نرخ ارز تالار دوم ۹۶۵۰۰
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
سلام
در تایم فریم هفتگی نمودار شاخص کل یک اصلاح دیده میشه! علی الظاهر به خاطر گزارش ضعف بعضی شرکتها از جمله فولادی هاست اما در واقع آبان ماه فصل واریز کردن سود نقدی توسط شرکتهاست! شاید این هم یک دلیل افت باز امروز باشه! به هر حال بعضی دوستان منفی بودن شاخص در ماه آبان را قبلآ پیش بینی کرده بودند! و تا به این اینجا این پیش بینی درست از آب در آمده است! بنده امروز کلآ نقد کردم و منتظرم تا ببینم این اصلاح چه مدت طول خواهد کشید!!
در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Postاین منفی ناگهانی بازار برای چیه؟! خبری شده؟!
من که خبر خاصی ندیدم در سایتها!
👍 2🤔 1نظر
-
داداش بازار اگر اندک آبرویی دارد بواسطه فولاد می باشد ==== شما می فرمایید بقیه شاخص سازا بدون توجه به فولاد رشد خواهند کرد؟ ==== من و شما اینجا خواهیم دید این اتفاق خواهد افتاد یا خیر === نظر خودم اینه که تا فولاد از 290 - 300 عبور نکنه رشد خاصی برای شاخص نخواهیم داشت == شاید بازی برود روی سهام کوچک === اما اگر فولاد سرازیر شود سیگنال خیلی بدی است باید از بازار فرار کرددر اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
واقعا! یعنی فقط بخاطر گزارش فولاده؟!
و البته من گزارش فولاد را می بینم که 6 ماهه 201 ریال سود ساخته که تقریبا 2 برابر سه ماهه بوده (108 ریال) یعنی تقریبا مشابه سه ماهه اول! خوب اینکه چندان بد نیست!
من که خودم فولاد یا سهام شاخصی ندارم ولی یه کمی عجیبه که بازار برای این گزارش بخواد اینطور منفی بشه!
👍 2🤔 1نظر
-
پس کاش من هم میفروختم و نقد میشدم! اما امروز وبملت و خیلی از سهمهای دیگر صف خرید داشتند!! بعضی ها هم مثل طیب اینقدر از بازار تعریف میکردند و دروغ هاشون برایم شیرن بود دیابت گرفتم
در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
داداش بازار اگر اندک آبرویی دارد بواسطه فولاد می باشد ==== شما می فرمایید بقیه شاخص سازا بدون توجه به فولاد رشد خواهند کرد؟ ==== من و شما اینجا خواهیم دید این اتفاق خواهد افتاد یا خیر === نظر خودم اینه که تا فولاد از 290 - 300 عبور نکنه رشد خاصی برای شاخص نخواهیم داشت == شاید بازی برود روی سهام کوچک === اما اگر فولاد سرازیر شود سیگنال خیلی بدی است باید از بازار فرار کرد
نظر
-
صندوقها و فولاد و یک تعداد شاخص سازی در زمان عشقی با هدف بالا بردن مکرر و کوبیدنشان مثل پتک و پرس بر سر بازار سرمایه در دولت تروریستی قبل شاخ شده اند ،
چنانچه حسابسازی های جعلی هم بیش از این جواب ندهد و سرازیر بشوند ،
فقط یک راه حل جبرانی برای نمایش شاخص سازی وجود دارد ، پایشان را از روی گلوی 90 درصد شرکتهای بازار سرمایه که به ناحق ده ها بار زیر بار نرخ بهره خانمانسوز دو رقمی و سم های این خوکها و قاطرها تخریب شده اند بردارند.
شرکتهایی که با جفتک انداختن و یا دزدی و حساب سازی و یا سنگ اندازی و عدم تامین برق و انرژی تخریب شده اند اغلب شرکتهایی هستند که مافیا آشکارا روی بزخری آنها با سودهای کلانی که در سفته بازی طلا و صندوق و رمز ارز بدست آورده نظر دارد.آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2025/10/26, 02:35.
👍 2نظر
-
درود شاهین جان
بنده بشخص با نظرات شما مخالفم
مرداد ماه طلا قیمتش خیلی پایین تر بود و ملت حرص خرید طلا داشتن ، شما گفتین کار دولت انگلیس و... است
همونجا هم البته بنده گفتم ، اما دوستان با من مخالفت کردن ، خب انگلیس اصلا بد ! همه کثافت کاریا هم زیر سر اون ، اما مخاطب بنده خدا چرا طلا نخره ، دو ریال کمتر ضرر کنه ؟!
