جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    از نظر من در حوزه اقتصادی بسیار خوب عمل کرده.
    وقتی یه اقتصاد لجام گسیخته با تورم سرسام آور رو تحویل میگیرید این زمان میبره تا درست بشه.کار یکی دو سال نیست.
    روحانی کاندیدای محبوب من نیست ولی اگر قیاس با احمدی نژاد بشه بمراتب بهتر از ایشون در زمینه اقتصادی بصورت ریشه ای کار کرده.
    اگر فکر میکنید من اشتباه میکنم بهتره یه سر به کشور دوست احمدی نژاد ،ونزوئلا بزنید تا ببینید تورم لجام گسیخته با اونجا چیکار کرده.الان تورم ونزوئلا 740 درصد هست و پول اونجا اونقدر بی ارزش شده که اسکناس ها رو وزن میکنند و کالا میدهندمثلا 50 گرم اسکناس برابره با 250 گرم گوشت!!! اینو من نمیگم اخبار رسیده از ونزوئلا میگه.
    حالا خدا رو شکر که ما به اون مرحله نرسیدیم.
    بازهم میگم بهتر از اینم هم میشد عمل کرد ولی قیاس با دولت قبلی بشه این دولت بسیار و بسیار بهتر در زمینه اقتصاد عمل کرده.
    حالا یه عده میان میگند پس رکود چی؟ که بنظر من رکود بودن کشور بهتر از تورم سرسام آوره.البته رکود هم میگذره.
    البته من بشخصه اعتقادی به رکود ندارم.کمااینکه الان من میخوام مسکن بخرم ولی چون قیمت ها بالاست نمیخرم ،قیمت ها رو بیارن پایین همین الان خریدارم.چرا باید تولیدکننده مسکن بالای صددرصد سود کنه؟
    بقیه کالاها هم کم و بیش وضعیت مشابهی دارند.
    روحانی اقتصاد ایران را آسانسوری آورد پایین ، نه قشر فقیر راضی هستند نه قشر ثروتمند ، بورسی ها که هیچ سودی نکردند شما از قشر ضعیف جامعه هم بپرسی هیچ کسی رضایت نداره .

اقتصادی که بوورسش 4 سال بخوابه بعد سکه و طلاش 30 درصد رشد کنه یک اقتصاد ورشکسته است .

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35705

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      رکود هم نتیجه یک سیاست تورمی شدید است که ارثیه دولت قبل است ، مثلا در بورس هر سهمی که بدون دلیل بنیادی، خیلی بالا رود با افت شدید تر در دوره بعد مواجه می شود .
      جالبه که همه چیز از دید شما ارثیه دولت قبل هست ! البته همین هم نشون میده این دولت هیچ محلی از اعراب نداشته در اقتصاد !

و نتونسته کار خاصی انجام بده !

اگر همین دید را هم در مورد بقیه دولتها و کشورها داشته باشی، قاعدتا باید هرچه در دولت ترامپ رخ دهد در 4 سال آینده ، ارثیه دولت اوباما باشد!!!

هرچه در دولت احمدی نژاد رخ داده هم حتما ارثیه دولت خاتمی بوده !!! با این نگاه شما !!!

برخی در زندگی و دنیا هم همین دید شما را دارند ! وقتی مورد انتقاد قرار میگرند به خاظر کاری یا عملی میگن همش تقصیر آدم هست که رفت از اون درخت ممنوعه خورد و .... !

چون نمیخوان مسئولیت کاری که کردن رو بپذیرن !!!

