در اصل توسط محسن نظري پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postالبته با یک روز منفی شدن نباید نگران شد اما چه کنم . با توجه به اینکه فاند سهم هایی که گرفتم خوبه امید به صعود همشون دارم . اما این وسط فاراک یک کم نگرانم کرده . امروز فاراک گرفتم . واقعیتش اینه هنوز نرفتم تو ضرر اما وقتی میبینم سودها داره از بین میره .... چه میشه کرد پول رو دوست دارم دیگه . کم پیدا بودین بابک جان . امیدوارم مشکلی براتون پیش نیومده باشه. برای شما و محسن خان و سایر دوستان سلامتی ارزو میکنم .
دوست گرامی از نوع معاملاتتون معلومه که کاملا احساسی معامله میکنین که نوعی سم برای شماس...تارگت فروش و حد ضرر برای خود تایین کنید و با رسیدت به قیمتهای مورد نظر چه در سود و چه در ضرر به قراری که گذاشته بودین عمل کنید...موفق باشید.
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postالبته با یک روز منفی شدن نباید نگران شد اما چه کنم . با توجه به اینکه فاند سهم هایی که گرفتم خوبه امید به صعود همشون دارم . اما این وسط فاراک یک کم نگرانم کرده . امروز فاراک گرفتم . واقعیتش اینه هنوز نرفتم تو ضرر اما وقتی میبینم سودها داره از بین میره .... چه میشه کرد پول رو دوست دارم دیگه . کم پیدا بودین بابک جان . امیدوارم مشکلی براتون پیش نیومده باشه. برای شما و محسن خان و سایر دوستان سلامتی ارزو میکنم .
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postدوستان بیچاره شدیم رفت . وسپه . وصنا . فاراک . وبانک رایان . بمونیم با سهم هامون
برای سلامتی خودت من خواهش میکنم
دنبال یه کار کم ریسک تر مثل معاملات آتی یا فارکس باش :d
مخلصم @};-
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postاساتید گرامی
چرا با اطلاعیه شفاف سازی فاذر که حاوی نکات مثبت است وضعیت ان تغییر کرد؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
عرضه هاي سنگين و حتي تشكيل صف فروش و انداختن شايعات منفي همه و همه برنامه ريزي شده توسط بورس و دولت براي جلوگيري از احتمالات بازار حبابي ميباشد نگران نباشيد اصلاح موقتي استبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postتبريك به سهامداران پارس مينو به زودي منتظر خبرهاي مثبت از سهامتان باشيد
غصه ام گرفته بود تو بازار مثبت چرا سهمو بسته نگه داشتن.
البته اگه براي اين بازار منفي حكم قرباني رو نداشته باشهآخرین ویرایش توسط سقراط؛ 2011/04/09, 13:26.<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
-
-
-
سلام با تشکر از زحمات و اطلاعات مفیدتون ... چند تا سوال دارم
هدف قیمتی خفناور......؟
و هدف قیمتی خبهمن ....؟ و این پیش بینی به نظرتون تو چه فاصله زمانی محقق می شه
و هدف قیمتی کچاد ....؟ کچاد 900 میشه ؟
ممنونم . راستی جناب استاد نظری منم ثشاهد خریدم ...آخرین ویرایش توسط sanko؛ 2011/04/09, 14:17.
نظر
نظر