جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mey پست شده است View Post
    اضافیدن خچرخش عزیز...از محل فروش ها 243..............طرف یه زنگ نمیزنه امار سهمشو در بیاره.....بعد میگه چرا ضرر میدم....به جان خودم همونایی بودن که 243 میخریدن.....یکی نیست بگه....امدنت بهر چه بود....رفتنت بهر چه
    ببینم چقدر دیگه میخوان بفروشن.....................خریدم به قصد مجمع.......تو هفته اینده جواب کارشناسی میرسه دسته شرکت....نهایت تا 2 هفته دیگه گزارش میاد کدال
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• امام قلی خان
      عضو فعال
      • Aug 2015
      • 1542

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
      دعوا شاخص کل را بی خیال بشوید صبر کنید تا پایان این ماه تکلیف همه ابهام ها کاملا معلوم میشه زیاد خود را خسته کنید !
      من که کاریش ندارم اکبری جونم.خسته ام کرده است از بس هر روز امید الکی میدهد. امید راستش چه میکند که الکی اش بکند.هی میگوید امروز خوب میشود و وقتی نمیشود خودش ناامیدی برای جوانان می آورد. صد بار گفتم صبر کن تا بودجه که ایرج خان گفته اما صبر ندارد این بچه.یدونه باشی اکبری جونم
      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
      از هم ندوشیم.
      با هم بنوشیم.

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1837

دعوا شاخص کل را بی خیال بشوید صبر کنید تا پایان این ماه تکلیف همه ابهام ها کاملا معلوم میشه زیاد خود را خسته کنید !
        بنظرم شما قضیه بودجه رو بیش از حد جدی گرفتید.

امسال که کسر بودجه شدید داشته دولت و حدس میزنم اگر نفت همینجا بمونه بودجه سال آینده هم انقباظی بسته میشه.
        یعنی آبی برای پتروشیمی و فلزی ها گرم نخواهد شد.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
          استفاده نشده اش را گفتی 50 تومان؟ فرصت خرید محض برای استفاده نشده گفتی؟! وقتی حق تازه باز شده بود؟جا نمانید را برای شکستن گفتی؟ اگر شک داشتی نمیگفتی جا نمانید.شپدیس خریدی یادت رفت چه ضرری کردی؟ من نمیخواهم آبروریزی کنم بودن خان.اما نیش و کنایه که میزنی منتظر جواب باش.حالا حق یک ریال هم بشود میگویی متوسط خریدم 5 شاهی بوده است. باشد. ما نمیخواهیم که تو ضرر کنی. برای خودت گفتیم. آخرش هم با اعتماد به نفس نوشتی کدام حرفم غلط بود.بگو کدام حرفم راست بوده است.انشاالله خدا شما را به راه راست هدایت بکند.من را هم مرگ با عزت بدهد که از حرف پوسیده خسته شده ام. با تشکر
          استفاده نشده اش عید به فروش میرسه ، قمیت فولاد را عید بهت نشان میدم ، از همان روز اول گفتم با دید استفاده نشده .

در ضمن آخرین باری که من شپدیس داشتم فکر کنم 2 سال قبل بود ، دقیقا یادم نیست اما فکر کنم با سود خارج شدم .

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

من رفتم بخوابم بودن خان ساعت یک صبح است اینجا و اگر یک کم دیگر با تو بحث کنم هوا روشن میشود.خدا انشاالله هدایتت کند و به راه راست هولت بدهد.خداحافظ
            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

امسال که کسر بودجه شدید داشته دولت و حدس میزنم اگر نفت همینجا بمونه بودجه سال آینده هم انقباظی بسته میشه.

خوب شما راه حل بهتری دارید به جز صبر این چند روزه که تکلیف اصلی بازار را همین تعین بودجه و نهایی شدن نتیجه مذاکرات هسته ای تا اخر این ماه معلوم می کند خود مسولان گروه پتروشیمی گفته اند که هندی ها برای سرمایه گذاری نرخ خوراک 10 سنت را هم قبول نکرده اند بعد شما می گوید ابی گرم نمیشه چرا ابی گرم میشه آن هم نابودی کاملا تولید با این حرفهای نمیشه واقعیت را پنهان کرد و مسیر حرکت واقعی اقتصاد و روشن شدن وضع بازار به این گفته هیچ اهمیتی قایل نیست با تشکر
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ahmoeini
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2562

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                درود و صبح عالی بخیر

من اعتقاد دارم آدم باید در حوزه هایی که تخصص نداره نبایدحرف های از جنس مطلق بزنه.مگه میشود آدمی که رانندگی بلد نیست بیاید و برای کسی دیگری نسخه رانندگی بپیچه؟
                ایا بهتر نبود شما قبل از اینکه عدم کارایی تحلیل تکنیکال رو برای بازار بپیچید کمی از این علم یاد میگرفتید،تا مطمئن میشدید که کار میکنه یا نه؟
                من نمیتونم رفتار امروز و فردای حقوقی و کد به کد کردن اون رو پیش بینی کنم ولی میتونم روند کلی سهم رو بررسی کنم و یه نقشه راهی برای خودم داشته باشم.
                ایا نمیتونم با تکیه بر تکنیکال حدس بزنم که در چه قیمت هایی میتونه از روند نزولی خارج بشه ؟آیا نمیتونم با تکیه بر تکنیکال حدس بزنم که این سهم در این قیمت ها روی پای خود ایستاده و یا اینجا خریدار مصنوعی و یا فروشنده مصنوعی داره؟ چرا میتونیم.
                من هرگز در مورد داده های بنیادی اظهار نظر نمیکنم زیرا در این حوزه یک متخصص نیستم گرچه گلیم خودم رو از آب بیرون میکشم ولی چون فوت و فن های کوزه گری اون رو یاد نگرفته ام هرگز بخودم اجازه نمیدم که بگویم تحلیل بنیادی در این بازار کار نمیکند کما اینکه در بازار نزولی تحلیل بنیادی یک شکست خورده تمام عیار هست.زیرا ابتدای روند نزولی همه چیز خوب هست و یک تحلیلگر بنیادی هیچ اتفاق منفی برای سهام نمیتونه پیدا کنه پس همچنان در بازار میمونه ولی در اواسط روند نزولی موقعی که هفته ها قبل تکنیکال سیگنال خروج داده کم کم داده های بنیادی مبنی بر خراب بودن اوضاع بنیادی بیرون میاید و اون وقت تحلیلگر بنیادی سیگنال خروج میدهد.
                من نمیگم تکنیکال برتری بر بنیادی داره و یا بنیادی برتری بر تکنیکال داره من میگم هر علمی در حوزه خودش بسیار کارامد هست.
                چه بسیار سهم هایی که من فکر میکردم هنوز این سهم ها کار دارند و ممکنه از نظر زمانی آماده صعود نباشند ولی با آومدن خبری بنیادی بسرعت بالا رفته اند ولی این بالا رفتن رو بمنزله عدم کارایی تکنیکال ندانستم بلکه بر این باور هستم که ممکنه در برخی جاها تکنیکال فرمان هشدار رو بمن داده ولی من هنوز به اونها آگاهی ندارم.
                متاسفانه یه چارتیست برای بررسی و پیش بینی یه سهم در طول یک سال با دهها موج ریز و درشت قیمتی مواجه هست و این یعنی بالا رفتن درصد خطای تحلیل، ولی یه بنیادی کار فقط یک سود رو برای یه سال پیش بینی میکنه مثلا میگه سهم ایکس سودش میشه 100 تومن تموم شد رفت ولی یه چارتیست تا یه سهمی ده درصد اینور و اونور شد سریع میگن دیدید گفتم تکنیکال کارایی نداره.
                جای تاسفه که زحمت بیشتر رو چارتیست ها برای بازار میکشند ولی همیشه مورد هجوم فعالان بازار هستند.
                سلام
                ببخشید پاسخ شمارو دیر دادم
                قصد بی ادبی نداشتم
                من هم گفته های شمارو بغیر از یه قسمتهاییش قبول دارم
                ولی اینجا خیلی ها مترصد یک اظهار نظر هستند تا پولشون رو به آتیش بکشند
                من هم از همین ابزاری که شما میفرمائین برای خرید و فروش استفاده میکنم
                ولی به وضوح برام مشخص شده که وقتی منحنی میگه بفروش باز یه سری اتفاقات دیگه داره میوفته که نشون میده همه چی دستکاری شده است
                من هیچ فخری برای یافته هایم ندارم
                چون برای خودم است
                ولی متاسفانه بعضی صحبتها نقش رهبری پیدا میکنه
                مثل قندیها
                یه خرده باید مراعات دوستان رو کرد
                میشه هر موقع یه سهمی آلارم خرید میده تو جمع گفت
                ولی الان در یک ماه گذشته همه سهمها دارن آلارم خرید میدن
                ولی کو تغییر؟
                شما در مورد قندیها گفتید
                ولی دو روز بعد اومدید گفتید که هر کی میتونه بفروشه
                من میخام این اتفاق نیوفته
                تحلیلهای شما برای من یکی خیلی ارزشمنده
                استفاده هم میکنم
                ولی لازمه همه ما یه بازنگری تو خرید و فروشهامون داشته باشیم
                هم تکنیکال هم بنیادی و هم اخبار رانتی
                در حال حاضر اگر از نود درصد سهامدارها بپرسید میگن کاش پولشون رو تو بانک گذاشته بودند
                این استدلاله ساده نیست
                این نتیجه یک گذشته پر ضرره
                به هر حال شما تحلیل خودتون رو بکنین
                و موقع خرید و فروش هم میتونین به بقیه خبر بدین
                من اگه بدونم شما چی خریدین میتونم بفهمم برای چی خریدین
                قصد جسارت هم نداشتم
                اونی که داره بورس رو با این وضع کنترل میکنه به حرفهای من و شما هم نیم نگاهی داره
                /:.smilingsmiley.:/
                آخرین ویرایش توسط ahmoeini؛ 2015/12/01, 12:39.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1837

خوب شما راه حل بهتری دارید به جز صبر این چند روزه که تکلیف اصلی بازار را همین تعین بودجه و نهایی شدن نتیجه مذاکرات هسته ای تا اخر این ماه معلوم می کند خود مسولان گروه پتروشیمی گفته اند که هندی ها برای سرمایه گذاری نرخ خوراک 10 سنت را هم قبول نکرده اند بعد شما می گوید ابی گرم نمیشه چرا ابی گرم میشه آن هم نابودی کاملا تولید با این حرفهای نمیشه واقعیت را پنهان کرد و مسیر حرکت واقعی اقتصاد و روشن شدن وضع بازار به این گفته هیچ اهمیتی قایل نیست با تشکر

من هم با شما موافقم و بهترین راه حل را فعلا صبر میدونم

این قضیه سرمایه گذار هندی رو هم یکی از همین مفت خور های دخیل در پتروشیمی گفته!و ملاک قیاس نیست

متوسط نرخ خوراک در همه جای دنیا 15 سنت هست،این رو که دیگه نمیشه انکار کرد؟!

تحریم هم که فعلا سر جاش هست و قیمت نفت هم معلوم ،شما خودت اگر بودجه نویس بودی آیا میومدی انبساطی عمل کنی در این شرایط؟؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                  آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                  نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2110

سلام اصلا بودجه رااجرانمیکنند فقط مینویسند و سرگرمی . فقط روزمرگی باکسب درامد بهزینه ها تخصیص میدهند .وبودجه تاثیری دربورس ندارد و علی الخصوص شرکت ها

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

این قضیه سرمایه گذار هندی رو هم یکی از همین مفت خور های دخیل در پتروشیمی گفته!و ملاک قیاس نیست

تحریم هم که فعلا سر جاش هست و قیمت نفت هم معلوم ،شما خودت اگر بودجه نویس بودی آیا میومدی انبساطی عمل کنی در این شرایط؟؟

مثل اینکه شما نمی خواهید لپ کلام را متوجه بشوید تکلیف بازار را همین تعیین بوجه و نتیجه مذاکرات معلوم میکنه چون اگر همین نرخ های خوراک اعلام بشه تعدیل منفی داریم موضوع اصلا ربطی به انبساط یا انضباظ نداره موضوع مهم در شرایط کنونی خلاص شدن بازار از جو انتظار می باشد و کار شاخص کل هم دیگه تمامه باید اصلاح کند راهی جز این برای شاخص نیست و بازار دیگه امید نداری به سهم های پتروشیمی فولادی - معدنی قیمتهای جهانی هم که شما گفتید پایین می باشد یک اصلاح باید داشته باشیم بر روی همین گروه ها
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• m.hossein
                        Banned
                        • Nov 2013
                        • 3031

روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۳۶۴۴ تاریخ چاپ: ۱۳۹۴/۰۹/۱۰

حال نکته اینجا است که تقریبا هیچ‌کدام از پتروشیمی‌ها، نرخ تسعیر ارز حاصل از صادرات خود را در صورت‌ها و پیش‌بینی‌های خود بیش از 3500 تومان در نظر نگرفته‌اند. این شرکت‌ها در ابتدای سال جاری درآمدهای دلاری خود را با نرخ متوسط 3 هزار و 333 تومان به فروش رسانده‌اند. بنابراین تا اینجای کار، مزیتی از لحاظ ارزی برای پتروشیمی‌ها وجود ندارد. تنها شرکت‌هایی که تسعیر ارز خود را با نرخ 3هزار و 300 تومان در نظر گرفته‌اند، می‌توانند سود حاصل از فروش درآمدهای ارزی خود را در جهت مثبت تعدیل کنند. پس از رشد نرخ ارز که از اواخر تابستان سال جاری آغاز شد، میانگین درآمدهای حاصل از فروش صادراتی پتروشیمی‌ها نیز قاعدتا رشد کرده است. اگر این روند ادامه پیدا کند و میانگین سالانه نرخ ارزی که این شرکت‌ها در بازار آزاد به فروش رسانده‌اند از 3500 تومان بالاتر رود، به شرط پوشش‌های مناسب بودجه‌ای در این شرکت ها، می‌توان از این شرکت‌ها انتظار تعدیل مثبت داشت. به نظر می‌رسد که فعالان بازار نیز این موضوع را دریافته‌اند و خود را برای پیش‌خور کردن تعدیل‌های مثبت احتمالی آماده می‌کنند. در هفته گذشته به‌صورت نوبتی به یکی از نمادهای پتروشیمی حمله شد و روز گذشته نیز نوبت به شاراک رسید.