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

از نظر من در حوزه اقتصادی بسیار خوب عمل کرده.
        وقتی یه اقتصاد لجام گسیخته با تورم سرسام آور رو تحویل میگیرید این زمان میبره تا درست بشه.کار یکی دو سال نیست.
        روحانی کاندیدای محبوب من نیست ولی اگر قیاس با احمدی نژاد بشه بمراتب بهتر از ایشون در زمینه اقتصادی بصورت ریشه ای کار کرده.
        اگر فکر میکنید من اشتباه میکنم بهتره یه سر به کشور دوست احمدی نژاد ،ونزوئلا بزنید تا ببینید تورم لجام گسیخته با اونجا چیکار کرده.الان تورم ونزوئلا 740 درصد هست و پول اونجا اونقدر بی ارزش شده که اسکناس ها رو وزن میکنند و کالا میدهندمثلا 50 گرم اسکناس برابره با 250 گرم گوشت!!! اینو من نمیگم اخبار رسیده از ونزوئلا میگه.
        حالا خدا رو شکر که ما به اون مرحله نرسیدیم.
        بازهم میگم بهتر از اینم هم میشد عمل کرد ولی قیاس با دولت قبلی بشه این دولت بسیار و بسیار بهتر در زمینه اقتصاد عمل کرده.
        حالا یه عده میان میگند پس رکود چی؟ که بنظر من رکود بودن کشور بهتر از تورم سرسام آوره.البته رکود هم میگذره.
        البته من بشخصه اعتقادی به رکود ندارم.کمااینکه الان من میخوام مسکن بخرم ولی چون قیمت ها بالاست نمیخرم ،قیمت ها رو بیارن پایین همین الان خریدارم.چرا باید تولیدکننده مسکن بالای صددرصد سود کنه؟
        بقیه کالاها هم کم و بیش وضعیت مشابهی دارند.
        مشکل ما الان مقایسه این دولت با قبلیه . بله شاید درقیاس با قبلی بهتر بود اون هم باید دقیق تر شد که بهتر بود یا نه ؟ ولی با این دید که آدم های قوی تری میتوانستند برسرکار باشند که نیستند هم میشه نگاه کرد. از اون نظر نگاه کنیم عملکرد خیلی خوبی نداشت . متوسط در بهترین حالت .
        خودم سال 92 نظرم حسن بود . الان اگر یکی قوی تر بیاد چرا که نه یکی دیگه

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

جناب heydar این مقایسه با دولت قبل رو هوا که نمیشه بگی بهتر بود یا بدتر ! آیا عدد و رقم نمیخواد ؟

در همین بورس آیا وضعیت شرکتها بهتر شده نسبت به 4 سال قبل ؟

چند درصد شرکتها افزایش سود عملیاتی دارند نسبت به 4 سال قبل ؟

چند درصد شرکتها زیانده شدند نسبت به 4 سال قبل ؟

هزینه های مالی در شرکتها در این 4 سال که نرخ سود آزاد شد ! و بالا رفت چند برابر 4 سال قبل شده در شرکتها !؟؟

بودجه عمرانی دولت و پروژه ها و فعالیتهای بخش خصوصی چقدر کاهش پیدا کرده نسبت به 4 سال قبل !!!؟؟

برخی دوستان نمی خواهند ببینند واقعیات را ! فقط می گویند در دولت قبل تورم زیاد شد و سکه و دلار و زمین بالا رفت !!

در این دولت نشده پس بهتر بوده !!!

در حالیکه در دولت قبل اگر تورم و رشد قیمتها بود، اقتصاد و شرکتها و بخش خصوصی هم نفسی میکشیدند حداقل !

حالا در این دولت نفس اقتصاد و شرکتها و بخش خصوصی را بند آورده اند ! و گرفته اند ! بعد می گویند دیدید چه ثباتی ایجاد شد ! تورم تک رقمی شد !!!

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          مشکل ما الان مقایسه این دولت با قبلیه . بله شاید درقیاس با قبلی بهتر بود اون هم باید دقیق تر شد که بهتر بود یا نه ؟ ولی با این دید که آدم های قوی تری میتوانستند برسرکار باشند که نیستند هم میشه نگاه کرد. از اون نظر نگاه کنیم عملکرد خیلی خوبی نداشت . متوسط در بهترین حالت .
          خودم سال 92 نظرم حسن بود . الان اگر یکی قوی تر بیاد چرا که نه یکی دیگه

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

اگه میشد قیمت ملک بیاد پایین خیلی خوب میشد. حتی من خودم حاضرم ملک خودم رو پایین تر بفروشم ولی پایین تر بخرم.
            ۱۰۰ متر آپارتمان چرا باید ۱ میلیارد پولش باشه. چند سال باید طرف پس انداز کنه که بشه ۱ میلیارد.
            این وضعیت خیلی بهتر از زمان مموتیه. اگر ادامه پیدا میکرد افتضاح میشد. اگر تو انتخابات شرکت کرد میکرد دلار بالای ۵ تومن بود. دیگه چه برسه به انتخاب شدنش.

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              امیدوارم .
              واقعا عملکرد قابل دفاعی نداشتند. بگذریم از بحث سیاست و.

آقا حیدر بازار بورس به جهنم من به خاطر بازاری که در آن هستم و خودم دوست دارم سود کنیم از روحانی بدگویی نمی کنیم تمام اقتصاد کشور بالای 50 درصد نابود شده گفتم هدف این

دولت حبس سرمایه فقط برای عدم ایجاد تورم میباشد چه در بانک و چه در بازار بورس وچه تولید کنندگان که تمی توانند محصولات خود را به فروش برساند آقا مگر میشه 8 ماه سهم بسته

بشه و شرکت مپنا نتواند گزارش را یک ماهه بدهد همه این حیله گری ها فقط برای نابود کردن سرمایه مردم بود این دولت به کسی رحم نمی کند حالا سرمایه مردم نابود بشه به درک فقط

رای بیاود و جیب خودشان را پرکنند کسی گرنسه باشه به درک جیب خودشان پر از پول بشه کسی پول درمان مریضی را نداشته باشه به درک بمیرد فقط دولت سرپا باشه ما با این اینجور

دولت سرکار داریم
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10169

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                آقا حیدر بازار بورس به جهنم من به خاطر بازاری که در آن هستم و خودم دوست دارم سود کنیم از روحانی بدگویی نمی کنیم تمام اقتصاد کشور بالای 50 درصد نابود شده گفتم هدف این

دولت حبس سرمایه فقط برای عدم ایجاد تورم میباشد چه در بانک و چه در بازار بورس وچه تولید کنندگان که تمی توانند محصولات خود را به فروش برساند آقا مگر میشه 8 ماه سهم بسته

بشه و شرکت مپنا نتواند گزارش را یک ماهه بدهد همه این حیله گری ها فقط برای نابود کردن سرمایه مردم بود این دولت به کسی رحم نمی کند حالا سرمایه مردم نابود بشه به درک فقط

رای بیاود و جیب خودشان را پرکنند کسی گرنسه باشه به درک جیب خودشان پر از پول بشه کسی پول درمان مریضی را نداشته باشه به درک بمیرد فقط دولت سرپا باشه ما با این اینجور

دولت سرکار داریم
                شما خودتون جای دولت بودید برای مهار تورم بالای 40 درصد چیکار میکردید؟
                انتقاد کردن ساده هست ولی حل مسئله همیشه سخته.
                شما که می فرمایید این روش درست نیست بفرمایید چه روشی درسته؟
                اشتباه نکنید من مداقع عملکرد روحانی نیستم ولی دوستانی که انتقاد میکنند بفرمایند برای مهار تورم چیکار باید میکرد که نکرده؟
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2017/03/05, 18:09.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

کسی که نمیتواند مسولیتی را قبول کند نباید کاندید بشه نباید با زندگی مردم بازی کند نباید اسیر جو گیری بشه چون تاوان بسیار سختی داره

اول طرف خودش را محک میزند که آیا توانایی ریاست جمهور شدن را دارد آیا واقعا میتواند کاری و پیشرفتی برای مردم و کشور انجام دهد در عمل بعد بیاید خودش را کاندید کند

ببینید الان شرایط اقتصادی کشور طوری شده که حتی نمی توان یک کارخانه تولیدی را خوب اداره کرد هزار تا مشکل پیش میاید حالا چه برسد به ریس جمهوری شدن مخصوصا برای کسانی که تجربه مدیریت کلان را نداشته باشند ختم کلام بهترین کار اینکه کسانی که توانایی ندارد واقعا وارد میدان نشوند

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10169

مقاله مهار تورم در اردیبهشت ماه سال 78
                    حالا ببینید چیا پیشنهاد داده اونم سال 78

.
                    .
                    .
                    .
                    عضو کمیسیون پول و اعتبار در تشریح دلایل تورم ساختاری و کوتاه مدت در کشور به بیان 14 راه‌حل و راهکار اساسی برای کاهش نرخ تورم در کوتاه‌مدت پرداخته است.

