در اصل توسط سپه پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postلطفا نظرتون را در مورد بترانس و ولساپا بفرمائید .....با تشکر
ولساپا را نيز تنها با ديد 7-8 ماه توصيه به خريد با بازدهي 70-80 درصدي دارمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط فرزند ري پست شده است View Postعرض سلام و ادب خدمت تمامي عزيزان
ضمن سپاس از مديريت محترم سايت جهت ايجاد امكان حضور در جمع عزيزان
باعث بسي افتخار براي حقير است كه اولين پست خود را در اين تالار در تاپيك سروران گرامي جناب آقايان پناهي و نظري مي نويسم
بعنوان اولين مزاحمت از جناب نظري خواهشمندم در خصوص وضعيت آتي و روند آينده سرمايه گذاري غدير با توجه به افزايش سرمايه صورت گرفته ، قيمت گذاري صورت گرفته بر روي پتروشيمي پرديس كه براي غدير ظاهرا" هر سهم كمتر از 1500 ريال تمام شده است ، سود نقدي تقسمي و همچنين پيش بيني 983 ريالي سود 90 ( كه البته ظاهرا" با سرمايه قبلي است ) و همچنين عرضه هاي ديگر زير مجموعه ها ، پيش بيني خود را اعلام فرمايند ؟
آيا به نظر شما بزرگوار امكان روند رو به رشدي كه قبل از مجمع شاهد بوديم پس از بازگشائي نيز مورد انتظار هست و قيمت بازگشائي را در چه محدوده اي تصور مي كنيد .
پيشاپيش از اطاله كلام عذر تقصير و سپاسگزار از پاسخي كه عنايت خواهيد فرمود .به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط bijan askari پست شده است View Postجناب نظری سلام و خسته نباشید
لطفا نظرتون را در مورد بكام بفرمائیدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط یزدی پست شده است View Postسلام
نظر جناب نظری در باره تعویض فولاد با رپارس یا مرقام چیست؟
با سپاس از زحمات ...
فولاد به نظرم تا 300 و سپس 320 تومان خواهد رفتبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم بكام يك قرارداد سنگين بريا تامين كابلهاي فيبر نوري در داخل منعقد كرده است طرح توسعه كابلهاي فشار ضعيف و پنلهاي خورشيدي نيز افتتاح شده و طرح توسعه كابلهاي فشار قوي نيز در سال 90 افتتاح خواهد شد ازطرفي پتانسيل زمينهاي شركت نيز وجود دارد تعديل عايدي قطعي و قيمتهاي 400 تومان به نظر بنده دستي يافتني ميباشد
استاد واقعا دستتون درد نکنه، هر چقدر از شما تشکر کنیم بازم کم است.
شنیدم بودم امسال بکام سود خوبی اعلام خواهد کرد، قصد خرید بکام رو داشتم ولی مطمئن نبودم ولی حالا دیگه شک ندارم.
بازهم تشکر از زحمات شما.
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
درود بر ناهید عزیز و بزرگوار که مثل همیشه دقیق هستند ،سپاسگزارم ناهید عزیز ..........
اما واقعا جای تقدیر و تشکر و همچنین خوشحالی داره که در خدمت اساتید محترم ،جناب نظری عزیز ،بابک عزیز و راشین محترم هستیم ،
حقیقتش اون روز که جناب پناهی عزیز ،از سر لطف و محبت پست فوق الذکر رو زدند بنده میخواستم همونجا مراتب تقدیر و تشکر و امتنان خودم رو از بزرگواری ایشون ابراز کنم ،اما حقیقتش عاملی که مانع از انجام این کار شد این بود که چون این پست در پاسخ دوست عزیزی بود که حامل پیامی برای این عزیزان دال بر بازگشت به بورکس بود ،من احساس کردم اگر بخوام جوابگوی محبت بابک عزیز باشم ،نکنه خدایی نکرده برای دوست عزیزی که حامل پیام بودند یا سایر دوستان بورکسی این ذهنیت پیش بیاد که بنده میخوام از این سوء تفاهم بوجود اومده سوء استفاده کنم یا خدایی نکرده بر مشکل دامن بزنم
به همین جهت بود که صلاح رو در سکوت دیدم تا بعد از گذشت زمان در فرصت مقتضی از لطف بابک عزیز تقدیر و تشکر کنم ....
