تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1113

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
    نوشته جناب پناهي را من الان ديدم و از خوندنش لذت بردم حيفم اومد بره صفحات بعد با اجازه آوردمش صفحه اول
    تشكر از هرسه دوست عزيزمون
    راشين عزيز جناب پناهي و جناب نظري و تشكر از دكتر فرزاد عزيز و جناب عليرصا جمالي بخاطر به وجود آوردن اين فضا
    درود بيكران بر شما

درود بر ناهید عزیز و بزرگوار که مثل همیشه دقیق هستند ،سپاسگزارم ناهید عزیز ..........

اما واقعا جای تقدیر و تشکر و همچنین خوشحالی داره که در خدمت اساتید محترم ،جناب نظری عزیز ،بابک عزیز و راشین محترم هستیم ،

حقیقتش اون روز که جناب پناهی عزیز ،از سر لطف و محبت پست فوق الذکر رو زدند بنده میخواستم همونجا مراتب تقدیر و تشکر و امتنان خودم رو از بزرگواری ایشون ابراز کنم ،اما حقیقتش عاملی که مانع از انجام این کار شد این بود که چون این پست در پاسخ دوست عزیزی بود که حامل پیامی برای این عزیزان دال بر بازگشت به بورکس بود ،من احساس کردم اگر بخوام جوابگوی محبت بابک عزیز باشم ،نکنه خدایی نکرده برای دوست عزیزی که حامل پیام بودند یا سایر دوستان بورکسی این ذهنیت پیش بیاد که بنده میخوام از این سوء تفاهم بوجود اومده سوء استفاده کنم یا خدایی نکرده بر مشکل دامن بزنم
    به همین جهت بود که صلاح رو در سکوت دیدم تا بعد از گذشت زمان در فرصت مقتضی از لطف بابک عزیز تقدیر و تشکر کنم ....
    ابتدا باید عرض کنم که بسیار دوست دارم اگر سوء تفاهمی بوجود اومده که باعث رنجش این دوستان از سایت بورکس شده ،این سوء تفاهم رفع بشه ......

اما اصل عرض بنده :
    بابک عزیز ،جناب نظری بزرگوار و راشین مهربان و محترم ،بنده از جانب خودم و تیم مدیریت و تک تک اعضاء سایت از لطف و محبتی که به سایت خودتون دارین سپاسگزاری میکنم و آرزوی تمام ما اینه که تا این فرم پابرجاست در خدمت شما عزیزان باشیم و با شما بودن هم از بابت علمتون و هم از بابت اخلاق نیکوی شما و هم از بابت شخصیتت والای شما برای ما افتخار است .

یادمه روزی در پی ام در سایتی نوشتم ،تمام ارزش و اعتبار یک فروم به کاربرانش هست و امروز نیز کماکان بر این عقیده استوارم ،البته مدیر یا مدیران یک سایت شالوده اولیه یک راه و روش رو برپا میکنند ،اما این کاربران محترم هستند که باعث اجرایی شدن این هدف میشند و این تاثیر بعضا انقدر قوی میشه که در مراحلی مدیران و ادمین یک سایت کاملا رهرو راه کاربران فهیم اون سایت میشند .....
    البته این بین واقعا باید از جناب جمالی عزیز تشکر ویژه داشته باشم که انسانی فوق العاده با شخصیت و با گذشت هستند و محاسن این سایت رو میتونیم در اصل تجلی از شخصیت ایشون بدونیم و همچنین از تمام مدیران عزیز سایت تشکر میکنم که گام به گام در سختی و تلخی و شیرینی سایت رو حمایت کردند تا به امروز رسیدیم .
    خوشحالم امروز به نقطه ایی رسیدیم که میتونیم این سایت رو چون یک خانواده بزرگ بدونیم که امیدوارم فردا بهتر از امروز باشه .......

با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان علی الخصوص اساتید محترم ،جناب نظری و بابک عزیز و راشین بزرگوار

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• hiva
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 94

سلام به همه دوستان . و با تشکر از سعه صدر و دقت نظر آقای نظری.
      آیا در کوتاه مدت تارگت 800 برای پست بانک دیده می شود؟ به اظهار نظر دوباره مدیرعامل در باره 2000 می توان خوشبین بود .؟:-/

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
        اينجا جا دارد تبريك بگويم به تمامي سهامداران صبور تجهيزاتيها انشالله كه سود خوبي خواهيم كرد>:d<
        من هم امروز مقداری صدرا 270 تومانی خریدم!
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• punisher
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 267

