جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    یکی از نظراتی که قبلا داده شده و با توجه به واقیعات فعلی جالب به نظر می رسد نظر جناب رجبی است که اون موقع فکر کنم کسی اونو تحویل نگرفت خودم هم با این نظر موافق نبودم
    جناب Abad شما قبول دارید که نظر شما و برخی کاربران دیگر درباره رای آوری کلینتون در انتخابات آمریکا وهمچنین نحوه اثرگذاری اون بر اقتصاد ایران اشتباه بوده !؟ یا حداقل اونی نبوده که شما تصور میکردید !؟

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      جناب Abad شما قبول دارید که نظر شما و برخی کاربران دیگر درباره رای آوری کلینتون در انتخابات آمریکا وهمچنین نحوه اثرگذاری اون بر اقتصاد ایران اشتباه بوده !؟ یا حداقل اونی نبوده که شما تصور میکردید !؟
      اینجوری به قضایا نگاه نکنید ، بارها گفته ام دنبال یادگیری هستم ، و اگر اشتباه کنم می پذیرم ، اما خودم احتمال پیروزی کلینتون رو بیشتر می دونستم به همین دلیل نقد نبودم . اما باز هم سبد رو دو وجهی بستم ( ترکیبی از بانکی ، خودرویی ، فلزاتی و تک سهم سمگا ) چون در روز های آخر رای ترامپ در نظر سنجی ها خیلی به هم نزدیک شد . اما وقتی رسیدم به آینده ای که فبلا حال بوده ، واقعیت رو می پذیرم و سعی می کنم تاثیرات اون رو بررسی و خودم رو در اسرع وقت با آن هماهنگ کنم ( منظورم معاملات هست ) .
      اینجاست که میگم نباید تعصب داشته باشیم تا بتوانیم تغییرات رو بفهمیم و تاثیرات رو شناسایی کنیم و بعد با ذهنیت درست تصمیم درست مغاملاتی بگیریم . درود
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

اینجوری به قضایا نگاه نکنید ، بارها گفته ام دنبال یادگیری هستم ، و اگر اشتباه کنم می پذیرم ، اما خودم احتمال پیروزی کلینتون رو بیشتر می دونستم به همین دلیل نقد نبودم . اما باز هم سبد رو دو وجهی بستم ( ترکیبی از بانکی ، خودرویی ، فلزاتی و تک سهم سمگا ) چون در روز های آخر رای ترامپ در نظر سنجی ها خیلی به هم نزدیک شد . اما وقتی رسیدم به آینده ای که فبلا حال بوده ، واقعیت رو می پذیرم و سعی می کنم تاثیرات اون رو بررسی و خودم رو در اسرع وقت با آن هماهنگ کنم ( منظورم معاملات هست ) .
        اینجاست که میگم نباید تعصب داشته باشیم تا بتوانیم تغییرات رو بفهمیم و تاثیرات رو شناسایی کنیم و بعد با ذهنیت درست تصمیم درست مغاملاتی بگیریم . درود
        حالا پیروز نشدن کلینتون و مسایل انتخاباتی و رای آوری رو کسی انتظار پیش بینی دقیق نداره !

اما آثار اون بر اقتصاد رو قبول کنید که اشتباه میکردید !

حتی آثاری که برخی افراد از پیروز شدن ترامپ قبل از انتخابات ذکر میکردن هم تا اینجا معلوم شده که اشتباه بوده ! و در برخی موارد برعکس حتی !!!

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

بوی تردید در بورس تهران

P/ E بازار و ریسک ورود سرمایه‌گذاران

در حال حاضر با توجه به بالا بودن نسبت P/ E (قیمت به درآمد) در بورس تهران، ریسک ورود سرمایه‌گذاران افزایش یافته است. P/ E به نوعی بیانگر انتظارات سهامداران از سودآوری آینده شرکت‌ها است. نسبتی که هم اکنون برای متوسط کل بازار حدود 7 مرتبه است. بر این اساس سرمایه‌گذاری در قیمت‌های فعلی زمانی به صرفه خواهد بود که یا نگاهی بلندمدت بر این سرمایه‌گذاری حکمفرما باشد یا رشد سودآوری آنچنان سریع‌ باشد که زمینه تعدیل نسبت مذکور را فراهم آورد. از این رو در این میان همچنان تردیدهایی برای ورود سهامداران وجود دارد، چرا که سرمایه‌گذاران هزینه فرصت دارایی خود را به خوبی مورد سنجش قرار می‌دهند.

نگاه بورس تهران به بازارهای جهانی

با وجود تعطیلی بازارهای جهانی طی معاملات روز گذشته بورس تهران، سهامداران رشد روز شنبه را فرصتی برای کسب سود شناسایی کردند. در این میان رفتار غافلگیرانه بازارهای پولی و مالی طی روزهای اخیر در نتیجه انتخاب دونالد ترامپ این نگرانی را در میان سرمایه‌گذاران به وجود آورده است که بار دیگر با تکرار این غافلگیری‌ها شاهد بازگشت قیمت‌ها در بازارهای جهانی باشند.به‌عنوان مثال می‌توان به روند قیمت طلا در بازارهای جهانی اشاره کرد. هیچ موسسه معتبری گمان نمی‌کرد که پس از انتخاب ترامپ، طلا در بازارهای جهانی چنین روندی را طی کند. اونس طلای جهانی، با افت هفتگی 9/ 5 درصدی، بیشترین افت هفتگی از ژوئن 2013 را ثبت کرد و به قیمت 6/ 1227 دلار معامله شد. این روند در بازارهای دیگر نیز مشاهده شد. با مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا قیمت مس به بالاترین میزان خود در دو سال گذشته رسید. یکی از وعده‌های اقتصادی ترامپ در جریان کمپین انتخاباتی‌اش هزینه کردن یک هزار میلیارد دلاری برای بازسازی جاده‌ها، پل‌ها، فرودگاه‌ها و خطوط هوایی، بیمارستان‌ها و مدارس در طول 10 سال بود و همین وعده نوسازی زیرساخت‌ها در آمریکا، بازار فلزات و به‌ویژه مس را به حرکت درآورده است. با این حال به نظر می‌رسد افزایش قیمت مس در روزهای اخیر آسیب‌پذیر است و امکان برگشت قیمت‌ها وجود دارد. در مجموع بخشی از تردیدهای به وجود‌آمده در بازارهای جهانی به آمریکا و انتخاب ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهوری این کشور برمی‌گردد و بخشی دیگر وضعیت نگران‌کننده اقتصاد چین است.

دنیای اقتصاد - فاطمه اسماعیلی: شاخص‌کل بورس تهران معاملات روز گذشته را با رشد اندک 38 واحدی به پایان رساند. شاخص کل بازار سهام در حالی با رشد 05/ 0 درصدی همراه شد که شاخص کل هم‌وزن رشد حدود 6/ 0 درصدی را تجربه کرد. موضوعی که حکایت از تداوم توجه معامله‌گران به نمادهای کوچک‌تر بازار سهام دارد. از نکات قابل توجه این روزهای بازار سهام افزایش تردید در میان سهامداران است. تردیدی که از دو عامل داخلی و بین‌المللی نشأت می‌گیرد. بخشی از تردیدهای به وجود آمده در بازارهای داخلی به بالا بودن نسبت P/ E (قیمت به درآمد) در بورس تهران و افزایش ریسک ورود سرمایه‌گذاران مرتبط است.

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

حالا پیروز نشدن کلینتون و مسایل انتخاباتی و رای آوری رو کسی انتظار پیش بینی دقیق نداره !

اما آثار اون بر اقتصاد رو قبول کنید که اشتباه میکردید !

حتی آثاری که برخی افراد از پیروز شدن ترامپ قبل از انتخابات ذکر میکردن هم تا اینجا معلوم شده که اشتباه بوده ! و در برخی موارد برعکس حتی !!!
            اینا به هم وصله ، اگر بگید کلینتون میاد خوب انتظار اثرات مرتبط به اون رو دارید و این عقلانی است و اگر ترامپ ... پس اثرات ترامپ ...
            وفتی اتفاق دیگه ای افتاد دیگه شما نباید در گذشته بمانید و سریع باید اوضاع جدید رو تحلیل کنید و اثراتش رو ، در پیش بینی هم احتمالی عمل می کنیم و احتمال وقوع رو مد نظر قرار می دیم مثلا من سبدم حدودا 30 درصد بدون ارتباط 40 درصد با احتمال رای کلینتون و 30 درصد احتمال رای ترامپ . ولی در احتمال وقوع باید تاثیرات هر دو رو بدونی تا سریع هماهنگ بشی . بعد هم با واقعت جدید جلو بری .

