کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست من پس انتظار داشتی رو چند معامله بشه؟ قیمت کلوز دیروز6767 بود امروز با حجمی کمی بیشتر از حجم مبنا رو مثبت کامل معامله شد که خب به 7037 رسید؛ ملزومات رفتن به گره براش پیش نیومده بود که بخاد نوسان 8 تا 12 درصدی داشته باشه و برسه به قیمتهای بالا:)
بزرگواران مرجعی که تجدید ارزیابی دارایی را برای شرکتهای بورسی انجام میدهد کیست؟ با توجه به موضوع پست بانک و البته بانکهای دیگر دولتی این موضوع بسیار تامل برانگیزست، باور کردنی نیست که صادرات با آن همه دارایی(یک نمونه برج سپهر) سرمایه فعلی را داشته باشد یا پست بانک حدود 56 میلیارد سرمایه داشته باشد؟x-(در ضمن آیا گمان میبرید که سینا مقاومتهای مهم پیش رو را میشکند یا باز هم میخواهد در محدوده 310 تا 340 بازی کند؟
دوست عزيزم معمولا تجديد ارزيابي دارايي ها به دليل ماليات بسيار بالايي كه اين روش دارد اجرايي نميشود مگر در موارد خاص به نظرم حسابرسان شركت يا سازمان حسابرسي تجديد ارزيابي را انجام دهند
دوست عزيزم همين بانكهاي دولتي سالهاي گذشته از همين طريق تجديد ارزيابي داراييها افزايش سرمايه دادند
در مورد وسينا به نظرم تا شب مجمع به قيمتهاي 380 خواهد رسيد البته اگر بتواند از سد قيمتهاي340-350 عبور نمايد
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
دوستان عزيزم يك سوال غير بورسي بنده ميخواهم جي ميل بسازم در صفحه اول مشخصات را وارد ميكنم در صفحه دوم شماره تماس در صفحه سوم كد ميخواهد هر چه وارد ميكنم از اين قسمت رد نميشود اگر دوستاني در اين زمينه اطلاعاتي دارد ممنون ميشوم>:d<
دوست من پس انتظار داشتی رو چند معامله بشه؟ قیمت کلوز دیروز6767 بود امروز با حجمی کمی بیشتر از حجم مبنا رو مثبت کامل معامله شد که خب به 7037 رسید؛ ملزومات رفتن به گره براش پیش نیومده بود که بخاد نوسان 8 تا 12 درصدی داشته باشه و برسه به قیمتهای بالا:) http://www.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...27801615184692
دوست عزیز 3 روز هست که 700 هست قیمتش!3 روز پیش 699 دیروز 701 و امروز فکر کنم 703!
حالا میشه توضیح بدید؟
دوستان عزيزم يك سوال غير بورسي بنده ميخواهم جي ميل بسازم در صفحه اول مشخصات را وارد ميكنم در صفحه دوم شماره تماس در صفحه سوم كد ميخواهد هر چه وارد ميكنم از اين قسمت رد نميشود اگر دوستاني در اين زمينه اطلاعاتي دارد ممنون ميشوم>:d<
جی میل ایران را تحریم کرده . کشورتان را افغانستان انتخاب کنید دیگر کد نمیخواهد و جواب میدهد . البته من اینکار را یکسال پیش انجام دادم و نمیدونم الان هم جواب میده یا نه . البته الان چند وقتیه جی میل اذیت میکنه
سلا م استاد
قبلا نمیخواست از این جنگولک بازی ها
اما الان باید شماره تلفن صحیح را بدهید
بلافاصله یه خانم خوش صدایی به زبان انگلیسی با شما تماس می گیره و کد را آهسته و شمرده به شما میگه
اون کد را باید وارد کنید
یادتان باشد باید شماره موبایل خود را با صفر و کامل وارد کنید
سلا م استاد
قبلا نمیخواست از این جنگولک بازی ها
اما الان باید شماره تلفن صیحی را بدهید
بلافاصله یه خانم خوش صدایی به زبان انگلیسی با شما تماس می گیره و کد را آهسته و شمرده به شما میگه
اون کد را باید وارد کنید
یادتان باشد باید شماره موبایل خود را با صفر و کامل وارد کنید
دوست عزیز 3 روز هست که 700 هست قیمتش!3 روز پیش 699 دیروز 701 و امروز فکر کنم 703!
حالا میشه توضیح بدید؟
وحید جان فراموش نکن که قیمت کلوز سهم با قیمت آخرین معامله صورت گرفته روی سهم متفاوت است، قیمت کلوز سهم که دامنه نوسان مثبت و منفی 4 درصد فردای روز معامله بر اساس آن تعیین میشود بر اساس فرمولی نسبتا پیچیده و بر اساس قیمت و حجم معامله شده روی قیمتهای معاملات انجام شده محاسبه میشود؛ چادر با توجه به سرمایه 600 میلیاردی الان حجم مبنای 2400000 دارد یعنی اگر بخواهد 4 درصد مثبت بخورد باید بیشتر از این حجم مبنا روی 4 مثبت معامله شود که خب در لینک به صفحه آمار معاملات کچاد میتوانی ببینی که دیروز و پریروز فقط 165 و 271 هزار سهم معامله شده بود که چون به نسبت حجم مبنا کسر کوچکی بود قیمت کلوز سهم بالا نمیرفت اما امروز با معامله حدود 2ونیم میلیون روی مثبت 4 قیمت کلوز هم 4 درصد به نسبت دیروز مثبت خورد، امیدوارم شفاف و ساده مطلب را رسانده باشم، با معذرت از استادان تاپیک که بنده روده درازی کردم;)
کسی که نه فکری در سر و نه شوقی در دل نداشته باشد، خود را شرمنده عمر کرده است
از اساتید محترم تقاضا دارم نظر خودشان را در مورد فخاس و مس باهنر بیان کنند.
پیشاپیش از پاسخگویی شما کمال تقدیر و تشکر را دارم
فخاس با توجه به دعواي حقوقي ها با رشد قيمتي نامعقولي مواجه شده بنده چندان نظري بر روي اين سهم ندارم
فباهنر ميتواند تا مجمع تا قيمتهاي 150-160 بالا بيايد سهم احتمالا با تعديل مثبت همراه خواهد شد
بابک جان اگه حوصله ت گرفت و نگاهی به نمودار چادر انداختی نظرتو بگی ممنونت میشیم، راستی موقع تحلیل شرکتی مثل چادر تو دیتاش تمام موارد بر اساس سرمایه جدید باید تعدیل شوند یا داده های سرمایه های قبلی(50، 100 و 200 میلیارد) به تحلیلهای فعلی کمک میکنند؟
سلام و صبح همگی بخیر
نادر جان از هر دو دیدی که فرمودین باید بررسی شوند دیتاشم تعدیل کنم چشم
نظر