کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حالم بهم میخوره از ادمای فضول و خود بزرگ بیین
فعلا دور دست مث ل شمایی هست
دوام نداره
بتزسید از خشم ملت
برو مشتی دنبال کارت. ..
مگر جای تو تنگ کردم فضولی میکنی
سایت افتاده دست یه مشت..... ستاره ستاره ستاره
فهرست 14 شرکت دیگری که مشمول انتقال از بازار پایه به توافقی هستند
🔹طبق آخرین تصمیم فرابورس در مورد طبقه بندی جدید شرکت ها، 14 نماد مشمول انتقال از بازار پایه به بازار توافقی شدند.
🔹براساس این گزارش و در این رویداد، نماد شرکت های اعتباری توسعه، گسترش صنایع انرژی آذرآب، سخت آژند، بانک ایران زمین، پارس پامچال، کارتون مشهد، کاشی نیلو، کیوان، پرمیت، فروشگاههای زنجیرهای دیاکو، ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی، بستهبندی پارس، کارخانه چینی ایران و کاشی اصفهان به استناد جز اول ماده ۲ مکرر دستورالعمل درج و نحوه انجام معاملات در بازار توافقی فرابورس مشول انتقال شدند.
هم وزن تایم روزانه به 61فیبو رسیده.فولاد وسایر شاخص سازها اصلاح زیادی کزدن ودلاروصندوقهای طلا توسقف خودشونن.هرچند هم وزن هفتگی سیگنال ورود نداده ولی فکرمیکنم یه نیمچه صعودی داشته باشیم.حدسم اینه میخواد سرو شانه نزولی درست کنه.شانه چپ تکمیل شده.این تحرکات شاید به همین خاطر باشه.
بازار اینقدر افت کرده که فقط دنبال بهانه ای میگرده تا رشد کنه
این خبر توافق با آژانس بهانه خوبی برای رشد خواهد بود
حالا به نظر من شنبه باید بازار را حسابی رصد کرد
اگر با حواشی که برای خودرو و خساپا ایجاد کردن باز هم این دوتا صف خرید شد باید فهمید که وقت سرمستی قناری ها رسیده و باید منتظر به گین خوب از کلیت بازار باشیم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
میخواستم یه خبر و مطلبی رو خدمت دوستان عرض کنم که نه ربطی به تحلیل داره و نه حدسیات و پیش بینی های بنده هستش دوستان هم هر طور که دوست دارند قضاوت کنند ولی از نظر بنده کاملآ موثق و تایید شده هستش...
فعلآ که در ابتدای یک روند صعودی هستیم و نقدینگی هوشمند و رانتی به آرامی در حال ورود به بازار هستش اما استارت و جهش اصلی بازار از اوائل آبان شروع خواهد شد و تا آخر امسال یک رشد حداقل صد درصدی به خصوص در نمادهای لیدرمن و ارکان بازار خواهیم داشت اما این رشد تنها به امسال ختم نمیشود و تا سال 1407 ادامه خواهد داشت و شاخص کل احتمالا تا قله 60 میلیون واحد رشد خواهد کرد و حداقل بازدهی سهمهای بازار 400 درصد خواهد بود البته شاید این حرف بنده از از نظر دوستان خیلی بعید به نظر بیاد و این واقعه ناباوارنه باشد! ولی به نظر شخص بنده اتفاق خواهد افتاد البته یک جنگ سختی هم در بین این مدت ذکر شده خواهیم داشت که ممکنه 5 الی 6 ماه بازار رو تحت تاثیر خودش قرار بده ولی مطمئنم وقوع این جنگ تا آخر امسال نخواهد بود لذا از قدیمها و علی الخصوص از متضررین بازار استدعا دارم اگه تا حالا توی بازار سهامدار هستید باز هم صبوری کنید تا انشاءالله بخش زیادی از ضررهاتون جبران بشه برای گواه صحت گفته های بنده فقط به یک نکته خیلی کوچیک اشاره و بسنده کرده و حرفهام رو خاتمه میدم من شخصی رو توی این بازار میشناسم که 2500 میلیارد تومان پول توی صندقهای درآمد ثابت داره و از چند روز گذشته در حال وورد به این بازار هستش شخصی که با 71 میلیارد تومان در اواخر سال 97 به بازار ورود کرد و در سال 98 الی 99 با 1700 میلیارد از بازار خروج کرد لازم به ذکر هستش که بنده هیچ توصیه ای به خرید و یا فروش ندارم و فقط نظرم رو به دوستان قدیمی و متضررین بورس اعلام کردم تصمیم با خودتان همین. باشد که همگی در این بازار رستگار شویم ... نظر شخصی ( 1404/06/26)
میخواستم یه خبر و مطلبی رو خدمت دوستان عرض کنم که نه ربطی به تحلیل داره و نه حدسیات و پیش بینی های بنده هستش دوستان هم هر طور که دوست دارند قضاوت کنند ولی از نظر بنده کاملآ موثق و تایید شده هستش...
