کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار سرمایه و روندش دقیقا مرتبط است با سیاست گذاری ها و خواست بازیگران (مافیای بازار)و نوع روند قیمتی فلزات ووو در سطوح خارجی
موضوع خیلی مهم جذابیت قیمتی است یعنی قیمت سهام فاصله های زیادی با ارزش ذاتی داشته باشند
چند عامل موجب برگشت بازار خواهد شد
اولی قیمت
دومی رابطه قیمت و خواست بازیگران
سومی قیمت های افزایشی مواد اولیه مخصوصا فلزات توابع اصلی (تنش ها)
چهارمی چون انتظارات تورمی زمانی افزایش پیدا میکند که بازار های دلالی مورد توجه قرار گرفته و تولید سرکوب شود و به این مهم سران قدرت واقف هستند در نتیجه نقش مافیای بازار را شاهد خواهیم بود
پنجمی باتوجه به اینکه تقریبا به اواخر تنش ها نزدیک میشویم و بتبع آن ثبات نسبی را در ادامه خواهیم داشت و چون بازار های موازی چنان حباب قیمتی دارند که سالیان سال میتونه راکد باشه و بتبع آن کاهش نسبی قیمت ها را در بازارهای موازی شاهد خواهیم بود
نتیجه گیری تنها بازاری که سرکوب قیمتی شدیدی داشته و میتونه رشدهای خیلی خوبی داشته باشه بازار سرمایه است
بهترین زمان خرید سهام و نگهداری آن در سهام با بنیاد قوی و قیمت جذاب است
بهترین گزینه با بنیادی قوی و ارزش ذاتی خیلی بالا و افزایش روند سود سازی که نشانگر نوع روند بنیادی است
...
ارتقا به بازار اصلی فرابورس
چون بعضی از دوستان در مورد خرید پرسیده بودند همینجا عرض میکنم بهترین فرصت ها ایجاد شده
ارادت
این پست برای 1402/02/16 هست .. قیمت صدرا 350 تومان بود .. امروز چند؟ .. بیش از 50 درصد افت قیمت!
البته که ایرادی وارد نیست .. همهمون ممکنه در تحلیلمون دچار اشتباه بشیم .. به شخصه بیشتر تحلیلهام غلط از آب درمیاد
ولی منظور اینکه گویا این بازار راهش با اینجور تحلیلها مشخص نمیشه .. حتی بر فرض که این بار هم درست از آب در بیاد .. باز هم بیفایده است .. با توجه به سابقهای که از بازار! سراغ داریم
این پست برای 1402/02/16 هست .. قیمت صدرا 350 تومان بود .. امروز چند؟ .. بیش از 50 درصد افت قیمت!
البته که ایرادی وارد نیست .. همهمون ممکنه در تحلیلمون دچار اشتباه بشیم .. به شخصه بیشتر تحلیلهام غلط از آب درمیاد
ولی منظور اینکه گویا این بازار راهش با اینجور تحلیلها مشخص نمیشه .. حتی بر فرض که این بار هم درست از آب در بیاد .. باز هم بیفایده است .. با توجه به سابقهای که از بازار! سراغ داریم
سلام وعرض ادب و احترام
سو تفاهم ایجاد شده در عدم بررسی تمامی نوشته های بنده است
در مورد صدرا عرض کرده ام تا قیمت ۵۰۰تومان فرصت خرید محسوب میشود
بزبانی ساده تر ارزش ذاتی شرکت صدرا اونقدر بالاست که پانصد تومان هم فرصت خرید است
موردی را هم عرض میکنم
خطاهای زمانی در تحلیل ها امکان پذیر است ولی میشه این زمان را هم افزایش داد
تاکیدا عرض میکنم این بازار در قیمت های فعلی خیلی جذابیت داره
سو تفاهم ایجاد شده در عدم بررسی تمامی نوشته های بنده است
در مورد صدرا عرض کرده ام تا قیمت ۵۰۰تومان فرصت خرید محسوب میشود
بزبانی ساده تر ارزش ذاتی شرکت صدرا اونقدر بالاست که پانصد تومان هم فرصت خرید است
موردی را هم عرض میکنم
خطاهای زمانی در تحلیل ها امکان پذیر است ولی میشه این زمان را هم افزایش داد
تاکیدا عرض میکنم این بازار در قیمت های فعلی خیلی جذابیت داره
ارادت
سلام
نه .. هیچ سوء تفاهمی در کار نیست و نیازی هم به بررسی تمامی نوشتهها نیست
شما یک سال و نیم پیش تاکید بسیار شدیدی داشتهاید که بهترین فرصت، برای خرید صدرا در قیمت ۳۵۰ تومان به وجود آمده است (وقتی میگیم بهترین فرصت خرید .. حتما باید بیشتر از طلا به من سود بده .. وگرنه بهترین چه معنیای داره؟! .. و طرف خیلی ساده و بدون هیچ تحلیلی میتونه بره طلا بخره)
فرض کنیم یک نفر اومد و خواست از بهترین فرصت خرید بهرهمند بشه .. الان بعد از یک سال و نیم .. اصل پولش از نصف هم کمتر شده .. اگر بخواهیم با تورم و طلا مقایسه کنیم .. کلا سرمایهاش به باد رفته
و این موضوع مربوط به سال ۹۹ و حباب و این حرفها نیست .. داریم از سال ۱۴۰۲ حرف میزنیم .. این چه بهترین فرصت خریدی هست که بندهخدا کل سرمایهاش رو با این خرید از دست داده؟!!
باز هم تاکید میکنم .. همهی ما در تحلیلمون دچار اشتباه میشیم و در این مورد بحثی نیست .. ولی اگر فکر میکنید تحلیلتون اشتباه نبوده! .. اینجا دیگه جای بحث داره
سلام
شما یک سال و نیم پیش تاکید بسیار شدیدی داشتهاید که بهترین فرصت، برای خرید صدرا در قیمت ۳۵۰ تومان به وجود آمده است (وقتی میگیم بهترین فرصت خرید .. حتما باید بیشتر از طلا به من سود بده .. وگرنه بهترین چه معنیای داره؟! .. و طرف خیلی ساده و بدون هیچ تحلیلی میتونه بره طلا بخره)
فرض کنیم یک نفر اومد و خواست از بهترین فرصت خرید بهرهمند بشه .. الان بعد از یک سال و نیم .. اصل پولش از نصف هم کمتر شده .. اگر بخواهیم با تورم و طلا مقایسه کنیم .. کلا سرمایهاش به باد رفته
و این موضوع مربوط به سال ۹۹ و حباب و این حرفها نیست .. داریم از سال ۱۴۰۲ حرف میزنیم .. این چه بهترین فرصت خریدی هست که بندهخدا کل سرمایهاش رو با این خرید از دست داده؟!!
باز هم تاکید میکنم .. همهی ما در تحلیلمون دچار اشتباه میشیم و در این مورد بحثی نیست .. ولی اگر فکر میکنید تحلیلتون اشتباه نبوده! .. اینجا دیگه جای بحث داره
درود بحث با ایشون توهین به شخصیت انسانی هست... فقط کافیه تاپیک صدرا طی 10سال اخیر ببینید از نظر ایشون صدرا در این 10سال هر روز فرصت خرید بوده درحالی که بازدهی شرکت از طیف عظیمی از شرکت های بازار به مراتب کمتر بوده... ریالی هم سود تقسیمی دست سهامدار نگذاشته این دو دهه...
سلام
عرض ادب مجدد
بهترین مورد سرمایه گذاری در بازار سرمایه را عرض کرده ام نه در تمامی بازارها به این موضوع دقت فرمایید
خرید سهام مثل خرید برگ قرعه کشی نیست و ارزش گذاری شرکت ها اون هم در بازار سرمایه کشور ما کار سختی است
شرکتی مثل صدرا در ایران با این فرصت های قیمتی که عرض کرده ام واقعا یک اکازیون محسوب میشه
روزی فرا خواهد رسید که ارزش شرکت صدرا بر همگان مشخص شود
درود دوست عزیز از شما بعید است که میگید برگشت . خب ارزش دلاری بازار الان با سال 94 باید چطور باشه ؟ انتظار دارید ارزش دلاری الان چند برابر 94 باشه ؟!!!!
ارزش دلاری مگه باید سال به سال بره بالا ؟ ارزش دلاری است و به قیمت دلار روز و ماه یا سال . ارزش ریالی که نیست که سال به سال پشکل شود . دلاری است
فقط موضوع اینه که از 94 تا کنون عرضه اولیه ها اضافه شده و این باعث میشه ارزش دلاری مورد سوال شود نه چیزی دیگر
بازار سرمایه و روندش دقیقا مرتبط است با سیاست گذاری ها و خواست بازیگران (مافیای بازار)و نوع روند قیمتی فلزات ووو در سطوح خارجی
موضوع خیلی مهم جذابیت قیمتی است یعنی قیمت سهام فاصله های زیادی با ارزش ذاتی داشته باشند
چند عامل موجب برگشت بازار خواهد شد
اولی قیمت
دومی رابطه قیمت و خواست بازیگران
سومی قیمت های افزایشی مواد اولیه مخصوصا فلزات توابع اصلی (تنش ها)
چهارمی چون انتظارات تورمی زمانی افزایش پیدا میکند که بازار های دلالی مورد توجه قرار گرفته و تولید سرکوب شود و به این مهم سران قدرت واقف هستند در نتیجه نقش مافیای بازار را شاهد خواهیم بود
پنجمی باتوجه به اینکه تقریبا به اواخر تنش ها نزدیک میشویم و بتبع آن ثبات نسبی را در ادامه خواهیم داشت و چون بازار های موازی چنان حباب قیمتی دارند که سالیان سال میتونه راکد باشه و بتبع آن کاهش نسبی قیمت ها را در بازارهای موازی شاهد خواهیم بود
نتیجه گیری تنها بازاری که سرکوب قیمتی شدیدی داشته و میتونه رشدهای خیلی خوبی داشته باشه بازار سرمایه است
بهترین زمان خرید سهام و نگهداری آن در سهام با بنیاد قوی و قیمت جذاب است
میشه گفت تقریبا به آخرای اصلاح قیمتی رسیده ایم
شاد باشید
درود شگفت زده شدم از این نظر شما جناب طیب . تحلیل های بورسی شما که همواره روی یک نوار است را همچون بسیاری دیگر دوستان منم نمی پسندم چون همیشه و در هر حال فرصت خرید بوده از نظر شما . نمیخوام بگم الان فرصت خرید هست یا نیست . کلی میگم
این همه اولی و دومی و سومی و ... را گفتی ولی اصل کاری را بردی اون شماره اخر و تازه ناچیز شمردی
اصل کاری همونی است که میگید به اواخر تنش نزدیک میشیم
تنش ها کجاش اواخر است و به اواخر نزدیک میشه ؟ این موضوع را خود سران حکومت هم نمیدونند شما میدونید ؟
در ضمن اولی اونی نیست که گفتید . اولی و اصل کاری و از همه مهم تر برای بهبود و برگشت خواست و اراده دولت است
واما باز برگشتیم به مقایسه با بازارهای موازی
واقعا دیگه شورش را در اوردید شما و امثال شما . از 4 سال پیش همین خیلی خیلی عذر میخوام خزعبلات را به خورد مردم دادید و دادند و عده ای اینجا سوختند و ساختند و نابود شدند
به هر حال این طور نظرات ممکنه تاثیر بگذاره روی عده ای و گذاشته
من فکر میکنم هر کی از 4 سال پیش خواسته یا ناخواسته کوبید بر طبل این خزعبلات و اگر حتی یک نفر را امیدوار کرد و نابود کرد به او مدیون است
بازارهای موازی کدومش حباب داره ؟ اخه توهم هم حدی داره
قبل از هر چیز بگم من بازار موازی نرفتم که حالا بخوام براش بوق بزنم . ولی نظرم اینه با دلار بالای 60 هزار کدام بازار موازی حباب است ؟؟؟؟؟؟ /:.nono.://.:blinksmiley.://:.weirdsmiley.:/
کاهش قیمت در بازار موازی ؟؟؟؟؟؟ نه والا ؟؟ شما حالت خوبه ؟ بابا یه مرغی که اگر دو روز تو یخچال موند بوی گندش همه جا را فرا میگیره را نتونستند یک سال نگهش دارند
