جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
    جا نمونید 63400 بشکنه رفتیم که رفتیم .
    والله با این همت مسولین در شاخص سازی....من پیرمرد تا بیام خودم را تکون بدم برای خرید سهام، 73400 را هم شکسته و من جا موندم..../.:biggrinsmiley.:/

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10190

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
      شاخص را به هر قیمتی میخواند حفظ کنند...گزارش وبملت و وبصادر هم کمی خوشبینانه بود...فکر نکنم بوجه هاشون را پوشش بدهند ...بهر حال کمی در جو مثبت بازار امروز دخیل هستند....10 میلیارد حجم معاملات بورس...اونوقت شاخص 120 واحد میپره بالا.../:.rolleyessmileyani
      درود
      آیا این مورد که می فرمایید با بررسی صورتهای مالی متوجه شدین یا فقط از روی وضعیت بانکیها و یا تجربه میفرمایید؟
      حوصله خوندن گزارشاتش رو ندارم
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

وغدیر 50 واحد مثبت اون هم با بلوک

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

بخشی از افزایش سرمایه شپلی از اورده هست که لطفی نداره...این افزایش سرمایه اونقدر هم که براش تبلیغ میکنند جذاب نیست.....البته نوسانگیری از این سهم هم بنظرم بد نباشه...اگر عرضه های حقوقی اجازه بده

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

جا نمونید 63400 بشکنه رفتیم که رفتیم .
            حالا چه خبری می تواند بیاید در چند روز اینده که سهم ها بتواند از این مقاومت عبور کنند !!!
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
              حالا چه خبری می تواند بیاید در چند روز اینده که سهم ها بتواند از این مقاومت عبور کنند !!!
              دنبال خبر خوب نباشید ، همانطور که 3 سال قبل بدون هیچ خبر خوبی و با رشد اقتصادی -5 درصد شاخص از 24 هزار تا 90 هزار بالا رفت الان هم میتونه از 63 هزار تا 120 هزار بالا بره .

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

بخشی از افزایش سرمایه شپلی از اورده هست که لطفی نداره...این افزایش سرمایه اونقدر هم که براش تبلیغ میکنند جذاب نیست.....البته نوسانگیری از این سهم هم بنظرم بد نباشه...اگر عرضه های حقوقی اجازه بده
                556 تومن به ازای هر سهم زیان انباشته داره، با وجود اینکه الان صف خرید هست ولی من از روندش خوشم نمیاد.
                190 و 215 تومن مقاومت بس قویی هستند.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

دنبال خبر خوب نباشید ، همانطور که 3 سال قبل بدون هیچ خبر خوبی و با رشد اقتصادی -5 درصد شاخص از 24 هزار تا 90 هزار بالا رفت الان هم میتونه از 630 تا 120 هزار بالا بره .
                  پس باید تشکر کنم از روحانی راستی از 63 هزار

مچکریم روحانی !!!

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    درود
                    آیا این مورد که می فرمایید با بررسی صورتهای مالی متوجه شدین یا فقط از روی وضعیت بانکیها و یا تجربه میفرمایید؟
                    حوصله خوندن گزارشاتش رو ندارم
                    درود جناب
                    مثلا بانک ملت 1370 میلیار تومن از درامدهاش..نتیجه مبادلات ارزی بوده...که برای کل سال هست..این بخش را کامل در صورتهای مالی 6 ماهه لحاظ کرده....بعد مثلا درامد حاصل از کارمزدش نسبت به 6 ماهه پارسال 38 درصد افت داشته....و موارد دیگری هم میشه اشاره کرد....
                    البته این را هم بگم در این اوضاع بد گزارشات این دو گزارش گل سر سبد بوده اند....ولی بهر حال بنظرم خوشبینی چاشنی کار بوده است.

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

گروه بیمه

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

556 تومن به ازای هر سهم زیان انباشته داره، با وجود اینکه الان صف خرید هست ولی من از روندش خوشم نمیاد.
                        دو دقیقه از این پست ما نگذشته بود که صف خرید 2.3 میلیونی رو دادند.انگار منتظر پست ما بودند!
                        فکر کنم خودشون صف خرید رو زیاد کردن بعد عرضه کردند بهرحال من از روندش اصلا خوشم نمیاد.
                        البته اون دوستانی که قصد خرید دارند یا سهامدارش هستند، پست من رو ملاک تصمیم گیری قرار ندهند فردا نگن اورم بورس شما اینو گفتید.
                        اون چیزی که مشخصه خط روند صعودی سه ساله این سهم روی 160 تومن قرار داره شکست این خط بمنزله افزایش فشار فروش میتونه باشه.
                        حد ضرر 160 تومنه

