کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر هم به آخر داستان رسیده باشیم احتمالا دو سه روز طول بکشد تا ما متوجه بشویم. من که فعلا میمونم. راستش سود خاصی هم تو سهام لعنتی که جا به جا کردم و داشتم نبردم.
شما که ازون بالاها خبر دارین
بعد اربعین مگه نگفتن استارته؟
شما که ازون بالاها خبر دارین
بعد اربعین مگه نگفتن استارته؟
من گفتم بعد اربعین بازار استارت؟
یک پست تو خرابی بازار داشتم گفتم وقتی همه خبردار بشن بازار بعد اربعین و مهر استارت کند قطعا اون موقع خبری نمیشه یا قبلش استارت میکند یا بعد مهر و در زمانی دیگر.
من اگر خبر داشتم الان گرفتار دو سه تا سهمی که در حال درجا زدن هستن نبودم.
یک پست تو خرابی بازار داشتم گفتم وقتی همه خبردار بشن بازار بعد اربعین و مهر استارت کند قطعا اون موقع خبری نمیشه یا قبلش استارت میکند یا بعد مهر و در زمانی دیگر.
من اگر خبر داشتم الان گرفتار دو سه تا سهمی که در حال درجا زدن هستن نبودم.
تو این چند روز که شاخص بالا اومده اکثر سهام درجا زدن اما شاخص رفته بالا
شاید حرف شما درست باشه ولی سهام زیادی هم داشتیم که رشدهای خوبی داشتن. باید حرفه ای باشیم و بتونیم سهمهای خوب را شناسایی و شکار کنیم.
خود من که نتونستم از این سهمها شکار کنم. خود من تاپکیش و ثباغ داشتم که چندان دلچسب نبودن!
ولی سهمهایی مثل ثعمرا، ثشاهد، ونوین، کاما رشدهای خوبی داشتن! (اینها فقط اونایی بود که من کم و بیش بهشون توجه داشتم وگرنه سهم های بهتر هم بوده حتما) جستجو و انتخاب و خرید سهم مناسب در قیمت مناسب، واقعا کار ساده ای نیست و باید حرفه ای بود!
با توجه به تصمیم اخیر دولت ( حاکمیت ) اقلیت و فشل در خصوص تغییر نرخ تسعیر قیمت پایه محصولات پتروشیمی ، بنظر من حاکمیت خیلی خوب میدونه که کار درست برای کشور چیه . اما دنبال انجام کار درست نیست . الیگارشهایی که قدرت رو در دست دارند دنبال این هستند که تا آخرین ذره ی منابع کشور ( محصولات پتروشیمی و فلزات و هر چیزی که امکان نقد کردنش باشه ) رو بالا بکشند . و فقط زمانی روش کارشون رو تغییر میدن که دیگه با روش قبلی نتونن به رانتخواری ادامه بدن .
الان هم رانت کاملا حذف نشده و فقط مقداری حاشیه رانت کمتر شده .
من پارسال چند ماه پیش از اعتراضات جمله ای در این تالار نوشتم و جا داره تکرار کنم .
انتقاد از حاکمیت وقت تلف کردن است ، به فکر فردا باشیم .
از خودروسازان چینی که حضور پررنگی در نمایشگاه مشهد داشت، چانگان بود. شرکتی که قرار است در کنار دومین خودروساز بزرگ ایران (سایپا) سهمی از بازار خودرو کشور را به خود اختصاص دهد.
آن طور که مدیرکل فروش بینالمللی چانگان عنوان میکند، احتمال دارد این شرکت چینی بیش از یک میلیارد دلار در ایران سرمایهگذاری کند و در حال حاضر مذاکره با سایپا در این مورد ادامه دارد.
چائو کن یو که در حاشیه نمایشگاه بینالمللی خودرو مشهد و در جمع خبرنگاران صحبت میکرد، در مورد برنامه این شرکت برای سرمایهگذاری در ایران، گفت که چانگان در روسیه یک میلیارد دلار سرمایهگذاری کرده و چون ایران یکی از کشورهای مهم برای چانگانیها است، شاید میزان سرمایهگذاری این شرکت در ایران بیش از روسیه نیز باشد. وی البته در پاسخ به این پرسش که آیا چانگان تصمیم دارد بخشی از سهام سایپا را بخرد، عنوان کرد که فعلا قرار به انجام این کار نیست و در مقطع فعلی، شرکت با سایپا در زمینه سرمایهگذاری خواهد بود.
چائو کن یو با بیان اینکه طبق برنامه 300مرکز خدمات رسانی و جذب مشتری در ایران راهاندازی خواهد شد، تاکید کرد که چانگان میخواهد در سال 2020 برنامه تولید 100 هزار دستگاه خودرو در ایران را محقق کند
مقصر هنری کسینجر بود
باید چینی ها رو گرسنه نگه میداشت تا نصف جمعیت اش کم بشه
سیاست دیپلماسی پینگ پنگ باعث شد چین جسورتر بشه
چینی جماعت آدم های جاه طلبی هستن
نظر