کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دولت رئیسی بورس رو به زور هل میداد پایین . دولت پزشکیان به زور هل میده بالا. جالیه هر شب نشست خبری و هر روز اخبار به نفع بورس نمیدونم قراره دوباره ملت رو بکشونن تو بورس و کلی سهام عرضه اولیه ستاره و نیشکر و.. بهشون بندازن بعد همه قوانین رو مثل 1399 برگردونن. ملت بمونن و یک مشت سهام زیانده. مردم دیگه پولی ندارن که بیارن انصافا اگه برنامتون دوباره جیب بری از ملته بیخیال بشید. دمتون گرم که دلار نیما رو بالا بردید و.. ولی این همه تبلیغات برای بورس شاخکهای منو حساس کرده. ضمنا من 65% سهمم فکر نکنید نقدم
تو این نمودارها دنبال چی میگردید وقتی سهام به کف رسیده بود تو دل مردمو خالی میکردید که کف جدید میزنه و... والا این نونا خوردن نداره. اگه سواد ندارید چیزی ننویسید که باعث زیان مردم بشه.
دوست عزیز چه در این تاپیک و چه در تاپیک امروز چه کردید؟ چرا؟ فکر نکنم به جز بنده از اینجا به بعدش و فعلآ نظرش روی بازار فعلی منفی باشه و اگه غیر از این میبود! الآن این همه مورد الطاف دوستان و ناسزا گفتن بعضی ها قرار نمیگرفتم! قطع به یقین 95 درصد از اهالی این تالار توی این این مقطع نظرشون مثبت و ادامه رشد بازاره به جز من و شاید یکی دوتای دیگه اصلآ تا حالا تو همین تاپیک دقت کردین یک کاربری توی سقف داره سیگنال خرید میده و دم از شاخص 3 میلیونی میزنه در پای پستش چقدر تشکر میزنند! و براش چقدر نوشابه باز میکنند!! همین شخص تا 3 سال پیش یه تازه واردی بود که از بورس هیچی نمیدونست و تو پیام خصوصی دم و دقیقه از بنده نظرخواهی میکرد که به اعتراف خودش حالا حالاها غرق تو ضرره ولی هنوز که هنوزه حاضر نیست از توهم شاخص 3 میلیونیش دست بر داره! اصلآ این بابا اینکاره نیست ولی تازگی ها میبینم نمودارهای دیگران رو هم نقد میکنه! حالا اگه شما و 95 درصد کاربران این تالار حقیقتآ از نظرات بنده خوشتون نمیاد! مشکلی نیست من خودم همینجا از مدیر این تالار تقاضا میکنم نام کاربری بنده رو مسدود کند تا دیگر مشاهده کنندگان تالار به امثال همین شخصی که ذکر کردم اقتدا کرده و انشاءالله سود کنند خدا نگهدارتون برای همیشه
امیدوارم که از حرفهای دوستان ناراحت نشید
فشار شدیدی روی دوستانی است که از 99 به بعد اینجا هستن
من خرید و فروشهای شما رو دیدم روش منحصر به فردی دارین
شما خیلی خوب میتونید برعکس جریانات شنا کنید
صرفنظر از اینکه حرف شما صد درصد درست باشه یا نه
واقعا جرات دارین که مخالف ذهنیات اکثریت صحبت میکنید
خداحافظی نکنید ما به نوشته های شما اینجا نیاز داریم
حال میکنم وقتی میبینم شما اینجا به طور جدی روی حرف خودتون ایستادید
من روانشناسی بازار رو بلدم و میدونم که راست میگه و کی دروغ میگه و کی احساسی صحبت میکنه
برعکس اکثریت کار کردن رمز موفقیته و سود کردن هم واسه اقلیته
از پیش ما نرید خیلی ناراحت میشیم ما شمارو قبول داریم
همینجا باشید و مطلب بزنید و اشتباه دیگران رو ببخشید
جناب AIDIN 90 هم مثل شما عالی هستند
قدرت پنجم اقتصاد دنیا ( آرژانتین ) ، ونزوئلا ، زیمبابوه و تعداد زیادی از کشورهای دنیا همگی با یک عامل بسیار بسیار ساده ، از عرش به زیر فرش کشیده شده اند :
نرخ احمقانه بهره فوق العاده بالا و ویرانگر تر از هر بمباران اتمی
هیچ نیازی هم به روابط پیچیده به اصطلاح علمی و معادلات دیفرانسیل نبوده
در همه موارد صرفا با یک تز تکراری " کنترل تورم " توسط پروفیسورهای اقتصاد خوان و اشغال کننده سیتهای مدیریتی در بانکها و خصوصا در بانکهای مرکزی
به عبارتی ، دائما خاموش کردن آتیش داغ با ریختن نفت !!!
در حالی حذف نرخ ازر نیما به توصیه تیم اقتصادی دولت چهاردهم حذف شده که لازم است یک بار تجربیات مهم رئیس اسبق بانک مرکزی در حوزه ارزی در سال ۱۳۹۷ مرور شود تا از اقدامات شتاب زده جلوگیری گردد.
در این هفته نیز بجز روز سه شنبه شاخص صعودی بود و تا مرز 2700000 واحد پیش رفت و در دو روز انتهایی هفته کمی عقب نشینی کرد.
همچنان معتقدیم روند صعودی شاخص تازه شروع شده است و این روند حداقل تا پایان سال ادامه خواهد یافت.
اینکه شاخص بخواهد هر جایی در طول مسیر کمی اصلاح داشته باشد کاملا طبیعی است. ولی چیزی که ما باید به آن دقت کنیم اینست که با توجه به عدم قطعیت ها در تعیین نقطه دقیق اصلاح و میزان اصلاح بهتر است فعلا به سهامداری بپردازیم و از ورود و خروج های مداوم خودداری نماییم.
همیشه سود اصلی بازار در بخش رونددار آن می باشد، جاییکه اکثریت بجای صبوری، بدلیل خستگی ناشی از کارکشن طولانی قبل از آن اقدام به نوسانگیری می نمایند و عموما سود اصلی بازار را از دست خواهند داد.
صیدی از عشقی پست تر هست شک نکنید
سهمهای کوچک و متوسط رو نابود کرد
خیلی خیلی آشکار ، بازار سرمایه همچنان اسیر در دست همون مافیای دولت رئیسی و صندوقهای کثافتکاری در اقتصادشان است. ( ایضا هرکجا نگاهی بیاندازید ، سایر بدنه حاکمیتی همچنان در کنترل مافیا )
همچنان بادکردن چند خودرو ساز و سهام چند غول دجال از محل پولهای بی صاحاب و نوساگیری های مولتی میلیاردی از مردم و دولت و بعضی از صندوق ها برای بار N ام و تکرار این نوسانگیری ها به اسم حمایت از بازار سرمایه
خرها همچنان همان خرهای ناتوان و کنترل از راه دور قبلی هستند .
فقط پالون خر و خرسوار عوض شده.
با این فرمون نتیجه کاملا مشخص و ضمنا امیدوار کننده هم هست . از این به بعد مردم در دسته های میلیونی به این لوکوموتیر گیر کرده در وسط دره لگد خواهند زد .
هر وقت ایزارها و رانتهایی را که به صندوقهای سفته بازی و شبیخون زدن به اقتصاد ( از قبیل رانتهای اطلاعاتی و ابزارهای معاملاتی و نرخ مالیات و کارمزد صفر ) را قطع کردند و نرخ نزول خوری روزشمار این صندوقها را حداقل به سه و یا 5 سال تغییر دادند ،
مالیات سنگین روی رمز ارزها و مبادی خروج خون و سرمایه از کشور گذاشتند ،
مالیات کمرشکن روی صندوقهای سفته بازی در طلا وضع کردند.
دست تولید کننده و فعالان حوزه های مولد اقتصاد را بوسه زدند ،
اوضاع ایران به حالت عادی خواهد برگشت ، حتی در صورت تدام و تشدید تحریم ها
در غیر اینصورت فقط خودشان را برای آخرین بار مضحکه کرده اند
در اینکه بورس و اقتصاد ما مافیایی و رانتی و کازینویی بیش نیست شکی نیست ولی میشه در همین فضا هم پولهای خوبی کسب کرد. البته بعضی افراد هم نابود میشن که مقصر طمع خودشون هست.
قدرت پنجم اقتصاد دنیا ( آرژانتین ) ، ونزوئلا ، زیمبابوه و تعداد زیادی از کشورهای دنیا همگی با یک عامل بسیار بسیار ساده ، از عرش به زیر فرش کشیده شده اند :
نرخ احمقانه بهره فوق العاده بالا و ویرانگر تر از هر بمباران اتمی
هیچ نیازی هم به روابط پیچیده به اصطلاح علمی و معادلات دیفرانسیل نبوده
در همه موارد صرفا با یک تز تکراری " کنترل تورم " توسط پروفیسورهای اقتصاد خوان و اشغال کننده سیتهای مدیریتی در بانکها و خصوصا در بانکهای مرکزی
به عبارتی ، دائما خاموش کردن آتیش داغ با ریختن نفت !!!
در همان مملکتی که روابط و محاسبات پیچیده برای کنترل تورم با توجه به نرخ بهره انجام میدهند...فیدبک از اقتصاد شفافشون میگیرند...بعد ۲۵ صدم درصد و نیم درصد به نرخ بهره اضافه یا کم میکنند...اوج نرخ بهره در آمریکا ۵ و نیم درصد بود...اینجا نه اقتصاد شفاف هست...نه محاسباتی انجام میشه...بعد رئیس بانک مرکزی شب میخوابه و صبح بیدار میشه..ده درصد میگذاره روی نرخ بهره و اوراق منتشر میکنه!!!!
طیب نیا دو سال سیاست انقباضی داد و پول رو کشید در بانکها...بعد اومد سیاست انبساطی بده سال ۹۴...نرخ بهره رو بکشه پایین..پول رو آرام وارد چرخه تولید کنه...همین آقای نوبخت از نرخ تورم ۱۰ درصد ذوق کرده بود رفت پیش روحانی و نگذاشت...بعد هم که دیدیم سال ۹۷ دلار با چه شتابی از ۴ تومن رفت تا ۲۰ تومن!!
اقتصاد ما علی اصغری هست...اون روابط و محاسبات و بقول شما حساب دیفرانسیل مشکلی ندارد
نظر