جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mba
    عضو عادی
    • Nov 2014
    • 266

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mba پست شده است View Post
    دوستانی که ریسک مذاکرات رو نتونستن بپذیرن و نقد کردن توصیه اکید دارم بازار رو رصد نکنن /:.ohno-smiley.:/ چون به جز اعصاب خوردی چیزی براشون نداره !
    در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    توافق نشه چه قيمتهايي رو خواهيم ديد. مخصوصا سهم هاي سفته بازي مثل خكاوه و شپلي و خپارس و زامياد و رنا و ذوب و خاور و فسديد و ثاباد و ثنوسا و شاوان و...
    وقتي رفتيد مجمع آب خنك خورديد مي فهميد. /:.yead.:/
    به عنوان مثال همین دوستمون رو ببینید ! پشت این صحبتشون کوهی از استرسه ! این جمله که اگه توافق نشه ... پشتش یه استرس شدیدی هست که اگه توافق بشه چی ؟! واسه همین میگم بهتره بازارو رصد نکنن تا استرسشون کمتر باشه و بتونن بهتر تصمیم بگیرن ! اگه نقد کردین دیگه پیگیر چی هستین؟ هر موقع به قول شما قیمتا ریخت میتونید بیاید و دوباره با قیمت نصف الان خرید کنید (البته در خواب )

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

چه استرسي من كه دارم 25% سود ميگيرم. سال 92 هم كه قيمتا تو اوج بود اخطار دادم تو بوركس نتيجش بستن آي دي من بود و بعدش سقوط بازار.

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        چه استرسي من كه دارم 25% سود ميگيرم. سال 92 هم كه قيمتا تو اوج بود اخطار دادم تو بوركس نتيجش بستن آي دي من بود و بعدش سقوط بازار.
        شما در این چند روز هی دارین یه چیز را چند بار تکرار میکنین .
        بنظرتون دیگه کافی نیست !!!
        شما که اوراق یا ... خریدین که الان باید خیالتون راحت باشه نه اینکه همش تو این سایت ها باشین !!!
        این رفتار شما غیر اخلاقی هست .

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

مستطيل شيشه اي تالار
          بورس در حالت آماده باش
          ظریف به قدرتهای دنیا نشان داد که در پس چهره همیشه خندان و مهربانش مردی مقتدر نهفته است که نماینده ملتی می باشد که تهدید پذیر نیست.

با اتمام ساعات معاملات روز شنبه 94.04.20 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 61 واحد کاهش به رقم 48146 واحد رسيد. عکس این وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 748 واحد افزایش عدد 138263 واحد را تجربه كرد. شاخص قیمت (وزنی – ارزشی) بورس نيز در روز جاري با 23 واحد افزایش به رقم 27498 واحد رسيد.

همچنین در این روز "فارس" با 57 واحد افزایش شاخص، بیشترین تأثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل "شبندر" با 40 واحد کاهش، بیشترین تأثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

شاخص فرابورس نیز با 4 واحد افزایش به رقم 793 واحد رسید.

گفتني است ارزش كل معاملات در بازار بورس به رقم 1159 میلیارد ریال و ارزش کل معاملات در بازار فرابورس به رقم 874 میلیارد ریال رسید.

اولین روز از معاملات هفته جاری در تب و تاب انتظار رسیدن خبر نهایی مذاکرات هسته ای سپری شد، خبری که بنظر می رسید روز پنج شنبه اعلام شود که اینگونه نشد.

بر اساس گزارش بورس نیوز، سه روز گذشته یکی از پر التهاب ترین روزهای مذاکراتی را در وین، شاهد بودیم، روزهایی که اخبار هر ساعت آن با ساعت بعد تفاوت های بسیاری داشت و در آخرین ساعات روز پنج شنبه بود که در عین امیدواری برای اعلام خبر خوش توافق هسته ای به یکباره خبر تمدید مجدد مذاکرات روز دوشنبه شنیده شد.

بنابر این گزارش، آنچه که بیش از همه قابل توجه و البته قابل تقدیر است تلاش ها و زحمات تیم مذاکره کننده کشورمان به ریاست وزیر خوش فکر امور خارجه است، کسی که یکباره دیگر اقتدار و صلابت ایرانی را به رخ دنیا کشید.

