در اصل توسط وحید 20 پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
-
سلام اقا محسن عزیز و جناب پناهی عزیز من خیلی سر اساتید رو درد می ارم!ولی ببخشید!اگر اعتماد بیش از حد من به شما نبود انقدر مزاحم نمی شدم!
اولا می خوام بپرسم مرجان کار چطوره بنیادیش و تکنیکالش؟
دوما سبد سهام من اینه:
مرجان کار 17 درصد
فاراک 15 درصد
خفناور 17 درصد
پست بانکم حدودا 51 درصد!
نظرتون چیه؟کدوم رو تعویض کنم و با چی؟
امیدوارم همیشه سبز باشید!
و یه سوال خارج از اینها.دلیل استقبال میلیونی بازار از گروه بانکها چیه؟آخرین ویرایش توسط vahid_lok؛ 2011/04/12, 17:48.
نظر
-
در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Postاستاد نظری باوساپا بریم افزایش سرمایه یاپیشنهاد خروج میدهید از زحمات شما سپاسگذارمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
به نظرم در مقطع فعلی فروش مپنا اشتباه است چون این سهم به نسبت پتانسیل خود رشدی نکرده و اینکه هر لحظه امکان توقف نماد جهت تعدیل مثبت در گزارش 12 ماهه وجود دارد و بحث افزایش سرمایه و ورود زیر مجموعه اش به فرابورس نیز مطرح است بنابراین شاید بتوان نوسانی هم از سهم گرفت ولی نگهداری مناسبتر است.
شایعاتی از افزایش سود مپنا در گزارش 12 ماهه به 75 تومان شنیده میشودکه اگر پی بر ای 8 هم بگیرد حداقل به 600 تومان میرسد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postوساپا يك معامله درون گروهي ديگر هم جديدا انجام داده كه سود خوبي هم از ان شناسايي خواهد كرد بنده چندان موافق افزايش سرمايه نيستم
خواب سرمایه چندانی هم نداره (مگر نماد به دلایلی زیاد بسته بمونه) چون میشه حق تقدمش رو فروخت و خواب سرمایه نداره.
من از 230 تومان وساپا دارم و تقریبا در سود 100 درصدی هستم ولی نفروختم و به افزایش سرمایه رفتم چون با اینکه نوسان خوبه ولی در بعضی سهم ها صبر بهتر جواب میده. البته بستگی به اینهم داره که فردی که این سهمو خریده با چه دیدی بوده.
هرچند الان نماد متوقفه و دیگه هر کسی نگه داشته یا فروخته وقت گذشته.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط Moradad پست شده است View Postاساتید محترم
به نظر شما این وصنعت کی راه میافتد و به کدام طرف ، پایین یا بالا ؟؟
از بازار مثبت جا ماندیم:(
با تشکر
پينوشت: دوستان عزيز سهامي كه توسط ما معرفي ميشود حداقل در خوشبينانه ترين حالت دربازه 6 ماهه تا 3 سال رشد خواهد كرد دوستان در موقع خريد حتما اين بازه زماني را لحاظ كنندبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط meysam پست شده است View Postدوستان نظرتون در مورد خنصیر چیهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postباسلام وخسته نباشید خدمت استادعزیز خودم جناب نظری
من امروز کمی لسرما خریدم می خواستم نظرتون رابدانم
بعد نظرشما درمورد خکار (این سهم مظلوم بورس به نظر بنده)چیست؟
باسپاس فراوان
خكار دوست عزيز تا سطوح قيمتي 450-500 تومان رشد خواهد كرد فقط بايد كمي صبور باشيدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postمحسن جان بنظرم در بازار امروز به نوعی عرضه بر تقاضا غلبه کرده نظر شما چیست؟
پينوشت: بنده مخالف و منتقد دولت هستم اما امروز به يك نظر اينها ايمان اورده ام اگر دقت كرده باشيد بي بي سي و سايتهاي خبري دائما تاكيد بر هم نظر بودن كارشناسان مبني بر حبابي بودن بورس داشتن و روزانه ده بار اين خبر كذايي را پخش ميكردند اين منفعت طلبان مفت خور كه با دلارهاي امريكا جيبهايشان را پر ميكنند ملت برايشان ارزشي ندارد و با هر وسيله اي ميخواهند ضربه بزنند اين وسط ملت هم فدا شد به درك اينها به مقاصد و منفعت خودشان برسند كافي است.....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط Moradad پست شده است View Postاستاد نظری این قضیه افزایش سزمایه مپنا که به گوش میرسد جیست؟
آیا شما هم شنیدید ؟ و اینکه از چه محلی ؟
با تشکر
من شنیدم 90% هست افزایش 50% انباشته 40% اورده البته در حد شنیدست;)سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Postسلام اقا محسن عزیز و جناب پناهی عزیز من خیلی سر اساتید رو درد می ارم!ولی ببخشید!اگر اعتماد بیش از حد من به شما نبود انقدر مزاحم نمی شدم!
اولا می خوام بپرسم مرجان کار چطوره بنیادیش و تکنیکالش؟
دوما سبد سهام من اینه:
مرجان کار 17 درصد
فاراک 15 درصد
خفناور 17 درصد
پست بانکم حدودا 51 درصد!
نظرتون چیه؟کدوم رو تعویض کنم و با چی؟
امیدوارم همیشه سبز باشید!
و یه سوال خارج از اینها.دلیل استقبال میلیونی بازار از گروه بانکها چیه؟
چه دل بزرگی :-/
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postدوستان با این سهم هایی که دارم چه کنم . وسپه .ومعادن . ولساپا . تازه خریدمشون و تو این دو روز 5 درصد رفتم تو ضرر و هنوز هم صف فروش دارند؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر