وصنا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postخريد فاراك ووصنا و وصنعت گزينه هاي مناسبي ميباشد
وصنا سهم خوبيه فقط اگر به موقع خروج نكنيد و سرمايتون زياد باشه ممكنه نتونيد در قيمت مناسبي خارج بشيد.
نهايت افت وصنا 116 ميتونه باشه. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postحامد جان خفناور خریدی؟
من تا اومدم بگیرم مثبت و صف شد؟ توی مثبت هم حال نمی کنم بگیرم.
آیا وصنا هم برای خرید خوبه؟
وصنا هم برای یک بازه ی میان مدت و حداقل 3ماهه سود اوری مناسبی خواهد داشتیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
-
-
مپنا هم صف خرید شد
از همه مطمعن تر فعلا مپناست چرا که هم تعدیل دارد که بزودی اعلام میشود وهم این که بحث ورود زیرمجموعه هایش به فرابورس مطرح است میتوان گفت اگر عرضه ی کارکنان تمام شود این سهم دیگر دست نیافتنی میشود البته کارکنان هم دیگر به ان صورت سهمی برای عرضه ندارد و دارایی هایش در این سهم رو به پایان است.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
پسهند به 225 تومنی که گفتم عکس العمل نشون داد...تحلیلشو چند صفحه قبل زده بودم دیگه نمیدونم کدوم صفحس...روندش صعودیه
نظر
-
الان بزرگترین خواستم از فاراک تنها 1 چیزه اونم اینکه حوالی نزدیک ساعت 12 تو مثبت معامله بشه حتی 1 ریال مثبت باشه کافیه
نظر
-
در اصل توسط diesel29 پست شده است View Postسلام
توی غدیر چه خبره اینجوری صف میشن براش
بین وصنعت و ومعادن کدوم هلو تر میباشد ؟؟؟
عزم راسخ جهت تعویض همراه+وکار+وتوسم+وبموتو+شپنا با یکی از سهمهای بالا. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
نظر