ظریف به قدرتهای دنیا نشان داد که در پس چهره همیشه خندان و مهربانش مردی مقتدر نهفته است که نماینده ملتی می باشد که تهدید پذیر نیست. مردی که با صدایی رسا و بلند به قدرتهایی دنیا گفت" هیچگاه یک ایرانی را تهدید نکنید".

امروز اگرچه بازار سرمایه حرکت خود را با روندی نزولی و افت قابل توجه شاخص کل آغاز کرد اما دیری نگذشت که به پشتوانه قدرت و تفکر ظریف ایرانی ها مجدداً راه خود را پیدا کرد و توانست در پایان علاوه بر جبران نزولی با رشدی 56 واحدی نیز مواجه گردد.

امروز گروه حمل و نقل زودتر از بقیه گروه ها راه خود را جدا کرد و توانست با رشد قیمت اغلب نمادهای فعال خود مواجه شود.

شاید سهامداران گروه حمل و نقل زودتر از بقیه به این باور رسیده اند که مسیر دیپلماسی طی شده توسط تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان با گروه 1+5 برگشت پذیر نیست.

شاید اهالی تالار هم باید به این باور برسند که با توجه به سپرده شدن کار بدست کاردان دیگر شرایط گذشته تکرار نخواهد شد، اگرچه ممکن است طی کردن مسیر پیش رو در برخی مواقع کند و آهسته شود اما برگشت به نقطه آغازین تا حدود بسیار زیادی غیر ممکن است.

لذا آنچه بنظر می رسد آنست که بزودی نتیجه تلاش ها و کوشش های مردان ظریف مشخص خواهد شد و قدرتهای دنیا جلوی تفکر ایرانی زانو خواهند زد.

آنگونه که از اخبار رسیده از وین تا به این لحظه بر می آید احتمالاً اهالی تالار باید خود را برای آغاز فصل جدیدی از بازار سرمایه آماده نمایند، فصلی که اینبار با مدیریت مدیران جدید سازمان بورس و حضور تفکر و نگاه جدید قرار است به استقبال برداشته شدن چالش اصلی و بزرگ اقتصاد کشور و بازار سرمایه برود.

شاید با جرأت بتوان گفت که هم اکنون کل بازار سرمایه در حالت آماده باش می باشد
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10190

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
            وضع فاذر رو چطور میبینین؟
            چرا این بر نمیگرده؟
            پ.ن:
            خوبه که تاپیکتون رو مثل دو سال پیش فعال کنین...
            اینجا و اونجا نوشته هاتون پراکنده میشه

درود بر شما

در مورد تایپک باید عرض کنم که اخیرا چشم هایم اون توان بینایی سابق رو از دست داده و خیلی زود خسته میشند و نمیتونم زیاد به کامپیوتر نگاه کنم.بخاطر همین معذورم.
            در مورد فاذر هم اون طور که توی شکل نشون دادم فاذر در محدوده 280 تا 305 تومن محدوده مقاومتی از جهت صعود و محدوده حمایتی از جهت نزول داره که سابقه برگشتی چندین باره در نزول ها و صعود ها داشته کلا محدوده پرترافیکی هست.اینروزها هم بااین محدوده درگیره.
            یه بررسی حجمی که داشتم کسی یا کسانی از جرگه حقیقی حجم 30 میلیونی در این محدوده در سه چهار روز گذشته فروخته.
            یه خبر خیلی قوی میتونه اون رو از این محدوده بکنه.
            واکنش نوسانی به این محدوده جای نگرانی نداره البته تا حدود 265 تومن ،زیر 260 تومن بیاد کمی خطری میشه.این میتونه حدضرر ما باشه.
            برداشت من از موج های فاذر اینه که یا ما در اخرین ریزموج، موج اصلاحی 4 هستیم یا در یکی از موج های اصلاحی موج صعودی پنج اصلی.
            فکر کنم اگه بتونه محدوده 280 تا 305 تومن رو بشکنه تا 340 تومن مشکلی نداشته باشه ولی بازی اصلی این سهم با اومدن بالای دو مقاومت 360 و 380 تومن شروع خواهد شد و اون وقت حرکت شارپی میتونه داشته باشه.
            من اینطور فکر میکنم

