کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من به مسائل حاشیه ای کاری ندارم . وظیفه اخلاقی دارم سقوط ها رو اعلام کنم . همین . متاسفانه تو بازار ، سقوط پیش رو داریم و مردم بی اطلاع هستند، مواضب باشین تو چه قیمتی خرید میکنید !!!
من به مسائل حاشیه ای کاری ندارم . وظیفه اخلاقی دارم سقوط ها رو اعلام کنم . همین . متاسفانه تو بازار ، سقوط پیش رو داریم و مردم بی اطلاع هستند، مواضب باشین تو چه قیمتی خرید میکنید !!!
انوقت وظیفه شما تو صعود ها چی بوده؟؟؟
از نظر علمی چه فاند چه تکنیکال نظرات محترمه نه نظرات رو باد هوا!!
شما چند دلیل از ریسک هاس سیستماتیک و غیر سیستماتیک بازار برای سقوط بیا بنده شخصا استقبال میکنم!!
هر ریزشی به دید اصلاح کوتاه مدت باید دید و بازار با دید میان مدت از اون سقوط ها نخواهد داشت!
نوشته اصلی توسط خوشبخت
انوقت وظیفه شما تو صعود ها چی بوده؟؟؟
شما چند دلیل از ریسک هاس سیستماتیک و غیر سیستماتیک بازار برای سقوط بیا بنده شخصا استقبال میکنم!!
هر ریزشی به دید اصلاح کوتاه مدت باید دید و بازار با دید میان مدت از اون سقوط ها نخواهد داشت! ................... آینده همه چیز رو روشن میکنه، من بحثی ندارم ، فقط نظرم رو گفتم . امیدوارم اشتباه باشه !!
....................
افرین دوستان من با هم خوب باشید ممنون از همه عزیزان.
ما تازه با ارزش یک شرکت یا یک صنعت که 15 سال از بازار عفب هست میرویم جلو.
انشاءالله از 120 هزار واحد رد شدیم تازه با پسا تحریم و صادرات و واردات کار داریم خیلی زیاد.
تازه تکلیف وزنی و قیمتی رم مشخص میکنیم با هم دیگه همه با هم یا علی
هر ریزشی به دید اصلاح کوتاه مدت باید دید و بازار با دید میان مدت از اون سقوط ها نخواهد داشت!
بلحاظ فاند هنوز تغييري در دي پي اس رخ نداده
و واكنش بازار كاملا هيجاني هست حتي اگر خبر رو بخرن
بعنوان مثال وبصادر كه بالاي ١٠٠ معامله ميشه سال ٩٦ هم نميتونه ٢٠ تومن سود بسازه
بلحاظ تكنيكال براي تغيير روند نياز به شكست داو داريم
يعني هيچ موقع روند تغيير نمي كند تا شكست داو اتفاق نيفتد (ماخذ كتاب جان مورفي )
در شكست داو پس از شكست اخرين سقف نزول قيمت به ان پولبك ميكند
و دومرتبه به مسير صعود ادامه ميدهد
يعني غير ممكن است كه تغيير روند انجام بشه بدون اينكه اصلاح اتفاق بيفته
پس همه ميدونن اصلاح دير يا زود اتفاق ميفته
شاخص پایینی نداره اما پول بین گروههای مختلف میچرخه ، باید به موقع زمان تعویض بین گروههای مختلف را تشخیص بدید که پولخوابی نداشته باشید ، صعود شاخص کماکان ادامه خواهد داشت .
نظر