در اصل توسط راشین پست شده است
View Post
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postسلام ممنون از دیدگاه زیبای شما اصولا تحلیل در مقیاس لگاریتمی درست است اما جای دیگه با دوستان بحث کردم مثلا من چنگالی در مقیاس خطی رسم میکنم 6 محدوده اعتبار دارد لگاریتمی 2 محدوده خب من خطی تحلیل میکنم چون احتمال سطوح معتبری که بدست می اورم بیشتر است
در گروه تجهیزات نمودارهای لگاریتمی اعتبار بیشتری داشتند اینطور که من بررسی کردم
اما شاخص کل من تا زمانی که روزنه امید برای برگشت داشته باشم از بازار خارج نمیشوم ولی وارد شدن به سهام شرکتها باید کاملا محتاطانه باشد تا گرفتار اموج بزرگ اصلاحی نشویم اگر هم شدیم موج B موج خوبی برای برگشت سرمایه است
نکته بعدی در مورد شاخص کل خطی دیدگاه زیبایی به من داده کانال معتبری را نیز به من ارایه داده اما این مثلث من دکتر سهند هم بحث کردیم بیشتر نظرمان بر صعود بود تا نزول 23700 و 22200 به عنوان اهداف موج بزرگ c شاخص قابل احترامند اما انچه ما هم اکنون میبینیم تشکیل یک مثلث است 26000 هزار فعلا ضلع بالایی است 25250 مقاومت اول شاخص 25750 مقاومت بعدی اما اهداف شاخص میتواند حتی بین 34000 تا 35000 واحد باشد بالینگر باند در محدوده 161% و 28000 واحد و 261% در محدوده 30000 واحد خواهد بود
شاخص نیز روز گذشته به 25250 رسید منفی امروز خیز شاخص برای عبور از همان سطح 25250 است بنظر میرسه بعد از ان تا 26000 ما شاهد عرضه بالا نباشیم
نظر
-
بازار کمی شناور و منفی شده باز هم صحبتهای قدیمیی پر شده انهایی که نقدند جو منفی میدهند انهایی هم که ماشالا حرفه ای هستند سقف خارج شدند و به رخ دوستان گرامی میکشند بگذریم
نمایی از چارت شاخص کل
کلیت روند بازار مثبت است و در دیدگاه کلی انتظارم رسیدن به سقف مثلث است
شکست روند کوتاه مدت و تایید شکست ان از جمله دلایل منفی بازار روزهای اخیر بوده
در اکثر سهامها شاهد پولبک بر مقاومتهای شکسته شده و واگرایی مثبت هستیم
نظر
-
[quote=مارال صفا;27502]بازار کمی شناور و منفی شده باز هم صحبتهای قدیمیی پر شده انهایی که نقدند جو منفی میدهند انهایی هم که ماشالا حرفه ای هستند سقف خارج شدند و به رخ دوستان گرامی میکشند بگذریم
عیبی نداره خانم مارال
تواین یکماه اخیرهمین آقایان تادیروز دم اززرنگی می زدند وخبرهای بدمی دادند ویاگندش می زدند وخودشون را همه فن حریف وحرفه ای می دونستند بعضی ازاین سهامداران نابلد رامجبوربه فروش کردند ویکی از این ها که ازدم از صدرا 140و 150 تومانی می زدخیلی از این سهامدارام جز رابا اخبارها ونمودارهایش ترغیب به فروش سهام صدراکرد وخودش در180ت خرید کردمن خودم خیلی حرصم گرفت
واماآنهایی که پول نقددارند وازهمه جاباخبر که همین امروز هم توتالارها می گفتند دیدید گفتیم
حالا بیایند وایستندتو صف وبه قول خودشون با20٪بالاتر سهم راازخودماباخیال راحت بخرند ]اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
[quote=pasha;27549]در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postبازار کمی شناور و منفی شده باز هم صحبتهای قدیمیی پر شده انهایی که نقدند جو منفی میدهند انهایی هم که ماشالا حرفه ای هستند سقف خارج شدند و به رخ دوستان گرامی میکشند بگذریم
عیبی نداره خانم مارال
تواین یکماه اخیرهمین آقایان تادیروز دم اززرنگی می زدند وخبرهای بدمی دادند ویاگندش می زدند وخودشون را همه فن حریف وحرفه ای می دونستند بعضی ازاین سهامداران نابلد رامجبوربه فروش کردند ویکی از این ها که ازدم از صدرا 140و 150 تومانی می زدخیلی از این سهامدارام جز رابا اخبارها ونمودارهایش ترغیب به فروش سهام صدراکرد وخودش در180ت خرید کردمن خودم خیلی حرصم گرفت
واماآنهایی که پول نقددارند وازهمه جاباخبر که همین امروز هم توتالارها می گفتند دیدید گفتیم
حالا بیایند وایستندتو صف وبه قول خودشون با20٪بالاتر سهم راازخودماباخیال راحت بخرند ]
بصورت کلی این روزها سعی میکنم سبدم را نگاه نکنم تکنیکال خیلی وقتها میتونه سر درگم کنه اصلا هدف این تاپیک همینه بررسی کلیت بازار شما به من بگویید وقتی جهت بازار مثبت باشد ایا سهمی افت میکند در بازارشدیدا مثبت همه رشد میکنند شکی نیست نیکلاس دارواس نیز معتقد به جو بازار بود و اعتقاد داشت در بازار منفی اصلا نباید معامله کرد چه خوب بخرید چه بد بخرید در بازار منفی ضرر خواهید کرد
نظر
-
چند روز پیش با بررسی کامل بازار به روزی چون امروز رسیده بودم
اگر چند صفحه تاپیک را ورق بزنید میبینید
در اینجور موافع تا دلتان بخواهد اخبار مثبت می اید
ذیروز بازاز قبل از مصاحبه مستر پرزیدنت منفی بود همه بازار منفی شد تا این منفی عیان شود
امروز خریدها با دستور قبلی مشهود بود
حجم بالا
رنج مثبت
همه وهمه نشان از روند دوباره مثبت بازار دارد
اما چیزی که دوستان کمتر بدان توجه میکنند
فروشنده ها هستند
خریدار که دلیلش مشخصه
بدو بخر وگر نه جا میمونی
اما فروشنده همان خریدار چند روز پیش در منفی بوده
به حجم فولاد نگاه کنید
این همان فولاد 290 چند روز پیشه
به حجم غدیرو
و
و
نظر
-
سلام به همه دوستان شاید سطح 25750 یا 25780 را در تحلیل شاخص این روزها زیاد میبینیم من به این دیدگاه چارت شاخص کل علاقه زیادی پیدا کردم ضلع بالایی مثلث در سطح 25780 هم اکنون نسبت به مقدار شاخص و همچنین زمان قرار داره که با توجه به شیبب منفی هر چه زمان صعود بیشتر شود این سطح روندی فرسایشی خواهد داشت
اما در روند کلی شاخص و کلیت بازار به سمت ضلع بالایی مثلث مهمترین سطحی که شاخص کل باید عبور کند همین سطح است
ضمنا واگرایی مثبت مکدی و روند شاخص امیدها را برای صعود دو چندان کرده برداشت من این است محدوده داخل مثلث دوران جمع اوری سهام از بازار و دوران خارج شدن از مثلث بازگشت دوران طلایی بازار خواهد بود
نظر
-
مارال خانم خسته نباشید
شما علاوه بر تحلیل های خوبتون بدون
شک انرژی مثبتی هستید برای کل فرومهای بورسی ....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postمارال خانم خسته نباشید
شما علاوه بر تحلیل های خوبتون بدون
شک انرژی مثبتی هستید برای کل فرومهای بورسی ....
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postممنون خب منم یک نظر قلبی خودم در مورد شما میدم چون کاپیتان نمو را خیلی وقته میبینم در بیشتر فرومها شما واقعا خودتان هستین مطمنم در هر جایگاهی هستین همیشه یک رو و یک رنگ هستین متواضع راحت و دوست داشتنی
شما لطف دارید ....
اینطوریها هم نیست که میفرمایید ....