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/07/11, 16:22.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• نجاT...
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 2639

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود بر شما

در مورد تایپک باید عرض کنم که اخیرا چشم هایم اون توان بینایی سابق رو از دست داده و خیلی زود خسته میشند و نمیتونم زیاد به کامپیوتر نگاه کنم.بخاطر همین معذورم.
              در مورد فاذر هم اون طور که توی شکل نشون دادم فاذر در محدوده 280 تا 305 تومن محدوده مقاومتی از جهت صعود و محدوده حمایتی از جهت نزول داره که سابقه برگشتی چندین باره در نزول ها و صعود ها داشته کلا محدوده پرترافیکی هست.اینروزها هم بااین محدوده درگیره.
              یه بررسی حجمی که داشتم کسی یا کسانی از جرگه حقیقی حجم 30 میلیونی در این محدوده در سه چهار روز گذشته فروخته.
              یه خبر خیلی قوی میتونه اون رو از این محدوده بکنه.
              واکنش نوسانی به این محدوده جای نگرانی نداره البته تا حدود 265 تومن ،زیر 260 تومن بیاد کمی خطری میشه.این میتونه حدضرر ما باشه.
              برداشت من از موج های فاذر اینه که یا ما در اخرین ریزموج، موج اصلاحی 4 هستیم یا در یکی از موج های اصلاحی موج صعودی پنج اصلی.
              فکر کنم اگه بتونه محدوده 280 تا 305 تومن رو بشکنه تا 340 تومن مشکلی نداشته باشه ولی بازی اصلی این سهم با اومدن بالای دو مقاومت 360 و 380 تومن شروع خواهد شد و اون وقت حرکت شارپی میتونه داشته باشه.
              من اینطور فکر میکنم

دوست گرامی اول میخواستم از زحماتتون تشکر ویژه ای کنم , بنده معمولا به دقت به تحلیل های اعضا توجه میکنم و استفاده میبرم از هرکدام به نوعی, حالا در هر زمینه تکنیک و فاند, سیاسی و ... هر سهمی.
              تحلیل های شما رو مفید و سازنده دیدم تا الان.
              امیدوارم موفق باشید هر کجا که فعالیت دارید.
              فقط یک نکته که این فونت سبزِ کمرنگ, یه مقدار چشم رو آزار میده.
              با تشکر.
              انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                دوست گرامی اول میخواستم از زحماتتون تشکر ویژه ای کنم , بنده معمولا به دقت به تحلیل های اعضا توجه میکنم و استفاده میبرم از هرکدام به نوعی, حالا در هر زمینه تکنیک و فاند, سیاسی و ... هر سهمی.
                تحلیل های شما رو مفید و سازنده دیدم تا الان.
                امیدوارم موفق باشید هر کجا که فعالیت دارید.
                فقط یک نکته که این فونت سبزِ کمرنگ, یه مقدار چشم رو آزار میده.
                با تشکر.
                مرسی دوست عزیز

بابت فونت هم عذر میخوام،فکر نمیکردم باعث اذیت چشم بشه .ممنون بابت تذکر این نکته
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• RAMIN PEDRAM
                  عضو عادی
                  • Aug 2014
                  • 199

احتمال منفی بودن بازار فردا و شاخص کل دور از انتظار نیست. مگر این که .....
                  فایل های ضمیمه شده
                  [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• ببعی
                    Banned
                    • Nov 2014
                    • 54

محتمل ترین سناریو برای شاخص کل

آمادگی برای شاخص 57000 تا زمان تقریبی هفته سوم شهریور 94

دلیل:

خود را برای ادامه مبارزه با استکبار آماده کنيد
                    آخرین ویرایش توسط ببعی؛ 2015/07/11, 23:10.

نظر

• milad617
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 120

در اصل توسط ببعی پست شده است View Post

دلیل:

این حرفها رو جدی نگیرید . گوشمان پرشده از این ...........

