جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

کل بورس سفته بازیه حالا یه امضای اضافی هم روش .
    ایران فرغون 95 تومن یادشون رفته سال 92 چهاربرابرش کردن از 100 شد 400
    یا همین پارسال فرغون 150 تومنی کردن 450
    ورنای 80 تومنی کردن 320
    ثنوسا 200 تومنی کردن 1100
    آیا اینها هم اون زمان بازار پایه بودن؟

نظر

• خان عمو
      ستاره دار (1)
      • Feb 2011
      • 109

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      به نظر من سازمان بورس بیشتر از روی ترس این کارها را می کند...

خودمان را بگذاریم جای سازمان بورس...
      یک سری بازار پایه ای ها رشد کنند و بعد معلوم شود توی اینها خبری نبوده و بعد کسانی که در روز آخر خرید کرده اند و بازار روی سرشان خراب شده بیایند بگویند آی ایهاالناس! به داد ما برسید و مانند سهامداران آکنتور نامه بدهند و بروند این ور و آن ور شکایت کنند و پای کفایت یا بی کفایتی سازمان بورس هم به میان بکشند و و و
      سازمان بورس از این می ترسد! دارد الان آن زمان را نگاه می کند... می خواهد علاج واقعه را قبل از وقوع بگیرد...

باید یک مقدار حق بدهیم...

این بحث امضا هم اگر اینترنتی باشد اصلا درون همان سامانه ی معاملات برخط باشد خیلی کار خوبی است... باید سازمان بورس اتمام حجت کند که من به شما گفتم...
      (ولی اگر حضور فیزیکی لازم باشد واقعا ابلهانه است...)
      باید دامنه نوسان بازار پایه را بکنند 3 درصد و دامنه نوسان بازار بورس بشه 8 درصد تا داستان تموم بشه و همه بیان تو بورس ... این یه چیز کاملا مشخصه
      [B][COLOR="#008000"]خداوند میفرماید:

من از ستمی که به بندگانم شود نخواهم گذشت هر چند کافر باشند![/COLOR][/B]

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

ما که با این روزمرگی سازمان بورس عادت کردیم.
        سایر سازمان ها هم از این بهتر نیست
        در ایران هر ایرانی به تنهایی باید از پس مشکلات خود بر آید .
        شاید هم باید مشکلات سازمان ها رو هم حل کنه
        در خارج سازمان ها در خدمت افراد کشور هستند اینجا بر عکس افراد در خدمت سازمان ها
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

به نظر من سازمان بورس بیشتر از روی ترس این کارها را می کند...

خودمان را بگذاریم جای سازمان بورس...
          یک سری بازار پایه ای ها رشد کنند و بعد معلوم شود توی اینها خبری نبوده و بعد کسانی که در روز آخر خرید کرده اند و بازار روی سرشان خراب شده بیایند بگویند آی ایهاالناس! به داد ما برسید و مانند سهامداران آکنتور نامه بدهند و بروند این ور و آن ور شکایت کنند و پای کفایت یا بی کفایتی سازمان بورس هم به میان بکشند و و و
          سازمان بورس از این می ترسد! دارد الان آن زمان را نگاه می کند... می خواهد علاج واقعه را قبل از وقوع بگیرد...

باید یک مقدار حق بدهیم...

این بحث امضا هم اگر اینترنتی باشد اصلا درون همان سامانه ی معاملات برخط باشد خیلی کار خوبی است... باید سازمان بورس اتمام حجت کند که من به شما گفتم...
          (ولی اگر حضور فیزیکی لازم باشد واقعا ابلهانه است...)
          این ترس را در مورد بازار اصلی باید بیشتر داشته باشند !

مگر کنتور در بازار پایه بود !؟

آیا لکما مثلا وضعش خیلی خرابتر از خکاوه است !

خیلی شرکتهای دیگر هستند در بازار اصلی که از بازار پایه ای ها وضع بدتری دارند !

هر 3 ماه پیش بینی های دروغ سود را تحویل بازار می دهند ! بعد آخر سال چند صد تومان زیان اعلام می کنند برای هر سهم !

چرا از بابت آنها نمی ترسند !؟

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

اتمام حجت و این قبیل بازی ها معنا ندارد! امضای آنلاین و حضوری معنا ندارد! کسی که کد سهامداری دریافت کرده و آزمون آنلاین داده(که در اکثر موارد کاغذی فرمالیته توسط خود کارگزار پر می شود) باید علی الاصول به بورس و ریسک اشراف داشته باشد. آقایان صرفا نگران شفافیت بازار باشند!ملت با توجه به اقتضای سیاست و اقتصاد و ریسک پذیری خرید می کنند. بازارا پایه هم از اول نوعی قمارخانه بوده و رو بازی کرده! و فرموده است!: من شفاف نیستم!
            با این صیغه ی جدید اگر فرض را به ضرر سهامداری قبل از مهلت امضا بگیریم...آیا سازمان مسئول و پاسخگو است؟
            متاسفانه ضریب هوشی در بین مدیران و مسئولان ب شدت پایین آمده و بیشترین ریسک در کشور همین کم هوشی رو به افزونی این حضرات است!
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35705

در اصل توسط MAJIDGOLD پست شده است View Post
              درود
              بخش نمودار های تعدیل شده ونشده سایت tsetmc برای هر نمودار دوستان میدانند چرا نیست؟
              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              از دیروز انگار حذف کردن از سایت !

من پیگیری کردم جوابی ندادن !

منظورتان چیست؟
              برای من که هست:

الان از یکی از دوستان شنیدم ظاهرا نمودارها و دیتا دیگه بصورت قبل ارایه نمیشه !

و احتمالا برای استفاده از اونها باید هزینه پرداخت بشه !!!

نظر

• Patient
                عضو عادی
                • Dec 2016
                • 26

سلام بر آشنای قدیمی، (جناب امیر هستید دیگر؟ بله؟ من حافظه ام مشکل دارد...)
                4 سال شد؟ چقدر زود گذشت...

=================

منظورتان چیست؟ دقیقا از چه بگوییم؟
                فعلا گروه قندی دارد خوب بالا می رود.
                گروه خودرویی. (به رهبری خساپا و خکاوه و خپارس)
                و یکی هم سهام بازار پایه به رهبری خصدرا که البته در حال حاضر دارند گیج می خورند. و ممکن است یک حرکت بسیار تیز در جهت مثبت یا منفی داشته باشند...

=================

اگر منظورتان اوضاع بنیادی است... کل مملکت را رکود برداشته... همه چیز همان است که 4 سال پیش بود... (با عرض معذرت از طرفداران روحانی... سیاسی نمی خواهم صحبت کنم، جنبه ی اقتصادی را صادقانه گفتم.)
                برخی کارخانه های خودرو شنیده می شود 3 شیفت دارند کار می کنند... ولی فقط شنیده می شود...

سلام اقا ماشالله حافظه

اره امیر بهرامی ام...ممنونم بابت توضیحاتتون، پس بیشتر گروه ها هنوز با مشکلات خودشون دست و پنجه نرم می گنند

پتروشیمی ها خوراکشون چی شد؟

شکربن اخرش زمینش رو فروخت؟

گروه رایانه چه می کنند؟

با تشکر فراوان

نظر

• mehdi 1000
                  ستاره دار(2)
                  • Mar 2011
                  • 313

وسط معاملات نامه زدن که از آنلاینها تعهد بگیرید که مسئولیت خرید یا فروش در بازار پایه با خودشونه !

تا امضا نکردن فرم مربوطه رو دسترسی آنلانشونو مسدود کنید !!!