ابتدا باید عرض کنم که بسیار دوست دارم اگر سوء تفاهمی بوجود اومده که باعث رنجش این دوستان از سایت بورکس شده ،این سوء تفاهم رفع بشه ......
اما اصل عرض بنده :
بابک عزیز ،جناب نظری بزرگوار و راشین مهربان و محترم ،بنده از جانب خودم و تیم مدیریت و تک تک اعضاء سایت از لطف و محبتی که به سایت خودتون دارین سپاسگزاری میکنم و آرزوی تمام ما اینه که تا این فرم پابرجاست در خدمت شما عزیزان باشیم و با شما بودن هم از بابت علمتون و هم از بابت اخلاق نیکوی شما و هم از بابت شخصیتت والای شما برای ما افتخار است .
یادمه روزی در پی ام در سایتی نوشتم ،تمام ارزش و اعتبار یک فروم به کاربرانش هست و امروز نیز کماکان بر این عقیده استوارم ،البته مدیر یا مدیران یک سایت شالوده اولیه یک راه و روش رو برپا میکنند ،اما این کاربران محترم هستند که باعث اجرایی شدن این هدف میشند و این تاثیر بعضا انقدر قوی میشه که در مراحلی مدیران و ادمین یک سایت کاملا رهرو راه کاربران فهیم اون سایت میشند .....
البته این بین واقعا باید از جناب جمالی عزیز تشکر ویژه داشته باشم که انسانی فوق العاده با شخصیت و با گذشت هستند و محاسن این سایت رو میتونیم در اصل تجلی از شخصیت ایشون بدونیم و همچنین از تمام مدیران عزیز سایت تشکر میکنم که گام به گام در سختی و تلخی و شیرینی سایت رو حمایت کردند تا به امروز رسیدیم .
خوشحالم امروز به نقطه ایی رسیدیم که میتونیم این سایت رو چون یک خانواده بزرگ بدونیم که امیدوارم فردا بهتر از امروز باشه .......
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان علی الخصوص اساتید محترم ،جناب نظری و بابک عزیز و راشین بزرگوار
درود بر شما:x
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم بكام يك قرارداد سنگين بريا تامين كابلهاي فيبر نوري در داخل منعقد كرده است طرح توسعه كابلهاي فشار ضعيف و پنلهاي خورشيدي نيز افتتاح شده و طرح توسعه كابلهاي فشار قوي نيز در سال 90 افتتاح خواهد شد ازطرفي پتانسيل زمينهاي شركت نيز وجود دارد تعديل عايدي قطعي و قيمتهاي 400 تومان به نظر بنده دستي يافتني ميباشد
تشکر از زحمات شما
نظر
-
سلام دوستان خواستم یه صبح به خیر توپو با حرارت خدمت همه دوستان و سروران خودم عرض کنم امیدوارم همه روزه خوبو پر سودی داشته باشین و امیدوارم خداوند به همه کسانیکه با عرضه دانششون و پاسخگویی به سوالات به کسب رزق حلال دوستان کمک میکنند توفیق دو چندان بدهد........
ببینیم امروز فاذز......شبریز ....قشکر....ایرانیت.........ثاخت...چه میکنند
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postجناب نظری عزیز
با سلام
آیا شما اطلاعی از وضعیت بنیادی شکر شاهرود (قشکر)دارید؟
با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط عادل پست شده است View Postسلام بر محسن عزیز
اگه براتون امکانش هست یه تحلیل هم از فاسمین داشته باشین. فروش یا نگهداری سهم در کوتاه مدت:-/
ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
نظر