سلام و خسته نباشید(......)
          اگر یکی از سوالات ما را هم جواب دهید ممنون می شوم
          هدف قیمت صدرا-فاراک-فاذر - مپنا از نظر بنیادی و تکنیکال چند است.
          ممنون

نظر

• پاپیلو
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 224

هیوا جان از کردستان چه خبر سکرد وضعیتش خوبه ؟؟

نظر

• hiva
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 94

جناب پاپیلو عزیز راستش هنوز سعادت سفر به کردستان نصیبم نشده ولی اگه از این ضرر عمده پست بانک که توش گیر افتادم خلاص شم یه سر حتما میرم واسه هوا خوری:-s

نظر

• سپه
                كاربر فعال
                • Dec 2010
                • 790

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                هر 3 سهم اين گروه عالي هستند نظر بنده بيشتر معطوف فارك و فاذر ميباشد
                می بخشین تا چند قیمت عالی هستن هدفاشونو ازلحاظ بنیادی می شه مشخص کرد یا نه ؟
                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• ناهید
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 1419

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post

درود بر ناهید عزیز و بزرگوار که مثل همیشه دقیق هستند ،سپاسگزارم ناهید عزیز ..........

اما واقعا جای تقدیر و تشکر و همچنین خوشحالی داره که در خدمت اساتید محترم ،جناب نظری عزیز ،بابک عزیز و راشین محترم هستیم ،

حقیقتش اون روز که جناب پناهی عزیز ،از سر لطف و محبت پست فوق الذکر رو زدند بنده میخواستم همونجا مراتب تقدیر و تشکر و امتنان خودم رو از بزرگواری ایشون ابراز کنم ،اما حقیقتش عاملی که مانع از انجام این کار شد این بود که چون این پست در پاسخ دوست عزیزی بود که حامل پیامی برای این عزیزان دال بر بازگشت به بورکس بود ،من احساس کردم اگر بخوام جوابگوی محبت بابک عزیز باشم ،نکنه خدایی نکرده برای دوست عزیزی که حامل پیام بودند یا سایر دوستان بورکسی این ذهنیت پیش بیاد که بنده میخوام از این سوء تفاهم بوجود اومده سوء استفاده کنم یا خدایی نکرده بر مشکل دامن بزنم
                  به همین جهت بود که صلاح رو در سکوت دیدم تا بعد از گذشت زمان در فرصت مقتضی از لطف بابک عزیز تقدیر و تشکر کنم ....
                  ابتدا باید عرض کنم که بسیار دوست دارم اگر سوء تفاهمی بوجود اومده که باعث رنجش این دوستان از سایت بورکس شده ،این سوء تفاهم رفع بشه ......
                  [
                  COLOR=blue]
                  [/COLOR]اما اصل عرض بنده :
                  بابک عزیز ،جناب نظری بزرگوار و راشین مهربان و محترم ،بنده از جانب خودم و تیم مدیریت و تک تک اعضاء سایت از لطف و محبتی که به سایت خودتون دارین سپاسگزاری میکنم و آرزوی تمام ما اینه که تا این فرم پابرجاست در خدمت شما عزیزان باشیم و با شما بودن هم از بابت علمتون و هم از بابت اخلاق نیکوی شما و هم از بابت شخصیتت والای شما برای ما افتخار است .

یادمه روزی در پی ام در سایتی نوشتم ،تمام ارزش و اعتبار یک فروم به کاربرانش هست و امروز نیز کماکان بر این عقیده استوارم ،البته مدیر یا مدیران یک سایت شالوده اولیه یک راه و روش رو برپا میکنند ،اما این کاربران محترم هستند که باعث اجرایی شدن این هدف میشند و این تاثیر بعضا انقدر قوی میشه که در مراحلی مدیران و ادمین یک سایت کاملا رهرو راه کاربران فهیم اون سایت میشند .....
                  البته این بین واقعا باید از جناب جمالی عزیز تشکر ویژه داشته باشم که انسانی فوق العاده با شخصیت و با گذشت هستند و محاسن این سایت رو میتونیم در اصل تجلی از شخصیت ایشون بدونیم و همچنین از تمام مدیران عزیز سایت تشکر میکنم که گام به گام در سختی و تلخی و شیرینی سایت رو حمایت کردند تا به امروز رسیدیم .
                  خوشحالم امروز به نقطه ایی رسیدیم که میتونیم این سایت رو چون یک خانواده بزرگ بدونیم که امیدوارم فردا بهتر از امروز باشه .......

