حق بازی در کنار سهامداری

جمع کردن
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • باربد
    Banned
    • مرداد ۱۴۰۵
    • ۳۲۵۶

در اصل توسط s.m.abdollahian پست شده است مشاهده پست
    باربد جان درباره ی فسرب به نظرت بهترین حالت کدومه، تبدیل به سهم یا وکالت بر ای فروش به شرکت؟ نقدینگیم کمه برای این همه حق.اگه یه مقدار واریز کنم خودشون بقیه رو میفروشن؟
    این حق را بگذارید برای استفاده نشده همین الانش ۵۰ تومن با سهم فاصله داره
    در ضمن سهم هم معلومه الکی داره منفی میخوره
    استفاده نشده (یعنی هیچ پولی واریز نکینید) فکر کنم بهترین گزینه باشد

نکته مهم اینه مجمع شرکت گذشته و سهم هیچ دلیلی برای این اختلاف ۵۰ تومنی ندارد
    در قیمت ۱۲۵
    این ۵۰ نومن یعنی ۴۰ درصد سود ناقابل از همین الان

نظر

• hadi.a
      عضو عادی
      • فروردین ۱۳۹۰
      • ۳۲

در اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پست
      این حق را بگذارید برای استفاده نشده همین الانش ۵۰ تومن با سهم فاصله داره
      در ضمن سهم هم معلومه الکی داره منفی میخوره
      استفاده نشده (یعنی هیچ پولی واریز نکینید) فکر کنم بهترین گزینه باشد

نکته مهم اینه مجمع شرکت گذشته و سهم هیچ دلیلی برای این اختلاف ۵۰ تومنی ندارد
      در قیمت ۱۲۵
      این ۵۰ نومن یعنی ۴۰ درصد سود ناقابل از همین الان
      آخه قیمت خرید من ۱۴۸ بازم خدا بده برکت ۲۰درصدم خوبه.
      دست در دست هم دهیم به [B][I]مهر[/I][/B]
      مـیـــــــــهـن خــویــش کنیـم آبــاد

نظر

• باربد
        Banned
        • مرداد ۱۴۰۵
        • ۳۲۵۶

فردا اخرین روز معامله حق تقدم سرمایه گذاری سایپای دوستان مطلع باشند

نظر

• باربد
          Banned
          • مرداد ۱۴۰۵
          • ۳۲۵۶

در اصل توسط امپراتور۷ پست شده است مشاهده پست
          بارید گفتی حق بازی منم تازگی ها علاقه مند شدم همین استفاده نشده های وسپه ۹۰ درصد سود داد به خریدارانش
          راستی مثلا همین فولادح که تو یه رنج قیمتی خاص معامله نشد شرکت چطوری پول رو میده میانگین میگیره میده؟
          نظرت راجع به فولادح برای خرید و واریز ۱۰۰ تومن چیه؟ میگن تا قبل مجمع تبدیل به سهم میشه نظرت روش چطور بید؟ بدجور چشمک میزنه
          با توجه به ۳ درصد افزایش نرخ فولاد وحمایتهای عشایر و و مهر از این سهم انتظار شکست ۳۴۰ را دارم
          اما چیزی که واضحه این حق تقدم استفده نشده است و تا به سهم تبدیل شدن راه داره
          یعنی با فرض فروش رفتن ۵۰۰ میلیون سهم که حدودا یک هفته طول خواهد کشید و سپس ثبت ان به نظرم با توجه به نزدیکی قیمت حق ها و سهم از نظر درصدی ریسکش کمی بالای
          یعنی اگر شما ۱۹۰ بخری و ۱۰۰ بریزی برات میوفته ۲۹۰ در صورتیکه خود سهم را میتونی به راحتی ۳۰۰ بخری بی درد سر
          حقهای خوب تو بازار زیاد پیدا میشه

نظر

• باربد
            Banned
            • مرداد ۱۴۰۵
            • ۳۲۵۶

راستش یادمه همین حق تقدم فولاد را که از مجمع گیرم اومده بود روی ۱۹۷ فروختم
            دارم کم کم به خودم امیدوار میشم

نظر

• امپراتور7
              کاربر فعال
              • اسفند ۱۳۸۹
              • ۱۰۴۳

تا قبل مجمع باید تبدیل به سهم بشه و تو مجمع با سرمایه جدید سود تقسیم میشه!
              به جان خودت بیفت!
              خودت خودت را بساز!
              وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• باربد
                Banned
                • مرداد ۱۴۰۵
                • ۳۲۵۶

تا قبل مجمع باید تبدیل به سهم بشه و تو مجمع با سرمایه جدید سود تقسیم میشه!
                ببینید با توجه به صف فروش بودن فولاد شما فردا میتوانید خود سهم را در ۲۹۸ هم خرید کنید و این اختلاف ۸ تومنی حق و سهم ارزش ریسک را ندارد
                منظور من اینه که در حق بازی وقتی شما ریسک میکنید باید ارزش انرا هم داشته باشد
                در اینکه تا قبل مجمع ثبت می شود حرفی نیست
                در اینکه سود به ان تعلق میگیرد حرفی نیست
                اما احتمال دارد تا مجمع سهم به قیمتهای جذابی برای خرید یا فروش برسد که شما با خرید حق این امتیاز را از خود سلب کرده اید انهم تنها برای ۸ تا ۱۵ تومن اختلاف قیمت که به ۵ درصد هم نمیرسد
                البته شاید من دارم اشتباه میکنم اما در مورد فولاد من خود سهم را در قیمتهای فردا ارزنده میدانم
                اگر چه منفی سهم برای مفت خری حق است و بس
                آخرین ویرایش توسط باربد؛ ۱۳۹۰/۰۳/۲۵، ۰۰:۰۷.

نظر

• امپراتور7
                  کاربر فعال
                  • اسفند ۱۳۸۹
                  • ۱۰۴۳

ببینید با توجه به صف فروش بودن فولاد شما فردا میتوانید خود سهم را در ۲۹۸ هم خرید کنید و این اختلاف ۸ تومنی حق و سهم ارزش ریسک را ندارد
                  منظور من اینه که در حق بازی وقتی شما ریسک میکنید باید ارزش انرا هم داشته باشد
                  در اینکه تا قبل مجمع ثبت می شود حرفی نیست
                  در اینکه سود به ان تعلق میگیرد حرفی نیست
                  اما احتمال دارد تا مجمع سهم به قیمتهای جذابی برای خرید یا فروش برسد که شما با خرید حق این امتیاز را از خود سلب کرده اید انهم تنها برای ۸ تا ۱۵ تومن اختلاف قیمت که به ۵ درصد هم نمیرسد
                  البته شاید من دارم اشتباه میکنم اما در مورد فولاد من خود سهم را در قیمتهای فردا ارزنده میدانم
                  اگر چه منفی سهم برای مفت خری حق است و بس
                  باربد جان با منفی شدن فولاد حق نیز منفی خواهد بود و اختلاف حدود ۱۰ درصدی میشه ممکنه تا مجمع به همچین قیمتی نرسه حق با شماست ریسک خودش رو داره
                  به جان خودت بیفت!
                  خودت خودت را بساز!

نظر

• باربد
                    Banned
                    • مرداد ۱۴۰۵
                    • ۳۲۵۶

باربد جان با منفی شدن فولاد حق نیز منفی خواهد بود و اختلاف حدود ۱۰ درصدی میشه ممکنه تا مجمع به همچین قیمتی نرسه حق با شماست ریسک خودش رو داره
                    اقا رضا من خیلی دوست دارم
                    اما خودت ببین امروز حق از ۱۸۱ تا ۱۹۹ نوسان داد اما شما نمیتونی این نوسان را بگیری
                    اما سهم برای شنبه میره رو درصد همین امروز هم از صف فروش به مثبت رسید
                    در ضمن اینگونه حق ها برای حقوقی ها جذابه چرا که با این حجم نمیتونند سهم را بخرند
                    برای خرید مثلا ۳۰۰ میلیون سهم فولاد دو راه دارند یا باید بلوکی بخرند که شرایط خودش را داره و یا باید رنج بکشند که هم زمان بره و حباب قیمتی میسازه
                    ولی با خرید این حق تقدمها به راحتی درصد افزایش میدهند
                    همانطوری که دیروز خدمتتان عرض کردم خرید فولاد در منفی امروز یکی از شکار های بازر بود

نظر

• امپراتور7
                      کاربر فعال
                      • اسفند ۱۳۸۹
                      • ۱۰۴۳

اقا رضا من خیلی دوست دارم
                      اما خودت ببین امروز حق از ۱۸۱ تا ۱۹۹ نوسان داد اما شما نمیتونی این نوسان را بگیری
                      اما سهم برای شنبه میره رو درصد همین امروز هم از صف فروش به مثبت رسید
                      در ضمن اینگونه حق ها برای حقوقی ها جذابه چرا که با این حجم نمیتونند سهم را بخرند
                      برای خرید مثلا ۳۰۰ میلیون سهم فولاد دو راه دارند یا باید بلوکی بخرند که شرایط خودش را داره و یا باید رنج بکشند که هم زمان بره و حباب قیمتی میسازه
                      ولی با خرید این حق تقدمها به راحتی درصد افزایش میدهند
                      همانطوری که دیروز خدمتتان عرض کردم خرید فولاد در منفی امروز یکی از شکار های بازر بود
                      باربد جان کسی که امروز در ۱۸۱ خرید به قصد مجمع ایا برد نکرد؟ به نظرت فولاد به ۲۸۱ خواهد رسید تا مجمع؟
                      به جان خودت بیفت!
                      خودت خودت را بساز!

