تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی64
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 160

دوستان ایا پیام های کم توجه تر حذف میشوند از صفحه
    حضرت علی (ع): درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی

نظر

• iq_son
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 705

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
      الان داشتم نمودار مپنا رو میدیدم یاد تاپیکی افتادم که در سایت همسایه که 27 بهمن 89 زده بودم افتادم.همچنین یاد دوستانی اونجا افتادم که به حفاری هدف 150 به صدرا هدف 100 تومن و به مپنا هدف 100 تومن میدادن.اونم با چنان اطمینانی که نگو و نپرس.اگه اونجا بودم این تاپیکو میاوردم بالا تا اون شخص و دارودستش ببینن که مپنا شده 100 تومن.البته 100+330! تومن

مپنا تا 358 پائین اومد یعنی 10 تومن از پیشبینی من کمتر...الان 430 تومنه
      بکام 203 بود الان 322 هست
      حفاری 244 بود الان 304 تومنه
      فاراک 202 بود الان 280 تومنه
      فاذر 274 بود الان 345 هست
      صدرا 288 با صف میلیونی فروش بود الان بسته برای تعدیل مثبت

همون الگویی که تو بکام دیده بودم دقیقا همونو تو مپنا اون موقع دیدم برا همین اونقدر با اطمینان اسم تاپیک رو "حداقـــل هـدف قيــمتــــــي مپــــنــــــــــــــــــــا ..." گذاشتم.الان هرکی مپناهاشو بفروشه تا آخر عمر دیگه با من حرف نزنه!!! ;)
      بابک عزیز ما که داریم از صفهای خریدش لذت میبریم کجا بفروشیم حالا کم کم داریم باهاش حال میکنیم;;)
      یه هدف بالا 550 ببین براش بیشتر لذت ببریم;)
      سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

خبر رسیده که شرکت مرجان کار علاوه بر دو پروژه ای که چندی پیش آغاز نموده برای سال 90 پروژه جدیدی را در دست گرفته و قراراست بزودی افزایش سرمایه 200 درصدی خود را اعمال کند . فال گوش گفته در تالار حافظ صحبت از کمرجان 800 یا 900 تومانی می کنند . (بورس نیوز)
        ------
        با توجه به سرمایه کم شرکت در صورت افتتاح طرح هایش سود شرکت جهشی بالا خواهد رفت.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• vahid_lok
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 145

الان داشتم نمودار مپنا رو میدیدم یاد تاپیکی افتادم که در سایت همسایه که 27 بهمن 89 زده بودم افتادم.همچنین یاد دوستانی اونجا افتادم که به حفاری هدف 150 به صدرا هدف 100 تومن و به مپنا هدف 100 تومن میدادن.اونم با چنان اطمینانی که نگو و نپرس.اگه اونجا بودم این تاپیکو میاوردم بالا تا اون شخص و دارودستش ببینن که مپنا شده 100 تومن.البته 100+330! تومن

همون الگویی که تو بکام دیده بودم دقیقا همونو تو مپنا اون موقع دیدم برا همین اونقدر با اطمینان اسم تاپیک رو "حداقـــل هـدف قيــمتــــــي مپــــنــــــــــــــــــــا ..." گذاشتم.الان هرکی مپناهاشو بفروشه تا آخر عمر دیگه با من حرف نزنه!!! ;)
          سلام
          اقا بابک نظرتو در مورد وپست هم بیان می کنی؟امروز که خیلی زور زد برای جا به جایی وی اخر سر داشت منفی هم می شد!

نظر

• mohseni1353
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1010

نمي دونم گفتن اين مطلب اينجا جاش هست يا نه اما چند وقت پيش تو يكي از سايتهاي همسايه كه آقا محسن هم تو اون سايت سمتي داشتن زماني كه صدرا صف فروش بود دو نفر از تكنيكاليست هاي اونجا كه يكيشون هم الان تو اين سايت فعاله چنان با صحبتهاي خودشون به باد انتقاد گرفتن به خاطر تحليل هاشون كه من خودم شرمنده طرز برخود با اين عزيزان شدم اما به سايت مون كه نگاه مي كنم وقتي مبينم حتي تو بازار منفي چقدر دوستان با صبر و متانت برخورد مي كنند واز نظرات اساتيد با روي باز استقبال مي كننند به اين نتيجه مي رسم كه اين سايت هم از نظر اخلاقي هم از نظر غناي علمي يكي از سرآمدترين سايت هاي بورسي هست بازهم جاداره تشكر كنم از همه اساتيد و دوستان كه در پيشرفت و تعالي اين سايت سنگ تمام را گذاشته اند اميدوارم هر جا هستند موفق سربلند و مثل هميشه چون مشعلي تابان برافروزنده راه در پيش پاي رهروان طالب علم باشند دست همتون ميبوسم در پناه ايزد منان باشيد.

نظر

• سعیدد.
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 29

بابک عزیز
              من بکام رو روی 200 خریدم، اما فرداش صف فروش شد...
              با تحلیل شما در بورکس، نه تنها سهم را نفروختم بلکه دو سه بار هم تا 180 اضافه کردم...
              به زودی نزدیک 100 درصد سود می دهد...
              ممنون :)

نظر

• محمد ساده
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 934

با سلام و ارادت
                بابک جان مقاومت بکام چنده...من امروز تحت شرایط خاصی(کمک با کارگزارم و...)سهامدارش شدم....روش اصلا نبودم و از رشد و مقاومتها و حمایتهاش خبر ندارم...ممنون می شم راهنمایی کنین.
                شسمم هر وقت فرصت کردین ممنون میشم...فکر کنم تا 890 یه کله جای رشد داره....قند ثابتم که نه گره میخوره نه حجم...شما مقاومتشو چند میبینید...کلا گروه قندی آماده یه رالی پر قدرت دارن میشن...

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

در اصل توسط بهروز پست شده است View Post
                  جناب نظری وپناهی
                  با سلام وخسته نباشید
                  این بیمه پارسیان کی رشد میکنه خسته شدم از نگهداریش لطفا نظر بدید.
                  30 درصدسبد پارسیان با میانگین 3400
                  متشکرم
                  دوست عزيزم فعلا 340 رو ديد انشالله فردا 350 هم بزنه و پياده بشيم
                  به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                  اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• Alfredo Pacino
                    عضو جدید
                    • Mar 2011
                    • 12

آقا محسن سلام خسته نباشید نظر شما درباره بکام چی هست تا کجا به راه خود ادامه می دهد ما کجا خالی کنیم.ممنون

نظر

• نادری
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 519

با سلام به دوستان عزیز و گرامی .ضمن عرض سلام وتبریک سال خرگوش به تمامی دوستان .از دوست عزیزم محسن خان نظری میخواستم جویای نظراتشوندر مورد ثنوسا و وساخت باشم.میخواستم بدونم از نظر فاندامنتالی این دوسهم چگونه هستند؟؟؟؟؟؟

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
                        با سلام به دوستان عزیز و گرامی .ضمن عرض سلام وتبریک سال خرگوش به تمامی دوستان .از دوست عزیزم محسن خان نظری میخواستم جویای نظراتشوندر مورد ثنوسا و وساخت باشم.میخواستم بدونم از نظر فاندامنتالی این دوسهم چگونه هستند؟؟؟؟؟؟
                        با اجازه جناب نادري جناب آريانا از لحاظ بنيادي به ترتيب ثاخت- ثمسكن-ثنوسا و ثامان را بيشتر قبول دارند. حالا بايد ديد نظر بنيادي استاد نظري چيه؟
                        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

در اصل توسط Moradad پست شده است View Post
                          جناب نظری من این یکی دو روزه ناپرهیزی کردم خریدهای زسیر را داشتم. میتوانم خواهش کنم راهنمایی فرمایید
                          همراه 5100
                          وتوسم 156
                          وصندوق 300
                          وصنعت 140.5
                          مپنا 406
                          شپنا 590
                          خفاری 294

با تشکر
                          پرتفوي خوبي را ايجاد كرده ايد سرمايه گذاري ها را بنده باشم تا اخر هفته خارج خواهم شد همراه را نيز تا شب مجمع نگه داشته و سپس خارج ميشوم

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Post
                            دوستان وبملت رابفروشم یا نه داره حوصلم را سر میبره
                            وبملت با مقاومت 220 توماني مواجه ميباشد دوست عزيزم با تعديل عايدي كه در گزارش 12 ماهه خواهد داشت انتظار شكست مقاومت و پيشروي به سوي هدف قيمتي 240 تومان را انتظار دارم

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                              آقای نظری عزیز استا دگرامی
                              یه دنیا تشکر بابت همه چیز
                              شما علاوه بر اطلاعات بورسی متانت وگذشت وصبر بالایی نیز دارید که قابل تحسین است
                              بدون هیچ گونه تعارفی در این 6 ماه که وارد بورس به طور جدی شدم چیزهای زیادی از شما آموخته ام
                              که واقعا سپاسگزارم آرزوی سلامتی و شادکامی رابرای شمادارم.
                              ممنونم دوست عزيزم اول وظيفست دوم كمترين كاري كه ميتوانم براي دوستان عزيزم انجام دهم

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
                                سلام و عرض خسته نباشید
                                وتوسم را بفروشم؟
                                در سطوح قيمتي بالاي 160 ميتوانيد خارج شويد اما هدف سهم سطوح قيمتي 170 ميباشد

نظر

در حال کار...
                                X