کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
دوست گرامی من نه نفعی در دعوای شما و ایشان دارم و ضرری متوجه من میشه. اتفاقاً در این فروم فعال هم نیستم ولی جدا از دیدن این نوع ادبیات مشمئزکننده شما ناراحت شدم. همه ما در بورس اشتباهات زیادی کرده ایم. خود من وقتی سکارون 500 تومان بود شدیدا ارزنده میدونستم الان نصف اون قیمته و ده ها اشتباه فاحش دیگه داشتم. این که بیای اشتباه فعلی یا سابق یک کسی را توی جمع داد بزنی و جلوی چشمش بذاری جز این که رذالت اخلاقی باشه چیزی نیست.
به نظر خود من هم خرید حق فولاد یا سشرق یا هر سهم دیگه ای در این بازار به قصد فروش توسط شرکت و ... درست نیست و صرفاً میتونه یه تفنن و ریسک باشه ولی از خدامه که ایشون ضرر نکنه
جم خان سلام.ما که اینجا جمع نشده ایم که مچ هم را بگیریم و ضرر کردم هم عار نمیباشد.شما اشتباه برداشت کردید.چند نفر آمدند به بودن خان گفتند نکن این کار را و بعدش شروع کرد به چرت و پرت گویی و ب من هم گفت یک حرف درست نمیزنی.من هم برای اینکه یادش بیاید پست هایش را آوردم. وگرنه خودم با پست بالا آوردن مخالفم.من خودم کلی ضرر داده ام و همه دیده اند که مینویسم ضرر هایم را.من از ضررش خوشحال نشده ام.همه جاهم نوشته ام مواظب باش ضرر نکنی.شپدیس هم ضرر داد و حالا میگوید سود.وقتی یکی میاید میگوید من تحلیلگرم و فلان سهم خوب است باید پای حرفش بایستد. نه اینکه دبه کند که من منظورم فلان چیز بود.من که ادعایی ندارم و روی دست دیگران میخرم میایم میگویم ضرر کردم ولی برخی میگویند فلان سهم شلوارش را بالا میشکشد و وقتی نمیکشد حرفشان را عوض میکنند. لااقل مرد باشند بگویند اشتباه کردیم.با تشکر.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است
View Post
گزارش آژانس هم منتشر شد
به گفته عراقچی گزارش مثبت بوده
به امید خدا شنبه بازار مثبتی پیش رو خواهیم داشت
بد رخوتی به جامعه این تیم روحانی وارد کرده و همه از دم مینالند....همه چی تو رکوده کامل رفته....ایشالا دیگه واقعا هر کاری میخاد بکنه دیگه موقعشه.........امید به خدا
مقدمهای بر آغاز کامل اجرای «برجام»؛ آمریکا: پرونده ابهامات فعالیتهای هستهای ایران را میبندیم
آمریکا: پرونده ابهامات فعالیتهای هستهای ایران را میبندیم در پی انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره فعالیت های هسته ای ایران و بر طرف شدن ابهامات و ادعاهایی که مدت ها از سوی برخی از دولت ها علیه ایران مطرح بود، دولت آمریکا رسماً اعلام کرد که پرونده ابهامات فعالیت های هسته ای ایران را می بندد. امری که مقدمه ای بر اجرای کامل برجام از سوی آمریکا خواهد بود.
مارک تونر، یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا گفته است که گزارش آژانس، ابهامات و سئوالات باقی مانده در مورد برنامه اتمی ایران را به خوبی پاسخ داده است. او گفت که آمریکا و پنج کشور دیگری که در مذاکرات اتمی با ایران مشارکت داشتند در جلسه شورای حکام آژانس در روز ۱۵ دسامبر با مختومه شدن این پرونده موافقت خواهند کرد تا بتوانند بر اجرای توافق جامع اتمی متمرکز شوند.
