دوستان ایا پیام های کم توجه تر حذف میشوند از صفحه
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postالان داشتم نمودار مپنا رو میدیدم یاد تاپیکی افتادم که در سایت همسایه که 27 بهمن 89 زده بودم افتادم.همچنین یاد دوستانی اونجا افتادم که به حفاری هدف 150 به صدرا هدف 100 تومن و به مپنا هدف 100 تومن میدادن.اونم با چنان اطمینانی که نگو و نپرس.اگه اونجا بودم این تاپیکو میاوردم بالا تا اون شخص و دارودستش ببینن که مپنا شده 100 تومن.البته 100+330! تومن
مپنا تا 358 پائین اومد یعنی 10 تومن از پیشبینی من کمتر...الان 430 تومنه
بکام 203 بود الان 322 هست
حفاری 244 بود الان 304 تومنه
فاراک 202 بود الان 280 تومنه
فاذر 274 بود الان 345 هست
صدرا 288 با صف میلیونی فروش بود الان بسته برای تعدیل مثبت
همون الگویی که تو بکام دیده بودم دقیقا همونو تو مپنا اون موقع دیدم برا همین اونقدر با اطمینان اسم تاپیک رو "حداقـــل هـدف قيــمتــــــي مپــــنــــــــــــــــــــا ..." گذاشتم.الان هرکی مپناهاشو بفروشه تا آخر عمر دیگه با من حرف نزنه!!! ;)
یه هدف بالا 550 ببین براش بیشتر لذت ببریم;)سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
خبر رسیده که شرکت مرجان کار علاوه بر دو پروژه ای که چندی پیش آغاز نموده برای سال 90 پروژه جدیدی را در دست گرفته و قراراست بزودی افزایش سرمایه 200 درصدی خود را اعمال کند . فال گوش گفته در تالار حافظ صحبت از کمرجان 800 یا 900 تومانی می کنند . (بورس نیوز)
------
با توجه به سرمایه کم شرکت در صورت افتتاح طرح هایش سود شرکت جهشی بالا خواهد رفت.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postالان داشتم نمودار مپنا رو میدیدم یاد تاپیکی افتادم که در سایت همسایه که 27 بهمن 89 زده بودم افتادم.همچنین یاد دوستانی اونجا افتادم که به حفاری هدف 150 به صدرا هدف 100 تومن و به مپنا هدف 100 تومن میدادن.اونم با چنان اطمینانی که نگو و نپرس.اگه اونجا بودم این تاپیکو میاوردم بالا تا اون شخص و دارودستش ببینن که مپنا شده 100 تومن.البته 100+330! تومن
همون الگویی که تو بکام دیده بودم دقیقا همونو تو مپنا اون موقع دیدم برا همین اونقدر با اطمینان اسم تاپیک رو "حداقـــل هـدف قيــمتــــــي مپــــنــــــــــــــــــــا ..." گذاشتم.الان هرکی مپناهاشو بفروشه تا آخر عمر دیگه با من حرف نزنه!!! ;)
اقا بابک نظرتو در مورد وپست هم بیان می کنی؟امروز که خیلی زور زد برای جا به جایی وی اخر سر داشت منفی هم می شد!
نظر
-
نمي دونم گفتن اين مطلب اينجا جاش هست يا نه اما چند وقت پيش تو يكي از سايتهاي همسايه كه آقا محسن هم تو اون سايت سمتي داشتن زماني كه صدرا صف فروش بود دو نفر از تكنيكاليست هاي اونجا كه يكيشون هم الان تو اين سايت فعاله چنان با صحبتهاي خودشون به باد انتقاد گرفتن به خاطر تحليل هاشون كه من خودم شرمنده طرز برخود با اين عزيزان شدم اما به سايت مون كه نگاه مي كنم وقتي مبينم حتي تو بازار منفي چقدر دوستان با صبر و متانت برخورد مي كنند واز نظرات اساتيد با روي باز استقبال مي كننند به اين نتيجه مي رسم كه اين سايت هم از نظر اخلاقي هم از نظر غناي علمي يكي از سرآمدترين سايت هاي بورسي هست بازهم جاداره تشكر كنم از همه اساتيد و دوستان كه در پيشرفت و تعالي اين سايت سنگ تمام را گذاشته اند اميدوارم هر جا هستند موفق سربلند و مثل هميشه چون مشعلي تابان برافروزنده راه در پيش پاي رهروان طالب علم باشند دست همتون ميبوسم در پناه ايزد منان باشيد.
نظر
-
من بکام رو روی 200 خریدم، اما فرداش صف فروش شد...
با تحلیل شما در بورکس، نه تنها سهم را نفروختم بلکه دو سه بار هم تا 180 اضافه کردم...
به زودی نزدیک 100 درصد سود می دهد...
ممنون :)
نظر
-
با سلام و ارادت
بابک جان مقاومت بکام چنده...من امروز تحت شرایط خاصی(کمک با کارگزارم و...)سهامدارش شدم....روش اصلا نبودم و از رشد و مقاومتها و حمایتهاش خبر ندارم...ممنون می شم راهنمایی کنین.
شسمم هر وقت فرصت کردین ممنون میشم...فکر کنم تا 890 یه کله جای رشد داره....قند ثابتم که نه گره میخوره نه حجم...شما مقاومتشو چند میبینید...کلا گروه قندی آماده یه رالی پر قدرت دارن میشن...
نظر
-
در اصل توسط بهروز پست شده است View Postجناب نظری وپناهی
با سلام وخسته نباشید
این بیمه پارسیان کی رشد میکنه خسته شدم از نگهداریش لطفا نظر بدید.
30 درصدسبد پارسیان با میانگین 3400
متشکرمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
آقا محسن سلام خسته نباشید نظر شما درباره بکام چی هست تا کجا به راه خود ادامه می دهد ما کجا خالی کنیم.ممنون
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postبا سلام به دوستان عزیز و گرامی .ضمن عرض سلام وتبریک سال خرگوش به تمامی دوستان .از دوست عزیزم محسن خان نظری میخواستم جویای نظراتشوندر مورد ثنوسا و وساخت باشم.میخواستم بدونم از نظر فاندامنتالی این دوسهم چگونه هستند؟؟؟؟؟؟تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط Moradad پست شده است View Postجناب نظری من این یکی دو روزه ناپرهیزی کردم خریدهای زسیر را داشتم. میتوانم خواهش کنم راهنمایی فرمایید
همراه 5100
وتوسم 156
وصندوق 300
وصنعت 140.5
مپنا 406
شپنا 590
خفاری 294
با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Postدوستان وبملت رابفروشم یا نه داره حوصلم را سر میبرهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postآقای نظری عزیز استا دگرامی
یه دنیا تشکر بابت همه چیز
شما علاوه بر اطلاعات بورسی متانت وگذشت وصبر بالایی نیز دارید که قابل تحسین است
بدون هیچ گونه تعارفی در این 6 ماه که وارد بورس به طور جدی شدم چیزهای زیادی از شما آموخته ام
که واقعا سپاسگزارم آرزوی سلامتی و شادکامی رابرای شمادارم.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر