جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : جــــو بــــازار

من یک چند روزی مریض بودم...انفولانزا گرفتم...خلاصه حال خودم را هم نمیفهمم چه برسه به بازار/:.yead.:/
    مراقب خودتون باشید مریض نشید...که بد مرضی هستش...
    ......................
    یک نگاه به بازار کردم...حقوقیها که اکثرا فروشنده اند...بنظر قیمت سهمها را یکم میکشند بالا .....تا این بازار هم یک نفسی بکشه قبل از گزارشات 9 ماهه

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

رفتم زیارت اقا امام حسین.....همه بر بچ را دعا کردم...........بر بچ مموتی دوست را بیشتر دعا کردم...که به راه راست بیان:D.........خلاصه......نائب الزیاره بودیم....قربانتان....
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

حقوقی ها خیلی فروختند بازار کم اورد فعلا . باید پول تزریق بشه یا حقوقی نفروشه

نظر

• FARIBORZ NAEL
          ستاره دار(2)
          • Jan 2015
          • 1837

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
          ای روزگار نامرد چی میشد اگه بجای این خائن بنفش باز این قالیباف شهردار یا محسن رضایی رئیس جمهور میشدند ! این یزید زمانه کمر من رو تو جوونی شکوند جلوی خانواده و مادرم مثل چی شرمنده شدم.

خبر مرگت بیاد روحانی تو که میدونی چه کردی ولی حتی پشیمون هم نیستی؟ از این همه دروغ هات به این ملت نا امید...وعده 100 روزه دادی برای فلج کردن بدتر از جنگ کشور ؟؟!
          شاید شما این حرف من را الان جدی نگیری!

اما اگر یکی از این دو بر مسند بودند ،بیشتر از اونی که الان از دست دادی ،از کف میدادی!

تنها بدی روحانی این هست که به بورس اعتقادی نداره و بانک محور هست.

پ.ن:البته من دیگه بهش رای نمیدم چون برای میر حسین موسوی و کروبی کاری نکرد.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• amir8118
            عضو عادی
            • Oct 2015
            • 22

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
            ای روزگار نامرد چی میشد اگه بجای این خائن بنفش باز این قالیباف شهردار یا محسن رضایی رئیس جمهور میشدند ! این یزید زمانه کمر من رو تو جوونی شکوند جلوی خانواده و مادرم مثل چی شرمنده شدم.

خبر مرگت بیاد روحانی تو که میدونی چه کردی ولی حتی پشیمون هم نیستی؟ از این همه دروغ هات به این ملت نا امید...وعده 100 روزه دادی برای فلج کردن بدتر از جنگ کشور ؟؟!
            از این پستتون خیلی ناراحت شدم امیدوارم به زودی ضرر هاتون جبران بشه_اینها تخم آدمیزاد نیستند

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

پدر روحانی کی قراره بره فرانسه برای ما پژو بیاره؟

نظر

• m.hossein
                Banned
                • Nov 2013
                • 3031

شاید شما این حرف من را الان جدی نگیری!

اما اگر یکی از این دو بر مسند بودند ،بیشتر از اونی که الان از دست دادی ،از کف میدادی!

تنها بدی روحانی این هست که به بورس اعتقادی نداره و بانک محور هست.

...........................

با سلام خدمت همکاران عزیز. اتفاقا اعتقادش به بورس بیشتر از خود ما هست.

مگه گفتگوی 5+1 کم چیزی بود . مگه رفع تحریمها کم چیزی است.

اجازه بدید این زنجیرها از دست و پای صنایع ما برداشته بشه تا حرکت رو به جلو و شکوفایی اقتصاد را ببینید

مگر عکس کیک ندیدید چطور فرانسویه با چاقو افتاد بچونش مطلبش در باره بورس بود

این همه توهین برای چی هست . ما به دنبال چی هستیم

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

بهترین گزینه تو بانکی ها وبملت است امروز بر خلاف بانکی ها بالا نرفت فکر کنم حقوقی اون که در منفی مرتب خمایت می کرد نذاشت بالا بره تا این ساعت(11.57) البته نمی دانم چرا؟؟ من بر خلاف بازار برخی سهام را فروختم و وبملت خریدم امید به خدا
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

در شرایط کنونی بازار برای کسانی که پول نقد دارند انتظار تا آخر این ماه بهترین حرکت می باشد چون تا آخر این ماه خیال همه بابت چند مورد مهم بازار راحت میشه تعیین نرخ خوراک گروه پتروشیمی و بودجه و گزارشهای 9 ماهه بازار ممکنه از بابت نرخ خوراک بالای 10 سنت و گزارشهای 9 ماهه در این گروههای اصلی حرکتی نداشته باشه چون تعدیل منفی در انتظار این سهم ها می باشد فقط گروه بانگی و خودرو ممکنه یک نوسانی 10 الی 15 درصدی بابت اعلام رفع تحریم ها داشته باشه و بعد دوباره منفی بشه باز تصمیم با خود دوستان می باشد
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1837

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post

...........................