و یه چیز جالب بگم که نظرم در هر دو صورت روندی صعودی بود البته خوب روز اول تاثیرات روانی می زاره الان هم روند رو صعودی می بینم با تغییر در بازدهی گروهای بورسی .

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post702879

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post702177
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

تردید سرمایه‌گذاران در دوراهی سیاست‌های ترامپ

دونالد ترامپ پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و در جریان سخنرانی‌ها و مناظرات خود جزئیاتی درباره سیاست‌هایش در صورت ورود به کاخ سفید ارائه کرد و وعده‌هایی داد. حال به نظر می‌رسد اخذ هر گونه تصمیمی از سوی فعالان اقتصادی دنیا مشروط بر این است که رئیس‌جمهوری جمهوری‌خواه آمریکایی‌ها به چه میزان قصد و توانایی اجرایی‌کردن شعارهای انتخاباتی خود را دارد. برخی سخنان ترامپ را تنها وعده‌هایی می‌دانند که قرار نیست اجرایی شود و برخی دیگر بر این اعتقادند که وی برای انتخاب شدن در دور دوم ریاست جمهوری باید شعارهای داده شده را اجرایی کند. در این میان با وجود اینکه حزب جمهوری‌خواه در کنگره آمریکا و همچنین مجلس سنا اکثریت کرسی‌ها را در اختیار دارند اما بسیاری از جمهوری‌خواهان در این دوره از انتخابات از دونالد ترامپ حمایت نکردند و حتی برخی از آنها نیز در عمل از هیلاری کلینتون دفاع کردند. بر این اساس طبیعتا رئیس‌جمهوری آمریکا برای عملی کردن وعده‌های خود با چالش‌های فراوانی همراه خواهد بود.

به‌طور کلی سیاست‌های ترامپ را می‌توان در دو دسته کلی مثبت و منفی جای داد. در وهله اول وی خواهان کاهش 20 واحد درصدی مالیات به‌عنوان یک محرک مالی است. دونالد ترامپ گفته است که می‌خواهد در دور اول حدود 500 میلیارد دلار و در مجموع یک هزار میلیارد دلار در بخش زیرساخت هزینه کند تا این کشور شاهد افزایش اشتغال در بخش‌های مختلف اقتصادی همچون معدن و انرژی باشد. طبیعتا این حجم از سرمایه‌گذاری و همچنین کاهش مالیات که خود محرکی جدی برای رشد اقتصادی است پیام مثبتی برای تقاضای کالاهای اساسی است. موضوعی که طی روزهای اخیر به رشد محسوس قیمت کالاها در بازارهای جهانی منتهی شد.

اما سیاست دوم ترامپ که وی بارها در سخنرانی‌های خود به آن اشاره کرده است، موضوع اقتصاد بسته در فضای تجارت جهانی است. به گفته وی یکی از معضلات کنونی آمریکا کالاهای وارداتی است. بر این اساس ترامپ خواهان وضع تعرفه سنگین بر واردات کالا است. ترامپ این سیاست را با هدف بازگرداندن کارخانه‌های خارج شده از آمریکا اجرا خواهد کرد در حالی که به نظر می‌رسد امکان بازگشت کارخانه‌های مذکور به آمریکا وجود ندارد. علاوه بر این ایجاد محدودیت‌های تجاری این چنینی به شدت روی تقاضای کالاها در این کشور تاثیر منفی بر جا می‌گذارد، چرا‌که کشورهای دیگر نیز می‌توانند در مقابل این سیاست‌گذاری آمریکا مقابله به مثل کرده و با وضع تعرفه‌های سنگین از خرید کالاهای آمریکایی امتناع کنند تا این کشور شاهد یک قفل تجاری باشد. یکی از کشورهای مورد اشاره ترامپ در اجرای این سیاست چین است. وضع تعرفه‌های وارداتی روی کالاهای چینی در کوتاه‌مدت دو اثر بسیار مهم دارد. در درجه اول برخی از آمریکایی‌ها که برای تامین نیازهای روزمره خود به کالاهای ارزان‌قیمت چینی وابسته هستند، شاهد کاهش استاندارد زندگی خود خواهند بود. این مساله بسیار مهم زمینه‌ساز افزایش نابرابری اقتصادی در این کشور است. بر این اساس به دنبال آغاز جنگ اقتصادی میان این دو کشور (آمریکا و چین)، طبیعتا فرصت‌های شغلی بیشتری در آمریکا از بین رفته و به دنبال آن زیر‌ساخت‌های اقتصادی این کشور در معرض نابودی بیشتر قرار خواهند گرفت. حال با وجود اینکه در روزهای اخیر معامله‌گران به سیاست نخست ترامپ یعنی کاهش مالیات و رشد اقتصادی وزن بیشتری داده‌اند اما همچنان ریسک تضاد این دو سیاست به علاوه ریسک قابلیت اجرایی شدن این سیاست‌ها، سرمایه‌گذاران را در سطح دنیا با تردیدهای جدی مواجه کرده است.

