کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تحلیل حسیمنتال میگه دو هفته پیش رو بازار مثبت خواهد بود.اما شهریور و مهر آبستن حوادث است.
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
چنذ وقت دبگر هم میگویند کشور در تحریم است میزان خوراک مردم در ایران 3وعده غذا است ولی در چین 1وعده یا در یمن یک تکه نان میخورند وبجای لباس لنگ به دور خود میبندند یکی از راههای عبور از تحریم مردم برق اب مرغ گوشت نان مصرفیشان وووو را خودشان تامین کنند.
میگه صنایع گاز مصرفی خودشان رو تامین کنند...مثلا یک شرکت فولادی یا پتروشیمی یا غیره...چطوری گاز مصرفی خودش رو تامین کنه؟اخرش از شبکه گاز باید تامین کنه!!!
صنایع باید برند وسط خلیج فارس دکل بزنند و گاز استخراج کنند؟
در مورد برق هم کک طبس ده ساله میخاد نیروگاه احداث کنه و منابع نداره...تکنولوژی هم ندارن و تحریم هستیم...چیکار کردند برای صنایع که اینقدر طلبکارند؟
میگه صنایع گاز مصرفی خودشان رو تامین کنند...مثلا یک شرکت فولادی یا پتروشیمی یا غیره...چطوری گاز مصرفی خودش رو تامین کنه؟اخرش از شبکه گاز باید تامین کنه!!!
صنایع باید برند وسط خلیج فارس دکل بزنند و گاز استخراج کنند؟
در مورد برق هم کک طبس ده ساله میخاد نیروگاه احداث کنه و منابع نداره...تکنولوژی هم ندارن و تحریم هستیم...چیکار کردند برای صنایع که اینقدر طلبکارند؟
لابد باید فتوسنتز کنند ، از قند حاصله برای انرژی ماهیچه ای استفاده کنند /:.yead.:/
تنها مولفه مهم بازار قیمت نفت و ارز هست .
نفت بالای ۸۵ دلار
دلار هم بالای ۴۹هزارتومان
انتظار تقویت تقاضا همراه با ورود نقدینگی به بازار را دارم .
قیمتهای سهام هم دیگه ارزنده تر از همیشه .
تنها مولفه مهم بازار قیمت نفت و ارز هست .
نفت بالای ۸۵ دلار
دلار هم بالای ۴۹هزارتومان
انتظار تقویت تقاضا همراه با ورود نقدینگی به بازار را دارم .
قیمتهای سهام هم دیگه ارزنده تر از همیشه .
نفت بالای ۸۶ دلار
انشالله روزهای خوب بازار سرمایه برای سهامداران رقم بخورد .
گروه پالایشی این هفته لیدر بازار خواهد شد و کل بازار را سبز خواهد کرد.هرکس پالایشی داره دودستی بچسبه سهمش را که این هفته طوفان خواهند کرد.فعلا فروش پالایشی ممنوع... از ما گفتن خود دانید.
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
گروه پالایشی این هفته لیدر بازار خواهد شد و کل بازار را سبز خواهد کرد.هرکس پالایشی داره دودستی بچسبه سهمش را که این هفته طوفان خواهند کرد.فعلا فروش پالایشی ممنوع... از ما گفتن خود دانید.
مثبتشون ی فردا هست .
بعدش متعادل میشن
چ برسه کل هفته !!!
علیرغم افزایش قیمت نفت خام، کرک اسپرد محصولات پالایشی در بازار آمریکا نسبت به پایان هفته گذشته، حدود 10 درصد کاهش یافته
علیرغم افزایش قیمت نفت خام، کرک اسپرد محصولات پالایشی در بازار آمریکا نسبت به پایان هفته گذشته، حدود 10 درصد کاهش یافته
عمو جون با این مثلا اخبار تحلیلی و قیمتی نمیتونی به ما القا بکنی که عقل سالم و ذات پاک داری چه برسه اینکه سهامداری .....یحتمل سنت هم ۲۲ ۲۵ هست و بسیجی روانی
پالایشی ها با لیدری شپنا همه بازار از جمله لگن سازان بزرگ را بالا کشیدند
نظر