کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
اگر کسی بنیادی کار هست...سهم ها و خریدهای کم ریسکی میتونه الان در بازار داشته باشه...مثلا فرض بگیر دوستان بنیادی کار در همین سایت حرف از سود ۵۰۰ یا ۶۰۰ کزغال میزدند...خوب اگر کزغال بالای ۳۰۰۰ بد نبوده برای خرید...حتما ۲۰۰۰ تومنش ارزنده است
البته بنده کزغال ندارم...فقط بعنوان مثال عرض کردم..وگرنه پیگیر فاندش هم شخصا نبودم
بازار دیگه درست نمیشه احمدی نژاد کلا با بورس مخالف بود و بهش خرده هم نمیشه گرفت اما این آقا با وعده رتبه بندی معلمان و رونق بورس رای آورد این برای من خیلی دردناکه که یک آدم بتونه این گونه مردم را فریب دهد اما اینکه برای بار دوم می خواهد رای جمع کند چی برای گفتن داره
خیلی دردناکه و البته واقعبینانه.. لاکن با با فارس و امثالهم نمیذارند شاخص اونقدرها پایین بیاد... اما سهم ها چرا... به نظرم تا مهر و آبان فرسایش رو خواهیم داشت ولی نه در تمام سهمها... اونجا سهامدار رو خیلی ببخشید به گریه کردن میندازند مثل دفعات قبل و دوباره رشد بازار شروع میشه ، جهت نوسان خودشون و نه اینکه سهامدار یه نفسی بکشه..کما اینکه تا اون نقطه سهامدار اگه سکته نزده باشه فرقی با مرده متحرک نداره... مثل دفعات قبل...
بله مثل دفعات قبل و همان فرمول تکراری 5 ماه ریزش و فرسایش
متاسفانه ممکنه کاملا تعمدی و برنامه ریزی شده همین اتفاق بیفتد
روی کاغذ و حساب کتابها نباید این اتفاقا بیفته یعنی شاخص نباید بیشتر از این اصلاح داشته باشه مگر اینکه دلار بیاد پائین
ولی اگر قرار بر ادامه کثافت کاری تا 2 ماه اینده در کار باشد شوربختانه همان اعداد شاخص پائین تر رخ میده
نباید این اتفاق رخ بده . با مولفه های اقتصادی نمیخونه و اگر چنین شود خیانت است در صورتی که نرخ ارز و بازاهای موازی ریزش نداشته باشند
با خیلی ها صحبت کردم همشون می گفتند در ضرر هستیم و منتظرهستند بازار سبز شود و یربه یر شوند و از بازار خارج شوند به همین خاطر بازار نمی تواند بالایی داشته باشد اما اینها کینه ای از مسئولین دارند که نگو نپرس و این کینه یک جایی کار دست مسئولین می دهد
بله مثل دفعات قبل و همان فرمول تکراری 5 ماه ریزش و فرسایش
متاسفانه ممکنه کاملا تعمدی و برنامه ریزی شده همین اتفاق بیفتد
روی کاغذ و حساب کتابها نباید این اتفاقا بیفته یعنی شاخص نباید بیشتر از این اصلاح داشته باشه مگر اینکه دلار بیاد پائین
ولی اگر قرار بر ادامه کثافت کاری تا 2 ماه اینده در کار باشد شوربختانه همان اعداد شاخص پائین تر رخ میده
نباید این اتفاق رخ بده . با مولفه های اقتصادی نمیخونه و اگر چنین شود خیانت است در صورتی که نرخ ارز و بازاهای موازی ریزش نداشته باشند
دوست عزیز مثل اینکه فراموش کردید دولت بخش مهمی از سود بازارو از جیب سهامدار برداشته. اتفاقا بازار رو کاغذ و حساب کتاب باید اصلاح کنه. میانگین P/E بازار 6 را خواهد دید. صرفا دارند جلوی اصلاح تیزو می گیرند که نقدینگی محبوس بمونه اینجا. شبیه غورباقه ای که داره ابپز میشه. هر پله که میاد پایینتر میگیم اخر اصلاحه و باورمون نمیشه که یک پله دیگه ممکنه بره پایینتر. مدیریت ریسک یعنی یه احتمالیم به پله پایینی بدید.
