در اصل توسط کریشنا پست شده است
View Post
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
خیر کلیت بازار نموداری اصلاح را نشان میدهند منظورم این است که با تغییر دامنه نوسان اقبال کمتری به سمت خرید سهمهای بازار پایه خواهد شد
اصلاح بازار احتمالآ از فردا و یا روز شنبه هفته آینده شروع شود! فردا عرضه اولیه هم داریم!شاید بهانه خوبی برای بازارساز باشد که بازار را وارد فاز اصلاحی کند!
در اصل توسط Ali5559 پست شده است View Post
منظورتون اینه بازار صعودی میشه و با دامنه بالاتر ولی پایه ای ها درصد کمی میخورند؟آخرین ویرایش توسط کریشنا؛ 2025/10/28, 10:00.
نظر
-
2 عرضه اولیه داریم، یکی فردا چهارشنبه، مهرگان و یکی هم شنبه، پتوسعه!
جالبه هیچ صحبتی از این عرضه ها در این سایت و فروم ندیدم! قبلا شخصی به نام وحید، این عرضه ها را اعلام میکرد!
احتمالا مثل عرضه های قبلی، اینها هم مدتی صفهای خرید بزرگی دارند و 20-30 درصدی بازدهی بدهند!
🤔 1نظر
-
بازار را دارن رو به بالا هل میدن ==== اگر لیدری باشه فولاد هست و لا غیر === دست به ماشه همراه خواهیم بود ==== فولاد ندارمدر اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
داداش بازار اگر اندک آبرویی دارد بواسطه فولاد می باشد ==== شما می فرمایید بقیه شاخص سازا بدون توجه به فولاد رشد خواهند کرد؟ ==== من و شما اینجا خواهیم دید این اتفاق خواهد افتاد یا خیر === نظر خودم اینه که تا فولاد از 290 - 300 عبور نکنه رشد خاصی برای شاخص نخواهیم داشت == شاید بازی برود روی سهام کوچک === اما اگر فولاد سرازیر شود سیگنال خیلی بدی است باید از بازار فرار کرد
👍 2نظر
-
دیروز می گفتند حق بهره برداری یک معدن در سال گذشته 6 هزار میلیارد و تفاوت نرخ سوخت گازوییل همان معدن به شکل یارانه سوخت 40 هزار میلیارد تومان است
به یکباره نکنند تو پاچه معادن که نرخ بهره برداری را کم و یارانه سوخت را حذف کنند
چون از این کارها سابقه زیاد خوبی ندارند
😮 1👍 1نظر
-
سلام === داداش من نموداری به کچاد و کگل و وامید و حتی فولاد امیدوار نیستم === احتمالا یه سنگی جلوی پاشون بندازندر اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Postدیروز می گفتند حق بهره برداری یک معدن در سال گذشته 6 هزار میلیارد و تفاوت نرخ سوخت گازوییل همان معدن به شکل یارانه سوخت 40 هزار میلیارد تومان است
به یکباره نکنند تو پاچه معادن که نرخ بهره برداری را کم و یارانه سوخت را حذف کنند
چون از این کارها سابقه زیاد خوبی ندارند
🤔 1نظر
-
-
داداج کجا رو می بینید شمادر اصل توسط کریشنا پست شده است View Postلازم دیدم بگم که اصلاح کلیت بازار نیز زمان زیادی طول نخواهد کشید حداکثر دو هفته(اصلاح شارپ و کوتاه مدت) و بعد صعود بعدی با شتاب مضاعف سرعت خواهد گرفت بعضی از سهمها هم مکنه اصلاح نکنند
صف خرید شیراز عرضه شد و فولاد منفی شد!
صفحه ایی ک ما می بینیم فولاد ۱ ملیارد صف خرید داره
🙏 1نظر
-
هزینه بهره مالکانه معادن 5 درصد ساز سود این شرکت ها هم نمی شود که حتی اگر حذف هم بشود 5 درصد در میزان سود اوری ان ها تاثیر دارددر اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
سلام === داداش من نموداری به کچاد و کگل و وامید و حتی فولاد امیدوار نیستم === احتمالا یه سنگی جلوی پاشون بندازن
اول هفته با خبر تغییر نرخ خوراک پتروشیمی ها بازار را به بالا هل دادند
و با گذشت 3 روز و پایان تاثیر ان خبر بر روی سهام پتروشیمی
با این خبر گروه فلزات و معدن را به قیمت بالاتر راندند
البته با گزارش ضعیف 6 ماهه ای که این 2 گروه دادند و بازارگردانان مجبور خرید سنگین این سهم ها بعد از گزارش 6 ماهه شدند
باید جوی به وجود اید تا همین سهم ها چند درصد بالاتر خیلی شیرین فروخته شوند
مواظب یک بازی خطر ناک باید بود ان هم در قیمت های فعلی و میزان پوشش سود این دو گروه با گزارش ها 6 ماهه
🤔 2نظر
-
تیتر خبر
عرضه اولیه بزرگ بورسی در راه بازار سهام/ آماده باشید
یک میلیارد و 850 میلیون سهم معادل 5 درصد گروه مالی مهرگان فردا قراره عرضه بشه و حداکثر نقدینگی مورد نیاز برای هر کد 3/5 میلیون تومان میباشد.
بازار تا میخواد کمی جان بگیرد عرضه اولیه ها به بازار سرازیر شد!
در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post2 عرضه اولیه داریم، یکی فردا چهارشنبه، مهرگان و یکی هم شنبه، پتوسعه!
جالبه هیچ صحبتی از این عرضه ها در این سایت و فروم ندیدم! قبلا شخصی به نام وحید، این عرضه ها را اعلام میکرد!
احتمالا مثل عرضه های قبلی، اینها هم مدتی صفهای خرید بزرگی دارند و 20-30 درصدی بازدهی بدهند!
🤔 2نظر
-
فردا اخبار عرضه اولیه رو دنبال خواهم کرد . چون خیلی کنجکاو هستم تا بدونم چند نفر در چنین عرضه اولیه ای شرکت میکنند .در اصل توسط کریشنا پست شده است View Postتیتر خبر
عرضه اولیه بزرگ بورسی در راه بازار سهام/ آماده باشید
یک میلیارد و 850 میلیون سهم معادل 5 درصد گروه مالی مهرگان فردا قراره عرضه بشه و حداکثر نقدینگی مورد نیاز برای هر کد 3/5 میلیون تومان میباشد.
بازار تا میخواد کمی جان بگیرد عرضه اولیه ها به بازار سرازیر شد!
🙏 1نظر
-
شک نکنید مانند عرضه اولیه های قبلی استقبال بی نظیری از این عرضه اولیه خواهد شد و طبق روال گذشته بیش از 90 درصد کدهای موجود بورسی حقیقی و حقوقی شرکت خواهند کرد
در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
فردا اخبار عرضه اولیه رو دنبال خواهم کرد . چون خیلی کنجکاو هستم تا بدونم چند نفر در چنین عرضه اولیه ای شرکت میکنند .
نظر

نظر