جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : جــــو بــــازار

حق فولاد بعد از پایان معاملات روش معامله انجام شد ، آخرین معاملش 91 ریال بود الان زده 95 ریال .

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
      حق فولاد بعد از پایان معاملات روش معامله انجام شد ، آخرین معاملش 91 ریال بود الان زده 95 ریال .
      آنلاین زده 95 ، tse زده 91 ، شاید آنلاین اشتباه زده .

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
        شبندر بلوکش فروش رفت
        جوگیر شدم شبندر خریدم با دیدن مشتری /:.yead.:/
        کارمون شده جوگیری

نظر

• m.rahmani
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 181

دستوري دارن بازار رو كنترل مي كنن . فقط افزايش قيمت دلار مي تونه اين سناريو رو بهم بزنه.

دلار بالاي 4000 تومان تنها راه نجات

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
            جوگیر شدم شبندر خریدم با دیدن مشتری /:.yead.:/
            کارمون شده جوگیری
            شبندر مدت زیادی هست که 350 -360 نوسان میزنه . کفش همین جاست

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10169

یکی دو نفر از دوستان در مورد کیسون سوالاتی در مورد نقطه خرید داشتند.
              محدوده 750 تا 800 ریال محدوده حمایتی مهمی محسوب میشه این رو بشکنه به احتمال زیاد میشه زیر 650 ریال هم خرید.
              این دو سه روزه خیلی معاملات هیجانی رو به بالایی داشته و خیلی از نوسانگیرها واردش شده اند. از نظر من اگر از محدوده حمایتی 750 یا 800 ریال صعودی برای فتح بالای 105 تومن صورت نگیرد اون وقت اومدن قیمت به زیر 650 ریال با نوسانات زیاد 50 درصده.
              این رو هم بگم که میشه این سهم رو با دید میان مدتی نگه داشت من فکر میکنم در میان مدت حداقل 150 تومن رو میتونه ببینه.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• argo
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 745

من بنيادي كارم ولي خدايي شركتهاي كم حجم اصلا تكنيكال داره
                شركتي كه با ٥٠٠ ميليون پول ميشه بازيش داد و مقامت و سقف كانال رو سوراخ كرد اصلا تكنيكال داره
                پي نوشت
                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10169

اونایی که تمایل دارند خچرخش رو در سبد خودشون داشته باشند اگه تا 200 تومن برنگرده محدوده 192 تا 187 تومن محدوده حمایتی قویی هست.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10169

امشب میخواستم در مورد شاخص یه تحلیل جدیدی بزنم ولی با برخوردی که بعضی ها در تحلیل قبلیم در مورد شاخص کردند، بهتر دیدم که دیگه مطلبی در مورد شاخص درج نکنم.

نظر

• حمید89
                      عضو فعال
                      • Apr 2013
                      • 378

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      امشب میخواستم در مورد شاخص یه تحلیل جدیدی بزنم ولی با برخوردی که بعضی ها در تحلیل قبلیم در مورد شاخص کردند، بهتر دیدم که دیگه مطلبی در مورد شاخص درج نکنم.
                      با سلام
                      اتفاقا" افراد زیادی از جمله بنده مطالب شما را دنبال میکنیم
                      بنده هر تاپیکی رو که آخرین مطلبش مربوط به آیدی شما هست
                      بلافاصله اون تاپیک رو باز میکنم و مطالب شما رو مطالعه میکنم.
                      اگر چه بعضی از هشدارها و تحلیلها تلخ هست اما حکم همون داروی تلخ رو داره.
                      لطفا" به درج مطالب و تحلیلهاتون ادامه بدید و با سعه صدر بیشتری با منتقدان برخورد کنید.

نظر

• نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2638

با نظر دوستمون موافقم!
                        شما از معدود افرادی هستید که تحلیلاتون هنوز از منطق برخورداره و دوباره دارید بقیه رو از علمتون بهره مند میکنید.
                        بنده زیاد با تکنیکال در بازار ایران موافق نیستم ولی شما داری نظرمو عوض میکنی تا حدودی.
                        و اینکه تشکر و لایک نزدن دلیل بر علاقه مند نبودن به کسی نیست.
                        موفق باشید...
                        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

سلام
                          صبح بخیر
                          امیدوارم روز خوبی داشته باشید

بورس
                          کلمه ای که حسابی سهامدار بورس رو تو در و همسایه کوچیک میکنه
                          هیچ تعریفی از بورس نمیتونیم بکنیم
                          البته این فقط تو ایرانه
                          چند روزیه میبینم که تو بانک ملت یه حقوقی 10 میلیون میده به حقوقی دیگه
                          دو روز بعد همون حقوقی ازش میگیره
                          برای همینه که همیشه قیمت این سهام دوره 190 داره نوسان میکنه
                          واقعا چرا؟
                          چرا بعضی از دوستان میان تحلیل میکنند و میخان دیگران رو به اشتباه بندازند
                          با تکنیکال این رفتار رو نمیتونین تحلیل کنین ( با عرض معذرت از دوستان )
                          تازه برای اینکه خریدار داشته باشند یه پست من نمیزارم رو رو میکنند بعد هم پست تکنیکالشون رو
                          موضوع قندیها هنوز از یاد نرفته
                          موقعی که رفتار شمعی در ژاپن برای برنج فروشها مطرح شد
                          کسی که به دنبال رفتار خرید و فروش طبیعی بازار بود متوجه الگو شد
                          یعنی رفتار باید طبیعی باشه
                          که تو این بازار اینطوری نیست
                          شاید یه تحلیل زدیم گرفت
                          ولی با حجمهای الکی که توسط بازار گردانها داره جابجا میشه تحلیلها ادامه دار نخواهد بود
                          فعلا بازار فقط رانته
                          برای سهامدار بدون رانت فقط شانسه

بگذریم
                          گوجه تو بازار گرون شد
                          چرا چون برادر پوتین میخاد گوجه بخوره
                          از دهن مردم در میارن میکنند تو حلق روسها
                          وقتی تاجرهای ما اینطورین فکر میکنید تو بورس که حلواست برای اونجا چیکار میکنند

دیروز بلوک شبندر به پارسان رسید ظاهرا
                          خوب به نظر میرسه که پارسان جزو حقوقیهای عزیز دولته
                          چون قرار نبود تا قبل از انتخابات نونی بین راستیها تقسیم بشه
                          اونم به این مفتی
                          به هر حال شبندر موقعیت خوبی خواهد داشت
                          مگر اینکه اونهم تله باشه

روز پر برکتی داشته باشید

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

اونایی که تمایل دارند خچرخش رو در سبد خودشون داشته باشند اگه تا 200 تومن برنگرده محدوده 192 تا 187 تومن محدوده حمایتی قویی هست.

اروم جان...این خچرخش کمر شکسته خیلی ها رو راست میکنه...........تواین بازار تو چند روز 23.24 درصد داد..........از همین قیمت امروز اگه تحلیلم در مورد افزایش سرمایش درست باشه..که بالای 99 درصد درسته....40 درصد میده...اگر هم ملت برن مجمع....90 تا 100 درصد...کل شناوری که تو بازار باشه کمتر از 5...6 میله.....
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

ارومبورس خان پس چرا تو هم روی اعصاب من راه میروی؟ول کن آنها که گیر میدهند.اینها همیشه هستند و خواهند بود. تو بنویس و کاری بهشان نداشته باش. مرد آن است که برخوردها را ببیند و کار درست خودش را بکند.آنها نیت خیر ندارند. اصلا تو برای من بنویس که خاطرت را میخواهم.توکه ننویسی یکی مثل بودن خان پیدایش میشود هر روز صرع و میگرن و سرطان و سنگ مثانه و اعصاب خردی را برایمان به ارمغان می آورد.با تشکر
                              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10169

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                                سلام
                                صبح بخیر
                                امیدوارم روز خوبی داشته باشید

بورس
                                کلمه ای که حسابی سهامدار بورس رو تو در و همسایه کوچیک میکنه
                                هیچ تعریفی از بورس نمیتونیم بکنیم
                                البته این فقط تو ایرانه
                                چند روزیه میبینم که تو بانک ملت یه حقوقی 10 میلیون میده به حقوقی دیگه
                                دو روز بعد همون حقوقی ازش میگیره
                                برای همینه که همیشه قیمت این سهام دوره 190 داره نوسان میکنه
                                واقعا چرا؟
                                چرا بعضی از دوستان میان تحلیل میکنند و میخان دیگران رو به اشتباه بندازند
                                با تکنیکال این رفتار رو نمیتونین تحلیل کنین ( با عرض معذرت از دوستان )
                                تازه برای اینکه خریدار داشته باشند یه پست من نمیزارم رو رو میکنند بعد هم پست تکنیکالشون رو
                                موضوع قندیها هنوز از یاد نرفته
                                موقعی که رفتار شمعی در ژاپن برای برنج فروشها مطرح شد
                                کسی که به دنبال رفتار خرید و فروش طبیعی بازار بود متوجه الگو شد
                                یعنی رفتار باید طبیعی باشه
                                که تو این بازار اینطوری نیست
                                شاید یه تحلیل زدیم گرفت
                                ولی با حجمهای الکی که توسط بازار گردانها داره جابجا میشه تحلیلها ادامه دار نخواهد بود
                                فعلا بازار فقط رانته
                                برای سهامدار بدون رانت فقط شانسه

بگذریم
                                گوجه تو بازار گرون شد
                                چرا چون برادر پوتین میخاد گوجه بخوره
                                از دهن مردم در میارن میکنند تو حلق روسها
                                وقتی تاجرهای ما اینطورین فکر میکنید تو بورس که حلواست برای اونجا چیکار میکنند

دیروز بلوک شبندر به پارسان رسید ظاهرا
                                خوب به نظر میرسه که پارسان جزو حقوقیهای عزیز دولته
                                چون قرار نبود تا قبل از انتخابات نونی بین راستیها تقسیم بشه
                                اونم به این مفتی
                                به هر حال شبندر موقعیت خوبی خواهد داشت
                                مگر اینکه اونهم تله باشه

روز پر برکتی داشته باشید

درود و صبح عالی بخیر

من اعتقاد دارم آدم باید در حوزه هایی که تخصص نداره نبایدحرف های از جنس مطلق بزنه.مگه میشود آدمی که رانندگی بلد نیست بیاید و برای کسی دیگری نسخه رانندگی بپیچه؟
                                ایا بهتر نبود شما قبل از اینکه عدم کارایی تحلیل تکنیکال رو برای بازار بپیچید کمی از این علم یاد میگرفتید،تا مطمئن میشدید که کار میکنه یا نه؟
                                من نمیتونم رفتار امروز و فردای حقوقی و کد به کد کردن اون رو پیش بینی کنم ولی میتونم روند کلی سهم رو بررسی کنم و یه نقشه راهی برای خودم داشته باشم.
                                ایا نمیتونم با تکیه بر تکنیکال حدس بزنم که در چه قیمت هایی میتونه از روند نزولی خارج بشه ؟آیا نمیتونم با تکیه بر تکنیکال حدس بزنم که این سهم در این قیمت ها روی پای خود ایستاده و یا اینجا خریدار مصنوعی و یا فروشنده مصنوعی داره؟ چرا میتونیم.
                                من هرگز در مورد داده های بنیادی اظهار نظر نمیکنم زیرا در این حوزه یک متخصص نیستم گرچه گلیم خودم رو از آب بیرون میکشم ولی چون فوت و فن های کوزه گری اون رو یاد نگرفته ام هرگز بخودم اجازه نمیدم که بگویم تحلیل بنیادی در این بازار کار نمیکند کما اینکه در بازار نزولی تحلیل بنیادی یک شکست خورده تمام عیار هست.زیرا ابتدای روند نزولی همه چیز خوب هست و یک تحلیلگر بنیادی هیچ اتفاق منفی برای سهام نمیتونه پیدا کنه پس همچنان در بازار میمونه ولی در اواسط روند نزولی موقعی که هفته ها قبل تکنیکال سیگنال خروج داده کم کم داده های بنیادی مبنی بر خراب بودن اوضاع بنیادی بیرون میاید و اون وقت تحلیلگر بنیادی سیگنال خروج میدهد.
                                من نمیگم تکنیکال برتری بر بنیادی داره و یا بنیادی برتری بر تکنیکال داره من میگم هر علمی در حوزه خودش بسیار کارامد هست.
                                چه بسیار سهم هایی که من فکر میکردم هنوز این سهم ها کار دارند و ممکنه از نظر زمانی آماده صعود نباشند ولی با آومدن خبری بنیادی بسرعت بالا رفته اند ولی این بالا رفتن رو بمنزله عدم کارایی تکنیکال ندانستم بلکه بر این باور هستم که ممکنه در برخی جاها تکنیکال فرمان هشدار رو بمن داده ولی من هنوز به اونها آگاهی ندارم.
                                متاسفانه یه چارتیست برای بررسی و پیش بینی یه سهم در طول یک سال با دهها موج ریز و درشت قیمتی مواجه هست و این یعنی بالا رفتن درصد خطای تحلیل، ولی یه بنیادی کار فقط یک سود رو برای یه سال پیش بینی میکنه مثلا میگه سهم ایکس سودش میشه 100 تومن تموم شد رفت ولی یه چارتیست تا یه سهمی ده درصد اینور و اونور شد سریع میگن دیدید گفتم تکنیکال کارایی نداره.
                                جای تاسفه که زحمت بیشتر رو چارتیست ها برای بازار میکشند ولی همیشه مورد هجوم فعالان بازار هستند.
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/01, 09:10.

نظر

در حال کار...
                                X