نظر

• باربد
                        Banned
                        • مرداد ۱۴۰۵
                        • ۳۲۵۶

باربد جان کسی که امروز در ۱۸۱ خرید به قصد مجمع ایا برد نکرد؟ به نظرت فولاد به ۲۸۱ خواهد رسید تا مجمع؟
                        رضا جان حس من میگه با اتمام حق ها که احتمالا شنبه باشه یک رالی فولاد داره
                        احتمال میدم اینبار ۳۴۰ را رد کنه

نظر

• Hossein4000
                          عضو عادی
                          • خرداد ۱۳۹۰
                          • ۱۰۹

سلام باربد عزيز به نظر شما من ٢٠٠٠٠٠ تا حق فسربح با ميانگين ١٣٩ دارم اگر ١٠٠٠٠٠ تا ديگه بخرم بجاي واريز پول كاره درستيه
                          البته امروز تازه عضو شدم ولي تمام مطالب شما رو دنبال كردم

نظر

• باربد
                            Banned
                            • مرداد ۱۴۰۵
                            • ۳۲۵۶

در اصل توسط Hossein۴۰۰۰ پست شده است مشاهده پست
                            سلام باربد عزيز به نظر شما من ٢٠٠٠٠٠ تا حق فسربح با ميانگين ١٣٩ دارم اگر ١٠٠٠٠٠ تا ديگه بخرم بجاي واريز پول كاره درستيه
                            البته امروز تازه عضو شدم ولي تمام مطالب شما رو دنبال كردم
                            جناب حسین جان سلام و عرض خیر مقدم
                            ابتدا ورودتان را به سایت خوب بورسی که واقعا از اعضای فهیمی در کنار مدیران لایق برخوردار است را بخ شماتبریک میگم
                            ببین دوست عزیز برای حق فسرب ۲ سناریو برقراره
                            اول اینکه شنبه سازمان مهلت حق تقدم را تمدید کنه با این فرض در نوار صعودی کوتاه مدت قرار میگیره
                            و دوم اینکه شنبه اخرین روز این سهم باشه
                            در اینصورت شاهد حجم عرضه و احتمالا کاهش شدید قیمت خواهیم بود و احتمال لمس رقم ۱۱۳ را نیز دارد
                            البته از انجا که به زودی اماده یک صعود است تحقق خر کدام از سناریو های فوق می تواند هم سهم و هم حق را تحت تاثیر قراردهد
                            ولی اگر این رقم را ببیند با قبول ریسک عمل توسط خودتان در محدوده ۱۱۳ خرید سهم بسیار جذاب است

ببینید من قصد ندارم در این تاپیک شرایط پیش رو برای اینده سهم را به تصویر بکشم
                            اما طی هر فرایندی ریسک ضرر به سود دوستان ۲ به ۸ است از ۱۰
                            البته خود شرایط حق تقدم استفاده نشده و حتی واریز وجه در ان زمان و حتی تغییر روند در هر زمان که عزیزان دوست داشته باشند از ترفند های حق بازیه که اگر در زمان خودش نیاز شد برا ی دوستان علاقه من در زمان خودش در پیام خصوص عرض میکنم

نظر

• باربد
                              Banned
                              • مرداد ۱۴۰۵
                              • ۳۲۵۶

شفاف سازی
                              کلیه مطالب بنده جهت مشاوره و دراختیار قرار دادن تجربه به دوستان است
                              تصمیم نهایی و قبول شرایط فقط به عهده خودتان است

نظر

• باربد
                                Banned
                                • مرداد ۱۴۰۵
                                • ۳۲۵۶

رضا جان حس من میگه با اتمام حق ها که احتمالا شنبه باشه یک رالی فولاد داره
                                احتمال میدم اینبار ۳۴۰ را رد کنه
                                البته اضافه کنم اگر به هر دلیلی اینبار خودش را نتونه بالا بکشه
                                من توی ۲۷۰ منتظرش میشینم

نظر

در حال کار...