سلام باربد جان. نظر شما راجب حق ثشاهد چی هست؟ امروز باز شد
حق بازی در کنار سهامداری
جمع کردن
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط Nima پست شده است مشاهده پستسلام باربد جان. نظر شما راجب حق ثشاهد چی هست؟ امروز باز شد
من ۱۰۰ تومن مد نظرم بود که باز نشد
نظر
-
باربد جان حق ثمسکن تا چند به نظرت توجیه خرید داره؟ امروز روی ۷۰-۷۱ تومان نشسته بودم که ندادند (البته معلوم بود خیلی فروشنده نداره)در اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستچهار حق فعلی من
وتوکا
فنورد
ثمسکن
البرزإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
صفحه قبل جوابش هست دوست مندر اصل توسط baran پست شده است مشاهده پستباربد جان ح البرز چي تا چه قيمتي توجيه خريد دارد...ممنون ميشم راهنمايي نمائيد
نظر
-
باربد جان اولین سیگنال فروش وتوکاح توی سیستم من ۱۴۱ هست نظرت چیه ؟ میتونه درست باشه؟
با توجه به اینکه خود وتوکا از میانگین قیمت خودش در ۲۲۶ گذشته و سقف آن هم ۲۵۰تومان هست حقش توانایی رسیدن به این قیمت را داردفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
[COLOR="blue"]حق تقدم ثشاهد امروز حدود ۵ ميل معامله شد كه اكثرا در قيمت ۱۰۰ تومان بود در حالي كه سهمش در قيمتهاي ۲۱۲ تا ۲۱۸ تومان معامله ميشد كه نشانگر اين بود كه فروشنده ايي در سهمش ندارد و توجه كنيد كه امروز دومين روز از باز گشايي نماد حق تقدم بود كه چنين معامله شد به نظر اينگونه ميايد كه كف قيمتي براي حق تقدم همين ۱۰۰ تومان باشد. ومنا...التوفيق[/COLOR]
نظر
-
ثشاهد
دروددر اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستمن ۱۰۰ تومن مد نظرم بود که باز نشد
باربد عزیز
قیمت ح ثشاهد بنظرم نسبت به سهم خریدنی آمد اما مسئله ای توجه مراجلب کرد تصمیم گرفتم باشما مطرح کنم تا نظرتان را بدانم با توجه به اعلامیه مهلت حق تقدم که فکر کنم تا۱۵/۸/۹۰هست واین نکته که سهم هنوز به مجمع سالیانه نرفته واحتمال دارد درماه آینده مجمع ان باشد(تاریخش را نمیدانم حدس میزنم با توجه به پایان سال مالی) و با درنظر گرفتن این احتمال که به حق ها سود مجمع تعلق نگیرد یه مقدار قیمت حق تند هست خواستم نظرتان رابدانم .سپاس وبدرود
نظر
-
بله دقیقا این مسیله مشهودهدر اصل توسط arya۸۹ پست شده است مشاهده پستدرود
باربد عزیز
قیمت ح ثشاهد بنظرم نسبت به سهم خریدنی آمد اما مسئله ای توجه مراجلب کرد تصمیم گرفتم باشما مطرح کنم تا نظرتان را بدانم با توجه به اعلامیه مهلت حق تقدم که فکر کنم تا۱۵/۸/۹۰هست واین نکته که سهم هنوز به مجمع سالیانه نرفته واحتمال دارد درماه آینده مجمع ان باشد(تاریخش را نمیدانم حدس میزنم با توجه به پایان سال مالی) و با درنظر گرفتن این احتمال که به حق ها سود مجمع تعلق نگیرد یه مقدار قیمت حق تند هست خواستم نظرتان رابدانم .سپاس وبدرود
اما فروش حق تقدم برای سهامدار این سهم قبل از مجمع
الان با قیمت زیر ۹۰ توجیه نداره
و این امر باعث میشه این حق فعلا در محدوده ۹۰ تا ۱۰۰ نوسانی باشه و با افزایش قیمت خود سهم این فاصله ایجاد بشه
نظر
-
دروددر اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستبله دقیقا این مسیله مشهوده
اما فروش حق تقدم برای سهامدار این سهم قبل از مجمع
الان با قیمت زیر ۹۰ توجیه نداره
و این امر باعث میشه این حق فعلا در محدوده ۹۰ تا ۱۰۰ نوسانی باشه و با افزایش قیمت خود سهم این فاصله ایجاد بشه
ممنون از پاسخ سریعتون وسپاس از لطفتون .بدرود
نظر
-

نظر