حق بازی در کنار سهامداری

جمع کردن
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • paria
    عضو عادی
    • فروردین ۱۳۹۰
    • ۳۱

در اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پست
    دوست عزیز سلام
    اولا بنده خودم در ۴۲۰ نگیم ارین خریدم
    در ثانی ارین ۲۷ تومنی را بعید میدانم
    ثالثا دید شما برای سرمایه گذاری در این مود بسیاردخیل است(کوتاه مدت خریده اید بلند مدت و یا میان مدت)
    در اخر برض تمام صحبتها
    بنده همچنان بر رشد ارین پایبند بوده و هستم اما هر چه گشتم نظری بر صعود کوتاه مدت ندیدم که از طرف بنده درج شده باشد

در اخر اگر ارین در تاریخ ۶ یا ۷تیر ماه رقم ۲۷ یا ۳۰ را دید هم بنده و هم شما پله اخر را وارد می شویم
    دوست عزیز اینقدر عجول نباش
    روزی که به دوستان پیشنهاد خرید ارین را دادم در همان پست گفتم تا چند ماه سهامداری کنید
    الان هم میگم میانگینتان را روز اخر پایین بیار و صبوری کن
    سپاسگذارم جناب باربد.اعصابم آروم شد.من سهم رو برای نوسان خریده بودم ولی الان میان مدتی حاضرم با سهم بمونم ولی نمیتونم ۱۰۰ تومن رو واریز کنم به جاش تصمیم گرفتم پله آخر رو روز آخر وارد بشم
    مخصوصا وقتی می بینم با چه حجمی دارن حق آرین رو جمع می کنن حرصم میاد با ضرر از سهم خارج بشم.پس ۳ ماهی صبر می کنم
    ممنون و سپاسگذارم.فردا اگر شد حق فسرب هم برمی دارم
    موفق و پرسود باشید
    آخرین ویرایش توسط paria؛ ۱۳۹۰/۰۳/۲۹، ۱۶:۰۳.

نظر

• باربد
      Banned
      • مرداد ۱۴۰۵
      • ۳۲۵۶

در اصل توسط paria پست شده است مشاهده پست
      سپاسگذارم جناب باربد.اعصابم آروم شد.من سهم رو برای نوسان خریده بودم ولی الان میان مدتی حاضرم با سهم بمونم ولی نمیتونم ۱۰۰ تومن رو واریز کنم در عوض تصمیم گرفتم پله آخر رو روز آخر وارد بشم
      مخصوصا وقتی می بینم با چه حجمی دارن حق آرین رو جمع می کنن حرصم میاد با این همه ضرر از سهم خارج بشم.پس ۳ ماهی صبر می کنم
      ممنون و سپاسگذارم.فردا اگر شد حق فسرب هم برمی دارم
      موفق و پرسود باشید
      افرین بر شما خواهر گلم
      سعی میکنم فاکتور های خرید حق را کم کم در این تاپیک عرض میکنم تا طعم شیرین نوسان را هم بچشید

نظر

• paria
        عضو عادی
        • فروردین ۱۳۹۰
        • ۳۱

ضمنا جناب باربد با عرض پوزش من مقداری هم حق غدیر با میانگین ۳۱۵ دارم.اگر توصیتون در این مورد واریز ۱۰۰ تومن باشه این یکی رو چون تعدادش کمه میتونم واریز کنم.البته تا نظر شما چی باشه.
        سپاسگذارم

نظر

• باربد
          Banned
          • مرداد ۱۴۰۵
          • ۳۲۵۶

تعریف کلی حق تقذم عبارت است از امتیاز استفاده از سهام افزوده شده یک شرکت که شما این امتیاز رامیتوانید به مراحل زیر استفاده کنید
          یا قیمت اسمی سهم را ریخته و صاحب سهم می شوید
          و یا این امتیاز را به فرد ثالث به قیمت مورد توافق واگذار میکنید(همان چیزی که الان در خرید و فروش حق تقدم صورت میگرد)
          و یا حالت اخر اینکه شما بدون انجام دادن دو راه بالا عملا به شرکت اجازه میدهید امتیاز افزایش سرمایه شما را برایتان بفروشد (همان حق تقدم استفاد نشده)

حال در این بین اگر شما حق را از بازار بخرید شما همان شخص ثالث هستید که امتیاز را از دیگری خریده و بقیه مراحل که در پست های بعدی توضیح میدهم
          ولی اگر شما در مجمع فوق العاد سهادار رکت باشید در مقام اول قرار میگیرید
          این یک تعریف کلی بود
          ادامه دارد .......

نظر

• باربد
            Banned
            • مرداد ۱۴۰۵
            • ۳۲۵۶

در روند کلی خرید حق تقدم(در نقش شخص ثالث) شما باید فاکتور های زیر را لحاظ کنید
            سهم در چه محدوده ای از صعود قرار دارد
            یا به قول تکنیکالیستها در چه موجی است
            دوم اینکه برنامه سهامدار عمده برای سهم چیست
            سوم اینکه ارزش ریسک سیستماتیک چقدر بالای

اگر شما سهمی را که در مرحله صعود است پیدا میکنی خرید حق این سهم در قیمت مطلوب یا کف قیمتی سهم یا همون محدوده میت سهم میتواند نوسانات جالبی بدهد

تذکر مهم

شرایط کاهش قیمت سود مجمع (احتمالی) وریسک خواب پول را لحاظ کنید

ادامه دارد......

نظر

• باربد
              Banned
              • مرداد ۱۴۰۵
              • ۳۲۵۶

برای فرض همین غدیر را مثال می زنیم غدیر در قیمت ۳۵۵ بعد از مجمع بازگشایی شد و به دلایل خاص تا ۳۳۰ افت کرد و بعد مورد حمایت سهامدار عمده قرار گرفت(بند ۲ فاکتور های بالا)
              بعد که قیمت به ۴۰۰ رسید شرایط برای بازگشایی حق اماده شد
              حق در محدوده ۳۰۰ باز شد
              خوب از انجا تا به امروز غدیر در یک نوار نوسانی بین ۳۸۰ تا ۴۴۰ در نوسان بوده است
              در همین راستا حق تقدم این سهم نیز بین۲۶۸ تا ۳۴۸ در نوسان بوده
              پس تا اینجا گفتیم حرکت حق رابطه مستقیم با خود سهم داره در روال عادی

ادامه دارد ........

نظر

• farhad61
                عضو فعال
                • مرداد ۱۴۰۵
                • ۵۱۲

باربد جان باز هم از توضیحات کاملت سپاسگذارم
                در مورد حق فسرب در صورت خرید باید چه مدت با این حق سهم بود ؟ اگه بخاییم از دید نوسان گیری و یا کوتاه مدت حساب کنیم ؟ به نظرتون بعد از بازگشایی بهترین قیمت برای وارد شدن چه مبلغی هست؟
                فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• باربد
                  Banned
                  • مرداد ۱۴۰۵
                  • ۳۲۵۶

