فولاپ بخریم یا نه
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postمحسن جان ثشاهد فكر كنم خريدش زوده فكر كنم سطح 290 تا 300 مناسب باشه يا پله اي وارد بشن دوستان شركت پرشين 5 ميليون خريد امروز؟نظر شما چي هست با تشكربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبابك فقط اينو بگم طبق شنيده ها مديران شركت با كدهاي شخصي در حال خريد ميباشند به زودي خبرهاي خوبي از سهم منتشر ميشود من به فاراك 300 توماني اعتقاد دارم انقدري كه وزنه سنگين سبدم شده فاراك.........
داداش 60% سبد من فاراکه
210 اولین خریدم بود که 250 رد کردم
بعد که 250 رو رد کرد و مطمئن شدم 261 تومن صف فروش خریدم و اونقدر نگهش میدارم تا گین مورد نظرمو بگیرم
نظر
-
باسلام وخسته نباشید خدمت استادعزیز خودم جناب نظری
من امروز کمی لسرما خریدم می خواستم نظرتون رابدانم
بعد نظرشما درمورد خکار (این سهم مظلوم بورس به نظر بنده)چیست؟
باسپاس فراواناشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postهمان طور که قبلا هم گفته شده بصورت پله ی در حال خرید خفناور هستیم از انجایی که رفته رفته شناور ناچیز سهم در حال کم شدن است پیشنهاد میکنم این سهم پرتانسیل را که متعادل است فراموش نکنید چرا که به محض تمام شدن شناور ازاد سهم صف خریدهای پی در پی در انتظارش خواهد بود وبصورت قطره ی عرضه خواهد شد
محسن جان نظرت چیه؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
نظر