کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نميدونستم اينجام چشم پوشي داره.
من فعلا ديگه نميام تا اونور مسدود بشم. سهمم رو هم معرفي كردم.
باي باي
خدا حفظت کنه......موفق باشی.......از سود تلفیقی هم ابی گرم نمیشه.....چون حکم پول تو جیبی هیات مدیره و بقیه احشامه....اگه درست یادم باشه بشهاب هم یه سود خفن تلفیقی داشت...از شهاب نقره....اینقدر مدیران الدنگش نمک به حروم بودن....حتی دست به انباشته هم برا افزایش سرمایه نزدن
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
دی جی دیریم.اولا من با صولت الدوله خان شوخی میکردم.دوما مزخرفات تو را وقتی اوضاع چند ماه پیش خراب شده بود و به همه دریوری میگفتی یادم نمیرود.سوما اندازه ی گلیمت پایت را دراز کن و حرف رکیک نزن.اینجا ناظر دارد و من هم اگر چیزی گفته ام همه اش به خیر خواهی ملت بوده است. در این سن هم جاه طلبی و خودگیری و تکبر برای من معنی ندارد.رابعا مرگ من نزدیک است و اگر میبینی اینجا میپلکم و صریح مینویسم برای همین است که از احدی ترس ندارم.پس تو که جوان هستی و در جامعه رفت و شد داری خودت را به روانپزشک نشان بده چون زندگیها در پیش داری.خامسا خیلی ساده است پیرمردی را به سن من قضاوت کردن.من هم جوان که بودم به خیالم خیلی از پیرها تعطیلند درحالیکه حالیم نبود اینها بسیار نبردها کرده اندو تجربهها اندوخته اند. اما هرگز یک چنین جسارتی در حق بزرگترم نکردم که بگویم تعطیل است. قطعا من جوانی بسیار خوب تری نسبت به تو داشته ام و هم دنیا دیده ام هم تحصیل کرده و هم حالیم میشود! وای به حال پیری تو که به تو چه خواهند گفت. سادسا نوشته های من بیشترشان بورسی بوده است.اگر زبانم زبان اعتراض میباشد علتش اوضاع وخیم کشور است.پس تو به ذات مغرض و رفتار خودت بپرداز و به دیریم داشتن و دی جی بودن ادامه بده. با تشکر از کاربرانی که ادب دارند و از این پدر پیر حمایت کردند
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
این آقا حتی وقتی به آمریکا دعوت میشه و با رییس جمهور آمریکا که خودش رو مقتدرترین رییس جمهور جهان میدونه ملاقات داره با اون هم بصورت مغرورانه رفتار میکنه و اگر احساس کنه حتی در آمریکا کوچکترین کم احترامی دیپلماتیک نسبت بهش انجام بشه از همون فرودگاه برمیگرده به کشورش وقتی با رییس دولت آمریکا هم مصافحه میکنه دستش رو جلو نمیبره و طرف مقابلش رو مجبور به ادای احترام میکنه.
اگه برنامه تشریفات کمترین ایرادی داشته باشه حتی در آمریکا جواب سخت میده اما همین آقا وقتی امروز وارد فرودگاه تهران شد به راننده مخصوصش گفت به محل برگزاری برنامه تشریفات نمیخواد بری و این برای اولین بار در دوران ۱۸ سال ریاست دولتش بوده.
این رییس جمهور مغرور چند روز پیش خاضعانه خدمت رهبر انقلاب اسلامی ایران رفت اونم بدون هیچ تشریفاتی و بدون هیچ تکلفی اون کسی نیست جز آقای پوتین که حتی اوباما رو در برابر خودش حقیر میبینه اما امروز طبق خواسته ی خودش برنامه تشریفات رو کنسل کرد و مستقیم رفت بیت رهبری تا به تمام جهان این پیغام رو بده که که همه ی رهبران جهان چیزی به نام صداقت ندارند که برایشان خاضعانه رفتار کنه جز امام سیدعلی خامنه ای که متاسفانه در کشور خودمان قدرش شناخته نیست .
پوتین چند سال پیش هم که تهران خدمت حضرت آقا رسید و بعد به کشورش برگشت در رسانه های خودشون گفت من کتاب زندگانی مسیح را خوانده بودم اما در تهران چهره ی مسیح را دیدم!
