هر گروهی،چه فایده داشت.این اساتید اینستاگرام هم همه دزد و اراجیف گو.
              من اگر بتوانم روی این ۱.۳میلیارد فقط ۲۰۰درصد طی مدت یکسال آینده بگیرم،راضی بودم و تازه به اصل پولم با سود بانکی۴ساله اش می رسیدم.ولی چگونه؟!!!
              ببخشید که فضولی میکنم ولی مشکل شما این هست که زیاد پای سیستم هستید دید خود را بلند مدت کنید و زیاد به قیمت سهام توجه نکنید که اگر اینگونه شدید مطمئن باشید در مدت 3الا 5سال پولتان در بورس از هر بازاری بیشتر رشد خواهد کرد بهترین کار هم خرید یک سهم دارویی است درست است که ارام رشد میکنند ولی تقریبا هر سال افزایش سرمایه که دارند وسود سالیانه هم میدهند

نظر

• delta
                عضو عادی
                • Jan 2022
                • 107

خانم شیما سلام

با توجه به اینکه چند ساله بیشتر خواننده این صفحات هستم و تا حدودی شناخت مختصری از دوستان دارم راهنمایی آقا جواد ۲۷۷ می تواند جبران خسارت شما را بکند،خود بنده هم حدود ۴۰درصدداز پرتفو ام رو به سهام دارویی(فعلا دو سهم)اختصاص دادم ولی قصدم این است که تا آخر تابستان این درصد رو به ۶۰برسونم،امیدوارم با انتخاب سهمی مناسب و صبری حداقل ۲ساله نه تنها ضررتان جبران شود بلکه به سود خوبی هم برسید

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5633

دنیای‌اقتصاد- محمد‌فاضل نوربخش : بررسی روند شاخص با «قانون بن‌فورد» که از یک مدل ریاضی برای پیش‌بینی رفتار و تغییرات احتمالی بورس تهران پیروی می‌کند، نشان می‌دهد که وضعیت شاخص در حالت کنونی در موقعیت درستی است و براساس این قانون پیش‌بینی می‌شود برای عبور از کانال ۲میلیون واحدی و رسیدن به کانال ۳ و ۴میلیون واحدی به یک بازه زمانی نزدیک به ۵۵ماه یا ۵/ ۴سال نیاز دارد.

بررسی روند شاخص‌کل براساس قانون بن‌فورد نشان می‌دهد، با فرض ثبات شرایط سیاسی، «شاخص» در موقعیت معقول و درستی است و نمی‌تواند با توجه به شرایط فعلی، رشد یا افت‌‌‌‌های شدیدی را در بلندمدت شاهد باشد. با توجه به قانون بن‌فورد، در صورت رسیدن شاخص‌کل به سطح 3‌میلیون واحد، بازار این سطح را با سرعت بیشتری نسبت به ماندگاری آن در سطح 2‌میلیون واحد پشت‌سر می‌گذارد، اما در صورتی‌که کانال فعلی خود را از دست بدهد و وارد کانال یک‌میلیون واحد شود احتمال قرارگرفتن روند قیمت‌ها در یک رنج نسبتا صعودی در بازار بلندمدت بسیار زیاد است، بنابراین با توجه به سری زمانی این تغییرات یادشده و نسبت‌های بن‌‌‌‌فورد، می‌توان چنین نتیجه گرفت که برای رسیدن شاخص‌کل از کانال دو‌میلیون‌واحدی به کانال‌های 3 و 4‌میلیون واحد یک بازه زمانی نزدیک به 5/ 4 سال ‌یا 55 ماه مورد‌نیاز است. قانون بن‌فورد یا قانون رقم اول می‌گوید که در فهرست عددهایی که در بسیاری از پدیده‌‌‌‌های زندگی واقعی رخ می‌دهند، رقم اول عددها به‌‌‌‌طور خاص و غیریکنواختی توزیع می‌شوند. از این قانون برای پیش‌بینی پدیده‌هایی مانند شاخص‌های بازار‌های مالی می‌توان استفاده کرد

