جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

• طيب
    replied
    در اصل توسط b4city پست شده است View Post

درود جناب طیب
    این خوش بینی مفرط و همیشگی شما اگر نون یا اب داخلش بود چه خوب بود حداقل برای خودتون
    ضمن احترام این موارد هیچ کدام شنبه صف خرید نیستند . سایپا که منفی هم میتونه باشه
    فقط یک مورد است که میتونه نجات بخش باشه

حضرات در این دو روز خبر از کوتاه امدن از مواضع هسته و موشک و دادار و دودور بیرون بدهند یا یه جورائی خوب نما شوند . فقط همین

درود بر شما دوست گلم

بله بنده اکثرا در کلیت موارد خوشبین هستم و میخام تا آخر عمرم همینجوری باشم

موشک و دادار دودور قابل مذاکره نیست ولی هسته ای خواهد بود

واما نون آب برای بنده

تا این روز بدون نون آب نمانده ام شکر خدا

ولی از وضعیت فعلی کشورم خیلی ناراحت هستم چون مردم و کشور خیلی آسیب دیده اند البته توسط همین حاکمیت فعلی

از یک روند خوشحالم

ارتقا دانش عمومی بطور نسبی که تنها گزینه برای رهایی از دست ظالمان است

حالا موضوع احتمالات را چرا بررسی نمیکنید 😞 و فقط گیر دادی به خوشبینی بنده 😂 همینه که هستم

فدات

ارسال نظر:

• b4city
    replied
    در اصل توسط طيب پست شده است View Post

سلام و عرض ادب و احترام

با مثبت بودن ورنا و وساپا و خساپا و احتمال صف خرید شدن هر سه در روز شنبه نماد خودرو در هفته آتی بازگشایی میشه

فقط یک احتمال است ببینیم این احتمال تاچه حدی می‌تونه درست باشه

ارادت
    درود جناب طیب
    این خوش بینی مفرط و همیشگی شما اگر نون یا اب داخلش بود چه خوب بود حداقل برای خودتون
    ضمن احترام این موارد هیچ کدام شنبه صف خرید نیستند . سایپا که منفی هم میتونه باشه
    فقط یک مورد است که میتونه نجات بخش باشه

حضرات در این دو روز خبر از کوتاه امدن از مواضع هسته و موشک و دادار و دودور بیرون بدهند یا یه جورائی خوب نما شوند . فقط همین

ارسال نظر:

• همیشه گمراه
    replied
    دروووود
    داشتم حساب میکردم
    سال1382 سکه تمام بهار بوده 82 هزار تومن
    1404 الان همون سکه 82 میلیونه
    یعتی 1000 برابر
    ملک تجاری بهتریئن نقطه دتیا هم این رشد 1000 برابر نداشته
    دوستان درست حساب کردم یا دارم یکجا اشتباه میکنم
    حقوق کارمند بانک اون موقع 200 هزار تومن بود
    الان باید 200 میلیون بگیره
    چند میگیره 20 میلیون
    یک دهم

ای جوووووووونم

ارسال نظر:

• b4city
    replied
    در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    به قول معروف همینه که هست !!!کسی برامون فدایت شوم فرستاده بود ؟؟یا طپانچه گذاشته بودن پشت سرمون؟؟الانم کسی دست و پامون رو زنجیر کرده خروج بزنیم؟؟
    این سیستم بورس تو مملکت های دیگه نمیدونم جه جوری کار می کنه ..ولی اینجا برا تامین مالی دولت و خود شرکتا و سهامداری عمده و مدیراشون طراحی شده..
    سازمان بورس هم که مثل بقیه ادارات مملکت کارشون مفت خوری و حق و حساب گرفتن و حق رو ناحق کردنه ..

درود
    دقیقا همینطور است . حتی چندی قبل هم یکیشون گفت بورس ایران هدف اول و اصلیش تامین مالی شرکت هاست
    بورس در مملکت های دیگه قطعا خیلی بهتر و دارای کثافت کاری های به مراتب کمتر از این ویرانه است . منظور ممالک جهان اول هم نیست اون که بحثش جداست

در ممالک حهان سومی های دیگر هم خیلی بهتر است
    کثافت کاری ها به کنار ، خود شرکت ها را در نظر بگیریم
    یه سری شرکت را وارد این کارزار میکنند که نه اینده ای دارند نه سود ساز هستند و نه اصلا هدف و طرح و برنامه ای براشون هست و ملت را خاک سیاه مینشانند

اگر خاطرتون باشه شرکت کود زنجان که 2 سال پیش هم در تاپیکش بحث بالا بود ... 4 تا تجهیز گذاشتند رو تریلی و عکس و بوق و کرنا .... که داره راه اندازی میشه
    چی شد بعد از 2 سال ؟ اصلا اینو برا چی اوردند داخل بورس ؟
    چند تا بیابون دیگه فنس کشی شده را اوردند اینجا به اسم شهرهای استان فارس ... فسا جهرم داراب کازرون .... اینها چیه ؟ نوشتند پتروشیمی 😀

به کودک دبستانی هم بگی در یک استان کم اب در شهرهای کوجک قراره اینهمه پتروشیمی بسازند ، درک میکنه که عملی نیست و این طرح مشکل افرین است
    شرکتی را اوردند اینجا به اسم لیزینک ... ولساپا ... این سهم الان با قیمت فعلیش بازدهی صفر را ثبت کرده . از سال 96 و دلار 3500 تا امروز بازدهی صفر !!!!

تجارت الکترونیک !!!! رتاپ ... بازدهی از زمان دلار 3500 تا امروز فقط 100%
    البته مواردی هم هست که بازدهی بلند مدت بیشتر از تورم ... حتی دو برابر تورم بازدهی ... بانک ملت پاسارگاد فولاد ...

ارسال نظر:

• گالیور
    replied
    در اصل توسط طيب پست شده است View Post

سلام و عرض ادب و احترام

با مثبت بودن ورنا و وساپا و خساپا و احتمال صف خرید شدن هر سه در روز شنبه نماد خودرو در هفته آتی بازگشایی میشه

فقط یک احتمال است ببینیم این احتمال تاچه حدی می‌تونه درست باشه

ارادت
    از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز سه شنبه مورخ 1404/04/31 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس کيلومتر 12 بزرگراه شهيد لشگري شرکت طراحي مهندسي و تأمين قطعات ايران خودرو (ساپکو) برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

به عبارتی 29 تیر نماد متوقف خواهد شد برای مجمع. 28 تیر شنبه را هم بیخیال میشوند احتمالاً
    کت بسته همه را بردند مجمع.

ارسال نظر:

در حال کار...
X