فعلآ که در ابتدای یک روند صعودی هستیم و نقدینگی هوشمند و رانتی به آرامی در حال ورود به بازار هستش اما استارت و جهش اصلی بازار از اوائل آبان شروع خواهد شد و تا آخر امسال یک رشد حداقل صد درصدی به خصوص در نمادهای لیدرمن و ارکان بازار خواهیم داشت اما این رشد تنها به امسال ختم نمیشود و تا سال 1407 ادامه خواهد داشت و شاخص کل احتمالا تا قله 60 میلیون واحد رشد خواهد کرد و حداقل بازدهی سهمهای بازار 400 درصد خواهد بود البته شاید این حرف بنده از از نظر دوستان خیلی بعید به نظر بیاد و این واقعه ناباوارنه باشد! ولی به نظر شخص بنده اتفاق خواهد افتاد البته یک جنگ سختی هم در بین این مدت ذکر شده خواهیم داشت که ممکنه 5 الی 6 ماه بازار رو تحت تاثیر خودش قرار بده ولی مطمئنم وقوع این جنگ تا آخر امسال نخواهد بود لذا از قدیمها و علی الخصوص از متضررین بازار استدعا دارم اگه تا حالا توی بازار سهامدار هستید باز هم صبوری کنید تا انشاءالله بخش زیادی از ضررهاتون جبران بشه برای گواه صحت گفته های بنده فقط به یک نکته خیلی کوچیک اشاره و بسنده کرده و حرفهام رو خاتمه میدم من شخصی رو توی این بازار میشناسم که 2500 میلیارد تومان پول توی صندقهای درآمد ثابت داره و از چند روز گذشته در حال وورد به این بازار هستش شخصی که با 71 میلیارد تومان در اواخر سال 97 به بازار ورود کرد و در سال 98 الی 99 با 1700 میلیارد از بازار خروج کرد لازم به ذکر هستش که بنده هیچ توصیه ای به خرید و یا فروش ندارم و فقط نظرم رو به دوستان قدیمی و متضررین بورس اعلام کردم تصمیم با خودتان همین. باشد که همگی در این بازار رستگار شویم ... نظر شخصی ( 1404/06/26)
ممنون و سپاس از اینکه دیدگاه و پیش بینی خودتون را به دیگران هم میگید که دیگران هم استفاده کنند!
ولی شما که یک چنین ادعای بزرگ و گونده ای را میگید (یعنی شاخص 60 میلیونی که میشه 20 برابر رشد یا 2000 درصد رشد!)، باید یه مقداری خودتون را معرفی کنید! شما اسمتون چیه؟ فامیلتون چیه؟ (اسمتون که نمیتونه سهامدار 67 باشه!). چند ساله تو بورس سابقه دارید؟ چه کارهایی کردید؟ سابقه تون در بورس چی بوده؟!
بعد هم باید مستندتر حرف بزنید! اینکه یه نفر سال 97 سود زیادی کرده و حالا هم داره پول میاره تو بازار، چقدر میتونه قابل اعتماد باشه! خیلی ها در یک معامله سود بالایی میبرن و در یک معامله دیگه ضرر زیاد! این نوع تحلیلها نمیتونه قانع کننده باشه حتی اگه واقعا قراره شاخص بشه 60 میلیون!
نکته بعدی اینکه لطفا شجاعانه نظر بدید! یا اصلا هیچ توصیه ای به خرید و یا فروش نکنید یا اینکه شجاعانه بگید همچنان سهامداری کنید و استدعا دارم اگه تا حالا توی بازار سهامدار هستید باز هم صبوری کنید. نمیشه که استدعا کنی که نفروشید و بعد بگی توصیه ندارم به فروش!
از زمانیکه من این سئوال را برای دوستان مطرح کردم یک ماه نمیگذرد که یک فرد وفیح و معروف الحال و بسیار قبیح دلیل حجمهای مشکوک و بالا رفتن حجم را در بازار اوراق فروشی و یا اخزا و یا ک...شرهای دیگر قلمداد کرده و به من که جای پدر بزرگش هستم کلی اهانت کرد! و الآن مثل یک موش کثیف توی سوارخش قایم شده و دیگر صدایش در نمی آید! آخر قباحت و بی شعوری هم حد و حدودی دارد! به خاطر چنین بی شخصیتی من سالمند به دلیل طرح یک سئوال بورسی و تحلیلی و بحث کردن با چنین فرد هتاک و گستاخی دو هفته از عمرم را در سلول انفرادی زندان بورسی با موشهای کثیف شبیه به آن گذارنیده و هم زسیت بودم و از لحاظ جسمی و روحی آسیب جدی دیدم . الهی که هیچ وقت به اینجا برنگردد خدا لعنتش کند که این بلا را سر من پیر مرد آورد آمین
کسی میداند ارزش و حجم معاملات در این سه روز گذشته چرا اینقدر بالار رفته است؟
بازار دستوری و بی جان و سراسر فریبکاری است قبول دارم حتی پرتفوی بنده با اینکه شاخص جعلی امروز مثبت بود کاهش شدید داشت! آیا این ارزش معاملات بالا تصنعی است یا نه!!؟
همه میگویند کنترل و سرکوب این بازار همه تقصیر فرزین است آیا این درست است؟
نظر