بنده همیشه مطالب شما را میخوانم و به کار میگیرم
همیشه این مورد خارج کردن سود ها و سیو کردن آنها را در خارج بازار مد نظرم هست
که شما همیشه میگفتید .....
سهامداری مخابرات را من از روی دست شما آموختم و سود عالی کردم که متاسفانه
بیمه احمق به بادش داد ....
به جرات میتوان گفت یکی از موفق ترین تریدر های بورس هستید
برایتان موفقیت و سلامتی آرزومندمیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
اختصاصي فارس//
متن نامه صنعتگران به رئيس جمهور درباره اثرات افزايش نرخ ارز بر توليد
خبرگزاري فارس: دبيركل كانون انجمنهاي صنايع غذايي با اشاره به افزايش 12درصدي نرخ رسمي ارز توسط بانك مركزي و آثار منفي اين تصميم بر صنعت كشور از ارائه نامه جمعي از صنعتگران به رييس جمهور براي حل مشكل صنعتگران خبر داد و متن اين نامه را جهت انتشار در اختيار خبرگزاري فارس گذاشت.
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postدوستان اگر بر مبنای افزایش دلار شرکتی مد نظر رسیده تکنیکی حتما بررسی کنید در بازار معمولا بعضی اخبار تله میباشند نمیگویم دلار گران نمیشود یا نشده یا شایعه است اما خرید یک شرکت از دید من تکنیکی باید توجیه داشته باشه
بنظر من بازار میتونه با روند صدرا که بنظر من روح بازار هست زنده بشه ولی خب بازهم باید ببینیم من تنها نکته روند تکنیکی صدرا را واگرای مثبت مکدی میبنم بنابراین صعود سهم هرچند موقت میتواند در اینده داشته باشد
عضوكميسيون برنامه وبودجه درگفتوگوباايسنا:
افزايش 12 درصدي نرخ پايه ارز مربوط به ارز مسافر است
قيمت ارز براي صادرات و واردات همان 1050 تومان بودجه 90 استيك عضو كميسيون برنامه و بودجه افزايش 12 درصدي نرخ پايه ارز را مربوط به ارز همراه مسافر و ارز مورد نياز بازار دانست و از ثابت ماندن نرخ ارز وارداتي و صادراتي خبر داد.
موسيالرضا ثروتي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) گفت: افزايش نرخ ارز براساس قانون بودجه 1390 انجام مازاد مبالغ دريافتي به حساب خزانه واريز ميشود.
نمايندهي مردم بجنورد عرضه و تقاضا را دليل افزايش 12 درصدي نرخ پايه ارز عنوان كرد و افزود: قيمت ارز براي واردات و صادرات در قانون بودجه سال جاري 1050 تومان تصويب شده و به صورت رسمي افزايش نخواهد يافت.
ولي، نرخ ارز همراه مسافر يا ارز مورد نياز بازار با رشد 12 درصد به متقاضيان فروخته ميشود.
يك عضو كميسيون برنامه و بودجه بازار ارز كشور را متاثر از قيمت جهاني ارز دانست و اظهار كرد: افزايش يا آزاد سازي قيمت ارز به نفع صادركنندگان و به ضرر وارد كنندگان است ولي اگر كاهش نرخ ارز به صورت كنترل شده باشد به نفع وارد كنندگان است. بازار ارز كشور با سياست " ارز كنترل شده شناور" مديريت ميشود، دليل اصلي تثبيت نرخ ارز در بودجه نيز همين است.
نماينده مردم بجنورد واردات كشور را 70 ميليارد دلاري دانست و افزود: اگر قيمت ارز افزايش يابد حجم واردات كاهش مييابد. حدود 70 درصد واردات 70 ميليارد دلاري كشور به كالاهاي سرمايهاي اختصاص دارد كه در ساير كالاها نيز تاثيرگذار است. در اين صورت مصرف كنندگان چارهاي جز تن دادن به گران شدن كالا و خدمات ندارند به همين دليل براي مهار اين وضعيت سياست ارز كنترل شده شناور به اجرا گذاشته شده است.
نظر
نظر