این آقا حتی وقتی به آمریکا دعوت میشه و با رییس جمهور آمریکا که خودش رو مقتدرترین رییس جمهور جهان میدونه ملاقات داره با اون هم بصورت مغرورانه رفتار میکنه و اگر احساس کنه حتی در آمریکا کوچکترین کم احترامی دیپلماتیک نسبت بهش انجام بشه از همون فرودگاه برمیگرده به کشورش وقتی با رییس دولت آمریکا هم مصافحه میکنه دستش رو جلو نمیبره و طرف مقابلش رو مجبور به ادای احترام میکنه.
اگه برنامه تشریفات کمترین ایرادی داشته باشه حتی در آمریکا جواب سخت میده اما همین آقا وقتی امروز وارد فرودگاه تهران شد به راننده مخصوصش گفت به محل برگزاری برنامه تشریفات نمیخواد بری و این برای اولین بار در دوران ۱۸ سال ریاست دولتش بوده.
این رییس جمهور مغرور چند روز پیش خاضعانه خدمت رهبر انقلاب اسلامی ایران رفت اونم بدون هیچ تشریفاتی و بدون هیچ تکلفی اون کسی نیست جز آقای پوتین که حتی اوباما رو در برابر خودش حقیر میبینه اما امروز طبق خواسته ی خودش برنامه تشریفات رو کنسل کرد و مستقیم رفت بیت رهبری تا به تمام جهان این پیغام رو بده که که همه ی رهبران جهان چیزی به نام صداقت ندارند که برایشان خاضعانه رفتار کنه جز امام سیدعلی خامنه ای که متاسفانه در کشور خودمان قدرش شناخته نیست .
پوتین چند سال پیش هم که تهران خدمت حضرت آقا رسید و بعد به کشورش برگشت در رسانه های خودشون گفت من کتاب زندگانی مسیح را خوانده بودم اما در تهران چهره ی مسیح را دیدم!
حالا چرا معیار و شاخص را بزاریم رفتار رییس جمهور یک کشور دیگه....میشه یک صندوق رای گذاشت و به مردم فهیم خودمون اعتماد کرد و دید طرف مسیح زمان هستند و یا خیر...اصلا شاید بسیاری از نسل جدید شیعه نباشند چه برسد به شیعه ولایی و قبول ولایت فقیه...بیایند صندوق رای بگذارند و همه رای بدهند...در اینصورت قدر و منزلت ایشان بر همگان هویدا خواهد شد..البته بنده در مورد قدر و منزلیت ایشون جبهه گیری نمیکنم .
[QUOTE=ایرج سابق;648375]ممکنه خبر های خوبی بیاید بعد از انتخابات مجلس و انتخابات خبر گان و باید تا آن زمان پاک سازی انجام بشه !!
تاریخ خبر: 04/09/1394 | ساعت: 17:7|
در دیدار جمعی از دانشجویان؛
آیت الله رفسنجانی: برای انتخابات اسفند من هم ان شاءالله می آیم
جمعه ۶ آذر ۱۳۹۴ -
۰۰:۴۸
روند بازار سرمایه کشور به دلیل در پیش بودن ارائه لایحه بودجه 1395 و همچنین انتخابات مجلس بر مدار صبر و انتظار پیش رود و بورس تهران افزایش یا کاهش شدیدی را تا پایان سال تجربه نکند.
محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین ایران با اشاره به دستگیریهای اخیر گفته است "اطلاعاتی دقیق" در دست است که نشان میدهد "بعضی از جاسوسان دستگیر شده، تنها با یک واسطه از شخص جان کری (وزیر امور خارجه آمریکا) دستور میگرفتند".
آقای نقدی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه امروز شهر ری، آقای کری را متهم کرد که ۳۴ پروژه براندازی را شخصا علیه ایران برنامهریزی کرده و در حال مدیریت و هدایت آنها است.
او گفت "جاسوسان دستگیر شده از جنس جاسوسهای خبرچین نبوده و جاسوسانی آموزشدیده برای عملیات بودهاند".
کمتر از یک ماه پیش سازمان اطلاعات سپاه پاسداران اعلام کرد که چند روزنامهنگار و فعال سیاسی را به عنوان " عوامل نفوذ در رسانهها" دستگیر کرده است.
عیسی سحرخیز، فعال سیاسی و روزنامهنگار، احسان مازندرانی، مدیر مسئول روزنامه فرهیختگان، آفرین چیتساز، یادداشت نویس روزنامه ایران و سامان صفرزایی، دبیر بینالملل نشریه اندیشه پویا از جمله روزنامهنگاران بازداشتشده هستند.