تونر گفت که گزارش آژانس با ارزیابی اطلاعاتی آمریکا که «برنامه تسلیحات اتمی ایران» در سال ۲۰۰۳ متوقف شده بود، همخوانی دارد. او گفت که توافق جامع اتمی میان ایران و گروه ۱+۵ شفافیت و دسترسی لازم را برای اقدام فوری در صورت تکرار چنین فعالیت هایی در ایران فراهم می کند. در بخشی از گزارش محرمانه آمانو که خبرگزاریهای بین المللی نسخهای از آن را به دست آوردهاند، ادعا شده که ایران پیش از سال ۲۰۰۳ تأسیسات مناسب برای انجام فعالیت های مرتبط با یک برنامه تسلیحات اتمی را داشته و رشته فعالیت هایی مرتبط با یک دستگاه انفجاری اتمی به صورت سازماندهی شده انجام داده، اما «ارزیابی آژانس این است که این فعالیت ها از سطح مطالعات علمی، امکان سنجی و کسب توانایی های تکنولوژیک مشخص فراتر نرفته است». عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه و عضو ارشد هیئت مذاکره کنندگان هسته ای ایران گزارش آمانو را در مجموع مثبت ارزیابی کرد و گفت که این گزارش به معنای تأیید صلح آمیز بودن برنامه اتمی این کشور است. عراقچی پیش بینی کرده بود که در شورای حکام اراده سیاسی برای بستن پرونده ابهامات برنامه اتمی ایران وجود دارد و انتظار می رود که در جلسه آتی شورای حکام این پرونده مختومه اعلام شود. در توافق جامع اتمی ایران و قدرت های جهانی، این گزارش آژانس و تصمیم شورای حکام مقدمه ای برای رسیدن به مرحله اجرای توافق در نظر گرفته شده است. ایران نیز اجرای بخشی از تعهدات خود را به مختومه شدن پرونده «جنبه های نظامی احتمالی» در شورای حکام منوط کرده بود. هنگامی که ایران تعهدات اولیه خود را عملی کند و آژانس عملی شدن آنها را تأیید کند، روز «اجرای توافق» فرا خواهد رسید که قرار است در آن تحریم های اقتصادی علیه ایران برداشته شود.
جم خان سلام.ما که اینجا جمع نشده ایم که مچ هم را بگیریم و ضرر کردم هم عار نمیباشد.شما اشتباه برداشت کردید.چند نفر آمدند به بودن خان گفتند نکن این کار را و بعدش شروع کرد به چرت و پرت گویی و ب من هم گفت یک حرف درست نمیزنی.من هم برای اینکه یادش بیاید پست هایش را آوردم. وگرنه خودم با پست بالا آوردن مخالفم.من خودم کلی ضرر داده ام و همه دیده اند که مینویسم ضرر هایم را.من از ضررش خوشحال نشده ام.همه جاهم نوشته ام مواظب باش ضرر نکنی.شپدیس هم ضرر داد و حالا میگوید سود.وقتی یکی میاید میگوید من تحلیلگرم و فلان سهم خوب است باید پای حرفش بایستد. نه اینکه دبه کند که من منظورم فلان چیز بود.من که ادعایی ندارم و روی دست دیگران میخرم میایم میگویم ضرر کردم ولی برخی میگویند فلان سهم شلوارش را بالا میشکشد و وقتی نمیکشد حرفشان را عوض میکنند. لااقل مرد باشند بگویند اشتباه کردیم.با تشکر.
سلام مجدد
اگر قضاوت نابجا کردم عذرخواهم. منظورم تخطئه شخص شما نبود. من از رفتارهایی مثل بگم بگم یا اشتباه کسی را به رخ کشیدن منزجرم که خب خودتون هم میگید قصدتون چیز دیگه بوده
به نظرم گزارش آژانس را همه می دانستند خوب و چیز عجیبی نیست و وقتی توافق قرن شد بازار به شدت منفی شد که قبلش همه هم می گفتند دیگه بورس مثبت است رفتیم بالا ولی بدتر شد که بهتر نشد بازار به نظرم به گزارش آژانس هم خیلی توجه نخواهد کرد و تاثیر آنچنانی ندارد.
تمامی پست های بنده نظرات شخصی است پس با بررسی خود تصمیم بگیرید
بد رخوتی به جامعه این تیم روحانی وارد کرده و همه از دم مینالند....همه چی تو رکوده کامل رفته....ایشالا دیگه واقعا هر کاری میخاد بکنه دیگه موقعشه.........امید به خدا
دیگه بهانه ای نمی ماند برای سال 95 که بگویند پرونده pmd باعث شد که ما نتوانیم به وعده های اقتصادی داده شده عمل کنیم یعنی اگر همین طور پیش بره وضع اقتصاد مردم دوباره رای به روحانی می دهند!!!
دیگه بهانه ای نمی ماند برای سال 95 که بگویند پرونده pmd باعث شد که ما نتوانیم به وعده های اقتصادی داده شده عمل کنیم یعنی اگر همین طور پیش بره وضع اقتصاد مردم دوباره رای به روحانی می دهند!!!
نرخ سود بانکی خیلی بالاست
روحانی رفته روز اربعین کارخونه تولید شیشه
به این بهانه که ما نباید روزهای عزاداری تعطیل کنیم و باید خیر سرمون فقط و فقط کار کنیم
از طرفی سود بانکی بالا نگه میدارند از یک طرف هم دغدغه حمایت از تولید دارند
بلانسبت مردم مثل خودشون خر فرض کردند
با این وضعیتی که سود بانکی داره هیچ کس سرمایش سمت تولید نمیبره
اونهایی هم که دارند تولید میکنند جز ضرر چیزی تولید نمیکنند
به شخصه خیلی دوست دارم شنبه وضعیت متفاوتی تو بازار داشته باشیم ولی../:.winksmiley02.:/
ولی سیاستهای اقتصادی این دولت همه رو خسته کرده
همه از بردن سرمایه ها در بانک با سود قطعی صحبت میکنند و بس
نه بورس و نه تولید و نه مسکن و نه طلا و نه دلار ، فقط و فقط سود بانکی
ما هم معتاد به قمار کردن در این بازار شدیم و عمرا نمیتونیم ازش خارج شیم
سلام
شنبه14/9/94 روند صعودی بازار با گزارش مثبت آژانس و قطعی شدن لغو تحریمها
500 واحد افزایش - از فروش سهام خودداری کنید. حقوقی ها با این اخبار شارژ می شوند.
87 . آژانس ارزیابی می کند که طیفی از فعالیتهای مرتبط با توسعه وسیله انفجاری هسته ای در ایران قبل از پایان سال 2003 میلادی بعنوان تلاشی هماهنگ، و برخی فعالیتها بعد از سال 2003 میلادی انجام شده است. آژانس همچنین ارزیابی می کند که این فعالیتها فراتر از امکان سنجی و مطالعات علمی، و کسب مهارتها و توانمندی های فنی مرتبط و مشخص پیشرفتی نداشته است. آژانس نشانه های معتبری از فعالیتها در ایران در ارتباط با توسعه وسیله انفجاری هسته ای بعد از سال 2009 میلادی در اختیار ندارد.
88 . آژانس نشانه های معتبری از انحراف مواد هسته ای در ارتباط با ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای ایران نیافته است.
کد خبر: ۴۳۵۶۰۹
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۸ - ۱۱ آذر ۱۳۹۴ - 02 December 2015
امریکا اعلام کرد پرونده PMD ایران را می بندد.
به گزارش عصرايران به نقل از بی بی سی، آمریکا اعلام کرد که با توجه به گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی، پرونده ابهامات فعالیتهای هستهای ایران (PMD) را میبندد.
در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است
View Post
نرخ سود بانکی خیلی بالاست
روحانی رفته روز اربعین کارخونه تولید شیشه
به این بهانه که ما نباید روزهای عزاداری تعطیل کنیم و باید خیر سرمون فقط و فقط کار کنیم
از طرفی سود بانکی بالا نگه میدارند از یک طرف هم دغدغه حمایت از تولید دارند
بلانسبت مردم مثل خودشون خر فرض کردند
با این وضعیتی که سود بانکی داره هیچ کس سرمایش سمت تولید نمیبره
اونهایی هم که دارند تولید میکنند جز ضرر چیزی تولید نمیکنند
به شخصه خیلی دوست دارم شنبه وضعیت متفاوتی تو بازار داشته باشیم ولی../:.winksmiley02.:/
ولی سیاستهای اقتصادی این دولت همه رو خسته کرده
همه از بردن سرمایه ها در بانک با سود قطعی صحبت میکنند و بس
نه بورس و نه تولید و نه مسکن و نه طلا و نه دلار ، فقط و فقط سود بانکی
ما هم معتاد به قمار کردن در این بازار شدیم و عمرا نمیتونیم ازش خارج شیم
اگر نمیرفت خیلی سنگین تر بوده با این کارها فقط خودشان را ضایع می کنند همان جمله ای که شما بیان کردید که مردم را ساده فرض کرده اند و فکر می کنند ما در ایران زندگی نمی کنیم درامدی نمانده فقط از جیب دارند هزینه ها را پوشش می دهند با گرفتن سود بانکی داره زندگی ها سپری میشه حالا هم باید صبر کنیم تا سال اینده
نظر