در اصل توسط ناهید پست شده است
View Post
درود بر ناهید عزیز و بزرگوار که مثل همیشه دقیق هستند ،سپاسگزارم ناهید عزیز ..........
اما واقعا جای تقدیر و تشکر و همچنین خوشحالی داره که در خدمت اساتید محترم ،جناب نظری عزیز ،بابک عزیز و راشین محترم هستیم ،
حقیقتش اون روز که جناب پناهی عزیز ،از سر لطف و محبت پست فوق الذکر رو زدند بنده میخواستم همونجا مراتب تقدیر و تشکر و امتنان خودم رو از بزرگواری ایشون ابراز کنم ،اما حقیقتش عاملی که مانع از انجام این کار شد این بود که چون این پست در پاسخ دوست عزیزی بود که حامل پیامی برای این عزیزان دال بر بازگشت به بورکس بود ،من احساس کردم اگر بخوام جوابگوی محبت بابک عزیز باشم ،نکنه خدایی نکرده برای دوست عزیزی که حامل پیام بودند یا سایر دوستان بورکسی این ذهنیت پیش بیاد که بنده میخوام از این سوء تفاهم بوجود اومده سوء استفاده کنم یا خدایی نکرده بر مشکل دامن بزنم
به همین جهت بود که صلاح رو در سکوت دیدم تا بعد از گذشت زمان در فرصت مقتضی از لطف بابک عزیز تقدیر و تشکر کنم ....
ابتدا باید عرض کنم که بسیار دوست دارم اگر سوء تفاهمی بوجود اومده که باعث رنجش این دوستان از سایت بورکس شده ،این سوء تفاهم رفع بشه ......
اما اصل عرض بنده :
بابک عزیز ،جناب نظری بزرگوار و راشین مهربان و محترم ،بنده از جانب خودم و تیم مدیریت و تک تک اعضاء سایت از لطف و محبتی که به سایت خودتون دارین سپاسگزاری میکنم و آرزوی تمام ما اینه که تا این فرم پابرجاست در خدمت شما عزیزان باشیم و با شما بودن هم از بابت علمتون و هم از بابت اخلاق نیکوی شما و هم از بابت شخصیتت والای شما برای ما افتخار است .
یادمه روزی در پی ام در سایتی نوشتم ،تمام ارزش و اعتبار یک فروم به کاربرانش هست و امروز نیز کماکان بر این عقیده استوارم ،البته مدیر یا مدیران یک سایت شالوده اولیه یک راه و روش رو برپا میکنند ،اما این کاربران محترم هستند که باعث اجرایی شدن این هدف میشند و این تاثیر بعضا انقدر قوی میشه که در مراحلی مدیران و ادمین یک سایت کاملا رهرو راه کاربران فهیم اون سایت میشند .....
البته این بین واقعا باید از جناب جمالی عزیز تشکر ویژه داشته باشم که انسانی فوق العاده با شخصیت و با گذشت هستند و محاسن این سایت رو میتونیم در اصل تجلی از شخصیت ایشون بدونیم و همچنین از تمام مدیران عزیز سایت تشکر میکنم که گام به گام در سختی و تلخی و شیرینی سایت رو حمایت کردند تا به امروز رسیدیم .
خوشحالم امروز به نقطه ایی رسیدیم که میتونیم این سایت رو چون یک خانواده بزرگ بدونیم که امیدوارم فردا بهتر از امروز باشه .......
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان علی الخصوص اساتید محترم ،جناب نظری و بابک عزیز و راشین بزرگوار
نظر