قصد دارند ب سمت ساخت سلاح هسته ای بروند و زمزمه هاش چندی است رو به فزونی است . دلار یه نیم خیز بگیره 70 را رد کرده اون وقت شما انتظار داری بازارهای موازی سالیان سال راکد بمونه و کاهش هم پیدا کنه ؟ با این وضعیت فعلی ؟ با این حجم وحشتناک نقدینگی و زایش فراینده ان ماه به ماه ؟؟ با این وضعیت شبهه جنگی که بعید هم نیست بره به سمت جنگی
مذاکرات پنهانی با وساطت عمان متوقف شده
شما حالت خوبه ؟ دست بردارید از این رفتارها دیگه شورش را در اوردید
اونی که 4 سال پیش و شاخص کذائی اون زمان 1 میلیارد پول داشت با ماندن در این کازینو الان با باقی مانده پولش یه اپارتمان هم در یک شهر میلیونی نمیتونه رهن کنه و همچنان شما میگید فرصت خرید است و اخر اصلاح است و بازارهای موازی رو به سقوط و رکود !!!!!
توضیح برای دیگر دوستان
منظورم این نیست و نبود که خرید در وضعیت فعلی بد است یا منفی بافی یا هر چی . در این زمینه نظری ندارم
فقط اصل و اساس نقدم بر این گونه نظراتی بود که از جمله جناب طیب بزرگوار ارائه میدهند که اینطور نظرات سالهاست با گله اشناست
درود شگفت زده شدم از این نظر شما جناب طیب . تحلیل های بورسی شما که همواره روی یک نوار است را همچون بسیاری دیگر دوستان منم نمی پسندم چون همیشه و در هر حال فرصت خرید بوده از نظر شما . نمیخوام بگم الان فرصت خرید هست یا نیست . کلی میگم
این همه اولی و دومی و سومی و ... را گفتی ولی اصل کاری را بردی اون شماره اخر و تازه ناچیز شمردی
اصل کاری همونی است که میگید به اواخر تنش نزدیک میشیم
تنش ها کجاش اواخر است و به اواخر نزدیک میشه ؟ این موضوع را خود سران حکومت هم نمیدونند شما میدونید ؟
در ضمن اولی اونی نیست که گفتید . اولی و اصل کاری و از همه مهم تر برای بهبود و برگشت خواست و اراده دولت است
واما باز برگشتیم به مقایسه با بازارهای موازی
واقعا دیگه شورش را در اوردید شما و امثال شما . از 4 سال پیش همین خیلی خیلی عذر میخوام خزعبلات را به خورد مردم دادید و دادند و عده ای اینجا سوختند و ساختند و نابود شدند
به هر حال این طور نظرات ممکنه تاثیر بگذاره روی عده ای و گذاشته
من فکر میکنم هر کی از 4 سال پیش خواسته یا ناخواسته کوبید بر طبل این خزعبلات و اگر حتی یک نفر را امیدوار کرد و نابود کرد به او مدیون است
بازارهای موازی کدومش حباب داره ؟ اخه توهم هم حدی داره
قبل از هر چیز بگم من بازار موازی نرفتم که حالا بخوام براش بوق بزنم . ولی نظرم اینه با دلار بالای 60 هزار کدام بازار موازی حباب است ؟؟؟؟؟؟ /:.nono.://.:blinksmiley.://:.weirdsmiley.:/
کاهش قیمت در بازار موازی ؟؟؟؟؟؟ نه والا ؟؟ شما حالت خوبه ؟ بابا یه مرغی که اگر دو روز تو یخچال موند بوی گندش همه جا را فرا میگیره را نتونستند یک سال نگهش دارند
قصد دارند ب سمت ساخت سلاح هسته ای بروند و زمزمه هاش چندی است رو به فزونی است . دلار یه نیم خیز بگیره 70 را رد کرده اون وقت شما انتظار داری بازارهای موازی سالیان سال راکد بمونه و کاهش هم پیدا کنه ؟ با این وضعیت فعلی ؟ با این حجم وحشتناک نقدینگی و زایش فراینده ان ماه به ماه ؟؟ با این وضعیت شبهه جنگی که بعید هم نیست بره به سمت جنگی
مذاکرات پنهانی با وساطت عمان متوقف شده
شما حالت خوبه ؟ دست بردارید از این رفتارها دیگه شورش را در اوردید
اونی که 4 سال پیش و شاخص کذائی اون زمان 1 میلیارد پول داشت با ماندن در این کازینو الان با باقی مانده پولش یه اپارتمان هم در یک شهر میلیونی نمیتونه رهن کنه و همچنان شما میگید فرصت خرید است و اخر اصلاح است و بازارهای موازی رو به سقوط و رکود !!!!!
توضیح برای دیگر دوستان
منظورم این نیست و نبود که خرید در وضعیت فعلی بد است یا منفی بافی یا هر چی . در این زمینه نظری ندارم
فقط اصل و اساس نقدم بر این گونه نظراتی بود که از جمله جناب طیب بزرگوار ارائه میدهند که اینطور نظرات سالهاست با گله اشناست
استاد گیر داده بودید به دامنه نوسان یک درصدی، چرا بعد ۱۲ درصد افت و باز شدن دامنه، به تعادل نمی رسه بازار؟
یعنی همچنان قیمتهای سهام فضایی هست
اگه جنگ بشه خونه تو تهران مفت هم نمی ارزه! چرا اون پایین نمیاد فقط سهام قیخ هست واسه جنگ بعد اینهمه ریزش
استاد گیر داده بودید به دامنه نوسان یک درصدی، چرا بعد ۱۲ درصد افت و باز شدن دامنه، به تعادل نمی رسه بازار؟
اگه جنگ بشه خونه تو تهران مفت هم نمی ارزه! چرا اون پایین نمیاد فقط سهام قیخ هست واسه جنگ بعد اینهمه ریزش
من استاد نیستم
بله گیر داده بودم چون وضعیت قبلی حبس سرمایه مردم بود و به نوعی جرم تلقی میشد
وقتی تنش و پارامترهای تاثیر گذار بر بازارهای مالی رخ میده به زور نمیشه زیرش را گرفت باید اجازه داد عرضه تقاضا متعادل شود
نگفتم قیمت الان سهام فضائی است . نقدم بر اساس چیزی دیگه بود . فضائی و فوق فضائی همان مرداد 99 بود که همگی خواب بودیم و متوهم کامل . توهمی فراتر از مصرف مواد صنعتی بود
من نگفتم 3 درصدی شود تا به ثبات برسد . ثباتش به خیلی مسائل ربط داره . برای نقد شوندگی بود و اینکه حبس سرمایه برای کسانی که پول لازم هستند یا به هر دلیلی قصد فروش دارند رخ ندهد
با این وضعیت فعلی شبهه جنگی انتظار دارید با 3 درصدی شدن یکی دو روزه ارامش برقرار شود ؟
70 روز پیش که فقط یه هنیه کشته شده بود ببین به چه روزی افتاد . الان که کلی کشته و ماتم و تنش های جدید و 200 تا موشک و انتظار پاسخ و ... هم افزوده شده و در ضمن کلیت بازار بجز موارد معدودی هنوزم 10-20 و حتی بیشتر ، بالاتر از اون موقع است
انتظارات را باید منطقی و تعدیل کرد
دامنه یک درصدی دوست داری؟! .. یک بار دیگه هم گفتم، چرا صفر درصد نباشه؟!
بعد میگیم قیمتگذاری دستوری بده .. بابا ما عاشق قیمتگذاری دستوری هستیم، خودمون خبر نداریم!!
نظر