جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

• علمدار
    replied
    در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
    تا کجا میخواد بریزه
    بخدا بی حس شدیم
    یکی از موسسات بورسی یک دکتر مالی میگفت شاخص تا 1/800 میلیون باست اصلاح کنه. لذا حالا حالاها منفی باست خورد چاره نیست نگاه نکنید فرض کنید زمین خریدید زمین میخرید هر روز میگید 100 تومن اومد روش یا 100 تومن پرید. نه دیگه سهم همین جور پول دارید بخرید و اصلا وابدا نفروشید وقتی کسی نفروشه چیکار میخواهند بکنند هیچکار

ارسال نظر:

• شاهان
    replied
    تا کجا میخواد بریزه
    بخدا بی حس شدیم

ارسال نظر:

• گالیور
    replied
    درد این بازار چیه؟

میترسن بزنند؟
    میترسن انقلاب بشه.

ترسو مرد.

هیچ خبری نیست الا فلاکت داخلی منالجمله بورس.

ارسال نظر:

• shimaalovelygirl
    replied
    لعنت به این بورس

نابود شدیم رفت خدا

تا کی تا کجا ؟تا قیامت؟

لعنت شده ها ،کلیه کالاها و خدمات و هشمات ووووو... از سال 99 تاکنون حداقل 20برابر شده.ی برگ کپی کارت ملی(نصفA4) 5هزار تومن کارت کشید از من. 200تا تک تومنی بود..

لعنت به همتون.قیمت سهام از دانه های پشکل بز پیر هم بی ارزش تر شده.باز هم دارید هول می دید پایین؟اون صیدی چکار میکنه نشسته اونجا؟

تفاله چای یکبار دم کرده خریده بودیم،الان کلی تو سود بودیم.اصل پول سهامدار مفلوک به یک سوم رسیده.سود تو سرتان بخورد.جمع کنید این بورس را.تف به شرف نداشته تان.مردم را گذاشتید رو الاکلنگ،بازی می دید هر روز!

ارسال نظر:

• b4city
    replied
    شاخص قلابی هزار چهره و رسوای دو جهان ( دو جهان اصطلاح است نه واقعیت ) 9 روز متوالی مثبت بود و 20 تا 20 حدود 200 هزار کشید بالا
    رشدی ناچیز در کلیت بازار رخ داد

و حالا 5 تا و 10 تا میاد پائین و دیگه بقیه ش را خودتون میدونید چه بلائی سر سبد ها میاد
    برای خودم نمیگم . من تا حد زیادی مصون هستم از این وضعیت و عطا را به لقا بخشیده ام . کلی میگم و بیشتر بخاطر دوستان دیگر

ارسال نظر:

در حال کار...
X