جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    لامصب كف ندارن.
    و گاهی وقت ها سقف ندارن ، مسئله این است
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

از سال 92 تا الان بجز چند تا تك سهم و يك دوره گروه خودروئي و روي ، اكثر فعالين بازا بورس تو زيان هستن. بله شايد هر 10 سال يكبار بورس گاوي ميشه ولي الان3 سال و 3 ماهه كه بورس ما همه رو برده تو ضرر. با ورود تلگرام هم همه نوسانگير شدن. مشكلات اين بازار زياده. اخيرا هم دارن بازار پايه رو دستكاري ميكنن. يكي نيست بگه سهم خوب بازار پايه رو آنلاين كنيد و بجاش اين سهم هاي داغون مثل خاور و خكاوه و... تو بازار اصلي هستن.

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        از سال 92 تا الان بجز چند تا تك سهم و يك دوره گروه خودروئي و روي ، اكثر فعالين بازا بورس تو زيان هستن. بله شايد هر 10 سال يكبار بورس گاوي ميشه ولي الان3 سال و 3 ماهه كه بورس ما همه رو برده تو ضرر. با ورود تلگرام هم همه نوسانگير شدن. مشكلات اين بازار زياده. اخيرا هم دارن بازار پايه رو دستكاري ميكنن. يكي نيست بگه سهم خوب بازار پايه رو آنلاين كنيد و بجاش اين سهم هاي داغون مثل خاور و خكاوه و... تو بازار اصلي هستن.
        این سهم ها رفت بازار پایه قیمتشان میشود 3 برابر میروند بالای 300 تومان چون راحت تر سفته بازی میکنند پیشنهاد بسیار عالی میباشد هر چه زودتر بروند بازار پایه
        آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2017/03/05, 11:36.
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

بابا دنبال پایین بالا رفتن کلیت بازار نباشید ، فرصت های خوب همیشه هست . یه کمی توجه می خواد ، و مدیریت طمع و ترس و یه کمی صبر .

فرصت های سود آوری همیشه وجود دارد.
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
            بابا دنبال پایین بالا رفتن کلیت بازار نباشید ، فرصت های خوب همیشه هست . یه کمی توجه می خواد ، و مدیریت طمع و ترس و یه کمی صبر .

فرصت های سود آوری همیشه وجود دارد.

شفارس رفت به سمت صف خرید .

همین یک ساعت پیش یک پله در 168 خرید کردم در تاپیک شفارس هم اعلام کردم

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post712939

نظر

• ایرانی
              ستاره دار(1)
              • Jun 2011
              • 2579

حق استفاده نشده خپارس بالاخره 60 ریال معامله شد

دیروز 1 ریال ، امروز 60 ریال

بروید خدا را صد هزار مرتبه شکر کنید که ایندفعه شانس آورید و از ضرر حسابی جستید

من اگر جای شماها بودم ( یعنی منظورم دارندگان حق تقدم خپارس )، 50% پولش را صدقه میدادم و یا به یه بدبخت و بیچاره و خانواده نیازمند کمک میکردم

واقعاً دارندگان حق از یک خطر حسابی ، قِسِر در رفتن

یعنی شانس آوردن در حد تیم ملی /:.ohno-smiley.:/

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                شفارس رفت به سمت صف خرید .

همین یک ساعت پیش یک پله در 168 خرید کردم در تاپیک شفارس هم اعلام کردم

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post712939
                و صف خرید ..... شفارس شیراز و رکن آباد ... و حافظ شیرین سخن

نظر

• mohsen68
                  عضو فعال
                  • Jun 2012
                  • 1756

بازگشایی شتران بی خودترین سهم های بازار پالایشی ها!! اینهمه سهم خوب و عالی اما....

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

شاخص 4 سال قبل 76 هزار امروز هم 76 هزار

من اگه جای روحانی بودم آب میشدم میرفتم توی زمین به جای سخنرانی و دروغگویی

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                      شاخص 4 سال قبل 76 هزار امروز هم 76 هزار

من اگه جای روحانی بودم آب میشدم میرفتم توی زمین به جای سخنرانی و دروغگویی
                      همین سهامداران کلی سال 92 برای حسن تبلیغ کردند. الان هم یکی دو هفته قبل از انتخابات بازار رو سبز میکنند کلی از سهامدارها بهش رای میدند.
                      واقعا من کاری به شاخص ندارم . سازو کار بازار . بستن و باز کردن های دلبخواهی. سفته بازی های عجیب و غریب .نمره قبولی نمیگیره این دولت .

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                        همین سهامداران کلی سال 92 برای حسن تبلیغ کردند. الان هم یکی دو هفته قبل از انتخابات بازار رو سبز میکنند کلی از سهامدارها بهش رای میدند.
                        واقعا من کاری به شاخص ندارم . سازو کار بازار . بستن و باز کردن های دلبخواهی. سفته بازی های عجیب و غریب .نمره قبولی نمیگیره این دولت .

به هیچ وجه اینطور نیست آقا حیدر با 2 هفته مثبت زیان 50 الی 60 درصدی سهامداران جبران نمیشه

سهامداران دیگه فریب نمیخورند و انتقام خود را از روحانی خواهند گرفت دیگه فریب بسته

مپنا 8 ماه بسته امروز باز شد با 15 درصد زیان 8 ماه سهم بسته بود بابت حبس نقدینگی که نقشه آن را طیب نیا و دولت روحانی کشیده روحانی میتواند با سرمایه مردم را با خاک یکسان کند ولی سهامداران نمیتوانند انتقام دروغگویی را بگیرند روحانی دیگه تمام شده
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                          به هیچ وجه اینطور نیست آقا حیدر با 2 هفته مثبت زیان 50 الی 60 درصدی سهامداران جبران نمیشه

سهامداران دیگه فریب نمیخورند و انتقام خود را از روحانی خواهند گرفت دیگه فریب بسته

مپنا 8 ماه بسته امروز باز شد با 15 درصد زیان 8 ماه سهم بسته بود بابت حبس نقدینگی که نقشه آن را طیب نیا و دولت روحانی کشیده روحانی میتواند با سرمایه مردم را با خاک یکسان کند ولی سهامداران نمیتوانند انتقام دروغگویی را بگیرند روحانی دیگه تمام شده
                          امیدوارم .
                          واقعا عملکرد قابل دفاعی نداشتند. بگذریم از بحث سیاست و.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                            امیدوارم .
                            واقعا عملکرد قابل دفاعی نداشتند. بگذریم از بحث سیاست و.
                            از نظر من در حوزه اقتصادی بسیار خوب عمل کرده.
                            وقتی یه اقتصاد لجام گسیخته با تورم سرسام آور رو تحویل میگیرید این زمان میبره تا درست بشه.کار یکی دو سال نیست.
                            روحانی کاندیدای محبوب من نیست ولی اگر قیاس با احمدی نژاد بشه بمراتب بهتر از ایشون در زمینه اقتصادی بصورت ریشه ای کار کرده.
                            اگر فکر میکنید من اشتباه میکنم بهتره یه سر به کشور دوست احمدی نژاد ،ونزوئلا بزنید تا ببینید تورم لجام گسیخته با اونجا چیکار کرده.الان تورم ونزوئلا 740 درصد هست و پول اونجا اونقدر بی ارزش شده که اسکناس ها رو وزن میکنند و کالا میدهندمثلا 50 گرم اسکناس برابره با 250 گرم گوشت!!! اینو من نمیگم اخبار رسیده از ونزوئلا میگه.
                            حالا خدا رو شکر که ما به اون مرحله نرسیدیم.
                            بازهم میگم بهتر از اینم هم میشد عمل کرد ولی قیاس با دولت قبلی بشه این دولت بسیار و بسیار بهتر در زمینه اقتصاد عمل کرده.
                            حالا یه عده میان میگند پس رکود چی؟ که بنظر من رکود بودن کشور بهتر از تورم سرسام آوره.البته رکود هم میگذره.
                            البته من بشخصه اعتقادی به رکود ندارم.کمااینکه الان من میخوام مسکن بخرم ولی چون قیمت ها بالاست نمیخرم ،قیمت ها رو بیارن پایین همین الان خریدارم.چرا باید تولیدکننده مسکن بالای صددرصد سود کنه؟
                            بقیه کالاها هم کم و بیش وضعیت مشابهی دارند.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

یعنی آخرش چی میشه؟
                              انتخابات نزدیکه
                              انتخابات خیلی مهمه
                              دوستان شیخ حسن له له میزنن تا یکی شرکت کنه
                              از هفته آینده تا نزدیک انتخابات بورس را براتون چنان مثبت کنند که عکس شیح حسن را ماچ کنین

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7516

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                از نظر من در حوزه اقتصادی بسیار خوب عمل کرده.
                                وقتی یه اقتصاد لجام گسیخته با تورم سرسام آور رو تحویل میگیرید این زمان میبره تا درست بشه.کار یکی دو سال نیست.
                                روحانی کاندیدای محبوب من نیست ولی اگر قیاس با احمدی نژاد بشه بمراتب بهتر از ایشون در زمینه اقتصادی بصورت ریشه ای کار کرده.
                                اگر فکر میکنید من اشتباه میکنم بهتره یه سر به کشور دوست احمدی نژاد ،ونزوئلا بزنید تا ببینید تورم لجام گسیخته با اونجا چیکار کرده.الان تورم ونزوئلا 740 درصد هست و پول اونجا اونقدر بی ارزش شده که اسکناس ها رو وزن میکنند و کالا میدهندمثلا 50 گرم اسکناس برابره با 250 گرم گوشت!!! اینو من نمیگم اخبار رسیده از ونزوئلا میگه.
                                حالا خدا رو شکر که ما به اون مرحله نرسیدیم.
                                بازهم میگم بهتر از اینم هم میشد عمل کرد ولی قیاس با دولت قبلی بشه این دولت بسیار و بسیار بهتر در زمینه اقتصاد عمل کرده.
                                حالا یه عده میان میگند پس رکود چی؟ که بنظر من رکود بودن کشور بهتر از تورم سرسام آوره.البته رکود هم میگذره.
                                البته من بشخصه اعتقادی به رکود ندارم.کمااینکه الان من میخوام مسکن بخرم ولی چون قیمت ها بالاست نمیخرم ،قیمت ها رو بیارن پایین همین الان خریدارم.چرا باید تولیدکننده مسکن بالای صددرصد سود کنه؟
                                بقیه کالاها هم کم و بیش وضعیت مشابهی دارند.
                                رکود هم نتیجه یک سیاست تورمی شدید است که ارثیه دولت قبل است ، مثلا در بورس هر سهمی که بدون دلیل بنیادی، خیلی بالا رود با افت شدید تر در دوره بعد مواجه می شود .

نظر

در حال کار...
                                X