اینقدر شلخته و بی برنامه هستند ! وسط معاملات یهو دسترسی را مسدود میکنن !!!
                  برای بنده که خود کارگزاری اتومات پیام قرارداد معاملات پایه رو داد و یه تعهد گرفت منم زدم موافقم، پیام اومد دسترسی به معاملات بازار پایه برای شما ممکن شد.
                  تازه تشکرم کرد/.:biggrinsmiley.:/ قاعدتا برای بقیه هم باید همینطوری باشه و نیاز به مراجعه حضوری نیست پس فکر نمیکنم مشکلی باشه.
                  بازار پایه تو این مدت رشد خیلی زیادی کرده و باید اصلاح هم بکنه، در نتیجه این ها بهونه های این اصلاحه.
                  آخرین ویرایش توسط mehdi 1000؛ 2017/04/23, 14:37.

نظر

• Patient
                    عضو عادی
                    • Dec 2016
                    • 26

چند صفحه از تاپیک رو خوندم و گویا مشکلات از ۴ سال پیش که رفتم بیشتر هم شده

اینجوری که متوجه شدم بازاری کم عمق تر نسبت به گذشته با گردش پولی بسیار ضعیف همراه با سفته بازی های شدید رو داریم

پس در نتیجه تحلیل ها رو هواست و باید رفت تو گروه های سفته بازی که اینم ریسکش خیلی بالاست

هنوز اقتصاد ما به این باور نرسیده که دروغ های اقتصادی شاید در کوتاه مدت سوداور باشه اما در بلند مدت بی اعتمادی و نابودی بازار رو به ارمغان میاره

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35705

در اصل توسط Patient پست شده است View Post
                      چند صفحه از تاپیک رو خوندم و گویا مشکلات از ۴ سال پیش که رفتم بیشتر هم شده

اینجوری که متوجه شدم بازاری کم عمق تر نسبت به گذشته با گردش پولی بسیار ضعیف همراه با سفته بازی های شدید رو داریم

پس در نتیجه تحلیل ها رو هواست و باید رفت تو گروه های سفته بازی که اینم ریسکش خیلی بالاست

هنوز اقتصاد ما به این باور نرسیده که دروغ های اقتصادی شاید در کوتاه مدت سوداور باشه اما در بلند مدت بی اعتمادی و نابودی بازار رو به ارمغان میاره
                      4 سال است هر روز می گویند قرارداد ایرانخودرو با رنو ! با پژو ! با بنز و ..... نهایی شد !!!

شاید بیشتر از چند صد بار در این مدت با همین حرفها صف خرید و فروش گذاشته اند برای خودرویی ها ! بازم ول کن نیستن !!!

نظر

• Patient
                        عضو عادی
                        • Dec 2016
                        • 26

4 سال است هر روز می گویند قرارداد ایرانخودرو با رنو ! با پژو ! با بنز و ..... نهایی شد !!!

شاید بیشتر از چند صد بار در این مدت با همین حرفها صف خرید و فروش گذاشته اند برای خودرویی ها ! بازم ول کن نیستن !!!
                        خب قرارداد با شرکت های چند ملیتی و بزرگ نیازمند تامین امنیت برای سرمایه گذاری است

متاسفانه عده ای فکر می کنند این شرکت ها میان در چنین کشور چند قطبی به راحتی پول خرج می کنند و شروع به کار می کنند

ما جز خطرناکترین کشورها در اخرین نظرسنجی برای سرمایه گذاری قرار گرفتیم و از اونجایی که پول باهوش هست این طرفا نمیاد فعلا

این وسط مردم ساده ضرر می کنند

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

این ترس را در مورد بازار اصلی باید بیشتر داشته باشند !

مگر کنتور در بازار پایه بود !؟

آیا لکما مثلا وضعش خیلی خرابتر از خکاوه است !

خیلی شرکتهای دیگر هستند در بازار اصلی که از بازار پایه ای ها وضع بدتری دارند !

هر 3 ماه پیش بینی های دروغ سود را تحویل بازار می دهند ! بعد آخر سال چند صد تومان زیان اعلام می کنند برای هر سهم !

چرا از بابت آنها نمی ترسند !؟
                          صد رحمت به خکاوه هر چی باشه حداقل مثل سهم های زیان ده که شما اعتقادی داری و خرید از سالهای 90 در سبد تو موجود هست بهتره

حداقل گزارشهای مرتب میدهد هر چند زیان ده بشه مثل صدار نیست که 1 سال تمام هیچ گزارشی نداره شما این را بدان اگر خکاوه در بازار پایه بود هماند صدرا قیمت داشت 1300 تومان

نمدانم چرا وقتی خکاوه شروع رشد میکنه بدجوری درد داری !!!
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                            صد رحمت به خکاوه هر چی باشه حداقل مثل سهم های زیان ده که شما اعتقادی داری و خرید از سالهای 90 در سبد تو موجود هست بهتره

حداقل گزارشهای مرتب میدهد هر چند زیان ده بشه مثل صدار نیست که 1 سال تمام هیچ گزارشی نداره شما این را بدان اگر خکاوه در بازار پایه بود هماند صدرا قیمت داشت 1300 تومان

نمدانم چرا وقتی خکاوه شروع رشد میکنه بدجوری درد داری !!!

بنده هیچ دردی ندارم از رشد خکاوه !

الان هم مثال زدم ! بدتر از خکاوه هم هست در بازار اصلی !

البته گزارشهای دروغ را مرتب می دهد خکاوه !!!

قبلا هم گفتم بخش کمی از سبدم رو اون سالها صدرا و پلوله گرفتم و برای کوتاه مدت هم نگرفته بودم !

قطعا ریسک بالاتر بازدهی مثبت و منفی بالاتری هم خواهد داشت !

از اینکه بردند بازار پایه هم شکایتی نداشتم !

الانم از بازار پایه خرید داشتم اما نه همه سبد، قطعا بخش عمده خریدهای من در سهام بنیادی بوده !

قبلا هم در همین تاپیک نوشتم که کسانی که دارند سهام بنیادی میفروشند بروند سراغ بازار پایه ! اشتباه می کنند !

در مورد خودرویی ها هم همینه ! طرف سهام بنیادی سبدشو میفروشه بره تو صف خودرویی برای انتخابات ! درست نیست به نظرم !

اما اینکه شما از رشد برخی سهامها در بازار پایه ناراحت هستید و به قول خودتان درد دارید ! از نوشته های اخیر شما معلومه !

بحث من سر بازار پایه اینه که قطعا بازاری که خود سازمان اومده بازه 10 درصدی براش گذاشته ! یعنی دو برابر بازه بازار معمولی !

هم ریسکش باید بالاتر باشه ! هم بازدهی اون !

اما سازمان اصرار داره بگه فقط اینجا ریسکش بالاست ! اما بازدهی نباید بالا باشه !

خوب چرا بازه 10 درصدی گذاشتید براش؟ همون 5 درصدی میکردید و آنلاین !

نمیشه که بازاری را ایجاد کنند و خودشان گین بگیرند ! اما به بقیه بگن باید ضرر کنی !

میگن شاپور گفته اینا نقدشوندگیشون مشکل داره !

اگر مشکل نقدشوندگی دارن پس چجوری 40-50 میلیارد تو 5-6 شرکت این بازار گردش روزانه بوده اونم تو منفی !

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

سوال ایا ریسک خرید و فروش در بازار اصلی و فرابورس با سازمان هست یا با ما؟
                              ایا در چند سال اخیر که این همه ما ضرر کردیم دوریال سازمان گذاشت کف دست ما؟.
                              ریسک با ما بود یا با سازمان بورس یا وزیر اقتصاد یا اقای روحانی با اون کلید تدبیرش؟
                              بلانصبت ملت را بچه فرض کرده اند.

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14627

اینجوری که صفهای فروش هپکو و فاهواز و کیسون جمع کردن به نظر من این خبر فقط ایجاد فرصت بود تا در نمادهای رشد نکرده بازار پایه خودشون بخرن
                                آخر هفته بعدی همین 3تا رو 100% رشد میدن
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X