(آدرس متن کامل معمای <<بن‌فورد>> در بورس )

نظر

• sirwan
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 328

لطفا کاربران دلسوز سایت که سر از این وضعیت مزخرف بورس درمیارن،ی توضیح و راهنمایی بدهند به من که چیکارکنم.
                    بنده 19مرداد99 مبلغ خالص 2میلیارد و 250میلیون تومن ارزش پرتفوی ام بود(شامل مجموعا اصل پول خودم و اصل پول پدر بازنشسته بینوایم)
                    در 16اردیبهشت1402 بعد از کلی بدبختی و خون جگر خوردن و خریدوفروش و تعویض سهم،تازه ارزش پرتفوی ام رسید به 1.9میلیارد تومن
                    بعد از این ریزش ناجوانمردانه اخیر و نقدکردن کل سهام و صندوق هام،الان سرجمع به 1میلیارد و 300میلیون تومن رسیدم(یعنی تو یک ماه بیش از600میلیون تومن پولم مجددا سوخت،و به عبارتی رفت تو جیب دولت)
                    میدونید که 2.25میلیارد تومن سال99 معادل حداقل 4.5میلیارد تومن الان است با کلی تخفیف
                    اگر پیشنهادی در مورد خرید انواع سهام یا حق تقدم یا صندوق یا چیز دیگه ای دارید که بتوانم حداقل پول پدرم را با سودش پس بدهم،بدهید ممنون میشوم.
                    بنده از تک سهم و 2سهم و 3سهم شدن کاملا می ترسم و حداقل 10-12تا سهم همیشه داشته ام.نمیدونم چرا...
                    درمورد محدوده ی زمانی شروع آغاز موج5صعودی شاخص کل،هرکس چیزی میدونه،یا نمودار واضح و قابل قبولی داره،نشان بدهد،ممنون میشوم/
                    من 12 ساله تو بورسم واین سهمهای منه دفارا -شکام -فاسمین -شبصیر -بوعلی -زمگسا -فولای -شیران به نظرم برای یک سال اینده سهمهای خوبی هستند
                    گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35705

در گروه فلزات اساسی دیروز 6 نماد افزایش در سرانه خرید حقیقی بیش از 100% داشتن

فرود با 516% افزایش رتبه اول، فسدید با 196% رتبه دوم ، فسازان با 182% رتبه سوم ، کاوه با 105% رتبه چهارم ،فولاد با 106% رتبه پنجم و کیمیا با 101% رتبه ششم

ببینیم امروز گروه فلزات به چه سمتی میرن !

نظر

• zess
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3107

به نظر میرسه بازار فعلا در حالت خوف و رجا قرار دارد

نظر

• شروع مجدد
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 910

حدس ميزنم بازار ديگه پاييني نداره در بيشتر سهمها كفها در كوتاه مدت ديده شدن.
                          آنکه نامخت از گذشت روزگار
                          هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4717

از داخل سازمان اخباری به گوش می رسد مبنی بر رشد بازار تا شاخص 2 میلیون 700 تا 800 ! ببینیم این خبر تا چه حد صحیح است .

نظر

• عابد - زاهد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 333

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                              حدس ميزنم بازار ديگه پاييني نداره در بيشتر سهمها كفها در كوتاه مدت ديده شدن.
                              درود ... دربازار ایران هیچ بالا وپایینی وجود نداره ....فقط
                              خلاف زاهد مکاره تا توانی کن .... بیا به میکده وچهره ارغوانی کن

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35705

در بخشی از بازار ظاهرا منتظرن تایم 45 دقیقه و ساعتی اول بازار بگذره تا مطمئن بشن فشار فروشی در بازار ایجاد نمیشه

بعدش احتمالا نوسان بدن، ببینیم فروشنده فشار میاره یا نه

نظر

در حال کار...
                                X