نظر

• محمد حسین
                        عضو عادی
                        • May 2014
                        • 164

اعلام توافق هسته ای ایران/ فردا عصر یا صبح دوشنبه در مقر سازمان ملل

مذاكرات اتمی ایران تقریبا به پایان رسیده است و توافق فردا عصر و یا صبح دوشنبه اعلام می شود.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان کاملیا انتخابی فرد در توئیتر شخصی‌اش نوشت: مذاكرات اتمی ایران تقریبا به پایان رسیده است و توافق فردا عصر و یا صبح دوشنبه اعلام می شود.

انتخابی فرد در صفحه توئیتر خود نوشت: یک منبع قابل اعتماد اعلام کرد که مذاكرات ایران در وین تقریبا به پایان رسیده است. توافق انجام شده است. اعلامیه فردا عصر یا صبح دوشنبه در مقر سازمان ملل اعلام خواهد شد.

================================================== ================================================== ======
                        پروفسور غانم العطار و مرثیه‌ای برای عدالت گمشده / داعشی قاتل خلبان اردنی به حبس ابد محکوم شد / دقیقی: شهر قدس ورزشگاه خانگی پیکان است ؛ میزبانی سرخابی هاباید جای دیگری باشد / جزئیات درگیری پدر مبینا نعمت‌زاده و پیشکسوت تکواندو از زبان نایب رئیس فدراسیون؛ مرادی: پیرهادی، مبینا را نشناخت و پشت او زد و گفت: بدو، برو پایین؛ بچه‌ را به جرم پدرش محاکمه نمی‌کنیم / فناوری برتر 2025 را ببینید و بشناسید / تعطیلی سراسری مردادماه منتفی شد / چرا چین آنطور که باید و شاید پشت تهران نماند؟ / اتحاد سه جانبه ایران، روسیه و چین، شراکتی مصلحتی بود / چین بیشتر وعظ می‌کند تا مشارکت معنادار / برادرکشی در خیابان پیروزی در جریان اختلاف ملکی / تصویب لایحه فضای مجازی در دولت با عبور از پدافند چند لایه! / طرح مناره با هدف ایجاد شبکه خاورمیانه برای تحقیقات و پیشرفت اتمی - دیپلماسی ایرانی / جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه / اسرائیل , دونالد ترامپ , ایران , غزه , استقلال , آمریکا , رژیم صهیونیستی , مسعود پزشکیان , پرسپولیس , روسیه , ترامپ , تهران

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

سلام
                          صبح بخیر
                          امیدوارم روز خوبی داشته باشید
                          امروز روز موعود است
                          شاید یکی دیگه از اون کاغذ پاره ها امضا شود
                          ولی این با قبلیا فرق میکنه
                          این کاغذ امضا میشه تا اون کاغذ پاره های قبلی که چک و سفته سقید امضای احمدی نژاد برای به نابودی کشاندن این کشور بود تا حدودی خنثی بشه
                          یه مشتی تازه به دوران رسیده که فقط غیر از خودشون و جیبشون چیزی رو نمیدیدن باعث این همه دردسر برای به مذاکره کشاندن و به امضا رساندن این سند رقیت کشور بشه
                          خدا جواب این همه ظلمی که میشه بده
                          روز خوبی داشته باشید

نظر

• TAJ2014
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 1027

دلیل:

امروز منتظر هستیم تا شاخص بیش از 500 واحد رشد کنه

نظر

• سلطان بورس
                              كاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 3373

دلیل:

یعنی شاخص باید پس از برخورد به سقف کانال ریزش کنه به کف کانال !!!!
                              یعنی این احتمال را نمیدونین که شاخص سقف کانال را بشکنه !!!
                              عجیبه رفتارها

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

امروز اردرهای خرید خیلی جسورتر از دیروز چیده شده اند .کمی قیمت ها رو بالا آورده اند .نشانه خوبیه برای امروز.
                                فکر میکنم امروز برعکس دیروز ابتدا خریداران ابتکار عمل رو بدست بگیرند،در ادامه باید دید قدرت فروشندگان چقدره؟ فکر نکنم اونقدر قوی باشند که بتونند قیمت پایانی رو منفی کنند ،احتمال مثبت شدن قیمت های پایانی امروز بیشتره.

نظر

در حال کار...
                                X