[COLOR="darkgreen"]حق گردشگري امروز حدود ۲.۶ ميل معامله شد . جالب بود تا وقتي حق تقدم را صف فروش كردند بلافاصله ان را در يك ثانيه خريدند . البته به گمان بنده علت صف فروش مقطعي حق تقدم را بايد به صدرا نسبت داد و... ومن ا...التوفيق[/COLOR]
حق بازی در کنار سهامداری
جمع کردن
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
مبارک همه سهام داران این سهمدر اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستحق ونوین در ۲۲۰ برای خرید معرفی شد و امروز ۲۹۳۴ بود
شاید فردا تارگت ۳۰۰ را تاچ کنه
مبارک باشه
جناب باربد امیدوارم سفر خوش گذشته باشد و از این به بعد بیشتر از حضورتان استفاده کنیم
ممنون بابت همه زحمات و معرفی به موقع سهام خوب
سلامت شاد موفق و پر سود باشید
نظر
-
بلوک این سهم ۱۲۵۰ معامله شدهدر اصل توسط hiva پست شده است مشاهده پستاساتید، شلردح؟؟؟؟:-?
حقش هم بلوکی ۲۵۹
حالا شما بگو ۵۰ می ارزه یا نه؟
نظر
-
۱۴ میلیون هم طی ۲ روز بعد از تمدید خرید شده بود.در اصل توسط hamed۸۹ پست شده است مشاهده پستحق وگردش رو دریابید..۲۳ میل تا الان معامله شده
فکر کنم ۴۸ را رد کند! :dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
۴۸ که خیلی زوده فعلا همچنان نوساناتش به سهم وابسته شدهدر اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پست۱۴ میلیون هم طی ۲ روز بعد از تمدید خرید شده بود.
فکر کنم ۴۸ را رد کند! :dفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
من از یک رانت که البته نمیتونم موثق بودنشو را تایید کنم شنیدم که خریدار عمده می خواهد بالای ۴۵ و تا ۴۸ با حق بماند.در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پست۴۸ که خیلی زوده فعلا همچنان نوساناتش به سهم وابسته شده
اگر اینچنین باشد پیاده شدن در ۴۲ بسیار جذاب است. ولی باید منتظر این چند روز تحرک سهم باشیم و ببینیم برنامه را همانگونه پیش می برند؟ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
غاذرح؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="۷"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: ۲۲۴۹۰۵۴۴[SIZE="۶"][/SIZE]
نظر
-
مبارک باشهدر اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پستصف خرید میلیونی حق گردشگری :)<:-p
فردا هم مثبت بمونه که میمونه با فروش من برابر میشه
اما شنیده ها حکایت از تعدیل مثبت وگردش داره
نظر

نظر