به گزارش خبرگزاری فارس، غلامرضا مصباحی‌مقدم در نامه‌ای به دولت به تشریح دلایل و بیان راهکارهای مبارزه با تورم پرداخت و گفت: اکنون در میان مدیران و مسوولان نظام بر ضرورت مبارزه با تورم اجماع وجود دارد و با توجه به تحلیل علل و عوامل تورم در‌حال‌حاضر باید به دو راه‌حل کوتاه‌مدت و بلندمدت روی آورد، غفلت از هر‌کدام آنها آسیب‌های دیگری به اقتصاد می‌زند.
                    وی پاره‌ای از علل ساختاری تورم در کشور ما را وابستگی بودجه کشور به در آمد ناشی از صادرات نفت خام، بزرگی ابعاد دولت و ورود دولت به فعالیت‌های اقتصادی غیر‌ضروری‌، ساختار سنتی توزیع کالاها و خدمات و وجود واسطه‌های غیر‌ضروری توزیع و غیر‌رقابتی بودن تولید کالاهای خدمات ارزیابی کرد.
                    عضو کمیسیون پول و اعتبار درباره راه‌های مبارزه با علل ساختاری تورم گفت: باید اتکای بودجه دولت به ویژه در هزینه‌های جاری به درآمد نفت تا حد صفر کاهش یابد و این تکلیف برنامه چهارم به دولت است که چشم‌انداز عملکرد کنونی نشانی از آن ندارد.
                    وی همچنین اضافه کرد: باید ابعاد دولت کوچک شود و فعالیت‌های غیر‌ضروری اقتصادی واگذار شود که در صورت اجرای قانون سیاست‌های اجرایی اصل 44 قانون اساسی این مهم تحقق خواهد یافت.
                    مصباحی‌مقدم راه دیگر مبارزه با علل ساختاری تورم را توزیع کالاها و خدمات به صورت مدرن و حذف واسطه‌های غیر‌ضروری توزیع دانست و گفت: این کار باید در حد مطالعات در دولت انجام گرفته ولی از اجرایی شدن آن خبری نیست.
                    به گفته وی، باید تولید کالاها و خدمات رقابتی شود و این کار نیز با اجرای سیاست‌های اصل 44 تحقق خواهد یافت. این‌گونه اقدامات برای مبارزه با تورم گرچه اصولی و اساسی است ولی نیاز به کار بلندمدت دارد و در کوتاه‌مدت موجب مهار تورم نمی‌شود.
                    عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تزریق بیش از ظرفیت نقدینگی از راه فروش ارز با بانک مرکزی و گرفتن ریال معادل آن را علت کوتاه مدت تورم دانست و گفت: در سال 85 رشد نقدینگی 40‌درصد و در سال 86، 36درصد بوده است و عامل اصلی تورم در گذشته همین است.
                    به گفته مصباحی، کسری بودجه دولت و برداشت از حساب ذخیره ارزی به منظور جبران آن که موجب تزریق نقدینگی شده است و این بند مکمل بند قبلی است و افزایش حقوق کارمندان، کارگران، بازنشستگان و مستمری‌بگیران که تقاضای کل را به شدت افزایش داده است و گریزی از آن نیست، دیگر عوامل تورم در کوتاه‌مدت است.
                    وی تورم وارداتی ناشی از افزایش قیمت‌های بین‌المللی انرژی و تاثیر آن در افزایش قیمت کالاهایی مانند آهن‌آلات، سیمان، گندم، روغن، بنزین و عامل روانی ناشی از افزایش انتظارات تورم را از دیگر عوامل کوتاه‌مدت تورم ارزیابی کرد.
                    مصباحی‌مقدم، عضو کمیسیون پول و اعتبار در ادامه به بیان 14 راه‌حل و راهکار مبارزه با عوامل کوتاه‌مدت تورم پرداخت که به شرح زیر است:
                    1 - جلوگیری از رشد بی‌رویه نقدینگی؛ براساس محاسبات کارشناسانه بهترین حد رشد سالانه نقدینگی در کشور ما حدود 10‌درصد است و افزایش آن تا حداکثر 20‌درصد در شرایط ضروری نیز قابل قبول است و البته تورم‌زا است ولی در حد بحرانی نخواهد بود.
                    2 - گرفتن معادل مبلغ چک‌پول‌های واگذاری به بانک‌ها از سوی بانک مرکزی و بلوکه کردن آن برای جلوگیری از رشد نقدینگی از این راه.
                    3 - اجرای قانون در مورد وجوه دولتی در بانک‌ها و بلوکه کردن 88‌درصد آنها به منظور جلوگیری از رشد نقدینگی از این طریق.
                    4 - کاهش هزینه‌های غیر‌ضروری دولت به منظور کاهش کسر بودجه با اجرای انضباط مالی در دولت.
                    5 - افزایش حقوق کارمندان به صورت پلکانی با میانگین کمتر از نرخ تورم، زیرا از سویی باید حداقل‌های حقوق زیر خط فقر را افزایش داد و از سوی دیگر افزایش حقوق برابر با نرخ تورم خود نیز از عوامل تورم است، افزایش حقوق خانوارهای زیر خط فقر اجتناب‌ناپذیر است و تورم ناشی از آن را باید تحمل کرد.
                    6 - برای کاهش آثار تورمی وارداتی باید تولید آنها را در داخل افزایش داد که اقدامی بلندمدت است و در کوتاه‌مدت جبران‌ناپذیر است و چاره‌ای از آن نیست.
                    7 - نظارت بر مصرف وجوه بانک که به صورت تسهیلات در اختیار طرح‌های زود بازده قرار می‌گیرد، به منظور جلوگیری از انتقال این وجوه به سوی دلالی و خرید مسکن و زمین که یکی از عوامل کنونی افزایش تورم است.
                    8 - تخصیص منابع طرح‌های عمرانی مطابق با قانون بودجه 87 به طرح‌هایی که تا پایان 87 به بهره‌برداری می‌رسد.
                    9 - تخصیص بدون تعجیل منابع طرح‌های عمرانی و کمتر از سقف مصوب که موجب کمتر شدن تزریق نقدینگی می‌شود.
                    10 - خودداری از ایجاد هر‌گونه طرح جدید عمرانی از سوی دولت.
                    11 - راه‌اندازی صندوق یا بانک سرمایه‌گذاری با استفاده از ذخایر ارزی به منظور اعطای تسهیلات ارزی به سرمایه‌گذاران بخش‌خصوصی، از جمله به تولید‌کنندگانی که زیر ظرفیت تولید و اشتغال کار می‌کنند تا از سویی تولید آنان افزایش یابد و از سوی دیگر اشتغال افزایش یابد.
                    12 - تزریق بیشتر ارز به بازار از سوی بانک مرکزی به منظور جلوگیری از افزایش قیمت آن در بازار و حرکت آرام و تدریجی به سوی کاهش قیمت ارزی به طور که شوک به بازار وارد نکند و موجب کاهش صادرات نشود.
                    13 - خودداری دولت در سفرهای استانی از دادن وعده‌هایی که انتظارات مردم را افزایش می‌دهد.
                    14 - دادن پیام‌های مثبت ضد‌تورمی با اقدامات عملی به منظور کاهش انتظارات تورمی شبیه کاری که مجلس هفتم با قانون تثبیت قیمت 9 قلم کالاهای دولتی در سال 1383 انجام داد و آثار روانی ناشی از آن موجب کاهش نرخ تورم در سال 1384 شد و 1/3 نرخ تورم را یک ساله پایین آورد.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10169

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                      کسی که نمیتواند مسولیتی را قبول کند نباید کاندید بشه نباید با زندگی مردم بازی کند نباید اسیر جو گیری بشه چون تاوان بسیار سختی داره

اول طرف خودش را محک میزند که آیا توانایی ریاست جمهور شدن را دارد آیا واقعا میتواند کاری و پیشرفتی برای مردم و کشور انجام دهد در عمل بعد بیاید خودش را کاندید کند

ببینید الان شرایط اقتصادی کشور طوری شده که حتی نمی توان یک کارخانه تولیدی را خوب اداره کرد هزار تا مشکل پیش میاید حالا چه برسد به ریس جمهوری شدن مخصوصا برای کسانی که تجربه مدیریت کلان را نداشته باشند ختم کلام بهترین کار اینکه کسانی که توانایی ندارد واقعا وارد میدان نشوند
                      زندگی مردم در دولت احمدی نژاد نابود شده بود این بابا باز تورم رو تونست کاهش بده.
                      دیدگاه شما یه دیدگاه سطحی به مسایل اقتصادی هست.
                      در ضمن از بین اونایی که کاندید بودند ایشون بنظرمن و خیلی ها بهترین بودند و انصافا هم در کاهش تورم بد کار نکردند ولی ما ایرانیها همیشه دوست دارید فقط انتقاد غیر کارشناسانه بکنیم.
                      من سوال کردم شما اگر بودید چیکار برای مهار تورم میکردید ؟چون بنا به انتظار شما باید رونق کاذب اون دوران دوباره ادامه می یافت ،اون وقت ما الان شبیه ونزوئلا بودیم ولی این بابا یه کاری کرده باز بهتر از اونا هستیم نمیگم ایده ال شدیم ولی میگم خطر تورم و از هم پاشیدن اقتصاد کاهش پیدا کرده .
                      یه سوال دیگه این چه رکودی هست که شرکت های بورسی که جزوء بزرگترین شرکت های کشور هستند اکثرشون تعدیل مثبت سود و افزایش فروش داشته اند؟!
                      .
                      .
                      .
                      .
                      یکی از مشکلات عقب ماندگی ایران اینه که ایرانیها تا یه نفر قدم مثبتی بخواد براشون برداره اونقدر انتقاد و اعتراض میکنند،بیچاره از کرده خودش پشیمون بشه و عطایش رو به لقایش ترجیح بده.
                      واقعا برای من سواله چرا اینقدر اعتراض در زمان احمدی نژاد در مورد اقتصاد نداشتید؟
                      چرا در مورد تورم بالای 40 درصد اینقدر معترض نشدید که اکنون برای مهار اون معترض شد ه اید؟

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2017/03/05, 18:36.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35705

اشتباه نکنید من مداقع عملکرد روحانی نیستم ولی دوستانی که انتقاد میکنند بفرمایند برای مهار تورم چیکار باید میکرد که نکرده؟
                        الان برخی از دوستان میگن تورم تک رقمی دستاورد دولت روحانی هست !

فرض کنیم اینطور باشه ! این تورم تک رقمی به چه قیمتی حاصل شد؟ جز رکود سنگین ! جز کاهش فعالیتها در اقتصاد و بیچاره شدن شرکتها !؟

آیا کاهش تورم به این سبک چیزی جز پاک کردن صورت مساله نبوده ؟

همان زمان که دولت روحانی سر کار آمد و سیاست کاهش تورم را در پیش گرفت، در همین سایت نوشتم که سیاست کاهش تورم- آزاد کردن نرخ سود، فقط بازی کردن با پارامترهاست !

برای همین است که الان خیلی ها میگویند ایکاش تورم بود و اقتصاد هم می چزخید و هزینه مالی هم اینقدر بالا نبود !!!

این روشی که دولت روحانی در پیش گرفت برای کاهش تورم، حتی بدتر از روش تثبیت قیمتها یا فشار بر قیمتها بود که مجلس هفتم فکر میکنم مدتی به زور انجام داد !

حالا بگذریم از اینکه برخی ها می گویند همین تورم تک رقمی هم دستاورد دولت روحانی نیست !

چرا که این هم نتیجه سیاستهای دولت قبل است !!!

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

یه سوال دیگه این چه رکودی هست که شرکت های بورسی که جزوء بزرگترین شرکت های کشور هستند اکثرشون تعدیل مثبت سود و افزایش فروش داشته اند؟!

این افزایش تولید و فروش شرکتهای بزرگ اعم از سنگ آهنی - ملی مس - گروه روی را باید مدیون افزایش قیمتهای جهانی بود نه روحانی و گر نه با کاهش قیمتهای جهانی این شرکتها هم وضعیت بسیار بدی داشتند

باز هم متشکریم روحانی

به هر حال باید مردم قضاوت کنند که آیا عملکرد روحانی مثبت بوده یا خیر

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2904

زمانی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد.همه حسرت زمان خاتمی رو میکشیدن.......روحانی اومده حسرت زمان احمدی رو میکشند.......بعد روحانی میترسم حسرت این زمان رو هم بکشن
                            کلا مردم حسرت کشی هستیم
                            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

وبا این خبر هیجان انگیز هفته دیگر بازار رشد میکند

امضای قرارداد بنز و ایران خودرو در هفته آینده
                              ایران خودرو و بنز هفته آینده پس از گذشت یکسال بالاخره قرارداد همکاری مشترک در ایران را امضا می کنند تا ستاره های آلمانی در جاده مخصوص بدرخشند.

۲۶ دی ماه سال گذشته بود که مدیران ارشد بنز، درست در روزهای نخست آغاز اجرایی شدن برجام با جت شخصی به ایران آمدند تا با آبی ها جاده مخصوص برای از سرگیری همکاری ها پای میز مذاکره بنشینند.

حاصل سفر قدیمی ترین شریک تجاری ساز ایران، امضای تفاهم نامه برای تولید سالانه ۹ هزار دستگاه خودروی تجاری با ایران خودرو دیزل و از سرگیری واردات رسمی محصولات سواری این شرکت از طریق شرکت ستاره ایران (شرکت زیرمجموعه ایران خودرو) بود.

همچنین این دو شرکت، تفاهم نامه ای هم برای تأسیس یک شرکت خدمات پس از فروش مشترک به امضا رسانند. اما با گذشت یک سال از امضای این تفاهم نامه ها همچنان خبری از امضای رسمی قرارداد برای اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه ها قبلی نبود تا اینکه درست در آستانه یک سالگی برجام، خبر از نهایی شدن قرارداد این دو شرکت داد و سپس هاشم یکه زارع، مدیرعامل ایران خودرو از نهایی شدن پنج قرارداد همکاری میان ایران خودرو و بنز سخن گفت ولی زمان امضای این قراردادها همچنان نامشخص ماند.

به گزارش خودرو کار: هفته آینده قائم مقام بنز باز هم به ایران سفر خواهد کرد تا اینبار در وزارت صنعت، با آبی های جاده مخصوص در مرحله اول قرارداد تولید خودروهای سواری را به امضا برساند.

پیگیری ها نشان می دهد که این دو شرکت علاوه بر همکاری برای تولید کامیون و کشنده در حوزه های سرمایه گذاری مجدد تولید موتور با ایدم، خدمات پس از فروش، تولید خودروی سواری و تولید اتوبوس نیز برنامه هایی جدی دارند.

همچنین شرکت بنز، موافقت ضمنی خود را با فروش اتوبوس به ایران اعلام کرده است. آنگونه که دست کم عنوان های پنج قرارداد مشترک این دو شرکت نشان می دهد، ستاره بنز می خواهد با قدرت در آسمان جاده مخصوص بدرخشد. اما ورود این ستاره با این شکل به صنعت خودروی ایران، چه اثری بر آینده صنعت خودروی ایران خواهد گذاشت؟
                              منبع: اسب بخار

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10169

در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Post
                                زمانی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد.همه حسرت زمان خاتمی رو میکشیدن.......روحانی اومده حسرت زمان احمدی رو میکشند.......بعد روحانی میترسم حسرت این زمان رو هم بکشن
                                کلا مردم حسرت کشی هستیم
                                عمرا اگه کسی دید خوبی نسبت به مسایل سیاسی اقتصادی داشته باشه حسرت اومدن احمدی نژاد رو داشته باشه.

نظر

در حال کار...
                                X