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

بخشی از افزایش سرمایه از اورده است...حیف یک ریال پول که کسی بریزه تو این شرکت....اصلا حاشیه سود ناخاص نداره...حاشیه سود ناخاص شرکت -6 درصده.....
                          تجدید ارزیابی هم قیمت سهم را رقیق میکنه شاید بعد از افزایش سرمایه قیمت بالاتری باز کنه...ولی تاثیری مثلا در سود عملیاتی فکر نمیکنم داشته باشه...البته تاجایی که بنده اطلاع دارم...شاید هم بنده اشتباه میکنم..
                          حقوقی فروشنده هم داره و قیمتهای بالای 200 تومن زیاد فروخته....بنظرم اونجا فروشنده زیاد داشته باشه

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

درود جناب
                            مثلا بانک ملت 1370 میلیار تومن از درامدهاش..نتیجه مبادلات ارزی بوده...که برای کل سال هست..این بخش را کامل در صورتهای مالی 6 ماهه لحاظ کرده....بعد مثلا درامد حاصل از کارمزدش نسبت به 6 ماهه پارسال 38 درصد افت داشته....و موارد دیگری هم میشه اشاره کرد....
                            البته این را هم بگم در این اوضاع بد گزارشات این دو گزارش گل سر سبد بوده اند....ولی بهر حال بنظرم خوشبینی چاشنی کار بوده است.
                            خیلی ممنون

خیلی دوست دارم هر کسی اظهار نظری در مورد سهمی داره پشت حرفش تحلیل بنیادی و یا تکنیکالی داشته باشه این خوبه،برای تایپک هم خوبه.مرسی

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10190

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                              وغدیر 50 واحد مثبت اون هم با بلوک
                              واقعا این بلوک زدن ها هم یه مشکل جدی برای بازار شده،کلا هیچ دخالتی در معاملات نکنند بهتره ، اون وقت بازار راه خودش رو پیدا خواهد کرد ضمنا اینکه حجم مبنا و درصد نوسان برداشته بشه برای بلند مدت بنفع بازار خواهد بود شاید توی کوتاه مدت یه ناهنجاری دیده بشه ولی با گذشت زمان بنفع بازار و فعالان و سهامداران خواهد بود و اتفاقا پی بر ایی بازار بالا خواهد رفت.

نظر

• فدایی
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 710

تایپک چرا اینقدر بی حاله؟
                                کمی شور و نشاط ،کمی اطلاعات نهانی ،رانت،بررسی های بنیادی تکنیکالی سهام، اخبار دست اول بورسی
                                ،کمی بحث و جدل بورسی،یه تکونی به خودتون بدین،اینقدر سست نباشید.
                                سلام؛
                                برای اینکه تاپیک از رخوت در بیاد نظر خودم رو راجع به کلیت بازار میگم.
                                ریسکهای اصلی بازار تا کنون عبارت بودند از:
                                1-مذاکرات هسته ای: که الحمدلله به خیر و خوشی ختم شد.
                                2-بودجه سال بعد: که خبرش دو ماه پیش اومد و تاثیرش دیگه نمیتونه به اون صورت باشه.
                                3-گزارشات 6 ماهه شرکتها: شاید بشه گفت بدترین گزارش ممکنه را دادند اما با اینحال تقریبا نیمی از شرکتها گزارش بدی ندادن اما خودرویی ها افتضاح بودن و این قابل پیش بینی بود چرا که اگه غیر این بود، قیمت سهام خودرو از 320 به 160 نمی رسید(هر چند که فکر میکنم کمی غلو کرده باشن تا کمکهایی رو از دولت بگیرن!)
                                4-قیمت نفت: که الان یکساله در همین محدوده 40-50 دلاره و تاثیر خودشو روی بودجه شرکتها و گزارشات اونا گذاشته.
                                5-نرخ خوراک پتروشیمی ها: زنگنه گفته تا 2 هفته دیگه قیمتش نهایی میشه. اگه فرض کنیم همون 13 سنت باشه، تاثیر خودشو روی بودجه شرکتها و گزارشات اونا گذاشته.

با این اوصاف بازار دیگه بهانه ای برای ریزش بیشتر نداره و در این بین شاید روزی که گروه خودرو باز بشه یک جو منفی ایجاد بشه که به نظر من فرصت خرید سهمای ارزشمنده.
                                همیشه اینطور بوده که بازار قبل از وقوع اخبار بهش واکنش نشون میده و بعد از وقوع واقعه دیگه بی تفاوت میشه؛ نمونه اش اینکه تا قبل از توافق لوزان بازار مثبت بود بعدش منفی شد...تا قبل از توافق وین بازار مثبت بود بعدش منفی شد...اگه این سیکل رو باور داشته باشیم اینبار باید بگیم که تا قبل از گزارشات 6 ماهه بازار منفی بود اما بعدش باید مثبت بشه چون از این به بعد انتظار اخبار مثبت(برداشته شدن تحریم ها) رو داریم.
                                همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

در حال کار...
                                X