در نماد خودرو فعلآ قدرت و بازی دست خریداران هستش پس میشه امیدوار بود در نمادهای کوچک و بزرگ دیگه بازار کما بیش وضع به همین منوال هستش زمانیکه قدرت دست خریداره معمولآ با کد به کد کردن قیمتها کنترل میشه تا حجم بیشتری بتوانند بخرند... نظر شخصی
دوست عزیز مثل اینکه فراموش کردید دولت بخش مهمی از سود بازارو از جیب سهامدار برداشته. اتفاقا بازار رو کاغذ و حساب کتاب باید اصلاح کنه. میانگین P/E بازار 6 را خواهد دید. صرفا دارند جلوی اصلاح تیزو می گیرند که نقدینگی محبوس بمونه اینجا. شبیه غورباقه ای که داره ابپز میشه. هر پله که میاد پایینتر میگیم اخر اصلاحه و باورمون نمیشه که یک پله دیگه ممکنه بره پایینتر. مدیریت ریسک یعنی یه احتمالیم به پله پایینی بدید.
به چه دلیل p/e باید میانگین 6 را ببینه ؟ دستکاری در سود شرکتها بجز مواردی که هزینه ها را افزایش بده از جمله نرخ گاز ، تنها مشکلش اینه که سود تقسیمی کم میشه و سود تقسیمی در بسیاری موارد سالهاست ناچیز تقسیم میشه
این دلیل کافی نیست . بخش بزرگی از بازار شامل دست کاری در سود و افزایش هزینه ها نمیشه
شاخص 1600 مد نظر شما به طنز شبیه است بزرگوار
مدیریت ریسک من خوبه . همین الان هم ارزش پرتفوی من با شاخص 2200 یک ماه پیش برابر است و با سود مجامعی که در 2 ماه اینده میگیرم بالاتر هم هست
به چه دلیل p/e باید میانگین 6 را ببینه ؟ دستکاری در سود شرکتها بجز مواردی که هزینه ها را افزایش بده از جمله نرخ گاز ، تنها مشکلش اینه که سود تقسیمی کم میشه و سود تقسیمی در بسیاری موارد سالهاست ناچیز تقسیم میشه
این دلیل کافی نیست . بخش بزرگی از بازار شامل دست کاری در سود و افزایش هزینه ها نمیشه
مدیریت ریسک من خوبه . همین الان هم ارزش پرتفوی من با شاخص 2200 یک ماه پیش برابر است و با سود مجامعی که در 2 ماه اینده میگیرم بالاتر هم هست
به نظر من 1600 طنز نیست، همونطورکه شاخص 3 میلیون واحدی طنز نیست ! هر دو تو نمودارها دیده میشن !
مهمتر از اعداد برای ما اینه که مسیر از کدام سمت و سو هست
متاسفانه شبیه طنزه و طنزه تلخیم هست که به احتمال زیاد به وقوع می پیونده. اکثرا منتظر رشد دلار هستید تا بازار رشد کنه ولی متوجه نیستید که همه سرکوب ها و ایجاد رکود شدید صرفا برای جلوگیری از رشد دلاره. وقتی که انتظارات تورمی کاهش پیدا کنه pe 6 را خودتون باور میکنید. حساب کتاب سختی نداره، پولهای درشت تو این شرایط سود اوراقو ترجیح میدند به سهام پر ریسک. امیدوارم pe نهایتا به 6 ختم بشه و رقم پایینتر مثل 5 4 را نشونه نگیره.
وسدید با 33 % منفی و صف فروشی سنگین باز شد
سفته بازی در نمادهای اشغالی اینه عاقبتش . البته هنوزم نسبت به 8 ماه پیش چهار برابر است !!!
با شاخص 2500 و 3 ماه پیش 300 بود و تا بالای 600 بردند با یه سری خبر های پوسیده
اخر هم نفمیدیم این خبرها موثق بود یا نه
بد کازینوئی است
نظر