دنیای اقتصاد - فاطمه اسماعیلی: شاخص‌کل بورس تهران معاملات روز گذشته را با رشد اندک 38 واحدی به پایان رساند. شاخص کل بازار سهام در حالی با رشد 05/ 0 درصدی همراه شد که شاخص کل هم‌وزن رشد حدود 6/ 0 درصدی را تجربه کرد. موضوعی که حکایت از تداوم توجه معامله‌گران به نمادهای کوچک‌تر بازار سهام دارد. از نکات قابل توجه این روزهای بازار سهام افزایش تردید در میان سهامداران است. تردیدی که از دو عامل داخلی و بین‌المللی نشأت می‌گیرد. بخشی از تردیدهای به وجود آمده در بازارهای داخلی به بالا بودن نسبت P/ E (قیمت به درآمد) در بورس تهران و افزایش ریسک ورود سرمایه‌گذاران مرتبط است.

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

بوی تردید در بورس تهران

P/ E بازار و ریسک ورود سرمایه‌گذاران

در حال حاضر با توجه به بالا بودن نسبت P/ E (قیمت به درآمد) در بورس تهران، ریسک ورود سرمایه‌گذاران افزایش یافته است. P/ E به نوعی بیانگر انتظارات سهامداران از سودآوری آینده شرکت‌ها است. نسبتی که هم اکنون برای متوسط کل بازار حدود 7 مرتبه است. بر این اساس سرمایه‌گذاری در قیمت‌های فعلی زمانی به صرفه خواهد بود که یا نگاهی بلندمدت بر این سرمایه‌گذاری حکمفرما باشد یا رشد سودآوری آنچنان سریع‌ باشد که زمینه تعدیل نسبت مذکور را فراهم آورد. از این رو در این میان همچنان تردیدهایی برای ورود سهامداران وجود دارد، چرا که سرمایه‌گذاران هزینه فرصت دارایی خود را به خوبی مورد سنجش قرار می‌دهند.

نگاه بورس تهران به بازارهای جهانی

با وجود تعطیلی بازارهای جهانی طی معاملات روز گذشته بورس تهران، سهامداران رشد روز شنبه را فرصتی برای کسب سود شناسایی کردند. در این میان رفتار غافلگیرانه بازارهای پولی و مالی طی روزهای اخیر در نتیجه انتخاب دونالد ترامپ این نگرانی را در میان سرمایه‌گذاران به وجود آورده است که بار دیگر با تکرار این غافلگیری‌ها شاهد بازگشت قیمت‌ها در بازارهای جهانی باشند.به‌عنوان مثال می‌توان به روند قیمت طلا در بازارهای جهانی اشاره کرد. هیچ موسسه معتبری گمان نمی‌کرد که پس از انتخاب ترامپ، طلا در بازارهای جهانی چنین روندی را طی کند. اونس طلای جهانی، با افت هفتگی 9/ 5 درصدی، بیشترین افت هفتگی از ژوئن 2013 را ثبت کرد و به قیمت 6/ 1227 دلار معامله شد. این روند در بازارهای دیگر نیز مشاهده شد. با مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا قیمت مس به بالاترین میزان خود در دو سال گذشته رسید. یکی از وعده‌های اقتصادی ترامپ در جریان کمپین انتخاباتی‌اش هزینه کردن یک هزار میلیارد دلاری برای بازسازی جاده‌ها، پل‌ها، فرودگاه‌ها و خطوط هوایی، بیمارستان‌ها و مدارس در طول 10 سال بود و همین وعده نوسازی زیرساخت‌ها در آمریکا، بازار فلزات و به‌ویژه مس را به حرکت درآورده است. با این حال به نظر می‌رسد افزایش قیمت مس در روزهای اخیر آسیب‌پذیر است و امکان برگشت قیمت‌ها وجود دارد. در مجموع بخشی از تردیدهای به وجود‌آمده در بازارهای جهانی به آمریکا و انتخاب ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهوری این کشور برمی‌گردد و بخشی دیگر وضعیت نگران‌کننده اقتصاد چین است.