در اصل توسط farhad۶۱ پست شده است مشاهده پست
                  باربد جان باز هم از توضیحات کاملت سپاسگذارم
                  در مورد حق فسرب در صورت خرید باید چه مدت با این حق سهم بود ؟ اگه بخاییم از دید نوسان گیری و یا کوتاه مدت حساب کنیم ؟ به نظرتون بعد از بازگشایی بهترین قیمت برای وارد شدن چه مبلغی هست؟
                  قیمت فردا برای ورود به سهم مناسب است
                  به نظر من به دلیل افزایش سرمایه با درصد بالا شرکت اصلی تمایل بالایی به خرید این حقها از طریق بازار دارد و در نهایت واریز پول
                  از این رو برای این امر تمام رایزنی ها را کرد تا این مهلت را تمدید کند
                  از طرفی از انجا که شرکت معادن روی متعهد گردیده در صورت عدم خرید حقها توسط بازار انها را خریداری نماید
                  برای همین علت باکمک به افت قیمت خود سهم تا قیمت ۲۶۵و عرضه های با مدیریت تا مبلغ ۱۱۸ تومن بر روی خود حق قیمت حق را برای خرید جذاب کرد
                  که اگر بازار انها را نخرید خود شرکت در نازلترین قیمت بخرد
                  حالا بازی از دید من از فردا تغییر میکند
                  از انجا که در فاصله قیمتی ۱۲۰ تا ۱۵۰ با حجم بالای خرید توسط حقوقی ها مواجه بودیم
                  تا محدوده ۱۴۰ باید با حجم خرید برای ۲روز اول روبرو شویم
                  از این پس سهامداران تقسیم می شوند
                  عدهای نوسانگیر هستند و کوتاه مدتی به این دوستان توصیه میکنم در صورت افزایش عرضه سود خود را سیو و از سهم خارج شوند

دسته دوم بلند مدتی هستند
                  که به این دوستان توصیه میکنم از قسمتی از سهام خود در سود خارج و از پول حاصل وجه ۱۰۰ تومن را ریخته و صاحب سهم ۲۳۰ تومنی شوند و بعدا سهم خود را در محدوده ۳۲۰ تا ۴۰۰ بفروشند (حداقل ۶ ماهه)
                  دسته سوم که خودم را نیز شامل می شود
                  کسانی هستند که میانگین خود را تا حداقل پایین اورده و منتظر بازی سهادار عمده مینشیند
                  اگر همسو با نظر من باشد گین سنگین میگیرم
                  و اگر بر خلاف جریان پیش رفت در هر قیمتی خارج شوم سود است

نظر

• باربد
                    Banned
                    • مرداد ۱۴۰۵
                    • ۳۲۵۶

چند نکته مهم
                    اگر فردا سهم خود را به بالای ۳۰۰ بکشد
                    فاصله حق با سهم به ۱۷۰ تومن میرسه
                    احتمالا فردا در نماد فسرب شاهد حمایت سهامدار عمده خواهیم بود که در اینصورت در نماد حق در درصد های مثبت حجم بالای جابجا می شود
                    نکته سوم اگر فسرب خود را بالای ۳۱۵ تحکیم کند افق جدیدی روبری سهم باز میشود که رقم های جالبی برایش میسازد
                    فسرب قصد فروش زمینهایش را دارد
                    که بعد از مراحل افزایش سرمایه احتمالا از این بابت تعدیل خوبی میدهد
                    در عرضه و کاهش قیمت
                    اگر دقت کرده باشید در محدوده حمایتی جابجایی های سنگینی صورت میگرفت که نشان از مدیریت عرضه و تقاضا برای کنترل قیمت داشت
                    به حجم معاملات در محدوده ۲۷۰ دقت کنید

نظر

• باربد
                      Banned
                      • مرداد ۱۴۰۵
                      • ۳۲۵۶

برای فرض همین غدیر را مثال می زنیم غدیر در قیمت ۳۵۵ بعد از مجمع بازگشایی شد و به دلایل خاص تا ۳۳۰ افت کرد و بعد مورد حمایت سهامدار عمده قرار گرفت(بند ۲ فاکتور های بالا)
                      بعد که قیمت به ۴۰۰ رسید شرایط برای بازگشایی حق اماده شد
                      حق در محدوده ۳۰۰ باز شد
                      خوب از انجا تا به امروز غدیر در یک نوار نوسانی بین ۳۸۰ تا ۴۴۰ در نوسان بوده است
                      در همین راستا حق تقدم این سهم نیز بین۲۶۸ تا ۳۴۸ در نوسان بوده
                      پس تا اینجا گفتیم حرکت حق رابطه مستقیم با خود سهم داره در روال عادی

ادامه دارد ........
                      خب و اما ادامه
                      حالا با یک سرمایه مساوی به نظرتان سهامدار غدیر بیشتر سود میکند یا سهامدار حق تقدم ؟

نظر

• باربد
                        Banned
                        • مرداد ۱۴۰۵
                        • ۳۲۵۶

خب و اما ادامه
                        حالا با یک سرمایه مساوی به نظرتان سهامدار غدیر بیشتر سود میکند یا سهامدار حق تقدم ؟
                        جوابش را خودم میگم در این مورد چون قیمت حق برابری با قیمت خود سهم دارد(منهای ۱۰۰ تومن) کسی که بتواند کف سقف را درست تشخیص دهد به دفعات می توانسته نوسانات جالب بگیرد

اما نکته مهم اینه هر چه قدر در حق تقدمهای بازار بورس (نه فرابورس)قیمت به رقم صفر نزدیکتر باشد سودی که از حق میتوان گرفت به مراتب از خود سهم بیشتر است حالا دلیل....

نظر

• باربد
                          Banned
                          • مرداد ۱۴۰۵
                          • ۳۲۵۶

در بازار اصلی از انجا که دامنه نوسان حق تقدم ۸ و سهم ۴ است
                          هر چقدر قیمت حق تقدم از ۱۰۰ پایینتر و به صفر نزدیکتر باشد سود و زیان بیشتری می رساند

مثلا اگر ما فرض کنیم سهم ایکس ۱۵۰ تومان قیمت داشته باشد و حق ان ۴۰ تومان
                          و سهم در محدوده حمایتی باشد و
                          با اولین ۴ درصد مثبتبه رقم ۱۵۶ میرسد
                          در حالیکه حق با ۸ درصد مثبت به رقم ۴۳۲ ریال میرسد
                          و این فاصله ایجاد شده تعداد ۸ درصد های حق را برای رسیدن به قیمت سهم بیشتر میکند
                          در نتیجه با ۲۰ درصد رشد سهم صاحب حق تقدم ۴۰ درصد سود کرده
                          در حالی که بعد از این قضیه
                          سهم به قیمتی معادل ۱۸۰ تا ۱۸۴ رسیده
                          در حالی که حق به قیمتی معادل ۵۶۰ تا ۵۸۰ ریال رسیده که فاصله بین حق و سهم نیز بالا رفته
                          حالا مزیت این امر اینه که در برگشت برای چند روز حق فرصت خروج را میدهد ولی سهم خیر
                          این اجازه خروج نیز از تبدیل فاصله ۱۱۰ تومنی به ۱۲۲ تومنی حاصل می شود
                          البته در برگشت نیز این امر مصداق دارد
                          مثالش ارین که هنوز یک گپ ۱۰ تومنی خلا داریم

نظر

• باربد
                            Banned
                            • مرداد ۱۴۰۵
                            • ۳۲۵۶

خدا را شکر بازار منفیه این صف را چیدند
                            اگر مثبت بود چی میشد
                            مبارک همه اونایی که به این بنده کوچک خدا اعتماد کردند
                            خداوند هیچ بنده ای رو دست خالی از درگاهش رد نمیکنه

نظر

• hadi.a
                              عضو عادی
                              • فروردین ۱۳۹۰
                              • ۳۲

یه مثبت دیگه بخوره از ضرر میام بیرون
                              دست در دست هم دهیم به [B][I]مهر[/I][/B]
                              مـیـــــــــهـن خــویــش کنیـم آبــاد

نظر

• باربد
                                Banned
                                • مرداد ۱۴۰۵
                                • ۳۲۵۶

فردا حق فسرب به محدوده ۱۵۰ میرسه که به دوستان قولش را داده بودیم
                                از ۱۲۵ تا اینجا ۲۰ درصد مبارک وستان باشه اونم تو کمتر ۴ روز کاری

شفاف سازی بنده همچنان تصمیمی بر فروش ندارم
                                آخرین ویرایش توسط باربد؛ ۱۳۹۰/۰۳/۳۰، ۱۱:۴۲.

نظر

در حال کار...