جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • همیشه گمراه
    ستاره‌دار(11)
    • Oct 2020
    • 520

یمی نیگفت
    راه کربلا از قدس میگذرد
    منظورش میفهمید
    ای جوووووونم
    همه سایت افسرده....
    https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• اسد-ص
      ستاره دار(5)
      • Feb 2011
      • 696

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
      یمی نیگفت
      راه کربلا از قدس میگذرد
      منظورش میفهمید
      ای جوووووونم
      همه سایت افسرده....
      اینجا محل گفتگودرباره سرمایه گذاری هست . چیزی بلدی بنویس بلدنیستی وگمراهی برو دروازه خودتو معرفی کن

نظر

• همیشه گمراه
        ستاره‌دار(11)
        • Oct 2020
        • 520

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post

اینجا محل گفتگودرباره سرمایه گذاری هست . چیزی بلدی بنویس بلدنیستی وگمراهی برو دروازه خودتو معرفی کن
        حالم بهم میخوره از ادمای فضول و خود بزرگ بیین
        فعلا دور دست مث ل شمایی هست
        دوام نداره
        بتزسید از خشم ملت
        برو مشتی دنبال کارت. ..
        مگر جای تو تنگ کردم فضولی میکنی
        سایت افتاده دست یه مشت..... ستاره ستاره ستاره

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1537

فهرست 14 شرکت دیگری که مشمول انتقال از بازار پایه به توافقی هستند

🔹طبق آخرین تصمیم فرابورس در مورد طبقه بندی جدید شرکت ها، 14 نماد مشمول انتقال از بازار پایه به بازار توافقی شدند.

🔹براساس این گزارش و در این رویداد، نماد شرکت های اعتباری توسعه، گسترش صنایع انرژی آذرآب، سخت آژند، بانک ایران زمین، پارس پامچال، کارتون مشهد، کاشی نیلو، کیوان، پرمیت، فروشگاه‌های زنجیره‌ای دیاکو، ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی، بسته‌بندی پارس، کارخانه چینی ایران و کاشی اصفهان به استناد جز اول ماده ۲ مکرر دستورالعمل درج و نحوه انجام معاملات در بازار توافقی فرابورس مشول انتقال شدند.

نظر

• بامبو
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 475

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
            درود

هم وزن تایم روزانه به 61فیبو رسیده.فولاد وسایر شاخص سازها اصلاح زیادی کزدن ودلاروصندوقهای طلا توسقف خودشونن.هرچند هم وزن هفتگی سیگنال ورود نداده ولی فکرمیکنم یه نیمچه صعودی داشته باشیم.حدسم اینه میخواد سرو شانه نزولی درست کنه.شانه چپ تکمیل شده.این تحرکات شاید به همین خاطر باشه.

تاپرشدن 30روز مهلت ماشه سیب سیاست چرخهاخواهدخورد
            واین سیب بازهم خواهد چرخید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14665

بازار اینقدر افت کرده که فقط دنبال بهانه ای میگرده تا رشد کنه
              این خبر توافق با آژانس بهانه خوبی برای رشد خواهد بود
              حالا به نظر من شنبه باید بازار را حسابی رصد کرد
              اگر با حواشی که برای خودرو و خساپا ایجاد کردن باز هم این دوتا صف خرید شد باید فهمید که وقت سرمستی قناری ها رسیده و باید منتظر به گین خوب از کلیت بازار باشیم
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• همیشه گمراه
                ستاره‌دار(11)
                • Oct 2020
                • 520

اصلا کسی تو این سایت نیست
                همه تو ضرر سنگین اند
                منتظرند....
                منتظر....... علامت سوال

ای جوووووونم

اخر شهریوره
                بچه مدرسه ای ها
                اونا که دانشجو دارن
                بازار کساد
                بی پولی
                قبض اب و برق 5 برابر شده

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 429

صیدی که بدروغ میگی سهامدار خرد 200درصد سود کرده.انشاله 200درصد از سلامتیتو خدا ازبین ببره تا بفهمی نمک به زخم سهامدارخرد متضرر زدن یعنی چه!

نظر

• davoood57
                    عضو جدید
                    • Sep 2025
                    • 5

در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
                    صیدی که بدروغ میگی سهامدار خرد 200درصد سود کرده.انشاله 200درصد از سلامتیتو خدا ازبین ببره تا بفهمی نمک به زخم سهامدارخرد متضرر زدن یعنی چه!
                    مردک مثل بقیه اشون حروم خور
                    کثافت خوره
                    ریس جمهور و عارف شاشو نگاه کن
                    ایینه تامام نما

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3460

سلام دوستان

میخواستم یه خبر و مطلبی رو خدمت دوستان عرض کنم که نه ربطی به تحلیل داره و نه حدسیات و پیش بینی های بنده هستش دوستان هم هر طور که دوست دارند قضاوت کنند ولی از نظر بنده کاملآ موثق و تایید شده هستش...

فعلآ که در ابتدای یک روند صعودی هستیم و نقدینگی هوشمند و رانتی به آرامی در حال ورود به بازار هستش اما استارت و جهش اصلی بازار از اوائل آبان شروع خواهد شد و تا آخر امسال یک رشد حداقل صد درصدی به خصوص در نمادهای لیدرمن و ارکان بازار خواهیم داشت اما این رشد تنها به امسال ختم نمیشود و تا سال 1407 ادامه خواهد داشت و شاخص کل احتمالا تا قله 60 میلیون واحد رشد خواهد کرد و حداقل بازدهی سهمهای بازار 400 درصد خواهد بود البته شاید این حرف بنده از از نظر دوستان خیلی بعید به نظر بیاد و این واقعه ناباوارنه باشد! ولی به نظر شخص بنده اتفاق خواهد افتاد البته یک جنگ سختی هم در بین این مدت ذکر شده خواهیم داشت که ممکنه 5 الی 6 ماه بازار رو تحت تاثیر خودش قرار بده ولی مطمئنم وقوع این جنگ تا آخر امسال نخواهد بود لذا از قدیمها و علی الخصوص از متضررین بازار استدعا دارم اگه تا حالا توی بازار سهامدار هستید باز هم صبوری کنید تا انشاءالله بخش زیادی از ضررهاتون جبران بشه برای گواه صحت گفته های بنده فقط به یک نکته خیلی کوچیک اشاره و بسنده کرده و حرفهام رو خاتمه میدم من شخصی رو توی این بازار میشناسم که 2500 میلیارد تومان پول توی صندقهای درآمد ثابت داره و از چند روز گذشته در حال وورد به این بازار هستش شخصی که با 71 میلیارد تومان در اواخر سال 97 به بازار ورود کرد و در سال 98 الی 99 با 1700 میلیارد از بازار خروج کرد لازم به ذکر هستش که بنده هیچ توصیه ای به خرید و یا فروش ندارم و فقط نظرم رو به دوستان قدیمی و متضررین بورس اعلام کردم تصمیم با خودتان همین. باشد که همگی در این بازار رستگار شویم ... نظر شخصی ( 1404/06/26)
                      آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2025/09/17, 09:40.

نظر

• HapuKumar
                        عضو عادی
                        • Aug 2025
                        • 20

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                        سلام دوستان

میخواستم یه خبر و مطلبی رو خدمت دوستان عرض کنم که نه ربطی به تحلیل داره و نه حدسیات و پیش بینی های بنده هستش دوستان هم هر طور که دوست دارند قضاوت کنند ولی از نظر بنده کاملآ موثق و تایید شده هستش...

فعلآ که در ابتدای یک روند صعودی هستیم و نقدینگی هوشمند و رانتی به آرامی در حال ورود به بازار هستش اما استارت و جهش اصلی بازار از اوائل آبان شروع خواهد شد و تا آخر امسال یک رشد حداقل صد درصدی به خصوص در نمادهای لیدرمن و ارکان بازار خواهیم داشت اما این رشد تنها به امسال ختم نمیشود و تا سال 1407 ادامه خواهد داشت و شاخص کل احتمالا تا قله 60 میلیون واحد رشد خواهد کرد و حداقل بازدهی سهمهای بازار 400 درصد خواهد بود البته شاید این حرف بنده از از نظر دوستان خیلی بعید به نظر بیاد و این واقعه ناباوارنه باشد! ولی به نظر شخص بنده اتفاق خواهد افتاد البته یک جنگ سختی هم در بین این مدت ذکر شده خواهیم داشت که ممکنه 5 الی 6 ماه بازار رو تحت تاثیر خودش قرار بده ولی مطمئنم وقوع این جنگ تا آخر امسال نخواهد بود لذا از قدیمها و علی الخصوص از متضررین بازار استدعا دارم اگه تا حالا توی بازار سهامدار هستید باز هم صبوری کنید تا انشاءالله بخش زیادی از ضررهاتون جبران بشه برای گواه صحت گفته های بنده فقط به یک نکته خیلی کوچیک اشاره و بسنده کرده و حرفهام رو خاتمه میدم من شخصی رو توی این بازار میشناسم که 2500 میلیارد تومان پول توی صندقهای درآمد ثابت داره و از چند روز گذشته در حال وورد به این بازار هستش شخصی که با 71 میلیارد تومان در اواخر سال 97 به بازار ورود کرد و در سال 98 الی 99 با 1700 میلیارد از بازار خروج کرد لازم به ذکر هستش که بنده هیچ توصیه ای به خرید و یا فروش ندارم و فقط نظرم رو به دوستان قدیمی و متضررین بورس اعلام کردم تصمیم با خودتان همین. باشد که همگی در این بازار رستگار شویم ... نظر شخصی ( 1404/06/26)
                        ممنون و سپاس از اینکه دیدگاه و پیش بینی خودتون را به دیگران هم میگید که دیگران هم استفاده کنند!
                        ولی شما که یک چنین ادعای بزرگ و گونده ای را میگید (یعنی شاخص 60 میلیونی که میشه 20 برابر رشد یا 2000 درصد رشد!)، باید یه مقداری خودتون را معرفی کنید! شما اسمتون چیه؟ فامیلتون چیه؟ (اسمتون که نمیتونه سهامدار 67 باشه!). چند ساله تو بورس سابقه دارید؟ چه کارهایی کردید؟ سابقه تون در بورس چی بوده؟!
                        بعد هم باید مستندتر حرف بزنید! اینکه یه نفر سال 97 سود زیادی کرده و حالا هم داره پول میاره تو بازار، چقدر میتونه قابل اعتماد باشه! خیلی ها در یک معامله سود بالایی میبرن و در یک معامله دیگه ضرر زیاد! این نوع تحلیلها نمیتونه قانع کننده باشه حتی اگه واقعا قراره شاخص بشه 60 میلیون!

نکته بعدی اینکه لطفا شجاعانه نظر بدید! یا اصلا هیچ توصیه ای به خرید و یا فروش نکنید یا اینکه شجاعانه بگید همچنان سهامداری کنید و استدعا دارم اگه تا حالا توی بازار سهامدار هستید باز هم صبوری کنید. نمیشه که استدعا کنی که نفروشید و بعد بگی توصیه ندارم به فروش!

نظر

• اوشنوس
                          ستاره دار(3)
                          • Dec 2015
                          • 902

از زمانیکه من این سئوال را برای دوستان مطرح کردم یک ماه نمیگذرد که یک فرد وفیح و معروف الحال و بسیار قبیح دلیل حجمهای مشکوک و بالا رفتن حجم را در بازار اوراق فروشی و یا اخزا و یا ک...شرهای دیگر قلمداد کرده و به من که جای پدر بزرگش هستم کلی اهانت کرد! و الآن مثل یک موش کثیف توی سوارخش قایم شده و دیگر صدایش در نمی آید! آخر قباحت و بی شعوری هم حد و حدودی دارد! به خاطر چنین بی شخصیتی من سالمند به دلیل طرح یک سئوال بورسی و تحلیلی و بحث کردن با چنین فرد هتاک و گستاخی دو هفته از عمرم را در سلول انفرادی زندان بورسی با موشهای کثیف شبیه به آن گذارنیده و هم زسیت بودم و از لحاظ جسمی و روحی آسیب جدی دیدم . الهی که هیچ وقت به اینجا برنگردد خدا لعنتش کند که این بلا را سر من پیر مرد آورد آمین

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب

از دوستان حاضر یک سئوال دارم

کسی میداند ارزش و حجم معاملات در این سه روز گذشته چرا اینقدر بالار رفته است؟

بازار دستوری و بی جان و سراسر فریبکاری است قبول دارم حتی پرتفوی بنده با اینکه شاخص جعلی امروز مثبت بود کاهش شدید داشت! آیا این ارزش معاملات بالا تصنعی است یا نه!!؟

همه میگویند کنترل و سرکوب این بازار همه تقصیر فرزین است آیا این درست است؟

نظر

در حال کار...
                          X