http://donya-e-eqtesad.com/news/1079378

از گروه روی فعلا کبافق و فرارو 2 برابر شده با همین قیمتهای روی و دیگر سهم های گروه روی هم می شوند بعد بیا هر چه قدر خواستی صبح تا

شب تبلیغات منفی بکن تا خسته بشی
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                  از گروه روی فعلا کبافق و فرارو 2 برابر شده با همین قیمتهای روی و دیگر سهم های گروه روی هم می شوند بعد بیا هر چه قدر خواستی صبح تا

شب تبلیغات منفی بکن تا خسته بشی
                  مطلب روزنامه دنیای اقتصاد هست !

منکه ننوشتم !

من نمیدونم شما چرا اینقدر ضعیف و ناپخته برخورد میکنی !

تبلیغات منفی و بکن تا خسته بشی و ... از این چیزها دست بردار !

واقعا دید خیلی بد و نادرستی داری !

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

مطلب روزنامه دنیای اقتصاد هست !

منکه ننوشتم !

من نمیدونم شما چرا اینقدر ضعیف و ناپخته برخورد میکنی !

تبلیغات منفی و بکن تا خسته بشی و ... از این چیزها دست بردار !

واقعا دید خیلی بد و نادرستی داری !

من دید خیلی بدی دارم یا تو از صبح تا شب فقط یاس و نا امیدی انتقال میدی برو خودت را رنگ کن البته بازار با ارسال های تو و دنیای اقتصاد تصمیم نمیگیره و راه خودش را میره

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

من دید خیلی بدی دارم یا تو از صبح تا شب فقط یاس و نا امیدی انتقال میدی برو خودت را رنگ کن البته بازار با ارسال های تو و دنیای اقتصاد تصمیم نمیگیره و راه خودش را میره
                      دیدت بد هست برای اینکه تا مطلبی مخالف نظر خودت می بینی زود انگ میزنی که تبلیغات منفی و ....

فکر میکنی همه کشور اینجا نشستن تا من این مطلبو بزنم اینجا و تبلیغات منفی بشه !

روزنامه رسمی کشور هست ! چاپ کرده ! خیلی هم بیشتر از افرادی که در این سایت میان ، مطلب این روزنامه رو در سراسر کشور خوندن !

میگم دیدت بده برای همینه که هنوز نمیدونی فضای مجازی و تالارهای گفتگو برای چی هست !

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

دو پست اول مربوط به دیروز بقیه مربوط به امروز ،،، انتخابات امریکا تمام شد و اثرش یک روز برای بورس مصرف داشت بازار هم در حال اتمام است خسته نباشید.

امروز گروه خودرو هم سبز شد و این نظر کاملا به درستی نزدیک شد

نظر

• Francis
                          عضو فعال
                          • Jan 2016
                          • 328

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید
                          گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم

نگار جون ناراحت نشیا! حرف من نیست حرف شاعر رسمی مملکته
                          :)):))

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

در اصل توسط Francis پست شده است View Post

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید
                            گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم

نگار جون ناراحت نشیا! حرف من نیست حرف شاعر رسمی مملکته
                            :)):))
                            جناب ایرج هم همش برای من می نوشت ناراحت نباش ! کلینتون رای میاره و برجام فلان و بهمان میشه و ....

فعلا معلومه چه کسانی ناراحتن !!!

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

جناب ایرج هم همش برای من می نوشت ناراحت نباش ! کلینتون رای میاره و برجام فلان و بهمان میشه و ....

فعلا معلومه چه کسانی ناراحتن !!!

باز هم میگم ناراحت نباش بنده از چند سبد مختلف سهم دارم و نگران گروه خودروی هم نیستم و باز هم اعتقاد دارم بازار روند صعودی خواهد گرفت

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

این گفتگو مفید باعث امیدواری برای رشد قیمتهای جهانی میشه چون ترامپ مانع واردات کالاهای اساسی از چین به امریکا نمیشه و خودش هم به دنبال رشد اقتصادی بالا در امریکا می

باشد مصرف این محصولات باعث بالا رفتن قیمتهای جهانی میشه

بعد از تماس تلفنی با همتای چینی؛

ترامپ: آمریکا و چین یکی از قویترین روابط را خواهند داشت

- دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳
                                بین الملل > آمریکای شمالی

نظر

در حال کار...
                                X