کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جالبه بازار که منفی شد یاد تحلیل ! و سرمایه گذاری بلند مدت ! و عقل اقتصادی !!! افتادند !!!
وقتی که با صف سازی و شاخص سازی میزدند زیر بازار ! یاد تحلیل نبودند !!! عقل اقتصادی مهم نبود اصلا !!!
قیمت سهام برخی شرکتها در مقایسه با سودآوری و چشم انداز اقتصادی کشور با کدام عقل اقتصادی همخوانی دارد!؟؟؟
حالا صبر کنید ببیند در این چند ماه با عوض شدن شرایط سیاسی خارجی چه رقمی شاخص کل خواهد دید البته تا زمان انتخابات ایران با این شرایط شاخص سازی در واجبات دولت قرار میگیرد
جمهوری اسلامی هرگز نمیتونه بدون صلح با دنیا امور داخل رو درست کنه! نرخ خوراک اصلا صفر بشه چه فایده ای داره؟فقط رانت به وجود میاد مگه خودرویی با این همه حمایت و تعرفه و تبعیض رشد کرده تو این کشور؟؟؟
من فقط امید دارم روحانی با ترامپ سر قضیه عربستان با هم مچ بشن و اوضاع از این نقطه مشترک آروم بشه
چون ترامپ از عربستان بخاطر حمایت زیاد عربستان از هیلاری کینه داره،و آشکارا بیان کرده
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
حالا صبر کنید ببیند در این چند ماه با عوض شدن شرایط سیاسی خارجی چه رقمی شاخص کل خواهد دید البته تا زمان انتخابات ایران با این شرایط شاخص سازی در واجبات دولت قرار میگیرد
حالا تا اینجا فعلا نتایج انتخابات آمریکا را در بازار نظاره گر هستیم !
جمهوری اسلامی هرگز نمیتونه بدون صلح با دنیا امور داخل رو درست کنه! نرخ خوراک اصلا صفر بشه چه فایده ای داره؟فقط رانت به وجود میاد مگه خودرویی با این همه حمایت و تعرفه و تبعیض رشد کرده تو این کشور؟؟؟
من فقط امید دارم روحانی با ترامپ سر قضیه عربستان با هم مچ بشن و اوضاع از این نقطه مشترک آروم بشه
چون ترامپ از عربستان بخاطر حمایت زیاد عربستان از هیلاری کینه داره،و آشکارا بیان کرده
امید خدا عربستان ولدزنا و وهابی های آدم خوار به درک میروند اگر ترامپ به وعده های خود در مورد عربستان عمل کند زودتر این اتفاق خواهد افتاد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
حمایت از بازار داره شروع میشه و سهم های معدنی دارند رشد می کنند با انتخاب ترامپ هیچ راهی برای این دولت نمی ماند جز حمایت از بازار از روی ناچاری خواهیم دید
قبلا هم گفتم ترامپ های و هو دارد ولی تاجر است با چنین شخصی بهنر میشه کنار آمد این تحلیل را برای 3 ماه آینده بیاد داشته باشید
ترامپ: ما با همه كشورهايي كه بخواهند با ما كنار بيايند كنار خواهيم امد ، هيچ چيز غير ممكني براي امريكا وجود نخواهد داشت
ما با همه مردم و ملتها منصفانه برخورد خواهيم كرد و دنبال شراكت خواهيم بود نه جنگ
هنوز ساعاتی نگذشته اولین جراغ را که ترامپ اهل معامله است رو خودش روشن کرد
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر