کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دست جفتتون درد نکنه
فقط یه سوال خرید امروز فولاد که پیشنها داده بودید روی چه قیمتی یا درستش روی چنر درصد منفی نشسته بودید و تارگت چند گذاشتین ؟
وبانک با این اصلاحی که کرد رفتنش به 360 ادامه داره و این اصلاح همینقدره یا بازم پایینتر میاد ؟
خرید وساپا 426 به دید مجمع مناسبه
یه راهنماییم در این مورد بکنید فکرک نم جالب باشه بازار یه جوریه ادم احساس میکنه هر چیو بفروشه ضرر کرده هر چیم بخره (حالا دیگه نه هر چی ..) سود میکنه درسته امروز هر کاری کردم نتونستم وساپا رو بفروشم اخرم صف خرید شد ........
فولاد رو بنده 272 خريدم با هدف 300
وبانك مطمئن باشيد 360 رو ميبينه فقط كمي صبر ميخواهد
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
جناب نظری میشه لطف کنید و نظرتون رو در مورد شیشه همدان(کهمدا) بیان کنید؟ای پی اس سهم هم خیلی پایین هست!
شيشه همدان سهم پر پتانسيل و مناسبي ميباشد و ميان مدت به نظرم 20 درصدي بازدهي خواهد داشت تنها تهديد سهم از رده خارج شدن يكي از دو كوره شركت در سال اينده براي تعميرات ميباشد
آقای نظری عزیز استا دگرامی
یه دنیا تشکر بابت همه چیز
شما علاوه بر اطلاعات بورسی متانت وگذشت وصبر بالایی نیز دارید که قابل تحسین است
بدون هیچ گونه تعارفی در این 6 ماه که وارد بورس به طور جدی شدم چیزهای زیادی از شما آموخته ام
که واقعا سپاسگزارم آرزوی سلامتی و شادکامی رابرای شمادارم.
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
سلام.
از نقطه نظرات شما در سایت بورکس استفاده زیادی کردم. امیدورام در این محفل نیز همچنان سایرین رو از اطلاعات و دانش خودتون بهره مند کنید.
ممنون میشم اگه نظرتون رو درباره ادامه روند بکام بگید. به نظر شما تا چه قیمتی در کوتاه مدت رشد می کنه. آیا الان نیاز به اصلاح نداره؟
پیشاپیش سپاسگزارم.
دوست عزيزم بكام از ديد بنيادي با توجه به پارامترهاي طرح هاي توسعه و احتمال فروش زمين وضعيت خوبي در سال جاري خواهد داشت اما قيمتهاي فعلي را براي سهم بسيار بالا ميدانم
این پارسیان واقعا خسته کننده شده . حیف سرمایه که درگیر این سهم کردم چند ماه میشه دارمش با میانگین 360 تومان . سهم های در پیت همه رشد کردن و این داره هر روز افت میکنه . از قیمت عرضه اولیه هم پایینتر اومده . محسن و بابک عزیز به نظر شما کی حرکتش رو شروع میکنه؟40 درصد سبدمه
دوست عزيزم بنده هدفم 350 تومنه فكر ميكنم به زودي به هدفش برسه
دوست عزيزم بنده هدفم 350 تومنه فكر ميكنم به زودي به هدفش برسه
محسن جان پارسیان اگر 5 درصد مثبت بخوره 350 رو میبینه . یعنی در نهایت بایست با ضرر خارج بشم ؟ به نظر شما صعودش اینقدر کم خواهد بود . اگر مطمئن باشم از 350 بالاتر نمیره همین امروز میفروشمش .
نظر