با سلام خدمت همکاران عزیز. اتفاقا اعتقادش به بورس بیشتر از خود ما هست.

مگه گفتگوی 5+1 کم چیزی بود . مگه رفع تحریمها کم چیزی است.

اجازه بدید این زنجیرها از دست و پای صنایع ما برداشته بشه تا حرکت رو به جلو و شکوفایی اقتصاد را ببینید

مگر عکس کیک ندیدید چطور فرانسویه با چاقو افتاد بچونش مطلبش در باره بورس بود

این همه توهین برای چی هست . ما به دنبال چی هستیم

روحانی،هم خودش و هم لباسش در کسوت روحانیت هست!

او برای حفظ نظام که برای این قشر اوجب واجبات است،به نمایندگی از همه آن قشر(روحانیت)در مقابل غرب دستها را بالا برد.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                        پدر روحانی کی قراره بره فرانسه برای ما پژو بیاره؟
                        چشم بادامی ها که از فرانسویها بهترند برو سانتافه بخر
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

خدا شاهده من هم تو ضرر هستم شاید به جرت بگوم صد میلیون تو ضرر هستم

ولی دلیلی نداره بیام ناسزا بگم دلیلی نداره چی بگم بعضی وقتها دلم میخواد یه دنیا حرف بزنم. چی بگم

با ناسزا گفتن هیچی درست نمیشه .

بعنوان مثال من میام چک میکشم بدون پشتوانه بعد پاس نمیشه بعد میام میگم خدا نخواست پاس بشه

اشتباه از خودم هست نمیام بنداز م گردن کسی دیگه

یا نکن با فیل با نان مشورت . یا که کردی خانه ای ساز که فیل توش بره

ما باید یاد بگیریم به همدیگه احترام بذاریم باید یاد بگیریم همدیگه رو دوست داشته باشیم

جای که من کار میکردم یکی گفت حاضرم ثروتم همه مال تو باشه و من جای تو

من هم مسئول اون قسمت بودم . بمن میگفتم باز هم میرسم به همینجا که هستم.

گفتم اخه چطوری چه چوری میشه بازم به همین جا برسی . گفت با مردوم داری باز میرسم به همینجا

اری دوست عزیز با دوست داشتن دل ادم روشن میشه ولی کینه و نفرت دل ادمو سیاه و چرکین میکنه

بازم حرف دارم خیلی زیا د اگه بنویسم میشه یه کتاب . هیچکس برای من هم کاری نکرد . ولی باز دوست دارم این دل منه

بعضی وقتها از خدا میخواستم یه دله سنگی داشته باشم ولی بازم نمیتونم.
                          آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2015/12/30, 12:09.

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
                            خدا شاهده من هم تو ضرر هستم شاید به جرت بگوم صد میلیون تو ضرر هستم ولی دلیلی نداره بیام ناسزا بگم دلیلی نداره چی بگم بعضی وقتها دلم میخواد یه دنیا حرف بزنم. چی بگم با ناسزا گفتن هیچی درست نمیشه . بعنوان مثال من میام چک میکشم بدون پشتوانه بعد پاس نمیشه بعد میام میگم خدا نخواست پاس بشه
                            آفرین این یعنی احساس مسولیت و پذیرش اون ، این یعنی اعتماد بنفس، یعنی ادب یعنی امید

نظر

• FARIBORZ NAEL
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2015
                              • 1837

خواهشا قیاس بی ربط نکنید

خیلی فرق هست بین چک کشیدن با اینکه وزیر اقتصاد بیاد بگه قیمتها در کف هست و فروشنده بازنده!!!! و باز از همون قیمتها 50% زیان دوباره!

اگر دستش خالی بود،حداقل میتونست چیزی نگه.
                              نمیتونست؟؟

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                                خواهشا قیاس بی ربط نکنید خیلی فرق هست بین چک کشیدن با اینکه وزیر اقتصاد بیاد بگه قیمتها در کف هست و فروشنده بازنده!!!! و باز از همون قیمتها 50% زیان دوباره! اگر دستش خالی بود،حداقل میتونست چیزی نگه. نمیتونست؟؟
                                فرمایش شما متین ولی اگر ما هم وزیر بودیم شاید برای اینکه بازار سقوط نکنه همین اقدام را می کردیم در بد وضعیتی بودیم مخصو صا کسانیکه از ملت ضربه خوردند کسانیکه تمامیت خواه هستند کسانیکه فکر می کنند نماینده خدایند. کسانیکه......
                                آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2015/12/30, 12:30.

نظر

در حال کار...
                                X