کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همان طور که قبلا هم گفته شده بصورت پله ی در حال خرید خفناور هستیم از انجایی که رفته رفته شناور ناچیز سهم در حال کم شدن است پیشنهاد میکنم این سهم پرتانسیل را که متعادل است فراموش نکنید چرا که به محض تمام شدن شناور ازاد سهم صف خریدهای پی در پی در انتظارش خواهد بود وبصورت قطره ی عرضه خواهد شد
محسن جان نظرت چیه؟
الان بزرگترین خواستم از فاراک تنها 1 چیزه اونم اینکه حوالی نزدیک ساعت 12 تو مثبت معامله بشه حتی 1 ریال مثبت باشه کافیه
بابك فقط اينو بگم طبق شنيده ها مديران شركت با كدهاي شخصي در حال خريد ميباشند به زودي خبرهاي خوبي از سهم منتشر ميشود من به فاراك 300 توماني اعتقاد دارم انقدري كه وزنه سنگين سبدم شده فاراك.........
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
شهرزاد جان به نظرم منظور شخص حقیقی بالای یک درصد باشد که قبلا هم عرضه کننده بود ولی در کل مقدار سهم بسیار ناچیز است و رشد سهم قطعی به نظر میرسد.
ضمن اینکه احتمالا تعدیل در 12 ماهه و تعدیل در سال 90 و شایعاتی از افزایش سرمایه هم شنیده میشه
یکی از دوستانم هم احتمالا امروز بیاد بالای یک درصد
البته گفتم احتمالا چون تعداد دقیقی خرید امروزشو فعلا نمیدونم
به نوعی میتوان گفت بازار از این سهم غافل بوده و الان بخش اصلی سهم شناور دست خودمان است.
آقا ما اومدیم فاراک برداشتیم
از همون لحظه عقب گرد دادن بهش:D
میگم هر سهمی رو میخواین رو منفی بخرین به من بگید اول بخرم بعد صبر کنین اومد که پایین شما هم بخرین چطوره؟:p
خیلی با حال بود... ایول منم مثل توئم غصه نخور
احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
بابك فقط اينو بگم طبق شنيده ها مديران شركت با كدهاي شخصي در حال خريد ميباشند به زودي خبرهاي خوبي از سهم منتشر ميشود من به فاراك 300 توماني اعتقاد دارم انقدري كه وزنه سنگين سبدم شده فاراك.........
همان طور که قبلا هم گفته شده بصورت پله ی در حال خرید خفناور هستیم از انجایی که رفته رفته شناور ناچیز سهم در حال کم شدن است پیشنهاد میکنم این سهم پرتانسیل را که متعادل است فراموش نکنید چرا که به محض تمام شدن شناور ازاد سهم صف خریدهای پی در پی در انتظارش خواهد بود وبصورت قطره ی عرضه خواهد شد
محسن جان نظرت چیه؟
البته امروز 400 هزار سهم توسط ما خریداری شد به صورت گروهی که یکی از دوستان هم اومد بالای یه درصد فردا هم خرید خواهیم کرد .
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر