جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    بنظر من که بازی روی حق ها میتونه خیلی خطرناکه باشه علی الخصوص وقتی مهلت دو ماه تموم بشه و پول 100 تومن رو پرداخت نکنی و بمونه تا خود شرکت بفروشه.
    البته توصیه ای برای فروش یا خرید برای شما ندارم.
    بله. خود حق خریدن ریسکه...تازه خرید و فروشش تا حدی دست خودته...دیگه استفاده نشدش وامصیبتاست....تجربه ی حقای استفاده نشده ی اکثر سهام نشون میده که اینکار ضرره!....بد نیست اگر قصد تون نگه داریه یه نگاهی مثلا به تاریخچه ی حقای استفاده نشده ی مدارن بندازن!....مداران نه....اصلا خاهن رو ببینین!....
    آخرین ویرایش توسط zorba؛ 2015/12/01, 11:29.
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      بنظر من که بازی روی حق ها میتونه خیلی خطرناکه باشه علی الخصوص وقتی مهلت دو ماه تموم بشه و پول 100 تومن رو پرداخت نکنی و بمونه تا خود شرکت بفروشه.
      البته توصیه ای برای فروش یا خرید برای شما ندارم.
      5 ماه قبل حق واتی 50 تومان با دید استفاده نشده خرید کردم ، حق های استفاده نشده الان بخواد فروش بره 50 درصد سود داده ، توی این بازاری که فقط ضرر زده میشد از حق واتی 50 درصد سود گرفت .

حق های زیادی داشتیم که ضرر سنگین زدند اما حق های زیادی هم داشتیم که سود چند صد درصدی دادند ، درسته ریسکه اما اگر این ریسک بگیره سود عالی میشه بدست آورد ، سود 10 تا 20 درصد میخواهی شبندر و خودرو و ... بخر اما اگر به 100 درصد و بالاتر فکر میکنی حق تقدم اینفرصت را ایجاد میکنه .

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

بودن خان روکه نمیباشد سنگ پای قزوین است.همه دارند به تو میگویند اما گوش نمیدهی.دست کمش 50 تا 75 درصد روی حقها ضرر کرده ای و از رو نمیروی.اول گفتی برای استفاده نشده نمیخرم و میکشد بالا.حالا میگویی استفاده نشد. اینجا که زورباخان و اروبورس خان مرض ندارند که به تو میگویند نکن. اما مرغ برای تو یک پا دارد و تا با جهالت نابود نشوی ول کن نیستی.من با نیت خیر میگویم. تو فکر میکنی زبل میباشی؟کله گنده تر از تو در حق استفاده نشده ضرر کرده است.آنوقت تو میخواهی افسار سهامت را به دم شتر ببندی؟برو سرت را بکوب به دیوار تا هوش بیایی و پول زن و بچه ات یا دوست دختر و پارتنرت را اینطوری در چاه نریز پسرم.اینها زالوصفت تر از این چیزها میباشند که تو فکر میکنی. باتشکر
        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10190

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
          5 ماه قبل حق واتی 50 تومان با دید استفاده نشده خرید کردم ، حق های استفاده نشده الان بخواد فروش بره 50 درصد سود داده ، توی این بازاری که فقط ضرر زده میشد از حق واتی 50 درصد سود گرفت .

حق های زیادی داشتیم که ضرر سنگین زدند اما حق های زیادی هم داشتیم که سود چند صد درصدی دادند ، درسته ریسکه اما اگر این ریسک بگیره سود عالی میشه بدست آورد ، سود 10 تا 20 درصد میخواهی شبندر و خودرو و ... بخر اما اگر به 100 درصد و بالاتر فکر میکنی حق تقدم اینفرصت را ایجاد میکنه .
          انشالله سود 100 درصدی میکنید.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• جم1
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 106

1700000 عدد حق فولاد توی سبد دارم با دید حق استفاده نشده .
            من چند بار از این ریسک ها کردم ولی اصولاً آدم خوش شانسی تو حق ها نیستم. بنابر این راضیم که همین روزها روی 96-97 ریال بفروشم! با این حال از صمیم دل آرزو میکنم که از این معامه پر سود خارج بشید.

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
              بودن خان روکه نمیباشد سنگ پای قزوین است.همه دارند به تو میگویند اما گوش نمیدهی.دست کمش 50 تا 75 درصد روی حقها ضرر کرده ای و از رو نمیروی.اول گفتی برای استفاده نشده نمیخرم و میکشد بالا.حالا میگویی استفاده نشد. اینجا که زورباخان و اروبورس خان مرض ندارند که به تو میگویند نکن. اما مرغ برای تو یک پا دارد و تا با جهالت نابود نشوی ول کن نیستی.من با نیت خیر میگویم. تو فکر میکنی زبل میباشی؟کله گنده تر از تو در حق استفاده نشده ضرر کرده است.آنوقت تو میخواهی افسار سهامت را به دم شتر ببندی؟برو سرت را بکوب به دیوار تا هوش بیایی و پول زن و بچه ات یا دوست دختر و پارتنرت را اینطوری در چاه نریز پسرم.اینها زالوصفت تر از این چیزها میباشند که تو فکر میکنی. باتشکر
              یعنی 2 تا کلام درست و حسابی از شما نشنیدم ، حق فولاد میانگین خریدم 11 تومانه از روز اول هم گفتم با دید استفاده نشده میخرم .

میدونی مشکل شما چیه ؟ شما فکر میکنی توی این بازار همه زبل هستند و کسی سهم مفت نمیده نه عزیزم این طور نیست 6 ساله توی این بورس معامله میکنم تا دلت بخواد آدم ابله توی این بازار داریم .

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1839

این بازاری که من میبینم،با این قیمت نفت و دلار ،حداقل تا اسفند ماه همینطوری هست که هست!

دلار همینطوری پیش بره به 4000تومن میرسه.البته با این تفاوت که آب از آب تکون نمیخوره و باز همه منتظرند ببیند چی میشه!

این دولت همه رو جادو کرده.!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Alain Delon
                  Banned
                  • Dec 2014
                  • 628

هر حرکت مثبتی که در بازار صورت بگیره ، قابل تقدیر است.

برای بلوک مدیریتی قچار، دو خریدار در سیستم دستور خرید وارد کرد

دو متقاضی خرید در لینک زیر قابل مشاهده است

نظر

• reza13642125
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 233

در اصل توسط Alain Delon پست شده است View Post
                    هر حرکت مثبتی که در بازار صورت بگیره ، قابل تقدیر است.

برای بلوک مدیریتی قچار، دو خریدار در سیستم دستور خرید وارد کرد

دو متقاضی خرید در لینک زیر قابل مشاهده است

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...04474018770050
                    مسدود بودی شما این چند وقت؟

نظر

• Alain Delon
                      Banned
                      • Dec 2014
                      • 628

در اصل توسط reza13642125 پست شده است View Post
                      مسدود بودی شما این چند وقت؟
                      سلام، در سایت بغلی بله، بخاطر برخی سوء تفاهمات ( البته بیشتر بخاطر مشغله فراوان و کمبود وقت بود)

در خصوص مطلبی که قبلاً عرض کردم، برای بنده در انتشار خبر فرقی بین سهام بانکی ، قندی ، خودرویی ، دارویی ، فلزی، .........نیست.

هر خبر مثبتی که به اعتلا و رشد بازار و کلیت بازار موثر باشد، بنده اعلام میکنم.

نظر

• امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

بودن خان.من که مثل برخی پست بالا بیاور نیستم اما وقتی میگویی دوکلمه حرف حساب از من نشنیده ای و میگویی به دید استفاده نشده خریدی و 11 تومن خریده ای ناچارم اینجا بگویم چطوری هر روز با اعصاب و روان من بازی میکنی و تازه متلک میپرانی. اگر فکر میکنی خیلی زبل هستی این پستها را نگاه کن ببین چه کسی نوشته است.من پیرم و البته هنوز اینقدر فراموشی نگرفته ام که یادم برود.پستهایت در جاهای دیگر هم میاورم تا دست از این بچه بازی ها برداری:

جا نمونید 63400 بشکنه رفتیم که رفتیم .
                        پله اول حق فولاد 200000 تا 144 ریال خرید شد .
                        حق فولاد محکم معامله میشه ، بعیده پایین تر بره .
                        حق فولاد فرصت خرید محض ، تا 50 تومان بالا میره .
                        یعنی 2 تا کلام درست و حسابی از شما نشنیدم ، حق فولاد میانگین خریدم 11 تومانه از روز اول هم گفتم با دید استفاده نشده میخرم .

میدونی مشکل شما چیه ؟ شما فکر میکنی توی این بازار همه زبل هستند و کسی سهم مفت نمیده نه عزیزم این طور نیست 6 ساله توی این بورس معامله میکنم تا دلت بخواد آدم ابله توی این بازار داریم .
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

نظر

• Alain Delon
                          Banned
                          • Dec 2014
                          • 628

برای قند قزوین هم خریدار آمد.

بلوک مدیریتی قند قزوین ، متقاضی خرید دستور خرید وارد سیستم کرد.

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                            بودن خان.من که مثل برخی پست بالا بیاور نیستم اما وقتی میگویی دوکلمه حرف حساب از من نشنیده ای و میگویی به دید استفاده نشده خریدی و 11 تومن خریده ای ناچارم اینجا بگویم چطوری هر روز با اعصاب و روان من بازی میکنی و تازه متلک میپرانی. اگر فکر میکنی خیلی زبل هستی این پستها را نگاه کن ببین چه کسی نوشته است.من پیرم و البته هنوز اینقدر فراموشی نگرفته ام که یادم برود.پستهایت در جاهای دیگر هم میاورم تا دست از این بچه بازی ها برداری:
                            گفتم 63400 بشکنه صعود میکنه ،آیا شکست ؟

ببین دوست عزیز اگر آدم ابله توی بازار زیاد نبود شاخص هیچ موقع تا 90 هزار بالا نمیرفت که بخواد 2 سال پایین بره ، این حق فولاد هم اگر حقوقی کثیفش عرضه نمیکرد عمرا زیر 11 تومان نمیرفت ، حقوقی بی شرفش 600 میلیون حق تقدم را ریخت توی بازار .

حق فولاد 200 هزارتا 144 خریدم ، 3 پله هم در قیمت 110 و 105 و 93 ریال اضافه کردم که تا الان میانگین خرید شده 110 ریال .

هنوز هم اعتقاد دارم استفاده نشدش 50 تومان به فروش میرسه .

کدام حرفم تا اینجا اشتباه بوده ؟

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

دعوا شاخص کل را بی خیال بشوید صبر کنید تا پایان این ماه تکلیف همه ابهام ها کاملا معلوم میشه زیاد خود را خسته کنید !
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

گفتم 63400 بشکنه صعود میکنه ،آیا شکست ؟

ببین دوست عزیز اگر آدم ابله توی بازار زیاد نبود شاخص هیچ موقع تا 90 هزار بالا نمیرفت که بخواد 2 سال پایین بره ، این حق فولاد هم اگر حقوقی کثیفش عرضه نمیکرد عمرا زیر 11 تومان نمیرفت ، حقوقی بی شرفش 600 میلیون حق تقدم را ریخت توی بازار .

حق فولاد 200 هزارتا 144 خریدم ، 3 پله هم در قیمت 110 و 105 و 93 ریال اضافه کردم که تا الان میانگین خرید شده 110 ریال .

هنوز هم اعتقاد دارم استفاده نشدش 50 تومان به فروش میرسه .

کدام حرفم تا اینجا اشتباه بوده ؟
                                استفاده نشده اش را گفتی 50 تومان؟ فرصت خرید محض برای استفاده نشده گفتی؟! وقتی حق تازه باز شده بود؟جا نمانید را برای شکستن گفتی؟ اگر شک داشتی نمیگفتی جا نمانید.شپدیس خریدی یادت رفت چه ضرری کردی؟ من نمیخواهم آبروریزی کنم بودن خان.اما نیش و کنایه که میزنی منتظر جواب باش.حالا حق یک ریال هم بشود میگویی متوسط خریدم 5 شاهی بوده است. باشد. ما نمیخواهیم که تو ضرر کنی. برای خودت گفتیم. آخرش هم با اعتماد به نفس نوشتی کدام حرفم غلط بود.بگو کدام حرفم راست بوده است.انشاالله خدا شما را به راه راست هدایت بکند.من را هم مرگ با عزت بدهد که از حرف پوسیده خسته شده ام. با تشکر
                                از هم ندوشیم.
                                با هم بنوشیم.

نظر

در حال کار...
                                X