آقای نقدی امروز جمعه، ۶ آذر، با متهم کردن دستگیرشدگان به جاسوسی، گفت آنها با آمریکا ارتباط دارند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ایران همچنین آمریکا را متهم کرد که بیش از ۲ میلیارد دلار بودجه سری برای براندازی جمهوری اسلامی اختصاص داده که "۲۰۰ میلیون دلار آن صرفا تحت مدیریت شخص جان کری هزینه میشود".
او فضای مجازی، فمینیسم، گردشگری، شورشهای خیابانی و انتخاباتی را از جمله این پروژهها خواند و گفت اینها بخشی از پروژههایی است که با "مدیریت بدون واسطه شخص جان کری" به عنوان عملیات براندازی جمهوری اسلامی دنبال میشود.
دستگیریهای اخیر پس از هشدارهای مکرر آیتالله خامنهای، رهبر ایران درباره خطر "نفوذ فرهنگی و اقتصادی بیگانگان" به ویژه آمریکا در ایران بعد از آغاز اجرای توافق هستهای صورت گرفت.
تفسیر اظهارات آقای خامنهای درباره "خطر نفوذ" باعث اختلاف نظر میان دولت و منتقدان شده و حسن روحانی، رئیس جمهور ایران هم گفته است که نباید از اظهارات رهبر ایران درباره "نفوذ" بیگانگان سوء استفاده شود.
زمانی که شاخص بین 85 تا 90 هزار بود ، بالای 20 تحلیل از سایتهای معتبر همچون بورس نیوز و ایسنا و ... از بهترین کارشناسان دیدم که تارگت 130 هزار برای شاخص ارائه میکردند ، درست زمانی که همه خوشبین بودند و هیچ کس به نزول فکر نمی کرد نزول شاخص آغاز شد ، زمانی که هیچ کس به صعود فکر نمیکند زمان آغاز رشد شاخص خواهد بود .
دوست عزیز. مفهوم اکسترمم(مینیمم ماکزیمم) نسبی را اگر بدونید به اون تحلیلگران و سایتهایشون نباید خرده بگیرید. اون زمان پروجکشن یا ریتریس شاخص بر اساس حباب، در حال رشد بوده. مبنایی برای ترسیم این خطوط نبوده . بهمین خاطر تحلیل اونها به بالای 100 هزار مبتنی میشد. دولت هم قربونش برم همه انتظارات رو فیل کرد فرستاد هوا!!! ( بهانه ش کنترل تورم یا هر خواب دیگر بود) اما حالا میشه با همین ماکزیمم نسبی( قله دوسال پیش) حداقل فهمید(احتمال داد) که تا کجا اصلاح داریم.
دوست عزیز. مفهوم اکسترمم(مینیمم ماکزیمم) نسبی را اگر بدونید به اون تحلیلگران و سایتهایشون نباید خرده بگیرید. اون زمان پروجکشن یا ریتریس شاخص بر اساس حباب، در حال رشد بوده. مبنایی برای ترسیم این خطوط نبوده . بهمین خاطر تحلیل اونها به بالای 100 هزار مبتنی میشد. دولت هم قربونش برم همه انتظارات رو فیل کرد فرستاد هوا!!! ( بهانه ش کنترل تورم یا هر خواب دیگر بود) اما حالا میشه با همین ماکزیمم نسبی( قله دوسال پیش) حداقل فهمید(احتمال داد) که تا کجا اصلاح داریم.
شب خوش
چطور بر اساس قله دو سال قبل کف حال حاضر شاخص را میشه تعیین کرد ؟ تحلیلتون را بگید تا ما هم یاد بگیریم .
میدونی چرا قیمتهای جهانی افت کرد ؟ چون دلار با ارزش شد .
سود فلزات با افزایش قیمت دلار تعدیل میشه و کاهش قیمت فلزات جبران میشه ، فملی دلار را در بودجه 3400 تومان دیده و دلار فردا میشه 3700 تومان .
افزایش پی به ای چی ؟ همان کاهش تورم که باعث کاهش سود شرکتها شد باعث رشد قیمتشون هم میشه ، به دلیل افزایش پی به ای .
حرف های کلی نمیشه زد .تک تک سهام رو باید جداگانه بررسی کنیم . دلار در ایران 10 درصد تازه رشد کرده که در مقایسه با افزایش هزینه ها و کاهش قیمت های جهانی فکر کنم آنچنان تاثیری ندارد
نظر