کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اول صبحی یه بلوک رو وبصادر زدن تا خیال قیمت پایانی امروز را مشخص کنن
نکردن از پایین تا بالا کم کم رنج بزنن تا بازار هم بالا بیاد .
آخه این ها چقدر حروم زاده هستن . آخه تا کی
یعنی 5-6 صفحه رو دارم میخونم همش یه چیزه... چرا حقوقی این کار رو کرد چرا اینجوری نخرید چرا بلوک زد چرا فروخت چرا خرید .....منفی باشه مثبت باشه هم فرقی نمیکنه
یه عده منتظرن حقوقی و بزرگای بازار به سود اونها کار کنن ....بشینید تا همچین اتفاقی بیفته!
شما که اینجورید جمع کنید برید پولتونو بذارید تو بانک نمیدونم برای چی موندید اینجا اعصاب خودتونو و بقیه رو خرد میکنین!! این بازار بازاری نیست که همه راضی ازش بیرون بیان
دادا جان اگه اعتقاد داری به تف بنده...خوب تو مثبت بفروش...تو منفی بزار سر جاش......
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
یعنی 5-6 صفحه رو دارم میخونم همش یه چیزه... چرا این کار رو کرد چرا اینجوری نخرید چرا بلوک زد چرا فروخت .....منفی باشه مثبت باشه هم فرقی نمیکنه
یه عده منتظرن حقوقی و بزرگای بازار به سود اونها کار کنن ....بشینید تا همچین اتفاقی بیفته!
شما که اینجورید جمع کنید برید پولتونو بذارید تو بانک نمیدونم برای چی موندید اینجا اعصابتونو خرد میکنین!! این بازار بازاری نیست که همه راضی ازش بیرون بیان
چشم بزرگوار
بخدا چند روزیه منتظر این فتوا بودم
من که رفتم
بقول رامبد
بریم بیایم
/:.tonguesmiley:./
در این بازار 5 میلیون 10 میلیون 100 میلیون جابجا میشه ولی تو لیست سهامدارها منظور نمیشه
واقعا جابجایی این تعداد سهام برای چیه؟
برای کنترل بازاره؟
برای جمع آوری سهامه؟
بازار گردانیه؟
و یا سهامشوئیه ( مثل پولشوئیه)؟
با هیچ منطقی جور در نمیاد
بحث مثبت و منفی بودن بازار و مالیات و ...
/:.mellowsmiley.:/
سه ماهه شبندر هم اومد روی کدال....
پیش بینی اش هم که بیاد بازش میکنن.....
برای باز کردنش بازار رو مثبت میکنن....
باز شدن شبندر یعنی پایان اصلاح یا حداقل تثبیت کف بازار ... انشاءالله
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
نظر