حتما باید لنگ ببنده بره بجنگ انگلیس ؟
یا اینکه میگین فلان نفرات فاسد بورس و صنایع ارزشمند را له کردن و... که به قیمت مفت بخرند ! منکرش نیستم ! اما خوب چه اشکال داره ! مفت بشه شما هم بخر !
چه لزومی داره که شما تلاش می کنید حتما سمت درست تاریخ وایسید ؟!
زندگی کن برادر من ، حتی به غلط !
----------
چه بسا که رزیم جنچ هم اتفاق افتاده باشه !
لزوما قرار نیست هنرپیشه های خیمه شب بازی عوض بشن ! همین که کارگردان پشت صحنه و سناریوها عوض شده باشه خودش رزیم جنچ هست !
مثلا رزیم جنچ قبلی! اونجایی بود که مموتی گفت :
اون ممه رو لولو برد !
اینکه فلان بانک منحل میشه نفراتش تغییر ممکن ۵۰۰ همت پول ! هپلی هپو میشه ! اینا همه نوعی از رزیم جنچ هست.
-------
سمت درست و غلط تاریخ را فاتحان بقا یافته می نویسند و البته اقتضای شرایط بعد از فتح !
🙏 1نظر
-
درود
در بررسی عملکرد 6 ماهه سهام در برخی صنایع مثل پالایشی و سیمانی رشد چشمگیری را داریم و در برخی انتظار بیشتر بود مثل فولاد و فملی و سنگ آهنی ها که باعث شد برخی دبروز صف فروش شوند و برخی صف خرید
بطور مثال حفاری با پی به ای 2 گزارش خوبی نداشت و صف فروش سنگینی بست
برخی داروییها هم گزارش خوبی دادند
🙏 2نظر
-
اینقدر بازارخوبه...واینقدر سهم عالی توبازار ریخته...که آدم نمیدونه...توباغ گل کدومو انتخاب کنه....بعد یه عده هنوز دنبال پروژه و بوق میگردن....اصلاح کدومه....آبان کدومه....با سه درصد تلورانس...کم ریسک ترین بازار مالی....یه عده هم...این وسط...دنبال تغییر دامنه هستند...باهمین دامنه هم یارو داره ضررمیکنه...چندتا نابغه هم هستند که اصلا خواستار حذف دامنه اند....به نظرم...حالا برادست گرمی بیا یه کم بااین کارکن...اگه سودکردی...برو دامنه رو بردار....یه مشت بچه مدرسه ای بی سوادوپرمدعا...والا...بااین نوناشون....
آقا...قصد تبلیغ کاذب بورس رو ندارم...پیش گویی آینده رو هم بلدنیستم....اما پیش بینی...باتوجه به بازارخوانی این روزها.....به نظر میادکه دست کم تاعید بازار همینجوری خوبه....
پرسودباشید.....
👍 3نظر
-
فعلا بیشتر فعالین دارن خیلی با احتیاط و دست به عصا بازار رو دنبال میکنن و خیلی از مردمم حتی به فکر ورود نیافتادن تا به حال
پس فعلا خبری از خروج رانتیها نیست در صورت اصلاح بازار هم نمیتونه اصلاح بالایی داشته باشه به نظرم...... شرایط بازارهای موازی هم فعلا زیاد جالب نیست که پول خروج بزنه
بنابراین جای نگرانی نیست حتی در صورت اصلاح بازار و نباید به فکر نوسان گیری بیشتر از 10-15 درصد بود
تنها نکته منفی تا اینجا شاخص کل 3200 هست ب نظرم باید ببینیم چه واکنشی بهش داره بازار ...ممکنه با اصلاح دامنه نوسان راحت بتونه رد بکنه
🙏 1👍 1نظر
-
بنده نیز امروز به کل نقد گشتم هر چند که کمی دیر اقدام کردم ولی به طور تقریبی 39 درصد از ضررهام جبران شد ولی خدا به خیر کند!! اگر برود بالا چه خاکی تو سرم بریزم!!!؟ کل سبدم در دارایکم و شتاب خلاصه میشد دیدم به ریسک نگهداری نمی ارزند اگر رفتند بالا که فبها چند درصدی بالاتر می توانم سوار بشوم ولی اگر پایین آمدن چی!!! از قدیم گفتن مو کندن از گوریل غنیمت است. تک به تک سلولهای بدنم به وجود تو زنده است ای بازار پر نوسان
😂 1نظر

نظر