با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان علی الخصوص اساتید محترم ،جناب نظری و بابک عزیز و راشین بزرگوار

دكتر فرزاد عزيز حديث عشق و تلاش حكايت ديرپاي مردان بزرگ ديار خورشيد است شما انسان فوق العاده ايي هستيد و كمتر انسانها با اين شخصيت در اين جامعه ما وجود خواهند داشت و بديهي است كه اگر بودند دنيا ما گلستان بود مطمئن باشيد و جود امثال شما باعث آروم بودن و ايجاد فصاي دوستانه در اين سايت شده است به قول جناب پناهي در يك پست در اين سايت من با بحال بي احترامي نه مدير و نه كاربري نديدم بي احترامي كه چه عرض كنم حتي با كنايه صحبت كردن هم ديده نشد قبلا" هم گفتم در هيچ سايتي اين رفافت و همدلي را نديدم و مطمئن هستم نخواهم ديد
                  من نسبت به آقاي نادرعلي احساس دين دارم بخاطر اينكه ازايشون و علمشون خيلي استفاده كردم و وظيقه خودم ميدونستم كه هرسايتي فعاليت مي كنم از ايشون قدرداني كنم در دوياسه پست من ازايشون و سايت فرابورسيان نام بردم و تقدير كردم باور نمي كنيد فكر ميكردم هر لحظه از مديران سايت و يا آدمين سايت پيغام خواهم داشت كه تبليغ سايتي را نكنم ديدم اين پيغام نيامد خودم پيغامي به دكتر فرزاد عزيز دادم و از ايشون عذرخواهي كردم و گفتم وظيفه داشتم از آقاي نادرعلي ياد كنم ميدونيد دوستان جواب ايشون چي بود :
                  اختیار دارین خانم ناهید عزیز ،هیچ مشکلی وجود نداره ،سایت متعلق به خودتونه ،این نشونه بزرگواری شماست.هم برای شما و هم برای جناب نادرعلی آرزوی موفقیت دارم
                  و اين بود كه من اين سايت رو خونه خودم دونستم
                  دكتر فرزاد عزيز آرزو دارم خداوند آن جايگاهي كه بايسته و شايسته جنابعالي است نصيب شما گرداند كه كاري است به حق
                  از خداي برزگ براي شما و جناب جمالي و ساير دوستان اين سايت آرزوي موفقيت و سربلندي دارم
                  مجدا" سپاس فراوان از راشين عزيز و جناب پناهي و نظري بخاطر حضورگرمشان
                  سپاس و تبريك به شما عزيزان و همه كاربران اين سايت فهيم بخاطر اين خوب بودن
                  و خدارا شاكرم كه من نيز از لطف او بي بهره نبودم و تونسيتم توسط آقاي جمالي به اين سايت راه پيداكنم
                  و دكتر فرزاد عذرخواهي مي كنم كه پيفام شما را دراينجا آوردم

آخرین ویرایش توسط ناهید؛ 2011/04/23, 13:20.
                  حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                  خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                  خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• aminaran
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 254

لطفا نظرتون را در مورد بترانس و ولساپا بفرمائید .....با تشکر

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1113

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post

دكتر فرزاد عزيز حديث عشق و تلاش حكايت ديرپاي مردان بزرگ ديار خورشيد است شما انسان فوق العاده ايي هستيد و كمتر انسانها با اين شخصيت در اين جامعه ما وجود خواهند داشت و بديهي است كه اگر بودند دنيا ما گلستان بود مطمئن باشيد و جود امثال شما باعث آروم بودن و ايجاد فصاي دوستانه در اين سايت شده است به قول جناب پناهي در يك پست در اين سايت من با بحال بي احترامي نه مدير و نه كاربري نديدم بي احترامي كه چه عرض كنم حتي با كنايه صحبت كردن هم ديده نشد قبلا" هم گفتم در هيچ سايتي اين رفافت و همدلي را نديدم و مطمئن هستم نخواهم ديد
                      من نسبت به آقاي نادرعلي احساس دين دارم بخاطر اينكه ازايشون و علمشون خيلي استفاده كردم و وظيقه خودم ميدونستم كه هرسايتي فعاليت مي كنم از ايشون قدرداني كنم در دوياسه پست من ازايشون و سايت فرابورسيان نام بردم و تقدير كردم باور نمي كنيد فكر ميكردم هر لحظه از مديران سايت و يا آدمين سايت پيغام خواهم داشت كه تبليغ سايتي را نكنم ديدم اين پيغام نيامد خودم پيغامي به دكتر فرزاد عزيز دادم و از ايشون عذرخواهي كردم و گفتم وظيفه داشتم از آقاي نادرعلي ياد كنم ميدونيد دوستان جواب ايشون چي بود :
                      اختیار دارین خانم ناهید عزیز ،هیچ مشکلی وجود نداره ،سایت متعلق به خودتونه ،این نشونه بزرگواری شماست.هم برای شما و هم برای جناب نادرعلی آرزوی موفقیت دارم
                      و اين بود كه من اين سايت رو خونه خودم دونستم
                      دكتر فرزاد عزيز آرزو دارم خداوند آن جايگاهي كه بايسته و شايسته جنابعالي است نصيب شما گرداند كه كاري است به حق
                      از خداي برزگ براي شما و جناب جمالي و ساير دوستان اين سايت آرزوي موفقيت و سربلندي دارم
                      مجدا" سپاس فراوان از راشين عزيز و جناب پناهي و نظري بخاطر حضورگرمشان
                      سپاس و تبريك به شما عزيزان و همه كاربران اين سايت فهيم بخاطر اين خوب بودن
                      و خدارا شاكرم كه من نيز از لطف او بي بهره نبودم و تونسيتم توسط آقاي جمالي به اين سايت راه پيداكنم
                      و دكتر فرزاد عذرخواهي مي كنم كه پيفام شما را دراينجا آوردم

ناهید عزیز
                      بزرگواری جنابعالی در حق حقیر بی حد است و قلم ناتوان از بیان امتنان من.
                      بسیار سپاسگزارم
                      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• فرزند ري
                        عضو جدید
                        • Apr 2011
                        • 12

عرض سلام و ادب خدمت تمامي عزيزان
                        ضمن سپاس از مديريت محترم سايت جهت ايجاد امكان حضور در جمع عزيزان
                        باعث بسي افتخار براي حقير است كه اولين پست خود را در اين تالار در تاپيك سروران گرامي جناب آقايان پناهي و نظري مي نويسم
                        بعنوان اولين مزاحمت از جناب نظري خواهشمندم در خصوص وضعيت آتي و روند آينده سرمايه گذاري غدير با توجه به افزايش سرمايه صورت گرفته ، قيمت گذاري صورت گرفته بر روي پتروشيمي پرديس كه براي غدير ظاهرا" هر سهم كمتر از 1500 ريال تمام شده است ، سود نقدي تقسمي و همچنين پيش بيني 983 ريالي سود 90 ( كه البته ظاهرا" با سرمايه قبلي است ) و همچنين عرضه هاي ديگر زير مجموعه ها ، پيش بيني خود را اعلام فرمايند ؟
                        آيا به نظر شما بزرگوار امكان روند رو به رشدي كه قبل از مجمع شاهد بوديم پس از بازگشائي نيز مورد انتظار هست و قيمت بازگشائي را در چه محدوده اي تصور مي كنيد .
                        پيشاپيش از اطاله كلام عذر تقصير و سپاسگزار از پاسخي كه عنايت خواهيد فرمود .

نظر

• bijan askari
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 42

جناب نظری سلام و خسته نباشید

لطفا نظرتون را در مورد بكام بفرمائید

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط sanko پست شده است View Post
                            ضمن تبریک و اظهار خوشحالی بابت مثبت شدن تجهیزاتی ها

یه سوال از خدمت آقای نظــــــــری: کمرجان رو چه طور می بینید .. . با دید میان مدت نگهش دارم ؟ یا نه؟ چه گینی رو براش پیشبینی میفرمایید.
                            دوست عزيزم سهم را عالي ميدانم با همين سود فعلي نيز به نظر بنده توانايي رشد تا سطوح قيمتي 700 تومان را دارد بازدهي 50 درصدي مطمئنم در انتظار اين سهم با ديد ميان مدت خواهد بود
                            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
                              سلام محسن جان یه نظر راجع به این بازیه وساپا و حقش میدی
                              من باهاش مجمع بودم ردش کنم بره یا نه ؟ رو حقش میشه نوسان گرفت امروز ؟؟؟
                              دوست عزيزم تا وقتي خود سهم صفه حقشرا نگه دار به نظرم شايد وساپا بتواند تا سطوح قيمتي 350-260 تومان هم رشد كند
                              به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                              اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بورس بازان
                                Banned
                                • Apr 2011
                                • 11

دوستان به شکربن ، پسهند ، خفناور گوشه چشمی داشته باشید.آینده خوبی پیش رویشان می باشد

نظر

در حال کار...
                                X