نظر

• جم1
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 106

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                          استفاده نشده اش را گفتی 50 تومان؟ فرصت خرید محض برای استفاده نشده گفتی؟! وقتی حق تازه باز شده بود؟جا نمانید را برای شکستن گفتی؟ اگر شک داشتی نمیگفتی جا نمانید.شپدیس خریدی یادت رفت چه ضرری کردی؟ من نمیخواهم آبروریزی کنم بودن خان.اما نیش و کنایه که میزنی منتظر جواب باش.حالا حق یک ریال هم بشود میگویی متوسط خریدم 5 شاهی بوده است. باشد. ما نمیخواهیم که تو ضرر کنی. برای خودت گفتیم. آخرش هم با اعتماد به نفس نوشتی کدام حرفم غلط بود.بگو کدام حرفم راست بوده است.انشاالله خدا شما را به راه راست هدایت بکند.من را هم مرگ با عزت بدهد که از حرف پوسیده خسته شده ام. با تشکر
                          سلام
                          دوست گرامی من نه نفعی در دعوای شما و ایشان دارم و ضرری متوجه من میشه. اتفاقاً در این فروم فعال هم نیستم ولی جدا از دیدن این نوع ادبیات مشمئزکننده شما ناراحت شدم. همه ما در بورس اشتباهات زیادی کرده ایم. خود من وقتی سکارون 500 تومان بود شدیدا ارزنده میدونستم الان نصف اون قیمته و ده ها اشتباه فاحش دیگه داشتم. این که بیای اشتباه فعلی یا سابق یک کسی را توی جمع داد بزنی و جلوی چشمش بذاری جز این که رذالت اخلاقی باشه چیزی نیست.
                          به نظر خود من هم خرید حق فولاد یا سشرق یا هر سهم دیگه ای در این بازار به قصد فروش توسط شرکت و ... درست نیست و صرفاً میتونه یه تفنن و ریسک باشه ولی از خدامه که ایشون ضرر نکنه

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

جناب فریبرز...نرخ خوراک گاز پتروشیمیها را بد جور به رشد بورس گره زده اند...واقعا دلیل این موضوع را من متوجه نمیشم که چرا باید پتروهای گازی حاشیه سود 70 تا 80 درصدی داشته باشند و گاز را مفت در اختیار اینها بگذارند؟؟؟ من قبول دارم که یک جاهایی در حق شرکتهای بورسی اجحاف شده...مثلا در مورد پالایشیها زنگنه باید کوتاه میومد یک مقدار...این هم دقیقا زمانی که نفت ریزش شدیدی داشت...اما در مورد پتروشیمیها نباید خوراک گاز مفت در اختیار شرکتهای پترو گازی گذاشت...اینها فقط متوسط نرخ خوراک منطقه را معیار قرار میدهند...باید دوره بازگشت سرمایه و حاشه سود خالص و ناخالص معیار قرار گیرد...

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
                              سلام
                              دوست گرامی من نه نفعی در دعوای شما و ایشان دارم و ضرری متوجه من میشه. اتفاقاً در این فروم فعال هم نیستم ولی جدا از دیدن این نوع ادبیات مشمئزکننده شما ناراحت شدم. همه ما در بورس اشتباهات زیادی کرده ایم. خود من وقتی سکارون 500 تومان بود شدیدا ارزنده میدونستم الان نصف اون قیمته و ده ها اشتباه فاحش دیگه داشتم. این که بیای اشتباه فعلی یا سابق یک کسی را توی جمع داد بزنی و جلوی چشمش بذاری جز این که رذالت اخلاقی باشه چیزی نیست.
                              به نظر خود من هم خرید حق فولاد یا سشرق یا هر سهم دیگه ای در این بازار به قصد فروش توسط شرکت و ... درست نیست و صرفاً میتونه یه تفنن و ریسک باشه ولی از خدامه که ایشون ضرر نکنه
                              حالا جالبه که شپدیس جزو معدود سهمهایی بوده که نه تنها ضرر نزده بلکه سود هم داده ، تعجب میکنم از کجا به یاد داره که من شپدیس داشتم و تبلیغش را میکردم .

نظر

• Amir.B
                                عضو عادی
                                • Feb 2015
                                • 52

بورس در کما رفته و سکته زده حالا دو حالت دارد یا قلب از کار می افتد و کار بورس تمام می شود که این یعنی مرگ بازار یا با شوک فعلا برش می گردانند و در کما نگرش می دارند تا شاید یک روزی به زندگی برگردد که در بلند مدت ممکن است و فعلا شرایط بازار فرسایشی است.
                                تمامی پست های بنده نظرات شخصی است پس با بررسی خود تصمیم بگیرید

نظر

در حال کار...
                                X